continut mafia

ce-a fost pe Muzici o data

continut mafia

Mesajde Vizitator » Lun Iul 30, 2001 11:48 pm

ce ar trebui sa contina un sit bug mafia?

(asta pentru a-l ajuta pe cel care ralizeaza situl http://www.bugmafia.com, actualmente in constructie)
Vizitator

Re: continut mafia

Mesajde Vizitator » Mar Aug 14, 2001 4:58 pm

Initial trimis de vali
ce ar trebui sa contina un sit bug mafia?

(asta pentru a-l ajuta pe cel care ralizeaza situl http://www.bugmafia.com, actualmente in constructie)

bahh cei cu siturile astea mafia e ca au un desing de kk ..asa ca nu l puneti pe Tatae pe prima pagina ...ca se sperie lumea haha!!
ce ar trebui sa continaaaaa .. mai multe informati despre ce fac baietii ...evenimente .. blah blahh
i m out
paceeeee
Vizitator

Mesajde Administratori » Mar Aug 14, 2001 7:14 pm

De acord ca tre un design mishto ... sa denote ... COOOOOL ... da banuiesc ca cel mai mishto e sa contzina poze ... shtiri ... (shi neaparat un link catre forum ... :D ). Eu sunt ready sa-i fac un forum ... ca e un subiect de nota 10.
Administratori

korekt

Mesajde Vizitator » Mar Aug 14, 2001 8:14 pm

asta cam asha e. multe din ele sunt parasite, multe din ele nu au fost updatate de luni intregi.

sper ca ala la care se lucreaza sa iasa bine.

admin, cu linkul la forum ma ocup eu
Vizitator

Mesajde Suryia » Vin Aug 17, 2001 1:27 am

Pai cred ca ar trebui sa contina cateva mp3(nu albume intregi pentru ca nu-i corect fata de artisti) , poze , un istoric(dar bine pus la punct si updatat regulat ) , informatii noi , textele melodiilor , informatii despre componentii trupei , etc.
Ce dragutza sunt , pacat ca nu-s baiat...
Suryia
Junior Member

Mesajde Vizitator » Vin Aug 17, 2001 1:42 am

Initial trimis de ganja^^^
Pai cred ca ar trebui sa contina cateva mp3(nu albume intregi pentru ca nu-i corect fata de artisti) , poze , un istoric(dar bine pus la punct si updatat regulat ) , informatii noi , textele melodiilor , informatii despre componentii trupei , etc.

cu istoria aia, eu am scris ce stiam eu, poti sa ma corectezi cand vrei, iti dau voie si corecturile tele vor aparea acolo.
mp3-uri nu se pot pune pentru ca situl e inregistrat legal si detinatorul nu vrea sa intre in conflict cu legea.
despre trupa nu pot fi scrise multe lucruri, pentru ca nu prea se publica. eu nu am mai vazut stiri in media cu mafia de 3 luni.
o sa vorbesc cu eyeobs (el are situl) sa punem si acte un profil al fiecarui membru. nuami ca trebuie sa se intoarca din hybernare.
Vizitator

Mesajde {{^_^}} » Dum Aug 19, 2001 11:05 pm

MAI FRATILOR IO KRE KA TRE SA CONTINA IDEI NOI DE TRUPE GEN MAFIA...IDEI DE PIESE...LOOL CA LA DREAQ TRE SA FACEM CEVA IN TZARA ASTA DE KKAT...IO SANT DIN SALAJAN SHI KRED KA TRE SA NE FACEM MAI AUZITI DECAT PANA AKUM..IO ZIC CA TRE SA FIM CA FRATII SHI SA FACEM CUMVA SA FIM MAI MULTI CEI CARE CANTA...IUBESC MAFIA PANA LA MOARTE...
{{^_^}}

bai tatat de ce nu scoate uzi ceva singur pentruca eu cred ca se poate si mai bine

Mesajde dudu_wu » Lun Aug 20, 2001 2:54 pm

[bai tata eu cred ca uzi tine toata trupa in spate si de ce ?pentru ca el era un adevarat si cred ca ar trebui sa scoata ceva si singur!!!!! nu eu asa cred ...... mie numi place mafia de nuci un fel dar am toata stima pentru uzipa .papapapap
dudu_wu

io io io

Mesajde Vizitator » Lun Aug 20, 2001 3:35 pm

ati uitat de paraziti
Vizitator

Re: bai tatat de ce nu scoate uzi ceva singur pentruca eu cred ca se poate si mai bine

Mesajde Vizitator » Mar Aug 21, 2001 1:02 pm

Initial trimis de dudu_wu
[bai tata eu cred ca uzi tine toata trupa in spate si de ce ?pentru ca el era un adevarat si cred ca ar trebui sa scoata ceva si singur!!!!! nu eu asa cred ...... mie numi place mafia de nuci un fel dar am toata stima pentru uzipa .papapapap

cam acceasi parere o am shi eu despre tataee.
intr-adevar, si din piese si din muzica, tataee shi uzzi au cate ceva in cap. pe caddy l-au luat numai pentru ca arata bine :)

acum serios, ar fi finteresant cum ar suna albumele solo ale mafiotzilor...
Vizitator

Mesajde Suryia » Mar Aug 21, 2001 11:51 pm

Eu cred ca nu ar fi bine sa scoata nici unu8l albume solo...In primul rand cred ca succesul mafiotilor consta in faptul ca sunt unitit...Si eu vad ca in multe trupe albumele solo apar inaintea destrmarii formatiei...
Ce dragutza sunt , pacat ca nu-s baiat...
Suryia
Junior Member

Mesajde Pushicat » Joi Aug 23, 2001 12:48 pm

Ceva misto!!!

N-as vrea sa mor,da e prea trista viatza ce-i traita,
Traind spre-a ispasi pacatul de-a fi o clipa fericita!!!
Pushicat

Re: continut mafia

Mesajde Vizitator » Joi Aug 30, 2001 3:59 pm

Eu zic ca pentru a avea succes site-ul asta ar trebui sa iei legatura cu trupa si sa vezi daca ei sunt de acord sa te sustina.Daca nu e mai greu.Oricum ar trebui sa aiba o istorie bine conturata,o rubrica de mp3-uri,lirica,forum neaparat si nu in ultimul rand poze.Ce cred eu ca ar face site-ul f interesant ar fii posibiliatatea de download a unor mp3-uri care nu au aparut pe nici un album,bineinteles asta numai daca te sustine trupa.Cam atat.....

Pace.
Vizitator

Re: Re: continut mafia

Mesajde Vizitator » Mar Sep 04, 2001 4:03 pm

nici trupa shi nici catmusic nu par interesati de asha ceva
cat despre orice fel de mp3-uri, exclus
Vizitator

Re: Re: Re: continut mafia

Mesajde Vizitator » Mar Sep 04, 2001 4:22 pm

Initial trimis de vali
nici trupa shi nici catmusic nu par interesati de asha ceva
cat despre orice fel de mp3-uri, exclus

Nashpa...
Vizitator

stiu

Mesajde Vizitator » Mie Sep 05, 2001 1:12 pm

stiu, dar ce pot face eu???
Vizitator

Pula mea ... toti au idei si nicunu nu face nimic ...

Mesajde {{^_^}} » Lun Iul 01, 2002 4:50 pm

Am auzit atatia ca fac si dreg da pula mea .. habar nu au ce e ala cartier ... sa ma suga de pula toti aia care vrb aiurea si se cred mari rapperi .... hai sa va zic eu ce inseamna de fapt sa fii raper sau de cartier.... inseamna sa faci jmecherii sa arzi lumea sa fii bazat in treaba ta ... sa tragi la greu sa fii cu capu` sus ... sa fii bazat pa` treaba ta... sa ma suga de pula aia care se cred mari raperi si aia care sug pula cand asculta mafia... voi credetzi ca baietii sau ridicat peste seara ... ? de ce credeti ca le ies asa bine versurile ? ca traiesc acolo mai muilor .. si oricat atzi incerca sa facetzi sau sa vrb despre cartier sugeti pula ca nu aveti cum daca nu facetzi ce se face in cartier .. cand o sa il arzi pa` unu de telefon sau de bani o sa stii sa zici cum se face ... pula mea ... ash fi in stare sa scriu romane de versuri daca ar fi sa ma apuc de cantat ... da tineti minte ca nu toti putem sa reprezentam cartiere .. nu e chiar asa simplu ... siteu asta e marfa si mancavash sa i tineti tot asa ... cand am facut canalu #bugmafia prima oara eram io si atat... si acu` am vazut ca ati facut un canal fain din el .. bravo ma ... asa e bine ... io ma tirasem in spania ... la ciordit ce pula mea ... si apropo de canalu asta de care vorbeam.. ma cam dezamagit cand am venit in romania ... eu am impresia ca sant o carca de muisti care nici macar nu stiu ce inseamna kokiana ... si sant asa de supt puli pe mirc ... hai ca ma las ca am ceva treaba ...mai vrb noi ....HimalaYa
{{^_^}}

Mesajde ckride » Lun Iul 01, 2002 7:21 pm

:) welcome hymalaya. Tarziu ai realizat cati cacati sunt pe net...
ckride
Junior Member

Mesajde cutuma© » Lun Iul 01, 2002 8:26 pm

Bai everest, sau cum te-o chema...te-ash ruga din suflet sa nu incurci treburile shi sa ii bagi in aceeashi oala pe rapperi cu shmenarii de cartier...rapperi sunt cei care se ridica dintre gloata de hotzi shi pungashi shi cashtiga un ban cinstit prin muzica. Ei ar trebui sa fie cei care indeamna pushtii sa se lase de shmenuri shi sa faca ceva corect...shi nu am de gand sa dezvolt subiectul k sh-asha sunt off-topic shi ar trebui sa ajung la inceputurile hh, inceputuri despre care multzi bagatori de seama n-au habar...
Prohíbanos que odiamos cuervos

Decret despre Steaua - Sevilla : http://decret.blogspot.com
cutuma©

cica am primit reply la mesajul meu ... iata ce zic:

Mesajde {{^_^}} » Lun Iul 01, 2002 8:52 pm

Daca aveti imrpesia ca 2pac dr.dre si altii de gen au facut bani cinstit ...draga tu ala de mi-ai raspuns la mail vreau sa zic ca sugi pula si cu curu si cu gura... e adevarat ca treburile astea nashpa de care vrb eu in mailul anterior nu e recomandat minorilor .. da sa ma sugi de pula daca tu ai impresia ca e vreun roman in tzara asta care munceste cinstit ... daca vrei sa faci ceva in viatza asta tre` sa te zbati ca sa faci cat mai mult .. daca vrei sa faci muzica hip-hop si poti sa o sustii sus si tare ca o vei face cinstit .. iar sugi pula ... cel mai usor e sa arzi statul ca e cel mai prost gestionar de credite si bani .... deci draga "pula mea" sa stai tu sa faci bani cinstit mancatias ca mafia si alti baietii au facut-o ilegal ... si inca o mai fac ... Nu vorbi fara sa stii ... Nu hali mereu ce auzi de la altii ... nu te da ce nu poti sa fii ... sant vorbe de cacat le-au in fiecare zi ... asa ma frateliono uita-te in jurul tau si ai grija ce iti doresti .. in momentul cand ai sa realizezi ca nu poti sa ai ceea ce vrei ai sa faci si tu la fel ca mine ... fiecare pa` pielea lui.... pana cand o sa ai in spate anii mei de cioarda si de muie data la gabori ..iti recomand sa te duci pa` mirc canal #noi2 si da cu aseleu .... si asculta "anturaju`" mai cu atentie.... gangsta.. capu` sus : HimalaYa---mesajul asta e pentru decret ...
{{^_^}}

Mesajde cutuma© » Lun Iul 01, 2002 9:10 pm

"La gluma anterioara mi-a aparut un suras pe fatza posterioara..."
Draga {}:L{LL{)( sau cum te-o chema, imi dau seama k greshesc cand incerc sa-tzi dialogez cu domnia ta, deoarece este o pierdere de vreme intrucat vocabularul tau extrem de dezvoltat se reduce la cateva cuvinte arhicunoscute...mai am totushi ceva de zis, nu totzi sunt ca tine, poate dak ai scoate TU capul la suprafatza ai vedea k sunt multzi cei ce s-au ridicat din noroi in mod cinstit prin munca, insa eshti prea orb sa vezi shi prea lipsit de creier sa procesezi...
shi ai bunavointza sa imi raspunzi la o intrebare, care este culoare pielii tale, k am senzatzia k apartzii unei minoritatzi cu o gandire aparte, pe care eu o "iubesc" extrem de mult...
Prohíbanos que odiamos cuervos

Decret despre Steaua - Sevilla : http://decret.blogspot.com
cutuma©

Mesajde ckride » Lun Iul 01, 2002 9:52 pm

hymalaya... lasa-ma sa te contrazic... hip-hop-ul este un mod cat se poate de cinstit de a face banu'...
ckride
Junior Member

de astept pe #bugmafia am nick strada hai la o discutie

Mesajde {{^_^}} » Lun Iul 01, 2002 10:40 pm

Initial trimis de neamtzu
hymalaya... lasa-ma sa te contrazic... hip-hop-ul este un mod cat se poate de cinstit de a face banu'...
{{^_^}}

Mesajde Mar7juana » Vin Iul 05, 2002 11:48 am

site-ul bumafia93.ro tre` sa contzina tot ce contzine
respect celora care au facut site-ul ii tare cool
Mar7juana
Junior Member

Mesajde ckride » Lun Aug 05, 2002 10:27 pm

:) cum s-au schimbat vremurile...
ckride
Junior Member

Înapoi la De pe muzica