k-pital, noua formula
39 mesaje
• Pagina 2 din 2 • 1, 2
Re: Re: Si totusi ?
Pe fata cred ca o gasesti pe Plevnei...Du-te si tu si intreab-o cum o cheama...Ai fi primul
- Darec
Re: Si totusi ?
Initial trimis de Tudor
Dupa tot acest bla-bla, nu am inteles cateva lucruri:
- cum se cheama noua melodie ?
- de unde o pot descarca ?
- cum o cheama pe noua tipa ?
Multumesc anticipat daca aveti macar un raspuns...
Tudor
-"As Vrea"
-cred ca de pe celebrele nashtu, fratzia sau eros-sore, da' nu garantez
-Oana
Pentru nimic

If there's a war, we'll all fight!
-
bhuttu - Mesaje: 2510
Fratilor, cred ca tineti site-ul ocupat degeaba...K-pital a fost ce fost, datorita lui Miki, care poate dovedi oricand ca antares-ul nu ii este necesar... Acum nu mai este....
Oana, cu parere de rau spun, insa nu este facuta pentru muzica...In plus sustine peste tot ca "un artist complet imbina vocea cu coregrafia". Regret sa te dezamagesc, Oana, te-am urmarit la mai multe chestii aveai ocazia sa- ti demonstrezi calitatile de "artist dansator". Crede-ma nu ai convins pe nimeni. Dansezi ca orice persoana care incearca sa realizeze o coregrafie...Mai ia exemplu de la Candy, Gyorfi (care si-a imbunatatit sistemul de dans) sau chia Dance Control. Regret, dar chiar nu m-ai convins de nici un fel, in nici o privinta...
Nu esti artist, poate doar incepi sa devii persoana publica....nimic mai mult...;B
Oana, cu parere de rau spun, insa nu este facuta pentru muzica...In plus sustine peste tot ca "un artist complet imbina vocea cu coregrafia". Regret sa te dezamagesc, Oana, te-am urmarit la mai multe chestii aveai ocazia sa- ti demonstrezi calitatile de "artist dansator". Crede-ma nu ai convins pe nimeni. Dansezi ca orice persoana care incearca sa realizeze o coregrafie...Mai ia exemplu de la Candy, Gyorfi (care si-a imbunatatit sistemul de dans) sau chia Dance Control. Regret, dar chiar nu m-ai convins de nici un fel, in nici o privinta...
Nu esti artist, poate doar incepi sa devii persoana publica....nimic mai mult...;B
- The Baby Girl
- Junior Member
39 mesaje
• Pagina 2 din 2 • 1, 2
Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii