Punct si de la capat

Mesajde Raspopitu » Lun Apr 07, 2003 9:51 pm

Verita inainte de La Familia.
Eu sunt nascut in alb-violet/Traiesc in alb-violet/Si port in suflet si in gand/Mereu un nume sfant/Caci alb imi este sufletul/Violeta inima/Si pentru POLI voi canta/Doar asta-i viata mea!
Raspopitu
Junior Member

Corect...

Mesajde Aurolacul » Lun Apr 07, 2003 10:04 pm

Initial trimis de neamtzu

Nu toti asociaza termenul de rapper cu cel de baiat de cartier.
Ma doare-n pula ca ei sunt baieti de baieti si fac jmenuri si ciordesc si mai se ia in gura cu garda din cand in cand, io ii respect pentru muzica pe care o fac si ii ascult cu placere.

Chiar sunt de acord cu neamtzu aicea. Ca nu conteaza daca ai imagine de Baietzash rau sau alta imagine. Daca muzica hop-hop care o faci, ca artist, ar trebuii sa primesti respec de la fanii destepti, care nu se uita cu pretexte la faptul: "bah cum pula mea e ala rapper ca nu poarta tzoala cutare, sau n-are masina cutare". Ce, nici io nu am tzoale multe hip-hop, imi plac puloverele, sacourile, shi asta inseamna ca nu am dreptul sa ascult hip-hop. Nu sunt de acord cu sosyy77.
Sper sa nu pui asta la inima, ca nu am nimica cu tine, doar cu ideile tale.
"For evil men to succeed all it takes is for good men to do nothing"
Aurolacul
Junior Member

Re: dilema

Mesajde Arigo » Mar Apr 08, 2003 12:21 am

Initial trimis de sadox
Nu shtiu cine pa cine a copiat Familia pe Veritasaga sau viceversa (nu shtiu sigur care din ei au scos primii album) cert este cah numele albumului l-au gandit la fel shi poate kiar ai o coincidentza cum a zis Gabitz.Sper ca coincidentza sa se opreasca aici shi sa nu cumva sa continue daca ma intzelegetzi ce-am vrut sa zik.Pace!

How the fuck should i be white i don't even exist!

da, se aude ca pana la sfarsitul lunii se va realiza si un schimb de membrii intre cele doua trupe. praetor ii va lua locul lui sishu, acesta din urma ramanand sa conceapa un nou album veritasaga alaturi de dribler si jivago.

baietii au si gasit un nume provizoriu pentru album: la capat se pune punct.
i have a life, but dont really feel like living it,
so me and the internet are getting more intimate.
Arigo
Junior Member

Mesajde sosyy77 » Mar Apr 08, 2003 2:30 pm

da nu v-ati gandit ca poate oamenii astia chiar canta despre l-i se intampla fara sa incerce sa dovedeasca nimic,prezinta un anumit stil de viata in loc sa filozofeze pe teme mai mult sau mai putin ineresante sau cante despre "eu sunt cel mai bun mc,etc".sunt lucrurii care se intampla si nu le poti vedea din spatele ferestrei.nu trebuie sa arati ca un raper neaparat findca e romania,ca sa faci asta si sa fi credibil tre'sa gandesti ca un bagabont.asta e.
sosyy77
Junior Member

Mesajde ckride » Mar Apr 08, 2003 5:15 pm

Maine seara, club Maxx, regie, lansare album (La Familia, nu veritasaga.. ). Invitatii de pe album probabil si nu stiu mai multe. Poate ne spune sosyy77 cat o sa fie biletu si etc :D
ckride
Junior Member

hahaha

Mesajde n3aGabitz » Mar Apr 08, 2003 11:05 pm

poate nu imi povestiti cum a fost la lansare ca va halesc!

pace
n3aGabitz
Junior Member

petrecere-n sud

Mesajde Gyno » Vin Apr 11, 2003 11:16 am

mah (kondamnat), piesa petrecere-n sud care a aparut pe la familia punct si de la capat , este prima piesa cu acest nume , cea care a aparut parca pe marfa hip-hop 1 , daca-mi aduc bine aminte .. oricum , morometii au facut-o dupa .... deci.....
imi dau seama ca nu aveti sange-n voi sa zice-ti ca la famailia cu albumu asta a spart tot ...... oricum, poate va veti schimba ..poate..
Gyno

Mesajde cutuma© » Vin Apr 11, 2003 8:36 pm

"odata spargeau piatza acum sparg cutia milei"

imi dau seama ca nu aveti sange-n voi sa zice-ti ca la famailia cu albumu asta a spart tot
Prohíbanos que odiamos cuervos

Decret despre Steaua - Sevilla : http://decret.blogspot.com
cutuma©

Mesajde Raspopitu » Vin Apr 11, 2003 10:02 pm

Ce au spart mah?Or spart pe dreq.
Eu sunt nascut in alb-violet/Traiesc in alb-violet/Si port in suflet si in gand/Mereu un nume sfant/Caci alb imi este sufletul/Violeta inima/Si pentru POLI voi canta/Doar asta-i viata mea!
Raspopitu
Junior Member

sunteti deja ridicoli mah....

Mesajde n3aGabitz » Vin Apr 11, 2003 10:49 pm

dekret si raspopitu....aveti albumu l-ati ascultat? l-ati inteles? NU CRED! nu stiu de ce alegeti mereu sa d-ati exemple de oameni care vad doar drept.....poate ca asa va place. si INCA odata nu cred ca aveti varsta sau experienta necesara (inafara de datul cu parerea) ca sa spuneti ce este sau nu hip hop de calitate. Inafara de preferintele voastre muzicale care le laudati la orice ocazie, nu am vazut sa spuneti ceva intelectual despre muzica hip hop romaneasca, sa arati ca sunteti adevarati fanii ai muzicii hip hop. Un fan al muzicii, apreciaza toata muzica bun dintr-un anume gen, si nu doar artistii care ii plac lui. Kiar daca nu asculta ...stie sa apreciez si sa spuna domle nu imi place ce fac aia dar ce fac este de calitate ptr masele care asculta muzica lor. Dar nu, voi nu puteti sa va incadrati in genul ala de faniii ai muzicii, va incadrati doar in genul de fani "underground" sau cum pula mea vreti voi sa-l numiti, eu il numesc ceva ce ar trebuii sa fie underground, dar este un esec.

ps: am facut un experiment, si am pus getto dacii la diferiti oameni aici care se ocupa cu hip hop-ul, si pe urma am pus si noul album la familia. Cand am pus getto dacii....au zis ca numai vor sa le pun si la familia ca deja sunt dezamagiti de hh ro, cand le-am pus la familia.....au inceput sa dea din cap. .....Oricum voi nu o sa intelegeti de ce si cum. Dar e ok, ma mai obosesc cateodata sa mai scriu cate un eseu aici (cu toate ca stiu ca e fara speranta) dar poate poate intr-o zi....ve-ti ajunge la lumina.

pace
n3aGabitz
Junior Member

Mesajde cutuma© » Vin Apr 11, 2003 11:01 pm

Traiesc cu sperantza ca intr-o zi se va putea face transplant de simtz al umorului...sincer gabitz ai mare nevoie de el.

Unu' la mana, ai facut nishte aprecieri la adresa mea pe kre nu le pot accepta. Daca tu atata ai intzeles din tot ce-am incercat eu sa zic pe forumul asta shi nu numai e trist shi imi dovedeshti o superficialitate greu de combatut. Deja m-am saturat sa ma contrazic cu tine pentru ca am impresia k uneori eshti complexat de ideea ca toata lumea e impotriva ta shi k are cineva ceva cu tine sau cu muzica pe care o ascultzi. Eu nu fac altceva decat sa-mi exprim parerea shi daca mie un album sau o piesa mi se pare proasta nu pot sta cu mana in san atata timp cat am argumente care sa imi sprijine afirmatiile. Albumul asta nou nu l-am ascultat shi d'aia nu am comentat pana acum...mai sus am facut o gluma pe kre speram sa o gushti....neamtzu sigur asha va face...dar deh, tu eshti mai cu motz.

Cat despre micul tau experiment, adu-tzi aminte de cum suna la familia in '97 shi lasa-ne....

later edit: de ce-au dat aia din cap? hmmmm, pahi banuiesc ca datorita negativelor nicidecum flow-ului lui puya plus k versurile (ai uitat ca shi astea conteaza?) nu le-au putut intzelege deci e o eroare din partea lor sa faca aprecieri. Iar negativele...cat de mare a fost contributzia lui Paul la ele? Sa-tzi amintesc din ce formatzie face parte?

cutuma©

Mesajde Raspopitu » Vin Apr 11, 2003 11:57 pm

In primul rand,eu am contrazis un post care nu mii se parea corect.Or spart piata?Nu cred.Acest album are un anumit efect si asupra fanilor muzici in general pt. ca este comercial si facut pt. aceasta multime.Sa fim seriosi apropo de experimentul tau.Persoanele respective intelegeau ceva din versuri?INCA odata o zic...Nu cred.Nu stiau,nu intelegeau,cat despre negative...Decret a pus punctul pe I.

P.S. Am cativa manelisti,raveri,danceri(in adevaratul sens al cuvantului)in clasa si nu numa,care shtiu pe de rost albumul la familia.Acest album nu este adresat fanilor HH.Este facut pt. bani si poate din acest motiv a iesit cum a iesit.Fiecare cu parerea lui,iar daca te iei de varsta....nu cred ca conteaza,atata timp cat traiesti in acest mediu(HH) si shtii cate ceva despre el.Despre Mafia si la familia shtie si Gicu din Ciacova si ii si place...de ce?Bag pula ce imi place,in pula mea ce pizda e.De aia ii place,pt ca e facut pt aceasta categorie.Si acum sa fac si yo ca tine(n3agabitz),Parerea mea,dreptul meu,nu iti place bine.Toti putem spune asa si am incheiat discutia.In rest......

Numa bine
Raspopitu
Junior Member

lol

Mesajde n3aGabitz » Sâm Apr 12, 2003 4:01 am

ati raspuns amandoi exact cum ma asteptam. deci eseul meu a fost total degeaba. Mai insa cateva lamuriri.

1) nu am nici un complex cu nimic, pe mine sincer si personal ma doare fix in cur de ce ascultati voi sau ce va place.
2) ma deranjeaza niste afirmatii invechite la care tinenti si nu ati renunta la ele ptr nimic in lume.
3) Puya nu are Flow? Bai Decret, mai bine ziceai orice altceva decat asta. Punct. Ok ptr tine personal nu are flow, corect. Asta e, poate ca intr-o zii vei invata sa aprecieze mai multe genuri de muzica. Sunt foate convins ca dupa ce vei asculta acest album iti vei schimba parerea, nu aici PUBLIC ca nu e genul tau. Dar tu pentru tine in intimitatea o sa zici, ma sunt ceva faze misto.
4) Nu va inteleg aceasta privire de sus care o aveti fata de aceasta trupa. Probabil ca oti fi "fumat" mai mult hip hop si na...in fine nu e treaba mea.
5) Ultima oara cand am verificat, Paul faceam SCRATCH-URI!!! ATAT! Pricepi? Ok. Negativele au fost co-produse de Puya, Don Baxter si Tiger 1. ATAT. Ce sa zic ai vrut sa spui ca tot cei din underground au ajutat si realizarea acest album. penibil.
6) Vrei sa iti stric bucuria sa iti spun parerea lui PAUL despre underground? Nea....lasa.
7) Concluzie Generala:

Nu inteleg de ce tocmai niste fani dintr-o anume masa de ascultatori se gasesc mereu sa gaseasca defecte anumitor artisti, albume in timp ce oameni din toata industria au pareri bune sau f bune despre respectviele albume sau artisti.

Decret, tie iti place K-gula nu? Ei bine el a fost primul om care mi-a zis ca acest album va rupe. Ca va fii un album HIP HOP (HIP HOP dupa standardul american, nu dupa standardul vostru under ro de ....vai de el). Dar este ok, tu si restul ca tine, INCAPATANATI nu aveti frate decat sa ascultati ce asculatati sa comentati ce vreti si cat vreti. Inseamna ca nu puteti mai mult nu? Nu vreau sa te faci tu fan la familia, vreau doar sa recunosti cand ceva e de CALITATE atat, sau nu iti sta in fire?

Referitor la experimentul meu:
1) Intai si intai lea PLACUT partea instrumentala.
2) Le-au placut mult flow-ul si vocea lui PUYA.
3) Restul au considerat GARBAGE...

cu asta inchei...si asta e
n3aGabitz
Junior Member

Mesajde cutuma© » Sâm Apr 12, 2003 7:33 pm

Vrei neaparat sa o luam sistematic...nici o problema.

1)corect, asha cum nu e nici picior de american in iraq.
2)afirmatziile sunt invechite pentru ca cei carora li se adreseaza nu au facut nimic ca sa ne schimbe convingerile
3)n-am zis k n-are flow, am zis k nu cred k respectivii indivizi ar fi apreciat atat de tare talentul acestui individ, dar in fine, in fond trebuia sa ma ashtept, vorba aia, cine se-aseamana se-aduna.
4)vai cat de de sus privesc eu trupa asta....shtii cum, de parca ash fi KRS...pula mea bahi gabitz, iar refuzi sa intzelegi, ca am dreptul la fel ca tine sa critic sau sa apreciez o trupa shi ceea ce face ea. Itzi spun acum sincer...sunt multe trupe under care ma dezgusta...vrei nume? O.S.P. 3+1 e o trupa care mie mi se pare f. slaba deshi multzi o lauda. E parerea mea, e gustul meu, nu inseamna ca am ceva cu oamenii aia, am tot respectul ca incearca sa faca ceva. Dar atata timp cat e loc de mai bine sa fii sigur ca imi voi exprima opiniile.
5)Mea culpa, repet, nu am ascultat albumul shi de aceea nu mi-am permis sa-l critic, am raspuns iarashi itzi spun deshi vad k tot n-ai prins ideea IN GLUMA la un post ce contzinea o idee exagerata. Cat despre contributzia undergroundului, ca o parere sincera, ar fi bine daca trupele din main stream ar incerca sa preia unele lucruri de la trupele under ca n-ar avea decat de cashtigat shi itzi spun sincer ca m-am bucurat cand am aflat de colaborarea asta pentru ca ambele partzi au avut de cashtigat.
6)Ce bine k s-a inventat mircul shi eshti shi tu la curent cu pareri shi impresii de p-aici....Parerea lui Paul e parerea lui Paul. Doar n-oi vrea sa iau de buna tot ce zice el sau oricine altcineva din CTC. Ii respect dar nu pot fi intotdeauna de acord cu ei.
7)Cat despre concluzia generala...

Costin are parerile lui shi iar vad ca incurci borcanele, intrucat te insheli daca crezi k eu ma las influentzat de parerile celor pe care ii respect. Ceea ce zic e ceea ce cred shi dak ma acuzi de altceva inseamna k tu insutzi ai unele carentze in gandire pe care tinzi sa le generalizezi shi sa le atribui shi celor cu care interactionezi.
O sa ascult shi eu acest mult laudat album, sper sa fie asha cum zicetzi voi, dar daca nu imi va placea, sper sa avetzi bunul simtz sa imi respectatzi decizia. Cat despre a recunoashte...asha cum am avut bunul simtz sa recunosc ca m-am inshelat in ceea ce priveshte Verita Saga-ul asha voi recunoashte daca va fi cazul ca m-am inshelat shi in ceea ce priveshte La Familia...clar?

Cat despre experimentul tau, pune-le piese cu lf acum 6-7 ani...sa vedem cat de mult le vor aprecia pe alea...caci pana atunci tot ce-ai zis tu e e LIPSIT DE RELEVANTZA!

cutuma©

ok....

Mesajde n3aGabitz » Dum Apr 13, 2003 12:53 am

deci primul album la familia ca SOUND si ca prim album da JET la toate albumele de debut din perioada aia mai putin albumul il-egal. ASta daca intelegi....Nu le-am pus deoarece nu il am pe cd ci doar in computer, dar stai linistit ca au auzit si reauzit NIcaieri nu-i ca acasa, care este al doilea album.....de altfel un album classic in hh ro....ma rog probabil nu si ptr tine....

nu am inteles ce ai vrut sa zici prin "nu e nici picior de american in iraq" ce pula mea ai vrut sa zici ba cu asta? poti sa ramai la un subiect sau vrei sa ne dai exemple de inteligenta? te rog cu mine sa fii la obiect, atat. iti multumesc.

Stai linistit ca ceea ce stiu de despre paul nu mi-a zis nimeni pe mirc (barfitori...etc ratati), si nici vd (fiind singurul cu care vb de la ctc, nu mint....si cu deliric am mai vb de cateva ori).

frate eu iti respect parerea, dar cand vad ca la orice post despre trupele care nu iti plac tie, vii si iti bagi pula in ele, ma apuca crizele! tu ma vezi pe mine sa posteze la andreea balan? sau la alte post-uri pe hh care stiu ca nu ma intereseaza sau imi displac?
ai dreptul la parerea ta dar nu abuza de ea....atata tot.

cu punctul 3 ai dat-o la intors, dar asta e.....tipic...

cam atat nu are rost sa mai continuam, prin topicul asta ti-am zis tot ce am vrut sa iti zic de cand esti pe forum aici....lucruri de care m-am abtinut pana acum. probabil ca si tu ai parerea ta despre mine, asta e. o accept asa cum e. Cel putin stiu ca sunt deschis atunci cand e vorba de muzica buna, indiferent ca e RACLA, DECENEU, K-GULA, MAFIA, LA FAMILIA.......spune-mi tu ai citit review-ul care l-am facut albumului CASA anu trecut? Nu cred, ...sa-ti spuna neamtzu ce frumos imi pusesem in cap toata CASA. ASta ca sa nu crezi ca divinizez aceste formatii.....imi bag pula in muzica proasta indiferent de cine o face.

cam atat....

ps: ce stiu...nu stiu din vorbe pe mirc....prin faptul ca am site-ul care il am, multi "artisti" au fost interesati de treaba asta, si asa am ajuns sa ii stiu pe cativa.....nu da ca sa numai ai dubii in ce priveste sursele mele.

salut si o duminica placuta.
n3aGabitz
Junior Member

Mesajde cutuma© » Dum Apr 13, 2003 1:01 pm

Sa caut threadul cu albumele la familia shi sa itzi aduc aminte ce-am scris acolo? Deh, memoria unora e selectiva....mai mult nu zic ca se apropie Pashtele shi nu vreau sa ma gaseasca cu scandaluri.

Pace pt ce faci cu raparena(am mai spus-o dar vad ca shi asta ai uitat) shi o duminica placuta shi tzie...

cutuma©

...

Mesajde n3aGabitz » Dum Apr 13, 2003 1:13 pm

nu tre sa cauti un thread ci poti sa te repeti.....am mai multe pe cap decat niste post-uri pe forum. no offense. si nu m-am referit ca si cum nu ai aprecia tu pagina mea....m-am referit la altceva, care cred ca ai inteles.

merci
n3aGabitz
Junior Member

Sound La Familia...

Mesajde Aurolacul » Dum Apr 13, 2003 2:52 pm

Sound-ul La Familia din Nicaieri Nu-i Ca Acasa este dstul de bun. Adica in 97 cand a aparut albumul, calitatea e mult mai presus se gaseste pe piatza engleza ACUMA in unele domenii. Am un prieten care are niste amplificatoare destul de tari, shi a pus sunetul La Famiia(1997) shi l-a comparat cu Dj Luck & Mc Neat(2000) Sunetul La Familia era mult mai clar, si mai de calitate.
Aurolacul
Junior Member

Mesajde sosyy77 » Dum Apr 13, 2003 9:39 pm

daca l.f. suna prost la debut inchipuiti-va cum suna geto-dacii.hh e facut sa fie ascultat findca emite idei,iar l.f. pe un album emite mai multe idei decat multe alte formatii in toata cariera.in alta ordine de idei l.f traiesc din muzica ceea ce inseamna ca sunt mult mai motivati decat ceilalti.muzica asta tre' facuta ca sa fie ascultata de cat mai multi oameni.mai iesiti si voi din casa,mai duceti-va pe strada.
sosyy77
Junior Member

Mesajde AdevaRapper » Lun Apr 14, 2003 9:37 pm

Nea Gabitz a spus la un moment dat ca a pus pe cineva strain sa asculte Getto-Daci si La Familia. E normal ca le-a placut mai mult La Familia (ca daca tot nu intelegeau versurile, macar suna mai bine, mai a 2 pac mai a...intelegeti voi). Si daca si-au putut face o parere despre rapul romanesc ascultand doar Getto-Daci si La Familia, e dezamagitor si inseamna ca nu erau cunoscatori adevarati!
Daca ramanem aici, aici ramanem!!!
AdevaRapper
Junior Member

ce nu intelegeti ba?

Mesajde n3aGabitz » Lun Apr 14, 2003 10:48 pm

deci fac pariu ca voi toti care iubiti getto caca si racla...si etc, ati fii f dezamagiti daca ati TRAII in state, Deoarece muzica pe care o FAC acei artisti este DEPARTE de muzica HIP HOP de aici. INTELEGETI? Kiar daca intelegeau versurile tot degeaba! Deoarece faptul in sine cum isi prezinta marfa este DE CACAT. Felul in care canta, felul cum fac muzica...intelegi? defapt nu nu intelegi nici tu nici decret...si nici restul fanilor acestor trupe dar asta este. EU unul nu ma mai obosesc sa va tot explic REALITATEA. Cum este hip hop-ul aici, ce se asteapta de la el etc.

n-aveti decat sa ramaneti ingropati in ideile voastre. eu doar am vrut sa va ajut atat tot.
n3aGabitz
Junior Member

dai adevarap...

Mesajde n3aGabitz » Lun Apr 14, 2003 10:58 pm

tu te asculti cand zici ceva? "nu erau cuoscatori adevarati" de ce ca niste oameni care fac muzica asta de 10 ani aici in STATE nu sunt cunoscatori fiindca nu inteleg versurile idioate de la ghetto dacii? Adica oamenii astia AU INVENTAT in pula mea MUZICA HIP HOP si nu sunt cunoscatori ca nu inteleg ce pula mea zice PIELE? MArele MC roman? hai ba da-on pula mea ca e deja ridicol.....

o piesa HIP HOP repet trebuie sa sune BINE! Punct. Intelegeti? Indiferent ca e underground ca e ce pula mea vreti voi. Pai cum suna Dilated People's worst come to worst si cum sunt getto spanac.... singurul TALENT din trupa aia este DECENEU. Iar acesta a parasit trupa, bravo lui!!

Si nu te supara, cum suna albumu lf ala primu si cum suna albumu getto dacii......dezastros. nu e o armonie pe albumul ala nimic, plus ca toate albumele astea getto , racla...primele au sunat la fel. rime de bine, are acelasi beat si linie de bass pe 90 din piese. E POSIBIL asa ceva ba? pai in pula mea nu te duce capul sa skimbi 2 -3 note in studio la orice clapa cat de cacat ar fii? DEGEABA incerci sa iti expui ideile daca produsul final este de cacat. Mai e unu din g dacii care imi place, cred ca e romichete. nu stiu are o voce NORMALA...placuta. pacat ca nu este expus mai mult. Si ce versuri asa au ba g dacii? Taranisme ieftine, si glume proaste....care sunt mai iluminate de deceneu, fara el ....nu era nimic. O piesa hip hop cand iese trebuie sa shokeze sa aibe un impact. Spune-mi si mie o piesa care ar putea fii single de pe orice album getto dacii? OK ia-o pe aia si compar-o cu tupeu de borfash....pai ce impact a avut piesa aia si ce impact a avut getto dacii. Tot ziceti ca lumea e proasta ca lumea nu intelege. Pai ce pula mea sa II placa DACA muzica lor SUNA PROST!???? ADica mie daca nu imi place muzica lor sunt DOBITOC, TIMPIT? Nu cred.

deci mai ganditi si mai iesiti din ideile astea......iubiti muzica hip hop. este vremea sa mai progresam. Cum pula mea sa progreseze hh romanesc cand toti fanii sunt inebuniti dupa un sound urat....???
n3aGabitz
Junior Member

Re: dai adevarap...

Mesajde m0l0z » Lun Apr 14, 2003 11:13 pm

Initial trimis de n3aGabitz
tu te asculti cand zici ceva? "nu erau cuoscatori adevarati" de ce ca niste oameni care fac muzica asta de 10 ani aici in STATE nu sunt cunoscatori fiindca nu inteleg versurile idioate de la ghetto dacii? Adica oamenii astia AU INVENTAT in pula mea MUZICA HIP HOP si nu sunt cunoscatori ca nu inteleg ce pula mea zice PIELE? MArele MC roman? hai ba da-on pula mea ca e deja ridicol.....

o piesa HIP HOP repet trebuie sa sune BINE! Punct. Intelegeti? Indiferent ca e underground ca e ce pula mea vreti voi. Pai cum suna Dilated People's worst come to worst si cum sunt getto spanac.... singurul TALENT din trupa aia este DECENEU. Iar acesta a parasit trupa, bravo lui!!

Si nu te supara, cum suna albumu lf ala primu si cum suna albumu getto dacii......dezastros. nu e o armonie pe albumul ala nimic, plus ca toate albumele astea getto , racla...primele au sunat la fel. rime de bine, are acelasi beat si linie de bass pe 90 din piese. E POSIBIL asa ceva ba? pai in pula mea nu te duce capul sa skimbi 2 -3 note in studio la orice clapa cat de cacat ar fii? DEGEABA incerci sa iti expui ideile daca produsul final este de cacat. Mai e unu din g dacii care imi place, cred ca e romichete. nu stiu are o voce NORMALA...placuta. pacat ca nu este expus mai mult. Si ce versuri asa au ba g dacii? Taranisme ieftine, si glume proaste....care sunt mai iluminate de deceneu, fara el ....nu era nimic. O piesa hip hop cand iese trebuie sa shokeze sa aibe un impact. Spune-mi si mie o piesa care ar putea fii single de pe orice album getto dacii? OK ia-o pe aia si compar-o cu tupeu de borfash....pai ce impact a avut piesa aia si ce impact a avut getto dacii. Tot ziceti ca lumea e proasta ca lumea nu intelege. Pai ce pula mea sa II placa DACA muzica lor SUNA PROST!???? ADica mie daca nu imi place muzica lor sunt DOBITOC, TIMPIT? Nu cred.

deci mai ganditi si mai iesiti din ideile astea......iubiti muzica hip hop. este vremea sa mai progresam. Cum pula mea sa progreseze hh romanesc cand toti fanii sunt inebuniti dupa un sound urat....???

mda! n3agabitz uitate si tu la topicu ISTORIA HIP HOPULUI ca nu am chef sa ma repet! dar tot nu intzeleg ce poola mea inseamna la tine hip hop! daca 90% vad bug mafia ca fiind supa tare ca sa nu fiu eu de kkt trebuie sa fiu si eu la fel! mie imi place piele, shi eu zic ca le da supa bine! in poola mea! tu esti un om de-ala fatalu sa zici ca daca vezi ca la lume place SagaPao trebuie sa iti placa si tie ca sa fi cool nu? ce poola mea e asta! hip hopul nu trebuie sa il placa multa lume! trebuie sa il simta! daca hip hopul ar fi facut pentru a place atunci ar fi ca ciperca dupa ploae! multa, noua si de kkt! ce draq! cu zicea carbon: "Gandind la rece / apare o trupa ce-ntruna petrece / dar melodia a-nceput sa ma frece / pe ce se bazeaza cand vine cu 10 proiecte / defecte si infecte / ce trateaza vesnicile subiecte: / femei, bani, masini si alcool / exploatand orice buna ratriune de natiune de monpol /" intzlegei!..............
m0l0z
Junior Member

Parerea mea...

Mesajde Aurolacul » Lun Apr 14, 2003 11:41 pm

Initial trimis de n3aGabitz

toate albumele astea getto , racla...primele au sunat la fel. rime de bine, are acelasi beat si linie de bass pe 90 din piese.

De acord man, cu albumul ala de la Ghetto daci, "Daciada" a fost cam naspa ca au avut versuri detul de medocre dar shi beat-uri cam la fel. stiu de ce dar, mie chiar mi-a placut albumul, shi mai ales "Ai-Nai Politai" care este aia 10% dintre melodile Ghetto daci care mai schimba ritmul, si care iese mai in fatza.
Aurolacul
Junior Member

Mesajde AdevaRapper » Mie Apr 16, 2003 9:33 pm

Gabitz, tu spui ca o piesa HipHop trebuie sa sune bine! Mie mi se pare gresita ideea asta macar pe jumatate. O piesa latino trebuie sa sune bine sau dance sau un colind (pula mea), nu neaparat hip-hopul, unde accentul se pune pe lirica. Eu nu stiu ce sa mai zic daca tu consideri taranisme versurile celor de la Getto, dar iti place la nebunie lirica La Familia. Chiar imi pari ciudat. Si poate ca ai dreptate, dar asa vad eu hip-hopul, nu-l cunosc ca tine de acolo de unde a luat nastere, ci de aici, de unde s-a implementat in mintea mea, deci nu-mi cere sa cred ceea ce nu pot sa inteleg!
Daca ramanem aici, aici ramanem!!!
AdevaRapper
Junior Member

Mesajde cutuma© » Mie Apr 16, 2003 9:47 pm

La un compromis nu vom ajunge JAMAIS. Pentru ca unuia ii place sa aiba un beat pe kre sa dea din cap, altuia ii place sa asculte un vers cu un mesaj, care sa dea un nou sens unei expresii sau pur shi simplul o gluma buna spusa in rime. E dreptul fiecaruia la fel cum e dreptul fiecaruia sa critice ceea ce nu-i place, e firesc shi omenesc shi se intampla peste tot, nu numai in hh ro.

cutuma©

gata

Mesajde n3aGabitz » Mie Apr 16, 2003 10:18 pm

cred ca am continuat prea mult discutia asta. fiecare cu ale lui. punct. eu nu am vrut sa ma skimba mentalitate doar am purtat o discutie. nu am vrut sa jignesc pe nimeni intentionat.

un singur lucru asi mai avea de adaugat, atat timp cat in hh ro va fii aceasta ura intre fani trupelor, nu se va ajunge nicaieri. daca trupele in sine pot cadea la pace...cred ca ar putea si fanii. Nu stiu cati ati observat de faptul ca L F este acum sub Rebel Music, deja sa vorbeste de aparitia unui single Parazitii feat. La Familia. Etc....exemplele sunt multe.

din partea mea faceti cum credeti voi ca este mai bine, eu unul personal sunt pentru dragostea fata de aceasta muzica, indiferent de cine este cantata. atata timp ca mie imi suna bine, imi place.

ps: eu unul personal nu pot asculta o piesa care are un BEAT de cacat oricat de beton ar fii rimele......ma face sa vomit. Si nu vb numai de racla sau getto daci....si mafia primele albume aoleu..sa n-aud de asa ceva....intelegeti?

pace
n3aGabitz
Junior Member

Mesajde cutuma© » Mie Apr 16, 2003 10:25 pm

Iar eu vomit la un beat beton shi versuri de kkt. Eu asha simt. In fine, vorba ta, am insistat prea mult pe asta. Tzin sa mentzionez doar k nu urasc nici o trupa ci doar vreau sa scot in evidentza unele gresheli astfel incat poate daca vor ajunge pe la urechile unora din membri sa incerce sa le corecteze.

ca o concluzie..cum e shi pe refrenul de pe Verita Saga la a doua melodie, un fragment din KRS..."And we all love Hip-Hop..."

cutuma©

Mesajde Raspopitu » Mie Apr 16, 2003 10:35 pm

Bai gabitz tu ce pula mea nu te apuci sa asculti dance pus la 80 bpm?Sau mai bine asculta un album facut numai din negative,ca poate ar avea mesaj mai bun ca getto daci care fac rime de cacat si care unora nu le plac pt ca fac hh adevarat.Intrebare....
Tu chiar crezi ce spui?Daca da e grav.Daca hh ar fii pt toata lumea tot hh ar fii ca "west" side-ul romanesc...Adik DE CACAT.Sar canta same shit pe fiecare melodie.Ar deveniiexact cum sunt celelalte genuri muzicale.Ar devenii prostitutie.Pe mine unul nu mar atrage si vad ca pe multi din forumu asta nu iar atrage.Yo mi-am zis parerea si nu am abuzat de ea.Tu ti-ai zis parerea ta si cu asta basta.Aceasta discutie oricum a mai fost purtata de multe ori si tot degeaba.

Numa bine
Raspopitu
Junior Member

...

Mesajde n3aGabitz » Joi Apr 17, 2003 1:48 am

ai inteles gresit baraspopitule....

da va dau alt exemplu. PARAZITII. SI muzica BETON si VErusi...la astia ce pula mea mai ziceti ma? ii mai comparatii cu geto dacii vostri?....da si la ara comentati pula mea...ma voi abtine la comentarii pe viitor si va las cu ale voastre.
n3aGabitz
Junior Member

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Hip-Hop