Restaurante (cronici, critici si aplauze pentru crasme si localuri)

Mesajde gaga » Joi Apr 10, 2003 4:36 pm

Superbule cosh, ingurgitarea pantagruelica nu are legarura cu gurmandul cum nici acesta din urma nu are legatura cu gurmet-ul.
La la mama (scuzatzi lalofonia :) ), mancarea are intr-adevar o calitate: este MULTA.
Inconstanta calitatii ar mai fi motiv de anatema culinara dar sa trecem peste asta.

Cine zice ca aliosha e amic de al meu? Il stiu de pe net si atat. Si pe urma cine zice ca imi aleg amicii pe baza de bun gust culinar? N-are legatura, io si alexei avem in comun Portishhead nu salam de sibiu cu philadelphia :D
gaga

Mesajde Matrashita » Joi Apr 10, 2003 5:21 pm

Am o idee...care ma duce si pe mine la "La mama" si vedem care are dreptate...voi fi obiectiva in ceea ce priveste calitatea si servirea,ah?
Care se ofera? :)
Daca vrei sa schimbi lumea incepe cu tine insuti!
Matrashita

Mesajde gaga » Vin Apr 11, 2003 9:19 pm

Papusha, anuntza shi cat ai ora, ca sa shtie cine se baga....
Peste 50k moshu nu da... poate la butonari sa ai bafta ca cica-s platitzi mai bine....

p.s. meseria pe care o afishezi se cheama "fripturista". ca idee :j
gaga

Mesajde Oribilul Mosh » Vin Apr 11, 2003 9:25 pm

dana...citeste pe turism...pe la trenuri ...sa vezi ca fata e pe invers. asa ca poate o duci tu la restaurant. :p

Eu nu dau nici macar 50k. Cu 50 k...imi iau o ciorba de burta la La mama !
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde gaga » Vin Apr 11, 2003 9:30 pm

daca e pe invers stiu muuuuultzi gagii care au duce-o contra unei priviri pe gaura cheii, tu eshti manager si-i faci reclama, huh?

anyway, tot fripturista se cheama...
gaga

Mesajde MiG29 » Sâm Apr 12, 2003 12:04 am

Dana shi moshu va rog io incercatzi sa va limitatzi la localuri unde sa mananca bine,ok?
Deathqueen n-ai treaba?
On topic...La Protap din Constanta..mancare excelenta,servire deosebita preturi maricele dar odata pe luna merita.
The Earth is full.GO HOME!
MiG29

Mesajde eyewitness » Sâm Apr 12, 2003 8:08 am

migule lasa-i mah pe dana si moshu ca se tachineaza si ei...mai bine zii de nishte carciumi bune in ctza ca pe la inceputu lu mai o sa cam fac naveta bucale/ctza....
eyewitness

Mesajde MiG29 » Dum Apr 13, 2003 10:34 pm

Eyule poate dai shi o bere(sau o tequilla:))dak tot vii in frumosu meu orash.
Carciumi mai bune la Ctza:
-Shaft(servire buna,mancare buna,pretzuri bunicele)
-Scoica(mancare buna,servire slabutza,pretzuri bune)
-Scapino(servire buna,mancare bunicica,pretzuri bunicele)
shi itzi recomand sa incerci un kebap sau o shaworma la Voiculescu.Vad k to0t orashu se omoara dupa el desi io unu am mancat shaworma mai buna in bucale(era un chiosc odata in pasaju ala acoperit din fatza de la Palatu Postei pe Victoriei)
MiG29

Mesajde monk » Lun Apr 14, 2003 1:11 am

...... Eu unu' am fost la La Mama si se mananca super bine .... si serviciile sunt super
Tre sa ma apuc de karate sa nu ma bata Dumnezeu

The Wake Up Show™
monk

Mesajde Matrashita » Lun Apr 14, 2003 1:30 am

Chiar n-avetzi ce face?
Moshule,nu`mi mai face reclama proasta k nu joci fair-play! ;B
Dana,nu`s "fripturista"......sunt vegetariana,imi pare rau! :j
Daca vrei sa schimbi lumea incepe cu tine insuti!
Matrashita

Mesajde gaga » Lun Apr 14, 2003 2:06 pm

mig, ce te bagi mah, esti mecanic? discutam pe subiect.
update, azi la la mama 3: mancarea a venit aproape inainte sa o comand (semipreparatele sa traiasca), schnitzel de porc mai fad decat al de pui, tochitura cu gust indoielnic si fara ou, ,ceapa din salata de ceapa calda (orice salata de ceapa care se respecta se face cu ceapa tzinuta nitzel in congelataor, daca nu si mai bine in apa cu gheatza). preturile nu le stiu ca nu am platit io....

bine reginutzo, refac... spanacista e bine?

am mancat bine de tot la chinezescul "templul soarelui" de pe galatzi, recomand (pt cei cu gusturi mai perverse) algele care sunt magnifice, daca-ti place genul si porcul la plita incinsa, un deliciu.
gaga

Mesajde Oribilul Mosh » Lun Apr 14, 2003 4:05 pm

scumpa dana ...zi si mie te rog pretzurile de la Templu' Soarelui. sau nici acolo nu ai platit tu ? mi-a recomandat si Mr. Eye acest local..si doresc sa il incerc.
Si sa imi spui daca aveau bere chinezeasca..Tin Tao...sau cum ii zice ca am uitat.
Merci anticipat !
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde eyewitness » Lun Apr 14, 2003 4:48 pm

moshule shaormele ,bigmacu si cartofii prajiti nu fac parte din bucataria chineza...iar cu berea ....oricum tu nu deosebesti vinu de tzuica asa ca bea un ursus de la buticu de la parter si inchipuieste-ti ca-i bere chinezeasca...
eyewitness

Mesajde gaga » Mie Apr 16, 2003 2:53 pm

scumpa de dana (la cat m-au evaluat?) a dat in doi inshi si trei beri cam 500k, aprox.
portiile de mancare se invart pe la o suta si ceva de mii, antreurile pe la 50-60k, orezurile si pastele 45-50k, berea in jur de 40k. specialitatzile pe baza de scarafaci de mare shi balta foarte scumpe (de la 300k in sus)...

parac nu aveau bere chinezeasca, dar sigur au la nan jing (unde inmulteste ce am zis io mai sus cu 2 ca sa iasa aprox preturile).

lasa mah ochila, or fi ceva frigarui chinezeshti si alte alea, ce numa furnici in copac si urechi de lemn se poa? nu se poa, iti zic io.
gaga

Mesajde Rockeru'Somer » Mie Apr 23, 2003 8:30 pm

la shorley ,papi e bun ,chiar daca e de vegetale e bun!
trei arme am la indemana
vointa-mi creste zi de zi,
onoare,suflet si credinta
calauzit de ele orice-ar fi.
Rockeru'Somer
Junior Member

La Taifas

Mesajde Guinevere » Sâm Apr 26, 2003 4:33 am

Dupa cum ii spuneam in seara asta Moshului, il recomand cu multa caldura oricui! Nu e chiar super ieftin, dar mincarea e f.f.f. buna... incercati mielul cu rozmarin! Sau puiul cu piersici... mama....

De fapt, cam tot ce au e f. bun. Ca sa nu mai zic ce atmosfera faina, si muzica live!

E linga Athenee Palas, pe strada Georges Clemenceau, deschis intre 18 si 01.
Guinevere
Junior Member

Mesajde MiG29 » Vin Mai 02, 2003 11:06 pm

Am descoperit azi dupa ce m-am intors din Neptun(unde nu se gasea decat pizza shi aia naspa) un restaurant deosebit .Se numeste Can ,e cu specific turcesc shi e intre gara shi autogara.Pretzurile sunt f bune(o portzie de frigarui de vita cu garnitura(cartofi,salata,orez shi niste chestii care nu shtiu cum se numesc) plus o cola shi un ceai costa 90.000 shi personalul e foarte amabil.Mie unu mi-a placut la nebunie mancarea shi cred k o sa-l mai vizitez.
MiG29

mancare

Mesajde Cristina » Vin Mai 09, 2003 2:06 pm

Am fost saptamana trecuta in vestitul Sport Pub, mi-a placut dar cum stateam cam prost cu banii din cauza sarbatorilor nu m-am distrat cum ar fi trebuit. Din pacate nu am comandat bere ci suc impreuna cu o pizza minunata, dar am baut bere de la prietenul meu si anume bere ceheasca. Se observa diferenta dintre berea Ursus de exemplu si berea ceheasca.
Merita sa mergeti in Sport Pub!
Aminteste-ti de trecut,
traieste in prezent,
gandeste in viitor!
Cristina
Junior Member

un al local

Mesajde Cristina » Vin Mai 09, 2003 2:08 pm

Un alt local care are pizza ieftina la 45 de mii de lei, foarte buna, este pizzeria de langa parcul Drumul Taberei. Am baut o bere Tuborg si am macat Pizza Margerita.
Aminteste-ti de trecut,
traieste in prezent,
gandeste in viitor!
Cristina
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Joi Iun 12, 2003 10:27 am

Azi am luat pentru prima oara masa la autoservirea de la capatul lui 40 , Sfantu Gheorge.

O autoservire clasica si de mare rafinament , la nivelul de autoservire. Mancare foarte diversificata la preturi acceptabile. Eu de exemplu am servit 3 parjoale cu o portie de cartofi prajiti su paine si cu un Tuborg la halba. Parjoalele erau mari si foarte gustoase , cartofii la fel. Berea buna si rece. Intreaga mea masa s-a ridicat la suma de 57 000 lei. Ganditi-va ca un BigMac costa 60 000 lei.

Si mi-a placut ca acolo nu vedeai oameni cu figuri :fete care sa isi dea talente sau baietzi gelatzi in cap. Doar oameni seriosi...si cu mare respect pentru mancare. La orele 10:30 dimineatza....oameni care mancau ciorba de burta si beau bere. :p Muncitori d'aia de pe la uzina cu servietele sub masa.

Ce sa zic ? Mi-a placut mult atmosfera si mancarea. Abia astept sa ma mai duc.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde gaga » Joi Iun 12, 2003 4:59 pm

Initial trimis de Oribilul Mosh
O autoservire clasica si de mare rafinament , la nivelul de autoservire.

Am si io un comentariu la ceea ce se vede mai sus: LOL
gaga

Mesajde Oribilul Mosh » Joi Iun 12, 2003 5:06 pm

razi ca apa-n buda ! la sectiunea autoserviri...mi se pare chiar marfa. deh..nu cu totii suntem fandositzi sa mancam la Lido. :p
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde marian jan » Joi Iun 12, 2003 5:11 pm

moshule,in primul rand dupa ce termini tu si raman ceva resturi vine cersetoru' si linge.in al doilea rand acolo mananca toti tiganii.in al treilea rand pute si al patrulea e mizerie si e naspa.
marian jan

Mesajde Oribilul Mosh » Joi Iun 12, 2003 5:15 pm

jane , mie mi-a placut. nici nu putea , nici nu era mizerie si nici cersetorul nu a venit. iar mancarea era foarte proaspata.
si nu am lasat absolut nimic in farfurie. mi-a mai ramas o bucata de paine dar am luat-o si am faramitzat-o in parculetzul ala de acolo..sa o manance vrabiutzele.

si afla ca...mi se pare mai onorant sa mananci acolo...decat la Mc unde e curat ! :)
printre oamenii simplii...care iti plac tie atat de mult ! :yD
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde gaga » Joi Iun 12, 2003 5:21 pm

autoservirea aia e k, nu ai inteles de ce radeam: AUTOSERVIRE RAFINATA!!!!!! Las-o-n balta sau cauta in dex definitia rafinamentului. Repet: LOL
gaga

Mesajde marian jan » Joi Iun 12, 2003 5:23 pm

ti-am mai spus!sa mananci la MC e jenant.adica nu stiu daca jenant,da' e ca si cand ai da 50.000 sa iti cumperi un cacat.
si la MC(in ceea ce priveste curatenia) e cum e aia cu gardu si leopardu.
marian jan

Re: Unde se poate manca k-lumea in orashu asta ?

Mesajde pnic » Lun Iun 23, 2003 9:59 am

Se papa la ieftin si bun la Paprika pe Gabroveni, super si scump, da' merita la Jaristea, in spate la rond la Cosbuc.
Carciumi cu lautari tigani si mancare la greu: La Mardare, pe Calea Grivitei, Casa Taraneasca, pe langa Mosilor, Adio Mama pe Ilioara (fara lautari).
Cea mai buna carciuma din tara e Tempo din Tg. Mures: portii enorme, super calitate, super chelneri. E carciuma ideala.
pnic
Junior Member

Re: Re: Unde se poate manca k-lumea in orashu asta ?

Mesajde gaga » Mie Iun 25, 2003 11:37 am

Initial trimis de pnic

super si scump, da' merita la Jaristea, in spate la rond la Cosbuc.

si in plus, la jaristea face toti banii decorul de roman vechi, plus un tablou (desi de cand au renovat nu reusesc sa il localizez exact), ulei pe panza, nu stiu de cine este facut, prezinta un cartier din paris pe ploaie, este un vis de tablou (apare, din pacate alb-negru, in brosura de prezentare jaristea si bucureshtii de alta data). recomand biftecul tartar acolo!
gaga

Mesajde angus » Mie Iun 25, 2003 2:46 pm

decorul ca tabloul, da totzi banii ii face programul artistic, frumos structurat pe trei felii: baletistele in costume ca la televizor, care dupa ce presteaza in grup ii invita la vals pe meseni, taraful de muzica lautareasca shi cu cantareatza de vine la masa shi canta impreuna cu tine, apoi program de opera, romantze sau pian, o desfatare! plus gazda, mereu prezenta shi costumata de epoca, vine pe la mese shi ne spune cate o vorba de "bine c-atzi venit"...
lucrurile nu sunt ce par a fi
angus
Junior Member

Mesajde x3ler8r » Joi Iun 26, 2003 12:16 pm

Stie cineva unde este mai exact restaurantul "Big Brothers" din Pajura ?
x3ler8r
Junior Member

AnteriorUrmătorul

Înapoi la De pe gastronomie