Sunt sigur ca a fost drogata sau beata!!!
Se si vede din poze, sincer imi pare rau de ea!! dar asta e !!
Saraca bebelusa!!
16 mesaje
• Pagina 1 din 1
da saraca....a fost concediata...ma rog..totusi de ce??mi-ar place si mie sa stiu da nu e obligatoriu..:p oricum imi place mult mai mult bebelusha brunetica !!
Use your eyes..Only to look at me..Use your mouth ..Only to kiss my lips..We are branches of the same old tree ...You can laught ..Only if you laught with me ..You can cry ..Only if you cry for me...Don`t forget that you`re condemned to me ....
-
SiMiCs - Junior Member
asa ca o chestie,...
FanClub Forum > Muzica > Barfe Online > Bebelusa de la Cronica
subiect propus de b0mber Member
FanClub Forum > Generalitati > Underground > Bebelusa, pro sau contra ?
subiect propus de superbiggy junior memeber
Informatv exista citeva threaturi cu acest topic.Informati-va !
subiect propus de b0mber Member
FanClub Forum > Generalitati > Underground > Bebelusa, pro sau contra ?
subiect propus de superbiggy junior memeber
Informatv exista citeva threaturi cu acest topic.Informati-va !
Profesional oricum oriunde oricind .
-
superbiggy - Junior Member
Initial trimis de SiMiCs
da saraca....a fost concediata...ma rog..totusi de ce??mi-ar place si mie sa stiu da nu e obligatoriu..:p oricum imi place mult mai mult bebelusha brunetica !!
Draga mea, chiar ca traiesti in jungla daca nu stii de ce a fost concediata si ca de vreo cateva saptamani s-a vorbit atat despre asta incat ne-am saturat :bleah:
E foame de bani, e foame de bani, baetzi.
-
Salma - Mesaje: 774
CE S-O MAI DUDIM,AIA-I BEBELUSA VERE,NU-I TRUCAJ!
CE S-O MAI DUDIM,AIA-I BEBELUSA VERE,NU-I TRUCAJ!DACA CREDE BEBELUSA CA POA' SA PROSTEASCA O TARA-NTREAGA,CUM CA N-AR FI FOST EA,CA VEZI DOAMNE AU FACUT AIA MIXAJE,SE INSEALA AMARNIC!AIA ESTE BEBELUSA CARE SUGE PENISUL,BORASTE(SE RATOIESTE LA MERGATORI),ZACE BEATA RUPTA-N CADA ,S.A.M.D. ETC.PACAT DE BOTU' CARE-L FACE AVOCATULUI ALUIA CARE O REPREZINTA,CA NU-SI FACE OMU' BINE TREABA,PREA NE PROSTESTE-N FATA!!!
- dolbys2001
Re: Saraca bebelusa!!
Si chiar daca este ea, care-i, frate, vere, soro, neamule, BUBA !?! Nici macar nu sant reusite cacanariile care circula pe aici! Eu cunosc unii care fut un popor de 23.000.000 (acum), de 2050 de ani incoace, si nu-si mai aduce nimeni aminte sa ii scoata din pizda masii...Initial trimis de Ko$mo-X
Sunt sigur ca a fost drogata sau beata!!!
Se si vede din poze, sincer imi pare rau de ea!! dar asta e !!
- de ce?!
m-am saturat de ea!!! ;a acum cik vrea sa intre din nou in televiziune... dupa lungi tratate,s-a gandit ea mai bine...si acu` se intoarce... spunea avocatu` ala nijte aberatzii la o emisiune... cine-l crede?! :con: de fapt...cred ca nici el nu credea ceea ce zice...dar...trebuia sa spuna...sa spele onoarea fetei..ca doar de-asta e platit! dak se mai poate... :lol:
In viata invata sa accepti adevaruri care ingheata.
-
Weirda - Junior Member
Initial trimis de Portnoy
Da mai tare, poate fac odata firele alea contact...
:hehe: :hehe: :hehe: contact?! nu cre` sa mai fie vreo speranta pt mine... dar ce?! spui din proprie experienta?! ca daca e...mai incerc! ;a

In viata invata sa accepti adevaruri care ingheata.
-
Weirda - Junior Member
sa ma suga bebelusa
Bagames pula in gura esi de drogata si de tarfa ce este ce tot o vaitai mereu ca suge pula lu baiatu ala isi baga stcle si bete in pizda dao dracu de sugatora mancameai pula asa i trebuie si nu o mai vaiati
- super
Re: CE S-O MAI DUDIM,AIA-I BEBELUSA VERE,NU-I TRUCAJ!
da de unde dracu sa gasesc si eu pozele ele cu ea? zi-mi pls....
- Unregistered
16 mesaje
• Pagina 1 din 1
Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii