Heavy metal '80, '90

ce-a fost pe Muzici o data

Heavy metal '80, '90

Mesajde cubu » Mie Mai 21, 2003 2:09 pm

Am observat ca sunt destui useri pe aici care asculta metale mai vechi, asa ca m-am gandit sa fac thread-ul asta unde sa ne vedem de "trebile" noastre... Ca pe mine in ultima vreme nu ma mai incanta nimic... M-am saturat de de-alde Korn, Limbi in Parc si Limp Bizkit... Foarte putine formatii canta metal in ziua de azi, si daca o fac, de obicei, death sau black... Sunt curios ce anume va place, ce formatii, ce albume, melodii, chestii din astea... Eu cam asta ascult de obicei... Heavy metal, metal progresiv, putin thrash, etc... Iacata si cateva formatii care ma incanta pe mine in mod deosebit...

Iron Maiden, Helloween, Metallica, Megadeth, Savatage, Ozzy Osbourne, Yngwie Malmsteen, Stratovarius, Royal Hunt, Twisted Sister, Queen, Queensryche, Dream Theater, Iced Earth, Rhapsody, Symphony X...

Hai sa va vad si pe voi... Si mai vorbim dupa aia...
indescifrabil
cubu

Mesajde nocturna » Vin Mai 23, 2003 12:25 pm

Iron Maiden, Helloween, Megadeth, Savatage, Stratovarius, Queensryche, Dream Theater, Iced Earth - buni. f buni. de adaugat: Sentenced, Tiamat, Therion, The Gathering, Annihilator, Anathema, Nightwish, Sonata Arctica (din cand in cand), Blind Guardian, Gamma Ray, Amorphis, Avantasia...

Metallica-inainte de '90

Queen nu prea e metal mah. da's buni.

Ozzy Osbourne-personal, prefer perioada Black Sabbath.

man, Rhapsody sux! pe mine ma amuza formatia asta. :) te pomenesti ca te gandeai si la To/Die/For :p
"Sunt un om. Mi se pare ca e de ajuns"

A.K.M. powered by another.ro
nocturna

Mesajde SOD » Vin Mai 23, 2003 2:53 pm

subiect identic cu cel deschis de frozen la inceputurile fanclubului.puteati avea decenta sa cititi toate paginile de rock.
Rape me tender 'cos I'm verry sensitive
FOUR OF A KIND
SOD

Înapoi la De pe muzica