X5>Un amic adevarat?

Glume, poante, farse, lucruri aberante, off-topic grosolan

X5>Un amic adevarat?

Mesajde Love2Fly » Mar Apr 08, 2003 8:23 pm

Nu stiu cata legatura are titlul pe care am hotarat sa-i dau acestui subiect cu ceea ce voi spune in acest subiect insa de un lucru va asigur: tot ceea ce va voi povestii este cat se poate de serios si cat se poate de adevarat.
Probabil un astfel de articol este demn de revista VIP (varianta in care aceasta revista publica si articole adevarate) insa eu m-am hotarat sa-l pun aici.
Deci lucrurile au stat cam asha:
Au trecut mai bine de 6 luni decat am rupt orice legatura cu ea, X-X-X, cea care mi-a dezvaluit o noua lume, cu ea ce-a care mi-a aratat diferentza intre "ceea ce vede publicul" si ceea ce este, ea care mi-a aratat ce e parsivenia in starea ei pura, sau falsitatea dusa in extrem...
Am cunoscut-o pe X-X-X (am numit-o pe aceasta "vedeta" X-X-X nu pentru a o proteja ci pentru a beneficia de cat mai multa OBIECTIVITATE din partea voastra) in seara de Revelion 2002 cand nu stiu ce m-a apucat sa ma duc in Piata Izvor la concertul organizat de Prima TV. Prin diferite circumstantze(as prefera sa nu intru in detalii) am ajuns sa o cunosc pentru prima oara pe X-X-X, chiar mai mult, am avut ocazia chiar sa schimb cateva vorbe cu ea. O.k....totul a trecut iar eu m-am hotarat sa-i fac un web site acestei X-X-X, site nu pentru vedeta X-X-X ci pentru fata pe care o cunoscusem eu X-X-X. Se pare ca de la acest site a inceput totul. Ea l-a vazut, m-a sunat prima oara pentru a discuta despre site si tot din cauza siteului am ajuns pentru prima oara la ea acasa. Timpul trecea si relatia mea cu ea se strangea din ce in ce mai mult in sensul ca vorbeam din ce in ce mai mult la telefon si cum eu posed o maiestrie a vorbelor am mers chiar mai departe: ma invita mereu la concertele ei si treptat treptat am avut ocazia sa mergem impreuna la restaurante, sa ne plimbam cu masina pe litoral sua pe strazile din Bucuresti etc .In ultima vreme chiar vorbeam cate 2-3 ore la telefon pe fix despre orice, petreceam mult timp impreuna. De multe ori mergeam in Cismigiu si sub privirile poate rautacioase si uimite ale trecatorilor petreceam ore intregi discutand(asta e varianta scurta a evolutiei relatiei). As fi un perfid daca nu as spune ca la un moment dat chiar incepusem sa tin la ea, mai mult...sa o iubesc. Poate va intrebati: dar ce ai vazut la ea? ce te-a atras la ea? Ce m-a atras? Probabil ca felul in care FATA X-X-X se diferentia de VEDETA X-X-X, probabil faptul ca, cu ea vorbeam orice, probabil ca felul in care isi manifesta copilarosenia, probabil suferintza cauzata de disparitia unei persoane dragi atat in familia mea cat si a ei. Cu toate astea am stiut sa-mi stopez "sentimentele" si sa ma rezum decat la a fi amicul ei pentru ca, stiim cu totii ca vedetele se combina cu vedete.... La fel....as fi un personaj fals daca as spune vreodata ca am vorbit cu ea doar cu gandul la banii ei. Fals....poate anormal pentru orice persoana pe care o cunosc eu nu mi-am dorit de la ea BANI, nu mi-am dorit sa fiu "smecher" ca umblu cu o vedeta, nu mi-am dorit nimic din pct de vedere material, mi-am dorit in schimb sa ma respecte si sa ma considere macar un amic. Se pare ca nu s-a putut..... De ce? pentru ca desi arata o mare stima fata de mine si un mare respect s-a dovedit "in the end" ca nu a fost asha si ca tot timpul m-a judecat prin prisma banilor....si cum eu nu am X5 sau multi bani....
Cum mi-am dat seama?
In septembrie 2002, la 9 luni dupa ce o cunoscusem si dupa ce petrecusem atata timp impreuna, nu stiu ce "instigator" invidios pe mine i-ar fi transmis ei ca eu i-am atacat adresa de e-mail si am trimis mesaje obscene fanilor, lucru dealtfel foarte fals insa nu mai are rost sa va povestesc si de ce e fals. Am fost pus atunci in fatza unui interogatoriu la care eu am raspuns simplu: "X-X-X daca dupa 9 luni tu nu ai nici macar incredere in mine atunci nu stiu daca timpul pe care l-am petrecut impreuna a avut vreo utilitate si nu ar mai trebui sa continuui sa discut cu tine" la care ea sec: "cum vrei!". Am ramas sokat....
Cum poti spune "cum vrei!" unei persoane careia i-ai spus si cele mai intime ganduri, cum poti spune "cum vrei!" unei persoane cu care ai trait atatea, timp de 9 luni? cum te poti debarasa de un amic atat de repede? Raspunsul? se poate daca acel amic nu are bani cat tine.
In definitiv ce mai conteaza un "personaj" care ti-a dat atea sfaturi si te-a compatimit de atatea ori, un "personaj" care daca ii ziceai la 2 noaptea: "Te rog suna-ma acasa pe fix in 10 minute" te suna tinandu-ti moralul sau spunandu-ti o vorba buna? cum?
Oare asta inseamna sa fii vedeta? sa fi o persoana rece? sa nu-ti pese de nimeni din jurul tau?
Oare vedetele nu stiu ca vor ajunge la o varsta si isi vor da seama ca sunt inconjurate numai de persoane care vor sa le stoarca de bani si ca cei care le-ar fi fost mereu aproape si nu ar fi vrut nimic de la ele au fost eliminate doar pt ca nu au bani si nu sunt demni de voi?
Nu-mi ramane decat un gust amar si o sila fatza de tot ceea ce inseamna "show-bizzul" romanesc. O sila cauzata de "atmosfera" familiala a vedetelor(cand membrii familiei isi vorbesc ceilalti membrii ai familiei de rau), de "defectul profesional" de a nu spune niciodata ceea ce crezi despre o persoana(spre exemplu la telefon imi spunea ca pt ea masinile si banii nu reprezinta nimic si are o gramada de BMW-uri:). Voi ce ati fi facut in locul meu,? pentru ca eu am senzatia ca am fost dus de nas...Ati avut si voi parte de asemenea "intamplari"? Florin Hi-Q tu ce zici mai? Nu stiu de ce am senzatia ca tu o stii mai bine pe aceasta X-X-X.:)
Sigur....ar fi mai multe de spus, mult mai multe detalii insa poate o sa vi le spun la o eventuala intalnire forumista....
Eu nu pot decat sa-i spun acestei X-X-X: "azi le semeni tuturor, la vorba si la port, si te privesc nepasator, cu un rece ochi de mort...."
Fişiere ataşate
love2fly.jpg
love2fly.jpg (198.84 KiB) Vizualizat de 1999 ori
Love2Fly
Junior Member

Asa bine...

Mesajde Aurolacul » Mar Apr 08, 2003 8:33 pm

Initial trimis de Love2Fly

Cum poti spune "cum vrei!" unei persoane careia i-ai spus si cele mai intime ganduri, cum poti spune "cum vrei!" unei persoane cu care ai trait atatea, timp de 9 luni?

Pei te-a fraierit, adica nu imi pot da cu adevarat parerea, dar incerc din ce ai zis tu. O persoana daca vrea ascunde secrete shi isi poate schimba total fatza. Noi stim ca o persoana in sine este total diferita shi de cum cel mai bun prieten al ei/lui o/il priveste.
"For evil men to succeed all it takes is for good men to do nothing"
Aurolacul
Junior Member

Mesajde ro-ana » Mar Apr 08, 2003 10:22 pm

Succesul ii schimba pe cei mai multi oameni (si din pacate nu in bine). Eu am avut ocazia sa cunosc o anumita membra a unei trupe (nu ii dau numele) acum destul de mult timp, cand trupa respectiva inca incerca sa devina cunscuta. Pe atunci era o persoana obisnuita, simpatica, cu care te puteai intelege de minune. De cand trupa respectiva a devenit mai cunoscuta, dupa primele 10 concerte si aparitii la tv deja incepuse sa-i priveasca de sus pe toti din jurul sau, si abia daca le mai spunea un "buna", si cateodata nici macar atata.
ro-ana
Junior Member

Re: X5>Un amic adevarat?

Mesajde Darec » Mie Apr 09, 2003 1:45 am

Nu stiu cata legatura ................ spun acestei X-X-X: "azi le semeni tuturor, la vorba si la port, si te privesc nepasator, cu un rece ochi de mort...."

Ma sincer sa fiu si eu o cunosc pe Monica (parca asa o cheama pe roscata de la Candy, nu?) nu asa ca tine, dar am avut cateva tangente cu ea. Mie unu mi-a lasat impresia de persoana distrata si inca nematurizata, nicidecum de nesimtita si scrofa, cum o faci tu... Bine ca un gentelman o iei pe aratura pe dupa coada cand spui asta dar tot aia e. Te-a dus de nas? Adica... Ti-a luat banii, casa, masina, si copilul si a plecat la ma-sa? ce ti-a facut de zici ca te-a dus de nas...
Fii atent aici...

Nu am vrut sa te supar sau sa ne certam pe forum doar discutam,k?
Darec

Mesajde Oribilul Mosh » Mie Apr 09, 2003 2:07 am

Bai Darec ,baiatule..mai invatza si tu sa folosesti un forum. Dai quote la un mesaj de 200 de randuri...sa scrii tu 5 randuri. E prea mult daca itzi cer putin bun-simtz ?

Love2Fly...eu stiu cine e X-X-X . :yD Sa-mi trimitzi si mie poza necenzurata ...sa o bag la colectia de poze cu forumisti. :)

Si sa raspund si la subiect....eu in locul tau ash fi fost bucuros ca am stat 9 luni cu vedeta...si ca m-am plimbat cu BMW...si ca am fost la restaurant...si ca se uita lumea cu invidie la mine prin Cismigiu. Mai mult ce itzi puteai dori ? Doar nu credeai ca te vei casatori cu X-X-X ? Nu ?
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Darec » Mie Apr 09, 2003 4:58 am

Era totusi 3 noaptea, ce dracu... crezi ca la ora aia mai esti atat de atent la ce faci... ?
Pe viitor o sa fiu mai atent...
Darec

Mesajde Darec » Mie Apr 09, 2003 5:01 am

Ma din pura curiozitate... E sau nu Monica de la Candy acolo in poza...
?????
Darec

Re: X5>Un amic adevarat?

Mesajde Aliosha » Mie Apr 09, 2003 5:30 am

Am cunoscut-o pe X-X-X (am numit-o pe aceasta "vedeta" X-X-X nu pentru a o proteja ci pentru a beneficia de cat mai multa OBIECTIVITATE din partea voastra)

Da, am dedus despre cine e vorba dar asta nu imi afecteaza obiectivitatea. Si daca nu as fi stiut tot asta ti-as fi scris.

Nu stiu cum sa formulez ca sa nu sune de sus, sa nu am un ton atotstiutor, etc...

Chestiile de genu asta se intampla frecvent. Singura legatura cu statutul de vedeta esta ca implicit prin el respectiva avea un card care astepta in spatele ei si ii cauta in coarne, lucru extrem de magulitor la aceasta varsta.

Pana la urma v-ati placut, ati stat cat ati stat impreuna dupa care unul dintre voi a renuntat (tu te-ai implicat mai mult, ea mai putin). Don't make a big deal about it.

PS: nu e aia de la candy darec. Nu-mi da PM sa ma intrebi
:D , da-i lu Love2Fly , vezi daca binevoieste.
Aliosha

Mesajde Nicholas_Alex » Mie Apr 09, 2003 6:54 am

Aici trebuie sa fiu de acord cu moshul. Nu stiu ce virsta aveti voi doi, adica tu, Love2Fly, si X-X-X aia a ta (da-mi si mie nr. de tel., ca-mi plac pantalonii ei din poza :) ) , si in postul tau nu ai zis ce fel de sentimente avea ea pentru tine (daca ti-a zis vreodata ca te iubeste!).

Nu cred ca este vorba de bani...dar 9 luni este o relatie destul de lunga, si fata poate si-a dat seama ca este inca prea tinara sa se "lege" de cineva. Sau poate sa PLICTISIT de tine!!! Te-ai gindit si la asta? Daca tot timpul ati vorbit, s-o fi plictisit saraca fata de atita vorba...:D

Cel putin ati pus-o in BMW???..*looool*
Skicklig charmör skickar choklad, chansar på skönt skjut

"Skilled seducer sends chocolate, hopes for a nice shag"
Nicholas_Alex
Junior Member

Mesajde neatza » Mie Apr 09, 2003 9:28 am

auzi fra', daca itzi zicea ca itzi da verde ca vrea sa shi-o puna cu un negru, sau daca itzi zicea ca eshti urat, sau ca s-a plictisit, sau ca echidna ie pe cale de disparitzie, sau ca stratu' de ozon se micshoreaza, itzi era mai bine? ce kilu' meu, cea mai buna ie urmatoarea!

daca era vro boarfa de pe centura care, dupa un oral mic, itzi fura shi banii de bere, tot asha plangeai dupa ia?
AKM - powered by another.ro

Am trei alter ego, toti bonavi de schizofrenie.
neatza

Mesajde B_zkita » Joi Apr 10, 2003 11:51 am

Initial trimis de Darec
Ma din pura curiozitate... E sau nu Monica de la Candy acolo in poza...
?????

E Andreea Antonescu roshcata... Monica de la Candy nu ar fi facut asta... din cate o cunosc eu, dar cum spunea cineva mai sus... celebritatea schimba in rau din pacate...
Potae ca a durut-o cand a facut asta , poate ca shi ea tzinea la tine dar a cunoscut pre multa lume care i-a tardat incrderea shi... poate e normal sa se indoiasca de tine, fie shi dupa 9 luni petrecute impreuna... exista shi astfel de oameni.
Eu zic ca ar trebui sa-i mai acorzi o shansa... sun-o shi fa-o sa intzeleaga ca eshti altfel, ca n-ai sa-i traddezi nicodata incrderea. Repet, poate a afectat-o shi pe ea shi poate acum itzi simte lipsa... oricum n.ai nimic de pierdut daca o suni...
Mi-am permis sa-mi dau cu parerea pt. ca o cunosc pe Andreea, destul de putzin dar suficient sa shtiu ca are un suflet mare shi un orgoliu shi mai mare.
B_zkita

Mesajde Love2Fly » Joi Apr 10, 2003 9:22 pm

eu in locul tau ash fi fost bucuros ca am stat 9 luni cu vedeta...si ca m-am plimbat cu BMW...si ca am fost la restaurant...si ca se uita lumea cu invidie la mine prin Cismigiu. Mai mult ce itzi puteai dori ? Doar nu credeai ca te vei casatori cu X-X-X ? Nu ?

Frate, oare se merita ca stai 9 luni si te distrezi si sa aflii apoi ca pana la urma oricat te-ai fi strofocat tot nu ai fi realizat nimic pe motiv ca "esti sarac lipit pamantului".....ma rog....aproape lipit!:)
Si NU, nu vroiam sa ma insor cu ea, nici macar sa o am de iubita...dar vroiam sa o am ca amica....asha cum am cunoscut-o eu primele luni.

Pana la urma v-ati placut, ati stat cat ati stat impreuna dupa care unul dintre voi a renuntat (tu te-ai implicat mai mult, ea mai putin). Don't make a big deal about it.

Nici nu fac...insa am vrut sa va prezint si voua unele "aspecte" ale vietzii.

Nu cred ca este vorba de bani...dar 9 luni este o relatie destul de lunga, si fata poate si-a dat seama ca este inca prea tinara sa se "lege" de cineva. Sau poate sa PLICTISIT de tine!!! Te-ai gindit si la asta? Daca tot timpul ati vorbit, s-o fi plictisit saraca fata de atita vorba...

Hai lasa ma ca alta varianta NU are!:)

Potae ca a durut-o cand a facut asta , poate ca shi ea tzinea la tine dar a cunoscut pre multa lume care i-a tardat incrderea shi... poate e normal sa se indoiasca de tine, fie shi dupa 9 luni petrecute impreuna... exista shi astfel de oameni.
Eu zic ca ar trebui sa-i mai acorzi o shansa... sun-o shi fa-o sa intzeleaga ca eshti altfel, ca n-ai sa-i traddezi nicodata incrderea. Repet, poate a afectat-o shi pe ea shi poate acum itzi simte lipsa... oricum n.ai nimic de pierdut daca o suni...
Mi-am permis sa-mi dau cu parerea pt. ca o cunosc pe Andreea, destul de putzin dar suficient sa shtiu ca are un suflet mare shi un orgoliu shi mai mare..

A durut-o din parti...
Tinea o laie....pt ea eram un joc....defapt cred ca pt ea viata e un joc....
Lol....s-o sun? nici macar nu am numarul ei de telefon(ca si l-a schimbat)...nu ca as face asha ceva.
Love2Fly
Junior Member

fr4frwfr4

Mesajde blackkarma » Vin Apr 11, 2003 8:28 pm

mai , cu cea mai mare doza obiectiva, :) , cred ca tipa era teribilista rau de tot. ce cauta ea atunci? intelegere din partea unei non-vedete! cineva ca tine! numa tu erai sincer cu ea..... da nu stiu, frate, de unde atatea convorbiri telefonice? si di ce draq te-ai implicat? credeai ca tu vei fi exceptia care va avea o relatie cu o presupusa vedeta? da-o draq! nu merita nici macar o privire! e de rahat. da stai linistit ca d-zeu vede tot. tie iti va fi mai bine!
renunta la negativismu asta!
tie iti va fi mai bine!
ma, te compatimesc rau dee tot. poti sa-mi plangi pe umar! :)
blackkarma

:)

Mesajde Love2Fly » Vin Apr 11, 2003 9:09 pm

renunta la negativismu asta!
tie iti va fi mai bine!
!

Oare? oare e ce mai bine in Romania? sa ai bani gramada sau sa ai prieteni? incep sa cred ca prima varainta e cea plauzibila.

ma, te compatimesc rau de tot. poti sa-mi plangi pe umar!

Mersi mey!:)
Love2Fly
Junior Member

Mesajde Unregistered » Sâm Apr 12, 2003 1:19 am

Nu mai pune nimeni poze???
Vreau poze!
Unregistered

Mesajde Titina » Dum Apr 13, 2003 5:05 pm

Aia'i andreea Antonescu,fara nici un comentariu....
Iar dak nu Antoneasca,inseamna ca e.....Andra..sau stai ca aia n-are asha claie de par in cap.
Pai vedetele romaneshti au atatea aere prin cap ca shtiu ca in domeniul dragiste au de unde alege....daca vrea vreo vedeta un prieten,...doar tipa shi toti sar la ea.....understood?
Titina
Junior Member

Re: :)

Mesajde blackkarma » Dum Apr 13, 2003 8:05 pm

Oare? oare e ce mai bine in Romania? sa ai bani gramada sau sa ai prieteni? incep sa cred ca prima varainta e cea plauzibila.

Mersi mey!:)

fii destept! daca crezi ca esti in stare! poti sa ai prieteni si poti sa mai ai si bani pe deasupra! si invers e valabil!
reteta: TREBUIE SA O DESCOPERI SINGUR!
blackkarma

Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii