k-pital, noua formula
39 mesaje
• Pagina 1 din 2 • 1, 2
k-pital, noua formula
am vazut zilele astea noua piesa de la k-pital si... imi place. fata e draguta (nu sunt obiectiv nu?) si foarte bine aleasa pt. stilul k-pital desi nu (cred ca) o egaleaza pe miki. nu stiu daca are voce sau nu dar cert e ca suna bine piesa iar videoclipul e decent si de-asemenea cadreaza cu stilul k-pital. totusi daca ar fi fost un pic alfel masterizata piesa poate c-ar fi sunat si mai bine.
probabil ca iar ma entuziasmez 'geaba asa ca temperati-ma daca e cazul.
are cineva melodia?
probabil ca iar ma entuziasmez 'geaba asa ca temperati-ma daca e cazul.
are cineva melodia?
" it's the end of the world as we know it ''
-
tre - Junior Member
Initial trimis de SatyR
Nu suna rau piesa,k-pital si-au pastrat stilul,dar sunt de parere ca melodia asta cu vocea lui miki ar suna mult mai bine,in rest nu prea a ce sa-i reprosez ...poate versurile,cam neinspirate.....
Ba e varza? nici nu se compara cu Miki.Aia nu are ce cauta pe piata romaneasca.N-ai vazut ca nici nu poate sa cante. Mai bine e Akcentu decat asta
- Darec
Initial trimis de Darec
Ba e varza? nici nu se compara cu Miki.Aia nu are ce cauta pe piata romaneasca.N-ai vazut ca nici nu poate sa cante. Mai bine e Akcentu decat asta
Cine e varza pana la urma ca nu imi dau seama din ce ai scris ...miki sau tipa care canta momentan la k-pital?
-
SatyR - Junior Member
Initial trimis de SatyR
Cine e varza pana la urma ca nu imi dau seama din ce ai scris ...miki sau tipa care canta momentan la k-pital?
Asta care canta acum la K-pital.Nici macar o tona de efecte cat are vocea ei nu reuseste sa faca fata. Daca esti atent poti sa vezi calculatoru cantand.La ea e vizibil.Altii au avut bunu simt sa ascunda asta.Miki e meseriasa.Asta blonda noua de la K-pital a stricat istoria pe care o facuse Miki.Pacat
- Darec
Initial trimis de Darec
Asta care canta acum la K-pital.Nici macar o tona de efecte cat are vocea ei nu reuseste sa faca fata. Daca esti atent poti sa vezi calculatoru cantand.La ea e vizibil.Altii au avut bunu simt sa ascunda asta.Miki e meseriasa.Asta blonda noua de la K-pital a stricat istoria pe care o facuse Miki.Pacat
Ea si alte cateva zeci ca ea pe piata muzicala romaneasca: arata, da' nu canta...Eu le indrum spre modelling...De ce ele aleg totusi sa intre in muzica ramane un mister profund...Eu plang de mila tara asta...e asa de kkt...Si prosti ca unii digera, bai frate, tot ce le dai...
Despre fatuca asta eu nu pot sa spun decat ca asta e, e dragutzica, insa nu-si are locul deloc...Vorba celui din fata mea, nici macar nu i-au ascuns efectele, e ca si cum sia-ar da cu mo tona de fond de ten fara sa-l niveleze...
PA
- Unregistered
putem sa ne luam de detalii sau de imaginea de ansamblu.
nu stiu daca are voce sau nu, dar is atatia hartisti (balanca, animal chix, etc.) care nu au voce. marele avantaj al k-pital, in noua formula, e ca au o imagine ce nu face nota discordanta cu restul. e o formatie decenta, de bun-simt. sigur ca nimeni n-o poate inlocui pe miki, poate tipa de la activ doar, dar asta-i situatia, situatie in care k-pital n-a facut o alegere tocmai proasta pt. 'leading vocals'.
nu stiu daca are voce sau nu, dar is atatia hartisti (balanca, animal chix, etc.) care nu au voce. marele avantaj al k-pital, in noua formula, e ca au o imagine ce nu face nota discordanta cu restul. e o formatie decenta, de bun-simt. sigur ca nimeni n-o poate inlocui pe miki, poate tipa de la activ doar, dar asta-i situatia, situatie in care k-pital n-a facut o alegere tocmai proasta pt. 'leading vocals'.
-
tre - Junior Member
piesa este in stilul caracteristic K-pital, desi totusi destul de banala. videoclipul este 'tres cool', frumos realizat
si mi se pare ca vocea solistei se aseamana putin cu vocea lui Miki, e in acelasi stil. iar fizic mi se pare ca aduce un pic cu Mel C (parca) -ex Spice.

-
nocturna - Mesaje: 8725
Nu mai e Kpitalul de alta data. Fata ar putea face ceva. Sa vedem melodiile urmatoare si poate imi schimb parerea.Intr-adevar,versurile sunt vam neinspirate si cam multe.Atat.PAX!
PS: ar trebui sa il intrebati si pe bhuttu
PS: ar trebui sa il intrebati si pe bhuttu
Good shit this is....mmmmm....
Chester chooses chestnuts,cheddar cheese with chewy chives.He chews them and he chooses them.He chooses them and he chews them...those chestnuts, cheddar cheese and chives in cheery, charming chunks
-
Sydney - Junior Member
edd4real acum ca sa fortez limita bunului-simt as putea spune ca-i o balada rave. asculta si 'bluemchen - unter'm weinachtsbaum'. nu seamana decat la faptul ca tempoul e foarte rar si versurile is foarte multe.
evident ca glumesc, k-pital nu ii formatie de rave.
nightwish videoclipu' ii tres cool iar nickul meu ii tre cool
.
evident ca glumesc, k-pital nu ii formatie de rave.
nightwish videoclipu' ii tres cool iar nickul meu ii tre cool

-
tre - Junior Member
Initial trimis de SatyR
Nu suna rau piesa,k-pital si-au pastrat stilul,dar sunt de parere ca melodia asta cu vocea lui miki ar suna mult mai bine,in rest nu prea a ce sa-i reprosez ...poate versurile,cam neinspirate.....
Neinspirate zici? eu le-ash spune IDIOATE! parerea mea... k-pital incearca sa revina, dar se simte lipsa lui Miki... n-o sa mai fie aceiashi trupa K-pital...repet...parerea mea...
- B_zkita
- Junior Member
Initial trimis de B_zkita
Neinspirate zici? eu le-ash spune IDIOATE! parerea mea... k-pital incearca sa revina, dar se simte lipsa lui Miki... n-o sa mai fie aceiashi trupa K-pital...repet...parerea mea...
E... ,eu n-am vrut sa fiu asa dur

-
SatyR - Junior Member
Am reascultat piesa..adevaru` e ca se poate mult mai bine!
Good shit this is....mmmmm....
Chester chooses chestnuts,cheddar cheese with chewy chives.He chews them and he chooses them.He chooses them and he chews them...those chestnuts, cheddar cheese and chives in cheery, charming chunks
-
Sydney - Junior Member
[quote]Initial trimis de tre cool
v-as ruga sa va argumentati totusi parerile, indiferent ca-s bune sau proaste. [/QUO
Din punct de vedere al aspectului, fata arata binishor, putin cam scunda si cu picioarele cam groase...e o scena in care e in picioare in pantaloni scurti si nu prea da bine...Ii trebuie ceva fitness...
Din punct de vedere al vocii, pot spune ca este prea comuna, mult prea comuna. Nu are deloc personalitate sau interpretare ca si artista...se vede ca e un produs..produs, daca intelegeti..Si nu interpretarea e de vina, insa se vad foarte bine efectele aplicate pe vocea ei...Altceva: se vede diferenta dintre vocea data pe refren (prea subtire, de copil)si cea de pe strofa(mult mai groasa)...Iar aceste greseli sunt inadmisibile nu pentru ea, ci pentru cei cei fac muzica...
Parerea mea...
v-as ruga sa va argumentati totusi parerile, indiferent ca-s bune sau proaste. [/QUO
Din punct de vedere al aspectului, fata arata binishor, putin cam scunda si cu picioarele cam groase...e o scena in care e in picioare in pantaloni scurti si nu prea da bine...Ii trebuie ceva fitness...
Din punct de vedere al vocii, pot spune ca este prea comuna, mult prea comuna. Nu are deloc personalitate sau interpretare ca si artista...se vede ca e un produs..produs, daca intelegeti..Si nu interpretarea e de vina, insa se vad foarte bine efectele aplicate pe vocea ei...Altceva: se vede diferenta dintre vocea data pe refren (prea subtire, de copil)si cea de pe strofa(mult mai groasa)...Iar aceste greseli sunt inadmisibile nu pentru ea, ci pentru cei cei fac muzica...
Parerea mea...
- The Baby Girl
Initial trimis de The Baby GirlInitial trimis de tre cool
[B]v-as ruga sa va argumentati totusi parerile, indiferent ca-s bune sau proaste. [/QUO
Parerea mea... [/B]
Ce-ai ma cu fata?
- Darec
Initial trimis de The Baby GirlInitial trimis de tre cool
[B]v-as ruga sa va argumentati totusi parerile, indiferent ca-s bune sau proaste. [/QUO
Parerea mea... [/B]
da e un produs. de fapt un accesoriu ce se asorteaza foarte bine cu ceea ce-nseamna k-pital.
efectul de voce se simte dar nu stiu daca chestia asta e voita sau nu, ne vom lamuri odata cu viitorul single k-pital. chiar si la o mare formatie, dune, vocea solistei vocale era un pic accelerata pentru a fi mai subtire (si verena avea voce).
nu cred ca acele diferente de tonalitate, care nu sunt asa mari, sunt greseli, dimpotriva mi se pare ca asta ar fi farmecul melodiei. totusi sa nu ne luam de fiecare detaliu, greseli sunt destule tinand cont de faptul ca profesionistii din showbizul autohton is specie pe cale de disparitie. vreau pareri de ansamblu despre piesa in sine si piesa plus videoclip.
-
tre - Junior Member
Initial trimis de tre cool
nu cred ca acele diferente de tonalitate, care nu sunt asa mari, sunt greseli, dimpotriva mi se pare ca asta ar fi farmecul melodiei. totusi sa nu ne luam de fiecare detaliu, greseli sunt destule tinand cont de faptul ca profesionistii din showbizul autohton is specie pe cale de disparitie. vreau pareri de ansamblu despre piesa in sine si piesa plus videoclip.
Ok, per ansamblu melodia si fata se ridica la standardele jalnice ale pietii muzicale romanesti...Stai calm, nu este nimeni de vina, sunetisti sau interpreti...Inca o data spun ca cei in culpa suntem noi cei ce inghitim tot ce ni se da...Noi suntem cei ce ridicam persoanele publice la rangul de vedete...
Deci da, raspunsul meu concret este: da, fata e buna, negativele sunt extraordinare si asa mai departe...totul la limita pietii muzicale romanesti...

- The Baby Girl
- Junior Member
Initial trimis de tre cool
da e un produs. de fapt un accesoriu ce se asorteaza foarte bine cu ceea ce-nseamna k-pital.
efectul de voce se simte dar nu stiu daca chestia asta e voita sau nu, ne vom lamuri odata cu viitorul single k-pital. chiar si la o mare formatie, dune, vocea solistei vocale era un pic accelerata pentru a fi mai subtire (si verena avea voce).
Nu cred ca tipa e scunda si are picioare groase. E chestie de gust. Eu cred ca e bine proportionata, la inaltimea ei. Ai fi vrut sa arate ca Andreea Balan? Pai, ea se poate spala pe picioare in damigeana, asa de subtiri sint. Nici chiara asa...
- Unregistered
Acu dupa ce am vazut si eu clipul si, evident, am ascultat si melodia...de ceva mai multe ori....mi se pare chiar simpatica. Desi e cam enervant faptul ca se tot repeta versurile. Dar cred ca la stilul K-pital nici nu se cere o mare diversitate de versuri. Per ansamblu, e bunicica melodia,chiar si fara vocea lui Miki....Tipa e ok.
Sanest choice in the insane world...
-
the Zephyr - Junior Member
Initial trimis de Unregistered
Noua tipa e SUPER! Atat am de zis. Canta bine si arata trasnet!!! Miki era plina de toane si desi este inca tinara, arata prea uzata, plina de riduri, cand se schimonoseste. Nu imi placea Miki. In plus, prea se identifica cu K-pital. Iar K-pital nu era Miki.
Ba esti terminat. Ai ajuns sa o compari p[e terminata asta de acum cu Miki. Pai Miki e Meserie OMULE. Nu ai ce sa-i reprosezi . La varsta pe care o are tu ai chelit iar asta canta de te baga in sperieti. Si crede-ma singurul lucru gresit la ea este ca e directionata prost. In mod sigur ar putea canta altceva care sa ii puna vocea in evidenta. Aia noua de la Kapital zici ca e luata de pe strada. Se face cu ea ce s-a facut cu Akcentu' chiar nu iti dai seama? A fost luata , spalata, i s-a dat papica si a fost trimisa la produs. Problema ei ca e ca nu prea produce. Si ala care i-a facut negativu in mod sigur e un mare tampit si un fomist din moment ce a acceptat sa lucreze cu ea. De ce nu i-a facut negativu Moga, Duta, sau Bobitza de la Voltaj? Ca nu lucreaza cu HALUL asta de cretini si terminati... U GOT IT?
ROGER OUT:con:
- Darec
Initial trimis de Unregistered
Nu cred ca tipa e scunda si are picioare groase. E chestie de gust. Eu cred ca e bine proportionata, la inaltimea ei. Ai fi vrut sa arate ca Andreea Balan? Pai, ea se poate spala pe picioare in damigeana, asa de subtiri sint. Nici chiara asa...
Domnisoara, de ce nu va comparati cu Andreea Antonescu ca doar sunteti colege la aceeasi CASA DE DISCURI?
- Darec
Si totusi ?
Dupa tot acest bla-bla, nu am inteles cateva lucruri:
- cum se cheama noua melodie ?
- de unde o pot descarca ?
- cum o cheama pe noua tipa ?
Multumesc anticipat daca aveti macar un raspuns...
Tudor
Tudor
- Tudor
Re: Si totusi ?
Initial trimis de Tudor
Dupa tot acest bla-bla, nu am inteles cateva lucruri:
Tudor
Nu stiu ma uita-te si tu la Atomic o zi...daca rezisti...
- Darec
39 mesaje
• Pagina 1 din 2 • 1, 2
Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii