Cel mai simpatic administrator
62 mesaje
• Pagina 1 din 3 • 1, 2, 3
Cel mai simpatic administrator
Daca este deja un sondaj cu cel mai de kkt admin, m-am gandit sa fac si eu unul in care sa se voteze adminul cel mai atasat, mai intelegator cu userii si cu cel mai mult simtz al umorului.
Asadar, votati!:o
Asadar, votati!:o
-
dEpEchEmIND - Junior Member
si tu ..eterna lutza a ta...si un mic admirator. :p
las' ca fac si eu 5-6 voturi pana diseara. :p
las' ca fac si eu 5-6 voturi pana diseara. :p
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
aliosha pentru ca dupa majorat(ul meu) mi-l iau de barbat
To speak is to be silent
The concept is dead. There's nothing death should interrupt,
I went to bed last night with one sip left in the cup.
-
darkshines - Mesaje: 2260
Initial trimis de darkshines
aliosha pentru ca dupa majorat(ul meu) mi-l iau de barbat
EI NA...:fuck: :fuck: :fuck:
KEEP ON DREAMING BABE!
MA BUCUR CA AM REVENIT PE FORUM LA TIMP:p :p :p
-
Superba Oana - Junior Member
Si yo tot cu moshu am mers, ca mi-a fost mie drag inca din prima zi de cand am intrat pe forum... Si nu de alta, dar sper si eu ca intr-o zi sa am succesul lui la "under 16" ca e clar ca la "over 16" n-o sa am niciodata
Am zis

Am zis
Fara acte, fara bani, fara echilibru - genicon!
Shi tzine bine minte numele/ Ca s-ar putea sa-l auzi din toate partzile/ Si n-ai sa uitzi niciodata ca ai fost cu mine - Du-te dracu! De la mine pentru tine...
Shi tzine bine minte numele/ Ca s-ar putea sa-l auzi din toate partzile/ Si n-ai sa uitzi niciodata ca ai fost cu mine - Du-te dracu! De la mine pentru tine...
-
genicon - Junior Member
genicon , esti incredibil ! tu m-ai votat ca fiind si cel mai de kkt admin dar si cel mai simpatic. cu adevarat incredibil !
succesul meu il ai deja. am vazut ca esti o persoana foarte cunoscuta si influenta pe Hanu' Ancutei. nu te lasa....ca o sa ajungi admin acolo. :p
Cr@zY @nGeL , ce ti se pare simpatic la mine ?
Oricum..10x pt. voturi. ma simt si eu bine....ca ii demonstrez lu' xkran ca sunt mult mai simpatic decat el.... :o

succesul meu il ai deja. am vazut ca esti o persoana foarte cunoscuta si influenta pe Hanu' Ancutei. nu te lasa....ca o sa ajungi admin acolo. :p
Oricum..10x pt. voturi. ma simt si eu bine....ca ii demonstrez lu' xkran ca sunt mult mai simpatic decat el.... :o
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
2153
darky, nu tre' sa dezarmezi la primele piedici. da-i inainte cu tupeu
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-
baixinho© - Mesaje: 14117
loale, binenteles dragul meu baixinho.
asta poa' sa-nsemne un singur lucru: BITCH FIGHT! ;D
To speak is to be silent
The concept is dead. There's nothing death should interrupt,
I went to bed last night with one sip left in the cup.
-
darkshines - Mesaje: 2260
Initial trimis de Oribilul Mosh
Posturile tale sunt pline de umor. Pari un om vesel si mie imi plac oamenii veseli.
The new rule is no rule...It's time to get outside and feel free again...Reinvent yourself...Be whoever you want to be...
-
Nightmare - Junior Member
:o
go moshu go ...
I'm not a slave to a god that doesn't exist
And I'm not a slave to a world that doesn't give a shit
And I'm not a slave to a world that doesn't give a shit
-
RooT - Mesaje: 1029
asa , xkrane ! asa mai zic si eu ! :o
10q , desiree !
10q , desiree !
-
Votat si io cu Moshu', in virtutea inertziei
desi, daca s-ar fi putut, as fi votat si cu Aliosha, dupa care cu vali. Cu xkran n-am nimic, sa nu se supere, numai ca despre el tre' sa ma mai "documentez". Oricum, totzi sunt simpatici...

"Uneori se mai intampla insa ca vreun Smochin razvratit sa se catzere pe gard si sa-si ia lumea in cap... "
imi asum ceea ce scriu, cine are de gand sa plagieze o face pe barba lui
imi asum ceea ce scriu, cine are de gand sa plagieze o face pe barba lui
-
river - Junior Member
deja nu mai imi incap in piele de bucurie. am trecut pe primul loc.
multumiri si la' riverflow ! :p

multumiri si la' riverflow ! :p
-
2157
Initial trimis de darkshines
eroare falsa. sau, ma rog, nu la aia m-am gandit eu, ci la altceva, si anume ca si tu poti avea o sansa sa te mariti cu adminul la care te-ai referit.
ANTI
-
baixinho© - Mesaje: 14117
genicon , esti incredibil ! tu m-ai votat ca fiind si cel mai de kkt admin dar si cel mai simpatic. cu adevarat incredibil !
Moshule, ce sa zic? Schimbator mai e omul...

Am zis
Fara acte, fara bani, fara echilibru - genicon!
-
genicon - Junior Member
Am votat cu Oribilul Mosh, pentru ca mi se pare ca e nu doar cel mai simpatic, ci sufletul forumului acesta... se implica foarte mult, si e foarte dragut cu noi userii. Daca vad iar posturi pe aici ca ar fi ceva intre noi, s-ar putea sa ma enervez...
aliatzi, right? 
A little girl went out to play, lost in the marketplace as if half-born...

A little girl went out to play, lost in the marketplace as if half-born...
-
Shaki - Mesaje: 7089
votat Oribilul Mosh , e singurul cu care am "schimbat cateva cuvinte " pe forum. cu toate ca la inceput am facut niste greseli, nu mi-a sarit in cap, ci mi-a explicat frumos cum stau treburile pe aici (bancuri)
Oribilul Mosh rullz :o
Oribilul Mosh rullz :o
X
-
punct - Junior Member
Cel mai saritor si simpatic admin este cu sigurantza ,fara doar si poate Vali!
Foarte receptiv la orice problema si dornic de a face ceva bun pt oamenii de pe acest Forum,el merita tot respectul meu (si votul desigur!!)
Foarte receptiv la orice problema si dornic de a face ceva bun pt oamenii de pe acest Forum,el merita tot respectul meu (si votul desigur!!)
Daca vrei sa schimbi lumea incepe cu tine insuti!
-
Matrashita - Mesaje: 804
si uite asa ...with a little help from my friends...in 2 zile mi-am dublat avantajul fatza de urmatorul clasat.
sincer..nu credeam ca sunt un om asa simpatic. glumesc , desigur...stiam ca sunt :p
voturi si de la Timisoara si de la Iasi . o gramada de lutze , o gramada de useri mari ....ce sa zic ? ma iubeste lumea toata ca am inima curata :p :p :p
m-a votat chiar si xkran ! :yD
sincer..nu credeam ca sunt un om asa simpatic. glumesc , desigur...stiam ca sunt :p
voturi si de la Timisoara si de la Iasi . o gramada de lutze , o gramada de useri mari ....ce sa zic ? ma iubeste lumea toata ca am inima curata :p :p :p
m-a votat chiar si xkran ! :yD
-
Initial trimis de DeathQueen
el merita tot respectul meu (si votul desigur!!)
matrashito se cam sterge undeva cu respectu si votu tau . lu asta ii oferi ceva palpabil sa te bage in seama. chiar i-a zis o ghicitoare mai zilele trecute ca ii cade un new entry de ghinda la asternut...
-
eyewitness - Mesaje: 19220
Daca a ramas in pana de hartie igienica posibil ca se va sterge la fund cu respectu` meu!!
Esti sigur ca Vali s-a dus la ghicitoare sau erai tu ala?

Daca vrei sa schimbi lumea incepe cu tine insuti!
-
Matrashita - Mesaje: 804
Initial trimis de DeathQueen
sa inteleg ca preferi asternutu meu ? te cred al meu ie imprimat cu iepurasi si elefantei albastri da vezi ca io nu sunt administrator...
-
eyewitness - Mesaje: 19220
62 mesaje
• Pagina 1 din 3 • 1, 2, 3
Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii