tnt - ani de liceu

discutii pe care nu stii unde sa le incepi, haz de orice caz; ca intre prieteni

Moderator: anjin-san

Ce parere aveti despre tnt - ani de liceu?

videoclip bun - piesa buna
115
47%
videoclip bun - piesa nu prea reusita
18
7%
videoclip nu prea reusit - piesa buna
28
11%
videoclip nu prea reusit - piesa nu prea reusita
85
35%

Voturi totale : 246

Mesajde copiutzu » Mie Feb 26, 2003 1:26 pm

Initial trimis de Mihai-MOF

dumnezeule... din fraza nu a trebuit sa fac nici un fel de instructaj" tu ia inteles tot felul de aberatii...

frate, am si eu o problema.. esti carcotas... sau problema ta e alta?

si daca nu esti carcotas.. atunci e nasol de tine...

Frate esti cu baietzasii tai de cartier nu cu mine.
Ai zis ca nu a trebuit sa faci nici un fel de instructaj intensiv. Ce sa inteleg prin asta?
V-am pupat pe chelie! ;e
copiutzu
Junior Member

Mesajde aspyrin » Mie Feb 26, 2003 1:27 pm

Initial trimis de copiutzu

Frate esti cu baietzasii tai de cartier nu cu mine.
Ai zis ca nu a trebuit sa faci nici un fel de instructaj intensiv. Ce sa inteleg prin asta?

exac ce am scris eu... ca n-am facut...
Tough ain't enough!
aspyrin
Junior Member

Mesajde aspyrin » Mie Feb 26, 2003 1:29 pm

Initial trimis de Nightwish

stea linistite ca nu sunt ele reprezentative pentru adolescentii din ziua de azi. sau poate sunt?! hmm...cam naspa atunci.

nici nu sustine nimeni asta...

in rest ce sa zic... fiecare cu parerea lui...
Tough ain't enough!
aspyrin
Junior Member

Mesajde copiutzu » Mie Feb 26, 2003 1:36 pm

pana la urma sunt niste pustoaice de 17 ani care au si ele copilariile lor... dar cel putin sunt inteligente si n-a trebuit sa fac nici un fel de instructaj intensiv cu ele inainte de a da primele interviuri... ba chiar s-au descurcat singure si in situatii mai delicate, can li s-au pus intrebari mai bizare...

Ce e putin mai sus ai zis tu.
Exista cursuri si cursuri intensive.
Tu ai zis ca nu ai facut instructaj intensiv cu ele. Deci ai facut instructaj, dar nu intensiv. Asta am vrut sa zic eu si asta ai zis si tu, chiar daca nu mai recunosti acum.
V-am pupat pe chelie! ;e
copiutzu
Junior Member

Mesajde aspyrin » Mie Feb 26, 2003 1:40 pm

Ce e putin mai sus ai zis tu.
Exista cursuri si cursuri intensive.
Tu ai zis ca nu ai facut instructaj intensiv cu ele. Deci ai facut instructaj, dar nu intensiv. Asta am vrut sa zic eu si asta ai zis si tu, chiar daca nu mai recunosti acum.

intorci cuvintele dupa ele...
am folosit intensiv pentru ca de la inceputul inregistrarilor pana la lansarea pe piata au trecut doar doua luni...
deci daca ar fi fost nevoie de un instructaj ar fi trebuit sa fie intensiv...

ma rog... cel putin s-a dovedit ca esti carcotas, ceea ce e bine... ca altfel ar fi fost chiar culma sa te iei de inteligenta cuiva cand ai fi avut probleme mari cu a ta...
Tough ain't enough!
aspyrin
Junior Member

Mesajde nocturna » Mie Feb 26, 2003 1:46 pm

nici nu sustine nimeni asta...

ba d'soara Augusta Dumitrascu le-a numit reprezentative pentru adolescentii din ziua de azi, dar la cate perle scoate ea pe minut sa zicem ca se iarta. ;)
"Sunt un om. Mi se pare ca e de ajuns"

A.K.M. powered by another.ro
nocturna

Mesajde copiutzu » Mie Feb 26, 2003 1:53 pm

intorci cuvintele dupa ele...
am folosit intensiv pentru ca de la inceputul inregistrarilor pana la lansarea pe piata au trecut doar doua luni...
deci daca ar fi fost nevoie de un instructaj ar fi trebuit sa fie intensiv...

ma rog... cel putin s-a dovedit ca esti carcotas, ceea ce e bine... ca altfel ar fi fost chiar culma sa te iei de inteligenta cuiva cand ai fi avut probleme mari cu a ta...

Bai... INTELIGENTULE... Nu m-am legat de cat sunt de deshtepte. M-am legat de faptul ca voi, astia cu casele de discuri, nu numai ca nu lasati artistii sa cate ce vor, dar le mai ziceti si ce sa spuna pe la interviuri.
Presupun ca nu va rezumati numai la atat.
V-am pupat pe chelie! ;e
copiutzu
Junior Member

Mesajde Unregistered » Mie Feb 26, 2003 1:54 pm

ba d'soara Augusta Dumitrascu le-a numit reprezentative pentru adolescentii din ziua de azi, dar la cate perle scoate ea pe minut sa zicem ca se iarta. ;)

pai uite, asta e de fapt problema... la d'soara se uita cateva sute de mii de oameni... asa ca ca, vrei nu vrei, inseamna ca TNT, daca nu sunt, au devenit reprezentative pentru generatia de liceeni de astazi... indiferent daca tu sustii contrariul...
Unregistered

Mesajde Unregistered » Mie Feb 26, 2003 1:55 pm

Bai... INTELIGENTULE... Nu m-am legat de cat sunt de deshtepte. M-am legat de faptul ca voi, astia cu casele de discuri, nu numai ca nu lasati artistii sa cate ce vor, dar le mai ziceti si ce sa spuna pe la interviuri.
Presupun ca nu va rezumati numai la atat.

nasol... nu esti carcotas...
Unregistered

Mesajde copiutzu » Mie Feb 26, 2003 1:56 pm

Te uiti la Mangusta? :eek:
V-am pupat pe chelie! ;e
copiutzu
Junior Member

Mesajde nocturna » Mie Feb 26, 2003 2:04 pm

Te uiti la Mangusta? :eek:

mey copiutzu las-o balta! :p era vb de altceva aici! I was trying to prove my point, ce Dumnezeu! :) lasa-ma sa-mi expun argumentele, ca daca n-am dovezi tot degeaba. :D

nocturna

Mesajde aspyrin » Mie Feb 26, 2003 2:06 pm

cele doua mesaje de mai sus sunt ale mele..
Tough ain't enough!
aspyrin
Junior Member

Mesajde aspyrin » Mie Feb 26, 2003 2:11 pm

mey [b]copiutzu
las-o balta! :p era vb de altceva aici! I was trying to prove my point, ce Dumnezeu! :) lasa-ma sa-mi expun argumentele, ca daca n-am dovezi tot degeaba. :D [/B]

hai sa te lovesc rau... "dilema" le considera exponentele noii generatii de liceeni..
Tough ain't enough!
aspyrin
Junior Member

Mesajde nocturna » Mie Feb 26, 2003 2:11 pm

Initial trimis de Unregistered

pai uite, asta e de fapt problema... la [b]d'soara
se uita cateva sute de mii de oameni... asa ca ca, vrei nu vrei, inseamna ca TNT, daca nu sunt, au devenit reprezentative pentru generatia de liceeni de astazi... indiferent daca tu sustii contrariul... [/B]

aiurea! ce logica de 2 bani. vrei sa spui ca si betivul care-si batea sotia non-stop, prezent in aceeasi emisiune, devine reprezentativ pentru betivii din Romania care-si bat nevestele, doar pentru ca (virgula) cateva sute de mii de oameni il privesc?! cred ca nu...

nocturna

Mesajde aspyrin » Mie Feb 26, 2003 2:18 pm

aiurea! ce logica de 2 bani. vrei sa spui ca si betivul care-si batea sotia non-stop, prezent in aceeasi emisiune, devine reprezentativ pentru betivii din Romania care-si bat nevestele, doar pentru ca (virgula) cateva sute de mii de oameni il privesc?! cred ca nu...

ma refeream la fatul ca s-a sustinut de catre prietena noastra Augusta :) ca sunt reprezentative in fata a cateva sute de mii de persoane... iar multe persoane vor lua asta de buna...

e o constatare... si credema ca asa functioneaza lucrurile...
Tough ain't enough!
aspyrin
Junior Member

Mesajde aspyrin » Mie Feb 26, 2003 2:19 pm

a... si daca cineva ar fi spus atunci despre el ca e reprezentativ... macar 50% din cei care s-au uitat il vor considera asa...
Tough ain't enough!
aspyrin
Junior Member

Mesajde nocturna » Mie Feb 26, 2003 2:22 pm

hai sa te lovesc rau... "dilema" le considera exponentele noii generatii de liceeni..

