Nesimtirea atinge cote maxime! Oare Costi al nostru chiar crede ca ceea ce mearge in mocirla din muzica romaneasca va functiona si afara?! Chiar vrea sa castige EuroVision-ul cu o melodie copiata?
Ei bine, se pare ca aroganta de care da dovada manelistul
este fara limite! Costi a copiat nota cu nota piesa Dominus.
Aflati totul despre acest scandal de proportii care tinde
sa acapareze finala Eurovision 2003.
Click AICI
-------------------------------------------------------------
http://www.muzicabuna.ro/stiri.php
http://www.muzicabuna.ro/copiate.php
Bomba !! Plagiat Eurovision Costi Ionita
15 mesaje
• Pagina 1 din 1
Ce fain... cu tupeu...
Si boul de Costita a declarat ceva? O fi comunicat el prin telepatie cu Hi Fi... sau...
Numa la noi vezi asa ceva. Sper sa iasa un scandal de proportii sa mai zguduie din fundatiile putrede ale muziciii de la noi.
Daca il dau aia in judecata ar fi o chestie misto... sa vezi cum se duc banii facuti cu xeroxu' ...
Huooo
Si boul de Costita a declarat ceva? O fi comunicat el prin telepatie cu Hi Fi... sau...
Numa la noi vezi asa ceva. Sper sa iasa un scandal de proportii sa mai zguduie din fundatiile putrede ale muziciii de la noi.
Daca il dau aia in judecata ar fi o chestie misto... sa vezi cum se duc banii facuti cu xeroxu' ...
Huooo
human being/being human
-
basstard - Junior Member
Boul a apucat sa se retraga, din pacate, inainte sa se rasufle toata chestia in presa. Si-a luat si bilet de avion pentru Anglia, ca sa reia acolo "proiecte de anvergura cu vechi colaboratori ... " .
De pe http://www.doteurovision. com am citit printre mesaje ca de fapt achizitionase niste drepturi partiale de copyright asupra piesei rusesti, dar asta insemna orice numai sa spuna ca e a lui nu. Si tampitu' stia ca la Eurovision trebuie piese in prima auditie (in 2000 Paula Seling a fost descalificata pentru ca piesa ei a fost difuzata o singura data, la un post de radio, cu o zi inaintea depunerii melodiei pentru preselectie). Rusine sa-i fie, magaru' dracului ! Si rusine alora care-i cumpara macar o caseta de-acum incolo !
De pe http://www.doteurovision. com am citit printre mesaje ca de fapt achizitionase niste drepturi partiale de copyright asupra piesei rusesti, dar asta insemna orice numai sa spuna ca e a lui nu. Si tampitu' stia ca la Eurovision trebuie piese in prima auditie (in 2000 Paula Seling a fost descalificata pentru ca piesa ei a fost difuzata o singura data, la un post de radio, cu o zi inaintea depunerii melodiei pentru preselectie). Rusine sa-i fie, magaru' dracului ! Si rusine alora care-i cumpara macar o caseta de-acum incolo !
- Unregistered
Initial trimis de Unregistered
Boul a apucat sa se retraga, din pacate, inainte sa se rasufle toata chestia in presa. Si-a luat si bilet de avion pentru Anglia, ca sa reia acolo "proiecte de anvergura cu vechi colaboratori ... " .
Si el stia si stiau si organizatorii ca trebuie piese in prima auditzie. Macar aia au o scuza ca nu pot sa cunoasca toate piesele care se compun in lumea asta. Dar oricum, trebuiau sa fie mai prevazatori cu costitza, care nu are nici o piesa originala ci doar plagiaturi.
V-am pupat pe chelie! ;e
-
copiutzu - Junior Member
he he he, aia care-i cumpara casetele nu ajung pe site-ul asta .... din pacate ....
- Unregistered
he he he, aia care-i cumpara casetele nu ajung pe site-ul asta .... din pacate ....
Si daca ar ajunge, tot nu s-ar intampla nimic. Cred ca ar fi super nervosi pe acuzele aduse si ar incerca sa il apere.
V-am pupat pe chelie! ;e
-
copiutzu - Junior Member
Initial trimis de copiutzu
Si daca ar ajunge, tot nu s-ar intampla nimic. Cred ca ar fi super nervosi pe acuzele aduse si ar incerca sa il apere.
uite cum se intamla de obicei:..se da la fund o vreme ..(..

..si gata ...ca romanul n-are timp de tinut minte...
-
Bortzianu' - Junior Member
o bagare de seama
Va dati seama daca asta e asa infect ca si cantaretz cum este ca si dentist? Ca el se considera mai degraba artist. Bleeeech, horror
Cat despre faptul ca Ave Cezar, Domini si alte chestii in latina sunt plagiat, de unde si pana unde sa stie domnul costitza sa compuna ceva, cu atat mai mult in lat(r)ina.
Amin
Cat despre faptul ca Ave Cezar, Domini si alte chestii in latina sunt plagiat, de unde si pana unde sa stie domnul costitza sa compuna ceva, cu atat mai mult in lat(r)ina.
Amin
Dreams are answers to questions we haven't figured out how to ask.
-
ja sam pitbull - Junior Member
mare rahat...costi ionita are numai piese copiate,asa ca nu e mare chestie...de cacat e ca la eurovision ajung numai dinosaurii din muzica romaneasca si asta nu face decat sa impiedice muzica buna romaneasca(cat o fi ea de putina)sa ajunga in strainatate..
-
b0mber - Junior Member
eu nu inteleg care este bomba. este cumva ceva nou la costita? ati auzit vre-o piesa in compozitie proprie semnata costita? este un kkt cu ochi si asta este tot ce stie sa faca si cei mai de kkt sunt cei ce ii asculta muzica si danseaza pe ea la bairame. deci tuturor acestora in frunte cu extra-giga- mega-super starul ionita, multa ................ clanta.
K-gula.
K-gula.
Dreapta In Univers Centru In Intuneric
-
K-gula - Mesaje: 951
[i]PROSTI AU FOSTI AIA DE LA PRESELECTIE CARE AU HALIT-O![/B]
si mai prosti au fost (sunt inca) cei care i-au ales pe aia care au facut preselectia!!!
...chiar, cum de au ales in juriu numai oameni care n-au tangente cu muzica? ... fara pic de cultura muzicala???!!!

....ma fratilor ...voi chiar nu simtiti mirosul de spaga? ..si eu am fost mandru pionier, candva ..dar m-am lasat ...
-
Bortzianu' - Junior Member
Initial trimis de K-gula
eu nu inteleg care este bomba. este cumva ceva nou la costita? ati auzit vre-o piesa in compozitie proprie semnata costita? este un kkt cu ochi si asta este tot ce stie sa faca si cei mai de kkt sunt cei ce ii asculta muzica si danseaza pe ea la bairame. deci tuturor acestora in frunte cu extra-giga- mega-super starul ionita, multa ................ clanta.
K-gula.
exact.
I slice nerds and melt icebergs in the north pole
You soft so, really awful, i rock the grand flow
You soft so, really awful, i rock the grand flow
-
b0mber - Junior Member
15 mesaje
• Pagina 1 din 1
Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii