materiale 100% live
34 mesaje
• Pagina 2 din 2 • 1, 2
Initial trimis de SOD
vaz ca va urniti tare greu.spun tot eu,asa ,sa nu zic ca nu mi-a raspuns nimeni.
1.concert care m-a marcat :metallica de la capitala patriei.oamenii e profi rau de tot.am stat langa luministi in cusca aia de la mijloc si nu mi-a venit a crede ce faceau omenii aia.
2.show propriuzis:rammstein - live aus berlin.cred ca a costat productia concertului cam cat 10 metallici de la noi.
3.cel mai kktor concert strainez pe care l-am ascultat :pantera - official live 101 proof
4.cel mai cel din spatiul mioritic :iris 20 ani
5.trupa romaneasca ce poseda ambele calitati : vdv(are si infrastructura) si cargo
Nu stiu cum se face, dar AM AJUNS SA FIU DE ACORD CU SOD!!! Ma rog, cat de cat...
1. Dream Theater... Cand am iesit de acolo, nu stiam unde ma aflu...
2. Iron Maiden - nu stiu cum ii zice concertului, am un lipsus acum, e ultimul cu Bruce Dickinson inainte sa apara Bugs Bunny ala... Poate imi reimprospateaza cineva memoria, era un show in care intre melodii mai apareau niste actori pe o alta scena si misunau pe acolo... Sa mor eu daca mai imprumut CD-uri...
3. Iris 20 de ani...
4. Cargo
P.S. Sper sa nu fiu acuzat de plagiat la ultimele doua, asta chiar e parerea mea...

indescifrabil
-
cubu - Mesaje: 6237
VOKODLOK la Maximum Rock II, cel mai tare concert la care am fost, au cantat cam o ora, la prima piesa au schimbat o coarda ca s-a rupt, au terminar cu un cover Marduk. Au urmat Hathor si Interitus Dei (lansare de album), dar nu a mai contat ca eram "rupt"
"Imperious, choleric, irascible, extreme in everything,
with a dissolute imagination of the like which has never been seen.
Atheistic to the point of fanaticism, there you have me in a nutshell.
And kill me again or take me as I am, for I shall not change.
NEVER !"
with a dissolute imagination of the like which has never been seen.
Atheistic to the point of fanaticism, there you have me in a nutshell.
And kill me again or take me as I am, for I shall not change.
NEVER !"
-
Necuratu' - Junior Member
34 mesaje
• Pagina 2 din 2 • 1, 2