da' si ce rau mai lovit. :lol: oh man grow up!
sorry, nu citesc Dilema si nu stiu zau cati dintre adolescentii din ziua de azi citesc Dilema. nu le spune de Dilema, lor sa le spui cand apar fetele in Playboy. ;)

nocturna

Mesajde nocturna » Mie Feb 26, 2003 2:27 pm

e o constatare... si credema ca asa functioneaza lucrurile...

imi pare rau, nu te cred. ;) argumentele tale nu sunt deloc convingatoare. dar eu zic sa mai lungim acest thread pana se destrama formatia...ce pronostic le dai tu? eu zic..(asa ca sa nu fiu rautacioasa) inca 1 an de acum inainte. hai ca ma fost indulgenta chiar. :) sa vedem ce naiba faceti cu forumu'. ;)

nocturna

Mesajde aspyrin » Mie Feb 26, 2003 2:27 pm

da' si ce rau mai lovit. :lol: oh man grow up!
sorry, nu citesc Dilema si nu stiu zau cati dintre adolescentii din ziua de azi citesc Dilema. nu le spune de Dilema, lor sa le spui cand apar fetele in Playboy. ;)

ai dreptate, adolescentii nu citesc dilema... desi nu le-ar strica.. dar dilema este una dintre putinele publicatii formatoare de opinii de la noi...
Tough ain't enough!
aspyrin
Junior Member

Mesajde aspyrin » Mie Feb 26, 2003 2:30 pm

imi pare rau, nu te cred. ;) argumentele tale nu sunt deloc convingatoare. dar eu zic sa mai lungim acest thread pana se destrama formatia...ce pronostic le dai tu? eu zic..(asa ca sa nu fiu rautacioasa) inca 1 an de acum inainte. hai ca ma fost indulgenta chiar. :) sa vedem ce naiba faceti cu forumu'. ;)

sincer, si absolut neoficial, eu cred ca e o formatie care va tine cel putin 3 ani... pe urma, in mod clar, va trebui schimbat destul de mult la ea... fetele vor creste si vor trebui sa se adreseze unei alte categorii de public...
Tough ain't enough!
aspyrin
Junior Member

Mesajde Bortzianu' » Mie Feb 26, 2003 2:34 pm

a... si daca cineva ar fi spus atunci despre el ca e reprezentativ... macar 50% din cei care s-au uitat il vor considera asa...

....sau vor considera ca e NORMAL sa faca astfel...
...ce naiba ...parca n'ati fi din generatia "copii crescuti cu cheia la gat"!!! ...Parintii mei erau muncitori (si atat ) ..si tin minte ca eram copil si ii mai auzeam pe "tinerii" barbati vorbind despre "mama ca ii trag o cafteala la a mea!!!" ..si radeau ca niste prosti... in schimb eu nu pot uita vreodata ..ochii mamei mele ..in lacrimi ..pentru ca erau tot timpul astfel...
..deviem de la subiect ..dar o stare de fapt prezentata ca NORMALA ... vrei nu vrei ..afecteaza pe multi..
..
Bortzianu'
Junior Member

Mesajde nocturna » Mie Feb 26, 2003 2:36 pm

ai dreptate, adolescentii nu citesc dilema... desi nu le-ar strica.. dar dilema este una dintre putinele publicatii formatoare de opinii de la noi...

publicatii formatoare de opinii... observi ce idee tampita? aici gresim, nu-ti trebuie o revista care sa-ti formeze opiniile. d'aia avem adolescenti indobitociti din cauza acestor mii si mii de mijloace de formare a opiniilor...
si sa fim seriosi ca daca in Dilema scria ceva rau de fete dintr-o data revista n-ar mai fi fost formatoare de opinii. right?!

nocturna

Mesajde copiutzu » Mie Feb 26, 2003 3:41 pm

mey [b]copiutzu
las-o balta! :p era vb de altceva aici! I was trying to prove my point, ce Dumnezeu! :) lasa-ma sa-mi expun argumentele, ca daca n-am dovezi tot degeaba. :D [/B]

Sorry!!!
Vad ca azi mi i-am pus pe toti in cap.;P :sperm:
V-am pupat pe chelie! ;e
copiutzu
Junior Member

Mesajde copiutzu » Mie Feb 26, 2003 3:46 pm

publicatii formatoare de opinii... observi ce idee tampita? aici gresim, nu-ti trebuie o revista care sa-ti formeze opiniile. d'aia avem adolescenti indobitociti din cauza acestor mii si mii de mijloace de formare a opiniilor...
si sa fim seriosi ca daca in Dilema scria ceva rau de fete dintr-o data revista n-ar mai fi fost formatoare de opinii. right?!

Ai dreptate.
Asta e si parerea mea.
Oare in tara asta nimeni nu mai vrea sa inteleaga ca opiniile sunt legate de persoane.
V-am pupat pe chelie! ;e
copiutzu
Junior Member

Mesajde aspyrin » Mie Feb 26, 2003 3:47 pm

vorbim doua limbi diferite... afla intai ce insemna un formator de opinie si pe urma mai discutam
Tough ain't enough!
aspyrin
Junior Member

Mesajde copiutzu » Mie Feb 26, 2003 3:58 pm

vorbim doua limbi diferite... afla intai ce insemna un [b]formator de opinie
si pe urma mai discutam [/B]

Eu cred ca vb aceeasi limba cu singura diferentza ca tu insisti sa sustii ca TNT sunt niste reprezentante ale varstei lor si nu sunt. Nu stunt decat niste teribiliste fara nici o legatura cu scoala. Au avut putin noroc si au dat peste tine si gata: sunt mari vedete.
Dar, ce zici de cei care se straduiesc sa invete un instrument, fac muzica si asteapta mult mai mult decat TNT (parca ai zis ceva de 2 luni) sa scoata un album. Si asta pentru ca nu canta ce vreti voi, casele producatoare. Ca voi vreti sa fiti si formatori de opinie si sa cumpere lumea discurile.
Poate imi mai zici o chestie legata tot de albumele pe care le scot casele noastre de discuri. Nu am inteles niciodata de ce pe un album exista doar 8 piese sau daca sunt 10 e musai ca alea 2 in plus sa fie ceva remixuri la alealalte. Si unde mai pui ca are exact acelasi pret ca un album cu 10 piese diferite. Presupun ca asta ti se pare la fel de normal. Sau si asta e reprezentativ pentru actuala generatie de "muzicieni". Desi eu cred ca nu ei sunt de vina ci tot voi, casele producatoare.
V-am pupat pe chelie! ;e
copiutzu
Junior Member

Mesajde aspyrin » Mie Feb 26, 2003 4:11 pm

a. nu vorbeam cu tine...
b. nu vorbeam cu tine...
Tough ain't enough!
aspyrin
Junior Member

Mesajde copiutzu » Mie Feb 26, 2003 4:17 pm

a. nu vorbeam cu tine...
b. nu vorbeam cu tine...

a. eu am vb cu tine
b. ti-am pus o intrebare la care astept raspuns.
V-am pupat pe chelie! ;e
copiutzu
Junior Member

Mesajde nocturna » Joi Feb 27, 2003 11:27 am

vorbim doua limbi diferite... afla intai ce insemna un [b]formator de opinie si pe urma mai discutam [/B]

in mass-media romaneasca nu exista formator de opinie (si tu stii asta mai bine ca mine) pentru ca ei inteleg prin formarea opiniei impunerea unor opinii care le apartin lor sau care au impresia ca sunt bune. si uite asa devenim o masa de oameni fara personalitate.

ok. avem conceptii diferite despre ce inseamna valoarea si talentul, sau...poate ca in realitate nici tu nu dai 2 bani pe fetele de la TNT da' sunt un produs, l-ai scos pe piata si tre' sa faca bani. in toata problema asta tu esti obiectiv, si trebuie sa fii obiectiv. tu nu ai o parere personala in ceea ce le priveste pe fete. dar, daca intr-adevar esti profesionist si ai cat de cat un pic 'ureche muzicala' atunci nu poti afirma ca fetele au voce. daca tu mergi pe strada si iei la intamplare 3 fete dragutze/simpatice iti garantez ca eu mai multa voce decat Dea, Lala si Tisha. (btw ce aveti fratilor cu pseudonimele astea de animale de casa?! :confused: )

nocturna

1653

Mesajde baixinho© » Joi Feb 27, 2003 12:49 pm

a. nu vorbeam cu tine...
b. nu vorbeam cu tine...

ce argumente solide ai. :bleah:

b. ti-am pus o intrebare la care astept raspuns.

stai tu linistit, ca vine vara inaintea raspunsului pe care il astepti. nu vezi ca n-are ce sa mai zica si o baga p-aia cu "nu vorbeam cu tine"?

apropo, MOF, reevin cu o intrebare adresata anterior de Nightwish: cand o sa avem onoarea de a le vedea pe fete in Pleiboi?
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma