big brother - cine sa ramana?
70 mesaje
• Pagina 1 din 3 • 1, 2, 3
big brother - cine sa ramana?
am si io o curiozitate: cine credeti ca ar trebui sa castige dintre aia 12?
- Unregistered
Parerea mea.....
lol...... nu crezi ca e cam devreme ca sa se decida lumea ?
Io oricum vreau la chizda aia de sudorita sa zboare.....
Motivul ?
- E bozgora !!! si nu fac discriminari pe baza de nationalitate
Numele lu ala Mumu e bestial .....
DACA NU AVETI CE FACETI INTRATI PE http://WWW.BIGBROTHER.ARTELECOM.RO unde puteti vedea live emisiunea !!!
MERITA ............... Parerea mea
Motivul ?

DACA NU AVETI CE FACETI INTRATI PE http://WWW.BIGBROTHER.ARTELECOM.RO unde puteti vedea live emisiunea !!!
MERITA ............... Parerea mea
-
monk - Mesaje: 2747
Mie imi place de Adrian shi Andreea da Adrian cred ca o sa iasa rpd ... instructoru` de ski o sa se combine cu andreea shi sudorita o sa zboare prima urmata de baba aia shi dupa costel ... 

A-Ur Attractive B-Ur Beautiful C- Ur Charming D-Ur Delicious E-Ur Exciting F-Ur Funny G-Ur Gorgeous H-Ur Heavenly I-Im J-Just K-Kidding L-Loser!!!! :fuck:
-
KoRn_bitch - Junior Member
Hmmmm....nu putem sti inca cine va castiga. Da` stiu ca pe mine ma scoate din sarite Izabela. She's soooooo....annoying? Imi plac cei care par mai linistiti. Tipa aia bruneta era simpatica...si Sosoletz...

Sanest choice in the insane world...
-
the Zephyr - Junior Member
e al treilea thread pe care-l vad pe tema 'Big Brother'. ce aveti mah?! care-i poanta?! unu' nu va ajunge? tre' sa avem subiect Big Brother pe toate forumurile?! chiar asa mare e isteria cu 'realiti shou' asta?! :con: :rolleyes:
hai sa va dau un 'subiect de barfa': la lansarea 'Big Brother' astia au zis ca este filmat in direct dar, stupoare: unde era ploaia care inunda Bucurestiul in acel moment?!
parerea mea despre sou: e o mare porcarie dar, scopul scuza mijloacele pana la urma. iar scopul ala de 50.000 de parai e tare nobil.
in rest e o prerdere de timp si nervi.
hai sa va dau un 'subiect de barfa': la lansarea 'Big Brother' astia au zis ca este filmat in direct dar, stupoare: unde era ploaia care inunda Bucurestiul in acel moment?!
parerea mea despre sou: e o mare porcarie dar, scopul scuza mijloacele pana la urma. iar scopul ala de 50.000 de parai e tare nobil.

-
nocturna - Mesaje: 8725
Mie mi se pare interesanta ideea acestui reality-show, dar este normal ca parerile sa fie impartite.
In ceea ce priveste castigatorul, sunt convins ca este prea devreme sa ne pronuntam. Tot ce pot spune este ca la prezentare, la prima emisiune, cel mai mult mi-a placut Mumu. Si, bine-nteles Violeta&Naira (sau cum le-o chema):D
Tipa aia roscata cu codite ma scoate din sarite, sudoritza e curva, iar tipul ala cu freza interesanta (din Resita parca) mi se pare ca are fata de poponar.
Am zis
In ceea ce priveste castigatorul, sunt convins ca este prea devreme sa ne pronuntam. Tot ce pot spune este ca la prezentare, la prima emisiune, cel mai mult mi-a placut Mumu. Si, bine-nteles Violeta&Naira (sau cum le-o chema):D
Tipa aia roscata cu codite ma scoate din sarite, sudoritza e curva, iar tipul ala cu freza interesanta (din Resita parca) mi se pare ca are fata de poponar.
Am zis
Fara acte, fara bani, fara echilibru - genicon!
Shi tzine bine minte numele/ Ca s-ar putea sa-l auzi din toate partzile/ Si n-ai sa uitzi niciodata ca ai fost cu mine - Du-te dracu! De la mine pentru tine...
Shi tzine bine minte numele/ Ca s-ar putea sa-l auzi din toate partzile/ Si n-ai sa uitzi niciodata ca ai fost cu mine - Du-te dracu! De la mine pentru tine...
-
genicon - Junior Member
Sigur va castiga un baiat!!!!! Soso sau Adrian
Buna! Ma gandesc ca va castiga Soso sau Adrian.Sau cel putin asa vreau eu. Oricum nu vor iesi printre primii.
Pe Izabela aia cred ca o vor tine pana in ultimul moment,cand vor ramane doi.Ii enerveaza pe toti.Asta si vor organizatorii si de aceea au si pus-o sa dorma in acelasi pat cu Andreea(simpatica tipa).Dar sigur nu va castiga sudoritza......Ar fi o prostie !!!
Mumu mi se pare comic, dar parca prea ingamfat cateodata. Mai e simpatica si Nadira-tipa careia ii zic Nubira...
Ce sa mai.... Cei pe care i-a mentionat vor deveni sigur vedete.Exclus Izabela.
Nu vi se pare premiul PREA MIC????????? In Anglia premiul este de 70 de mii de lire sterline, iar in SUA de 500 de MII DE DOLARI....... La noi dor 50 de mii de dolari...Naspa.....
Gata am plecat..... Am incepus sa fac un roman cu "Big Brother" -Fratele cel mare...
))))))) Imnul e super!!!!!!! Hi-q sunt foarte dinamici! Sigur va castiga un baiat!!!!!!!
Pe Izabela aia cred ca o vor tine pana in ultimul moment,cand vor ramane doi.Ii enerveaza pe toti.Asta si vor organizatorii si de aceea au si pus-o sa dorma in acelasi pat cu Andreea(simpatica tipa).Dar sigur nu va castiga sudoritza......Ar fi o prostie !!!
Mumu mi se pare comic, dar parca prea ingamfat cateodata. Mai e simpatica si Nadira-tipa careia ii zic Nubira...
Ce sa mai.... Cei pe care i-a mentionat vor deveni sigur vedete.Exclus Izabela.
Nu vi se pare premiul PREA MIC????????? In Anglia premiul este de 70 de mii de lire sterline, iar in SUA de 500 de MII DE DOLARI....... La noi dor 50 de mii de dolari...Naspa.....
Gata am plecat..... Am incepus sa fac un roman cu "Big Brother" -Fratele cel mare...

- Alexandra D
nu stiu cine va castiga, dar ma enerveaza rau de tot tipa aia Izabele-sudorita... e exagerata , si tipa aia namira sau nadira ma enerveaza ca parca e cam inganfata, e simpatic mumu ... cred ca el va castiga...
Alfabetul incepe cu A si se termina cu Z, ziua incepe dimineata si se termina noaptea, iar viata mea incepe si se termina cu ... TiNe!
zZBye boys&girls!
zZBye boys&girls!

-
Sabyna*bc - Junior Member
..NU ma uit la telenovele ..sorry. Am altele mai bune de facut ..in viata asta scurta si de kkt.
Moarte rapida fericitilor..
Moarte rapida fericitilor..

-
Bortzianu' - Junior Member
Re: big brother - cine sa ramana?
Initial trimis de Unregistered
am si io o curiozitate: cine credeti ca ar trebui sa castige dintre aia 12?
Vezi ca esti la barfe despre muzica in general si romaneasca in special.
Asa ca nu vad ce ar cauta un subiect ca al tau aici.
V-am pupat pe chelie! ;e
-
copiutzu - Junior Member
PROPUNERE!
eu zic ca ar trebui inchis... mai e un topic la Cinema si TV, unde de altfel isi si are rostul...
Tough ain't enough!
-
aspyrin - Junior Member
:)
Desi am vazut aproximativ 10 minute din emisiunea asta care sincer mi se pare stupida....
Subscriu la parere ta. Pana acum astia 2 mi se par cei mai integrii....as da-o afara pe Izabela.....e terminata! mai imi place si MUMU, cica e bazat omu' are Audi A6...
lol
Eu zic c a in finala vor ajunge andreea cu Soso shi ba cashtiga soso..
Subscriu la parere ta. Pana acum astia 2 mi se par cei mai integrii....as da-o afara pe Izabela.....e terminata! mai imi place si MUMU, cica e bazat omu' are Audi A6...

-
Love2Fly - Junior Member
Re: :)
Initial trimis de Love2Fly
Desi am vazut aproximativ 10 minute din emisiunea asta care sincer mi se pare stupida....Initial trimis de ballooba
[B]Eu zic c a in finala vor ajunge andreea cu Soso shi ba cashtiga soso..
prima care iese e iulia ..cred
Subscriu la parere ta. Pana acum astia 2 mi se par cei mai integrii....as da-o afara pe Izabela.....e terminata! mai imi place si MUMU, cica e bazat omu' are Audi A6...lol [/B]
Te-ai uitat doar 10 minute, ti se pare stupida, dar ii stii pe toti, stii pana ca si MUMU ala are Audi... Hai ca te-ai dat in fapt... ;m Credeai ca ne pacalesti... :j
Apropo, stii ce inseamna MUMU in "jargon de net"? Gandeste-te bine, si apoi fa propozitii de genul "mai imi place si MUMU" ;h
indescifrabil
-
cubu - Mesaje: 6237
Bai Portony m-ai spart cu asta ......
Orice labar stie ce inseamna MUMU in jargonul de pe net ..... Daca crezi ca veneai cu ceva nou........Te-ai inselat .....
Orice labar stie ce inseamna MUMU in jargonul de pe net ..... Daca crezi ca veneai cu ceva nou........Te-ai inselat .....
-
vad ca big brother a declansat o adevarata isterie in rom.fara sa vreau am inceput sa ma uit si marturisesc ca mi se pare oarecum interesant.personal imi place de soso ,doar e un "freak" (asculta bjork).oricum va castiga cel cu spirit de initiativa simt practic si moral puternic,mumu sau iulia...:con:
- Gavozdita
Initial trimis de monk
Bai Portony m-ai spart cu asta ......
Ai auzit de expresia "a lua in bascalie"? Cam greu cu procesor de 2x86, nu? Hai sa-ti explicitez eu modulul: Ca sa iei pe cineva in bascalie nu trebuie neaparat sa folosesti chestii noi... Trebuie doar sa ai prezenta de spirit cat de cat... (Deschid ghilimele) Daca crezi (inchei citatul) ca eu am vrut sa arat ca vin cu ceva nou, ma rog, problema ta, paranoia nu se pedepseste cu inchisoarea...
Dar stiu ce ai avut tu in minte... Ai vrut sa ne arati ca si tie, ca si colegilor tai de gradinita, iti mai da mamitica cate 15.000 sa stai si tu din cand in cand o ora pe net. Am dreptate? Am, cum sa n-am? :j
indescifrabil
-
Re: Parerea mea.....
Initial trimis de monk
Hehehehehe :j Stiu acum!!! ;h Trebuia sa-ti platesc drepturile de autor, pentru ca tu ai rostit prima oara cuvantul MUMU pe aici... ;h Adevarul e ca esti prea "cool" pentru mine... Ma retrag la colt pe coji de nuci si-mi torn cenusa in cap 3 luni de acum inainte :j
Initial trimis de monk
Motivul ?
Vrei sa zboare pt ca e unguroaica, dar nu faci "discriminari pe baza de nationalitate"... Bai, e incurcata rau treaba... Probabil te-oi fi intors tu sa modifici mesajul, dar era prea tarziu... Asta e, a ramas aici pentru posteritate... DOVADA!!! :j
indescifrabil
-
ce tare ii big brother
eu personal cred ca prima va iesi nadira pt. ca nu prea face nimika macar sa amuze spectatorii si nici macar nu prea vorbeste acuma eu cred ca va castiga adrian pt. ca ii super cam atat....sa stiti ca bb ii cel mai super din lume mai ales in romania ii super ce altceva tineti-o too asa
- denysa
-
OLiX - Junior Member
Initial trimis de OLiX
mie-mi plac Mumu si NadinaPar niste oameni seriosi si cred ca merita sa ramana pana-n finala ..
Na ca te-a, prins...... E NADIRA nu NADINA !!!! HIHIHIHI ....... Mumu rulez ....... !!!! :o
-
Eu unu am un mesaj catre ADMINI !!!!
INCHIDETI TOPICUL CA AM SI EU UNUL DESCHIS TOT PENTRU BigBrother pe CinemaTV si cred ca nu prea are rost si asta ....... plus , dupa cum au spus multi e pe barfe despre muzica ...
INCHIDETI TOPICUL CA AM SI EU UNUL DESCHIS TOT PENTRU BigBrother pe CinemaTV si cred ca nu prea are rost si asta ....... plus , dupa cum au spus multi e pe barfe despre muzica ...
-
SUDORITA_IZABELA
cred ca e o zdreanta , falsa ,care s_ar freca si pentru un$
sper sa le sudeze tevile la toti inainte de a pleca acasa
baieti folositi 2 prezervative
sper sa le sudeze tevile la toti inainte de a pleca acasa
baieti folositi 2 prezervative
- KARICI_BUN
-
in Iraq cu ei...
Sa ii trimita pe toti in Iraq(si pe producatori). Inca un pas in fata impotriva neprofesionalimului.
"For evil men to succeed all it takes is for good men to do nothing"
-
Aurolacul - Junior Member
70 mesaje
• Pagina 1 din 3 • 1, 2, 3
Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii