Initial trimis de Mihai-MOF
ba chiar mi-au si cantat o bucata de piesa, ceva cu "over de hill"
da.da. sigur mai. si eu cant Sleeping Sun in baie!

P.S. Over The Hills And Far Away este doar un cover (Gary Moore's musical).
Moderator: anjin-san
ba chiar mi-au si cantat o bucata de piesa, ceva cu "over de hill"
Initial trimis de Nightwish
da.da. sigur mai. si eu cant Sleeping Sun in baie!si sa vezi numa' ce voce am...cant asa de frumos.. :p again. ai ramane siderat. pariu ca mi-ai face si mie formatie.
intrebarea era daca au auzit de nightwish....
pai din moment ce ti-au cantat tie o bucata de piesa e clar ca au si auzit. nu?! :con: :confused: genul asta de muzica nu-l auzi la orice coltz de strada si incepi sa fredonezi aiurea.
pai din moment ce ti-au cantat tie o bucata de piesa e clar ca au si auzit. nu?! :con: :confused: genul asta de muzica nu-l auzi la orice coltz de strada si incepi sa fredonezi aiurea.
Initial trimis de copiutzu
Spre deosebire de TNT pe care le auzi la toate coltzurile.
pai ele sunt un simplu produs comercial, asta e rostul lor: sa le auzi la toate coltzurile pana te saturi definitiv. cum s-a intamplat cu marele lor hit-Ani de liceu, ca urmatorul single la care vor sa scoata clip e oricum mult mai slab (daca e posibil asa ceva).
Se pare ca muzica romaneasca (nu ma refer neaparat la TNT) a demonstrat ca nu se mai puna problema de mai bine. Totul parca a luat-o in jos si nu cred ca exista undeva cel mai jos. Mereu sunt unii care sparg orice prag, oricat ar fi el de jos.
Initial trimis de ja sam pitbull
dar ce e acolo jos??? Nirvana??:eek:
Initial trimis de Bortzianu'
....ce-ai ba cu Nirvana?
..akolo. langa izvoara, iarba pare de omat..
..jos jos e un animal care urla la luna plina si se crede artist si impacat... si revolutionar ...si original.
Stai calm vorba semnaturii lui Copiutzu ca nu am nimic cu Nirvana formatzia, ma refeream la Nirvana spre care tindem totzi. Sau doar catziva.
Whatever, mai citeste si tu printre randuri si nu te mai lua de oameni ca ametzesc:rolleyes:
(...)10. Simplu & Moga - Sa zbiram spre cer
da.da. sigur mai. si eu cant Sleeping Sun in baie!si sa vezi numa' ce voce am...cant asa de frumos.. :p again. ai ramane siderat. pariu ca mi-ai face si mie formatie.
dupa trei luni de la lansare "ani de liceu" e pentru a treia saptamana consecutiva in top 10 (Romania top 100)... saptamana asta a urcat pana pe 5...
pareri?
alte piese romanesti in top:
2. o-zone - Despre Tine
8. 3SudEst - La capat de drum
10. Simplu & Moga - Sa zbiram spre cer
19. Voltaj
20. Directia 5
28. Animal X
..... mi-am dat seama ..dar nu aveam punct de plecare ptr. ideea care a urmat..
...
..pai tre' sa ne luam unul de altul ..ca doar din polemici cordiale se nasc idei ...
Bafta!
Off topic: Vai ce idee mi-a venit.... Mi-ai facut viatza mai usoaraIti multumesc.
He he
off in off:
..cu placere. ..ce , tie iti plac prietenii care te aproba toata ziua ??!!! ..mie nu ..de fapt aia nu sunt decat ocazionali prieteni...
Las' sa impartim ciomage si sa luam ciomage pe forum ..ca oricum ... nu ne trage nimeni la raspundere....
... pe bune, eu cred ca forumul e bun atata timp cat exista polemici, normal ... cordiale ...pentru asta ..e nevoie de oameni cu idei , neplafonati si ... idei de discutii .... in ultimul timp ...am cam epuizat pe forum temele ...si ..am inceput sa ...cam fuseresc. Rusine mie ...
.. "Pitbull!!!!" ..faina piesa...
Bafta!
Si pentru ultima data off in off in off:
Perfect de acord cu tine. Un om care nu polemizeaza niciodata... nu are personalitate. Si de acord ca orice polemica trebuie sa fie cordiala... asta nu e pt. tine ci pentru altii care daca nu mai au nimic inteligent de zis se apuca si injura pe toata lumea... very clever indeed.![]()
Sau inchid telefonul in nas si dupa aia trag putina iarba)
ce treaba are asta cu ce vb lumea?
are are, era vorba de polemici, dar sa fie decente. Si era un antiexemplu A Gheorghe.
Pace si unitate
ce treaba are asta cu ce vb lumea?
Ce treaba are asta cu tine?
Ce am zis eu era o completare la measajul ala.
vad ca ai un obicei prost de a te bafga in discutii... iti place?
Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator