T.N.T. artistele din CRIPTA!!!

Glume, poante, farse, lucruri aberante, off-topic grosolan

Re: Re: T.N.T. artistele din CRIPTA!!!

Mesajde Drumplayer » Joi Mai 01, 2003 10:36 am

Initial trimis de Mihai-MOF

ma bucura interesaul tau deosebit pentru aceasta trupa. ma deranjeaza in schimb insinuarile stupide si false, precum si faptul ca n-ai avut curajul sa te loghezi, ca sa stie lumea cu cine are de a face. poate reusesti si tu sa te "sacrifici" putin, dpdv moral, si sa-mi dai un e-mail de prezentare
...

OOOOHHHHHHOHO...se pare ca am atins un punct slab pe-aclolo "pe sus" pe undeva....
...In primul rand imi pare rau ca Nu sunt un computer freak ca voi si tre sa recunosc ca habar n-am sa cum se procedeaza pe forumul asta... dealtfel n-am nimc de ascuns mtl2x4
Drumplayer

Mesajde Drumplayer » Joi Mai 01, 2003 10:45 am

ma bucura interesaul tau deosebit pentru aceasta trupa. ma deranjeaza in schimb insinuarile stupide si false, precum si faptul ca n-ai avut curajul sa te loghezi, ca sa stie lumea cu cine are de a face. poate reusesti si tu sa te "sacrifici" putin, dpdv moral, si sa-mi dai un e-mail de prezentare
...

OOOOHHHHHHOHO...se pare ca am atins un punct slab pe-aclolo "pe sus" pe undeva....
...In primul rand imi pare rau ca Nu sunt un computer freak ca voi si tre sa recunosc ca habar n-am sa cum se procedeaza pe forumul asta... dealtfel n-am nimc de ascuns; eu cand m-am inregistrat am trecut si adresa de email... si de fiecare data ma loghez cand intru pe pagina si la fiecare miscare pe care o fac calculatoru imi cere sa ma loghez din nou... nu inteleg de ce.... asa ca mai muistilor explicati-mi voi!
Cat despre T.N.T.; este doar un exemplu de formatie de care se face valva la greu si fara rost... PEREREA MEA!
Drumplayer

Mesajde drumplayer » Joi Mai 01, 2003 11:00 am

....

...si era sa uit... intra pe threadul "METALLICA "St.Anger""daca vrei sa-mi scrii un email.. cred ca am reusit sa ma loghez acolo...nu stiu sigur cum stau treburile pe forumul asta.. Eu de fiecare data cand intru pe site ma loghez.. si deci imi apare banneru cu "acum esti logat...bla bla" ..si tot degeaba
drumplayer

Mesajde drumplayer » Joi Mai 01, 2003 11:32 am

DRAGA MIHAI MOF SI MAI DADIUS! :D
Iata ca am reusit intr-un final sa ma loghez... trebuie sa mentionez ca a fost un procedeu extraordinar de sofisticat!
Sper ca sunteti mandri de mine!
Cu drag, al vostru Drumplayer! va pup!
p.s. Astept un raspuns de la Mihai.... in special! Chiar email :p :o
Intotdeauna e mai tarziu decat crezi..
drumplayer
Junior Member

So let me tell you mother fucker who you fuckin with!:)

Mesajde Love2Fly » Joi Mai 01, 2003 12:37 pm

Bai baieti (drumplayer & bortzianu) eu nu inteleg de ce tot incercati voi sa va luptati cu morile de vant ca pana la urma oricat ati "latra" voi, ursi de Moga si cu nea Mihai MOF asta tot inainte cu prostia o vor da...atat timp cat aceste formatii terminate vor da bine la publicul "under 18" si atat timp cat vor aduce bani in contul domnilor Florin Hi-Q, Mihai Hi-Q si Stupid Man M.M intr-un cuvant MOF fuckin records.
Cu totii stiim ca TNT si multe multe alte formatzii si asa-zise "vedete" habar n-au ce e ala un solfegiu, un do, un re, un mi, habar n-au ce e ala un instrument muzical....insa ce conteaza asta? conteaza ca stiu sa pronuntze "va iubim, va multumim, insa nu uitati sa cumparati albumul"...asta e esential nu? Ca sa nu mai vorbesc ca mai nou albumele pe CD au cate 6 piese din care 3 remixuri....de tot kktu(cateodata ma intreb de ce e lumea asha de proasta si nu vede ca practic li se fura bani din buzunar fara sa-si dea seama)
Despre Mihai-Mof asta ce dreaq sa zic? deja e mult prea celebru pentru felul in care se eschiveaza intrebarilor de pe forum. Imi place totusi sa cred ca el inca e constient si isi da seama ca muzica pe care o fac ei la MOF acolo e de tot kktu'....ca altfel....e irecuperabil....si pacat de el ca e baiat "cu studii muzicale". Inca ceva, Mihai, nu ma lua cu faze de genu': "uite un distrus care se ascunde in spatele nickului si se grabeste sa faca afirmatii maretze" pentru ca iti promit eu ca daca o sa te vad pe strada pe tine sau pe Florin o sa va zic cat de distrusi sunteti din punct de vedere MUZICAL.
Inca o chestie, nea Mihai, uite acum cateva zile am avut "onoarea" sa ma intalnesc cu Laura(TNT) in Twice si la intrebarea unei amice de-ale mele referitoare la modul in care Laura a ajuns in TNT i s-a raspuns sec: "daca ai stii cata m**e am luat eu pentru asta....deci fata e sincera Rusinica! Rusinica! Rusinicaaa!...sau hai sa nu fiim rai si sa spunem ca fata e cool(reprezentativa pentru l"fetele de la liceu" din ziua de azi care "de la atata m**e au chiulit si azi la mate"). Regret ca nu am avut un reportofon la mine sa o inregistrez ca atunci iti dadeam ceatza si te faceam de tot kktu' oriunde vroiai tu. Ah....o.k poti sa-mi spui ca sunt distrus, un agramat incult, un nenorocit, caci poate sunt....dar sunt deasupra ta...si stii bine ca am dreptate...:rolleyes:
Love2Fly
Junior Member

Mesajde aspyrin » Joi Mai 01, 2003 4:49 pm

Initial trimis de Bortzianu'

... ideea era alta...

Mihai-MOF: ..totusi te-ai eschivat (devine un obicei) ..si ..ai evitat subiectul ...
..da-ne tu detalii: ani de canto/ ani pe instrument/compozitii proprii ale fetelor/ experienta de scena ...

..nu te fa ca nu vezi ,te rog ...asa, din respect pentru tine...

intradevar fetele nu au ani pe instumente si nici compozitii proprii, dar aici e vorba pana la urma de o trupa dance, asa ca nu vad relevanta. Experienta pe scena va veni cu timpul (sunt totusi de doar 5 luni pe piata), iar eu am incredere in ele ca se vor descurca din ce in ce mai bine, plus ca fetele fac in continuare coregrafie si canto...
Tough ain't enough!
aspyrin
Junior Member

Re: Re: Re: T.N.T. artistele din CRIPTA!!!

Mesajde aspyrin » Joi Mai 01, 2003 4:51 pm

Initial trimis de Drumplayer
...

...In primul rand imi pare rau ca Nu sunt un computer freak ca voi si tre sa recunosc ca habar n-am sa cum se procedeaza pe forumul asta... dealtfel n-am nimc de ascuns mtl2x4

logheaza-te daca vrei ceva raspunsuri...

n-ai atins nici un punct slab... esti tu slab la minte si asta se vede... vezi ca forumul asta are si help, n-ar fi fost o mare chestie.. nu trebuie sa fii computer freak ca sa te poti loga... mama si-a facut singura cont pe yahoo si nu se pricepe la calculatoare!
Tough ain't enough!
aspyrin
Junior Member

Re: So let me tell you mother fucker who you fuckin with!:)

Mesajde aspyrin » Joi Mai 01, 2003 4:53 pm

Initial trimis de Love2Fly
Bai baieti (drumplayer & bortzianu) eu nu inteleg de ce tot incercati voi sa va luptati cu morile de vant ca pana la urma oricat ati "latra" voi, ursi de Moga si cu nea Mihai MOF asta tot inainte cu prostia o vor da...atat timp cat aceste formatii terminate vor da bine la publicul "under 18" si atat timp cat vor aduce bani in contul domnilor Florin Hi-Q, Mihai Hi-Q si Stupid Man M.M intr-un cuvant MOF fuckin records.
Cu totii stiim ca TNT si multe multe alte formatzii si asa-zise "vedete" habar n-au ce e ala un solfegiu, un do, un re, un mi, habar n-au ce e ala un instrument muzical....insa ce conteaza asta? conteaza ca stiu sa pronuntze "va iubim, va multumim, insa nu uitati sa cumparati albumul"...asta e esential nu? Ca sa nu mai vorbesc ca mai nou albumele pe CD au cate 6 piese din care 3 remixuri....de tot kktu(cateodata ma intreb de ce e lumea asha de proasta si nu vede ca practic li se fura bani din buzunar fara sa-si dea seama)
Despre Mihai-Mof asta ce dreaq sa zic? deja e mult prea celebru pentru felul in care se eschiveaza intrebarilor de pe forum. Imi place totusi sa cred ca el inca e constient si isi da seama ca muzica pe care o fac ei la MOF acolo e de tot kktu'....ca altfel....e irecuperabil....si pacat de el ca e baiat "cu studii muzicale". Inca ceva, Mihai, nu ma lua cu faze de genu': "uite un distrus care se ascunde in spatele nickului si se grabeste sa faca afirmatii maretze" pentru ca iti promit eu ca daca o sa te vad pe strada pe tine sau pe Florin o sa va zic cat de distrusi sunteti din punct de vedere MUZICAL.
Inca o chestie, nea Mihai, uite acum cateva zile am avut "onoarea" sa ma intalnesc cu Laura(TNT) in Twice si la intrebarea unei amice de-ale mele referitoare la modul in care Laura a ajuns in TNT i s-a raspuns sec: "daca ai stii cata m**e am luat eu pentru asta....deci fata e sincera Rusinica! Rusinica! Rusinicaaa!...sau hai sa nu fiim rai si sa spunem ca fata e cool(reprezentativa pentru l"fetele de la liceu" din ziua de azi care "de la atata m**e au chiulit si azi la mate"). Regret ca nu am avut un reportofon la mine sa o inregistrez ca atunci iti dadeam ceatza si te faceam de tot kktu' oriunde vroiai tu. Ah....o.k poti sa-mi spui ca sunt distrus, un agramat incult, un nenorocit, caci poate sunt....dar sunt deasupra ta...si stii bine ca am dreptate...:rolleyes:
Tough ain't enough!
aspyrin
Junior Member

Re: Re: So let me tell you mother fucker who you fuckin with!:)

Mesajde aspyrin » Joi Mai 01, 2003 4:58 pm

In mod oficial ma retrag din acest moment de pe acest forum!

Pentru a va expune in continuare frustrarile va rog sa apelati la e-mail-uri. E posibil sa-mi fac timp sa va raspund.

Domnului Love2Fly nu pot sa-i raspund decat intr-un singur fel. Apuca-te mataluta si fa ceva mai bun. Daca nu te duce mintea, nu veni cu acuzatii cretine pe acest forum.

Bye!
Tough ain't enough!
aspyrin
Junior Member

Re: Re: Re: Re: T.N.T. artistele din CRIPTA!!!

Mesajde drumplayer » Joi Mai 01, 2003 8:27 pm

logheaza-te daca vrei ceva raspunsuri...

n-ai atins nici un punct slab... esti tu slab la minte si asta se vede... vezi ca forumul asta are si help, n-ar fi fost o mare chestie.. nu trebuie sa fii computer freak ca sa te poti loga... mama si-a facut singura cont pe yahoo si nu se pricepe la calculatoare!

...gata nene am inteles! uite sunt logat! asta era problema??? zi-mi si tu cu "argumente" ca n-am dreptate in privinta trupelor de genu TNT.. si restu se rezolva...
.. si de ce faci aluzii la inteligenta celor de pe forum?? nimeni nu ti-a contestat tie inteligenta... sau?? eu unu nu! si totusi crede-ma ca e o diferenta intre un cont la yahoo si forumul asta! oricum respecte pentru maica-ta! :o ... de ce te ataci in halul asta de fapt??
drumplayer
Junior Member

Re: So let me tell you mother fucker who you fuckin with!:)

Mesajde drumplayer » Joi Mai 01, 2003 8:37 pm

Frate da i-ai zis-o nu gluma! ... deci am avut dreptate cu "sacrificiul ala moral".... eu credeam ca poate exagerez...
De fiecare data cand aprind TV-ul si dau pe atomic ma enervez la culme cand vad formatii de genu TNT sau Pops... si mai dau si interviuri de zici ca ele ar fi "buricul pamantului" :D (HIHIHI).. chiar daca ma lupt cu morile de vant macar imi pot spune parerea...
P.s. ar mai fi o formatie extraordinara de artiste "inegalabile in materie de inspiratie", care pe mine ma enerveaza la culme ..DeLuxe! :mad: sa nu zic ce de lux!
drumplayer
Junior Member

Re: Re: So let me tell you mother fucker who you fuckin with!:)

Mesajde shakira » Joi Mai 01, 2003 9:52 pm

Initial trimis de drumplayer

Frate da i-ai zis-o nu gluma! ... deci am avut dreptate cu "sacrificiul ala moral".... eu credeam ca poate exagerez...
De fiecare data cand aprind TV-ul si dau pe atomic ma enervez la culme cand vad formatii de genu TNT sau Pops... si mai dau si interviuri de zici ca ele ar fi "buricul pamantului" :D (HIHIHI).. chiar daca ma lupt cu morile de vant macar imi pot spune parerea...
P.s. ar mai fi o formatie extraordinara de artiste "inegalabile in materie de inspiratie", care pe mine ma enerveaza la culme ..DeLuxe! :mad: sa nu zic ce de lux!

Doamne-fereste , credeam ca Deluxe au disparut , nu mai pomeni de ele, ca poate se intorc :O.
Cat despre TNT , nu credeti ca le bagam prea mult in seama ? Daca nu am mai raspunde nici unul la topicu asta , n-ar mai fi pe prima pagina si ar uita lumea de el si de TNT ... sper. Asa le facem reclama.:(.
shakira

Mesajde Love2Fly » Joi Mai 01, 2003 11:32 pm

Pentru a va expune in continuare frustrarile va rog sa apelati la e-mail-uri. E posibil sa-mi fac timp sa va raspund.

Domnului Love2Fly nu pot sa-i raspund decat intr-un singur fel. Apuca-te mataluta si fa ceva mai bun. Daca nu te duce mintea, nu veni cu acuzatii cretine pe acest forum.

Bye!

Bai, acum te rog eu nu plange...stiu ca doare adevarul mai ales cand el vine din partea unui cretin distrus asha ca mine insa mai stai pe aici poate candva ne vei da si tu o parere pertinenta care sa justifice parerea ta buna despre muzica de proasta calitate.
Apropos....salut-o pe Dana din partea mea. O iubesc!:)
Love2Fly
Junior Member

Mesajde Bortzianu' » Vin Mai 02, 2003 10:48 pm

Bai, acum te rog eu nu plange...stiu ca doare adevarul mai ales cand el vine din partea unui cretin distrus asha ca mine insa mai stai pe aici poate candva ne vei da si tu o parere pertinenta care sa justifice parerea ta buna despre muzica de proasta calitate.
Apropos....salut-o pe Dana din partea mea. O iubesc!:)

..Dana nu e cu ..chelul de la Voltaj??? ...
Bortzianu'
Junior Member

Mesajde Love2Fly » Vin Mai 02, 2003 11:20 pm

E, dar ce are capra cu varza?:) sau mai bine zis Dana cu Chelu!:)
Love2Fly
Junior Member

Mesajde Bortzianu' » Vin Mai 02, 2003 11:59 pm

E, dar ce are capra cu varza?:) sau mai bine zis Dana cu Chelu!:)

..are are ... se inteleg ff bine..ma mir ca nu stii: a scris in toate ziarele acum vreo juma' de an...
..E ...lasa ca noi suntem admiratorii din umbra ..:)
Bortzianu'
Junior Member

Mesajde Love2Fly » Sâm Mai 03, 2003 12:27 am

Adevarul e ca eu sunt un fan DANA....e a doua in preferintzele mele dupa Anca de la Class....si stiam de relatia ei cu Calin dar incerc sa o reneg! ca sa am front de atac la Dana...mi-ar trebui totusi un BMW!:)
Sunt offtopic stiu dar uite ca:
TNT sunt nashpa
Acum nu mai sunt...:)
Love2Fly
Junior Member

Mesajde drumplayer » Dum Mai 04, 2003 6:19 pm

Initial trimis de Bortzianu'

..Dana nu e cu ..chelul de la Voltaj??? ...

...si ce daca e chel?? nu e vina lui da!!! asa ca nu va mai ofticati...(hihihi).. se spune ca barbatii chei sunt mai fertili! :sperm: :sperm: :sperm: :sperm: :sperm: :sperm::sperm: :sperm: :sperm: :sperm:
drumplayer
Junior Member

Mesajde Unregistered » Dum Mai 04, 2003 9:55 pm

Initial trimis de drumplayer

...si ce daca e chel?? nu e vina lui da!!! asa ca nu va mai ofticati...(hihihi).. se spune ca barbatii chei sunt mai fertili! :sperm: :sperm: :sperm: :sperm: :sperm: :sperm::sperm: :sperm: :sperm: :sperm:

..pai poti sa te tot razi pe cap pana iti seamana cu "pompierul" ...ca ... tot n-ai ce face cu el... care e legatura? ..
..pune mana pe pedala dubla...
..mama lor de cinele si fusuri! ..te-au tampit..
Unregistered

Cata nesimtire

Mesajde Love2Fly » Dum Mai 04, 2003 11:29 pm

..mama lor de cinele si fusuri! ..te-au tampit.....

Da' ce e aici bai nene? numai mesaje offtopic.....ce?
va credeti "Buricul Pamantului "???
Asha ceva nu se mai poate! eh dracia dreaq!:)
Love2Fly
Junior Member

Mesajde LoveMetal » Lun Mai 05, 2003 12:38 am

Advarul despre Lala de la TNT?Se gandeste numai la poola vrea sa fie penetrata cat mai adanc vorba aceea...de ce sa recurgi la masturbare daca poti sa devii posta altora...deci lala draga continua sa te cracesti ca in curand o sa te joc intre picioare si o sa iti placa la nebunie iti promit
LoveMetal

Mesajde LoveToKillYou » Lun Mai 05, 2003 10:35 am

Se pare ca domnul de mai sus e cam obsedat. O fi tot vre-un LoveFly care nu s-a logat. Si-o fi luat-o in mana si acum incearca sa faca si el ca vulpea care n-ajunge la struguri. Saracul! Sunt site-uri specializate pentru asta, sa stii...
LoveToKillYou

Mesajde Love2Fly » Lun Mai 05, 2003 10:36 am

sunt un bou!
Love2Fly

Mesajde drumplayer » Lun Mai 05, 2003 10:01 pm

Initial trimis de Unregistered

..pai poti sa te tot razi pe cap pana iti seamana cu "pompierul" ...ca ... tot n-ai ce face cu el... care e legatura? ..
..mama lor de cinele si fusuri! ..te-au tampit..

....cum adica n-ai ce face cu el? cu care el de fapt? capul sau pompierul?? si de ce nu te loghezi??.. :confused:
..inca nu m-am tampit de la cinele si fusuri...nu-ti fa griji...:D
drumplayer
Junior Member

Re: Cata nesimtire

Mesajde drumplayer » Lun Mai 05, 2003 10:12 pm

Da' ce e aici bai nene? numai mesaje offtopic.....ce?
va credeti "Buricul Pamantului "???
Asha ceva nu se mai poate! eh dracia dreaq!:)

..aahhmm ...da?!..:D ...mersi ca ne faci reclama:dir:
drumplayer
Junior Member

Mesajde drumplayer » Lun Mai 05, 2003 10:18 pm

sunt un bou!

...terminati cu cacaturile astea de mesaje fake! YOU SUCK!:nope:
drumplayer
Junior Member

hm....

Mesajde sohatzki » Lun Mai 05, 2003 10:49 pm

TNT sux... ultima lor "melodie" ii penala, naspa... bleah!:bleah:
adevarul nu doare, ci serveste dusuri reci prostiei calde...
sohatzki
Junior Member

Mesajde Love2Fly » Mar Mai 06, 2003 2:25 am

Initial trimis de LoveToKillYou
Se pare ca domnul de mai sus e cam obsedat. O fi tot vre-un LoveFly care nu s-a logat. Si-o fi luat-o in mana si acum incearca sa faca si el ca vulpea care n-ajunge la struguri. Saracul! Sunt site-uri specializate pentru asta, sa stii...

Lasa-ne bai agariciule! inca nici nu ai intrat in treapta II de gimnaziu si te dai su tu cu pluta....Iesi dreaq!

sunt un bou!

Sii cum e faza aia? intr-o lume de anormali ala normal e BOU! asha ca think!

..aahhmm ...da?!.. ...mersi ca ne faci reclama

Am toate melodiile voastre de pe site...sunt fan!:)
Love2Fly
Junior Member

Mesajde Aliosha » Mar Mai 06, 2003 5:56 am

Bye!

Chiar daca ai spus ca nu mai raspunzi stiu ca de citit citesti asa ca :

Chestia cu "apuca-te si fa tu ceva mai bun" este penibila. S-a mai discutat de zeci de ori pe forum, si in general, pentru a mia oara, daca esti critic muzical (sa zicem) nu trebuie sa stii sa canti la perfectie la 6 intrumente, daca esti critic literar nu trebuie sa fi si un scriitor deosebit. Love2 fly nu o fi critic muzical insa parerea lui, chiar daca scrisa la nervi, este una pe care o impart atatia oameni ce nu trebuie sa stie sa cante si danseze ca sa le critice pe fetele de la TNT.

Inteleg de ce te retragi de pe acest forum - Barfe unde discutiile nu sunt ingradite insa poate reconsideri si vii sa discuti cu noi pe Muzica. Acolo moderez eu si te asigur ca nu o sa ai parte de injurii sau jigniri gratuite. Facem un thread special si va puteti apara "cauza" in fatza tuturor care va acuza, argumentat. In acelasi timp stiu ca nu o sa faci asta pentru ca in genul asta de discutii pierdeti si pusi in fatza unor argumente solide va faceti de ras.
(Fara nici o jignire Florine-Hiq , dupa ce ti-am atras atentia pe Muzica(poate citesti si tu aici), mi-ai dat Pm dupa 3-4 luni sa imi spui ca ai pierdut Pm ul meu si ca despre ce era vb in discutie. Discutia noastra ajunsese pe la pmul 4 ... poate l-ai pierdut, poate nu ai mai avut argumente sa raspunzi la el.)

Ma rog, oferta ramane valabila...un thread despre voi (muzicienii de pe forum (sunteti vreo 5-6 cunoscuti) VS userii).
"Against modern football."
Aliosha

Mesajde Aliosha » Mar Mai 06, 2003 6:14 am

Initial trimis de Aliosha

un thread despre voi (muzicienii de pe forum (sunteti vreo 5-6 cunoscuti) VS userii).

Uite-l aici.

http://www.fanclub.ro/showthread.php?s=&postid=148054#post148054
"Against modern football."
Aliosha

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii