Hahaha!!sac!sac!

Glume, poante, farse, lucruri aberante, off-topic grosolan

Hahaha!!sac!sac!

Mesajde Unregistered » Joi Iun 19, 2003 10:00 pm

sA STITI CA EU ,SAC,am ascultat noua melodie a Andreei Balan si anume ''PLang de dor'' Sac!Sac!Voi sunteti niste fraieri,IO am fost mai rapid si ..am aflat.Cred ca nu mai puteti de curiozitate sa vedeti cum e noua melodie Andreea B. ''Plang de dor'' Si la ce staffys a ajuns.Sac!SAC!SAC!HAHAHAHAHAHAHHA
Unregistered

Re: Hahaha!!sac!sac!

Mesajde drumplayer » Vin Iun 20, 2003 8:22 pm

Initial trimis de Unregistered
sA STITI CA EU ,SAC,am ascultat noua melodie a Andreei Balan si anume ''PLang de dor'' Sac!Sac!Voi sunteti niste fraieri,IO am fost mai rapid si ..am aflat.Cred ca nu mai puteti de curiozitate sa vedeti cum e noua melodie Andreea B. ''Plang de dor'' Si la ce staffys a ajuns.Sac!SAC!SAC!HAHAHAHAHAHAHHA

Oai, da? si cum ai ,. da?
Intotdeauna e mai tarziu decat crezi..
drumplayer
Junior Member

...

Mesajde jane doe » Vin Iun 20, 2003 8:43 pm

:rolleyes: ...hummm.... bine!
Da si mai bine ar fii sa bei un ceai si sa iei o aspirina..sau poate un DISTONOCALM! Stai in pat cateva zile...sau nu..poate cateva luni...;)
Nu de alta da emotia tre sa fie prea puternica!
I woke up this morning, the sunshine was shining / I put on my happy face / I'm living, I'm able, I'm breathing, I'm grateful / Woke up and realized this world's not so bad after all / looked at it through a child's eyes, and I saw these beautiful / Things that you never think about/
jane doe
Junior Member

Mesajde dEpEchEmIND » Vin Iun 20, 2003 8:58 pm

sA STITI CA EU ,SAC,.....
....Sac!SAC!SAC!HAHAHAHAHAHAHHA

and your point is?.....;i
Subscriu.

Oribilul Mosh is on your ignore list.
dEpEchEmIND
Junior Member

Mesajde Nightmare » Vin Iun 20, 2003 9:26 pm

Ce ai zice de o vizita la psihiatru?
The new rule is no rule...It's time to get outside and feel free again...Reinvent yourself...Be whoever you want to be...
Nightmare
Junior Member

Mesajde Unregistered » Sâm Iun 21, 2003 6:22 am

Loooooooooooool!!:lol::lol::lol:..eu cred ca tu esti fraier...ca te lauzi ca ai auzit piesa Andreei mai rpd....si parca ne intereseaza pe noi de Andreea Balan:p..e o tampita..la fel ca tine!!!:hehe:
Unregistered

Mesajde Titina » Sâm Iun 21, 2003 2:08 pm

Lol.....!Da' de cand e melodia aia....m-am shi saturat de ea....
Titina
Junior Member

Mesajde Weirda » Sâm Iun 21, 2003 7:55 pm

Initial trimis de X-Tina Aguilera
Lol.....!Da' de cand e melodia aia....m-am shi saturat de ea....

eh...doar ce a scapat saracu` din jungla...ce sa`i faci?! :lol: m`a marcat profund istetimea lui ... a aflat primu` ! e ceva... :con: sa vedem care e urmatoare "noutate" :hehe:
In viata invata sa accepti adevaruri care ingheata.
Weirda
Junior Member

Mesajde punct » Sâm Iun 21, 2003 8:23 pm

s-a insurat enrique iglesias cu anna kournikova ..... hahaha sic, sic, sic..
Sac!SAC!SAC!HAHAHAHAHAHAHHA
:D
X
punct
Junior Member

Mesajde Titina » Dum Iun 22, 2003 6:56 pm

Initial trimis de d3a^crazY
sa vedem care e urmatoare "noutate" :hehe:

"Noua" melodie Andre(lol.....)-Noapte de vis........ :D :D :D shi.......alta "noutate" : ieshirea Nadirei din casa BB..... :p :D :D
Tre' sa ne ashteptam la orice.... :o
Titina
Junior Member

Mesajde Unregistered » Dum Iun 22, 2003 9:12 pm

Da' voi radeti de mine,da' pentru mine a fost o adevarata surpriza revenirea andreei balan.N-am mai vazut-o de cand a plecat din Andre.A!Voi stiati ca acum lucreaza la coregrafie cu o echipa de dansatoare.Acele dansatoare apar si in videoclipul ''PLang de dor""
Unregistered

Mesajde Nightmare » Dum Iun 22, 2003 9:22 pm

De cand a plecat din Andre a scos 3 videoclipuri. Tu l-ai vazut doar pe acesta?
Stiam ca A LUCRAT la coregrafia aceea. Stiu toate miscarile.
Mai coboara si tu din copac din cand in cand. Ai ramas cam in urma cu vestile.
The new rule is no rule...It's time to get outside and feel free again...Reinvent yourself...Be whoever you want to be...
Nightmare
Junior Member

mdah...

Mesajde AndraC » Dum Iun 22, 2003 9:32 pm

Ai innebunit.. baga`te in pat.... shi puneti termometrul in gura... ai sa vezi k te faci bine... cred ca ai febra prea mare d la whiskyul d mai devreme...ala recce... q care l`ai baut q Balanca!te`a pakalit Andreea Balan!!!
AndraC
Junior Member

tu

Mesajde Caramel » Dum Iun 22, 2003 9:33 pm

plictisitor!!!!Cu altceva nu puteai sa te lauzi decat cu melodia unei fraiere?
Bea un pahar de votca si iti trece!
Caramel

Mesajde Love2Fly » Dum Iun 22, 2003 9:57 pm

?
;P ;P ;P ;P ;P
Omenirea a ajuns pe luna? Wow!!
Love2Fly
Junior Member

Mesajde Bortzianu' » Lun Iun 23, 2003 12:16 pm

Somn usor.
Bortzianu'
Junior Member

Mesajde Unregistered » Mie Iun 25, 2003 10:23 pm

Adevarul e ca ma cam doare-n pula si de noua piesa si de interpreta :D .
Unregistered

HAHAHAHSACASAC

Mesajde Unregistered » Joi Iun 26, 2003 3:43 pm

Eu sunt mai rapid ca voi si....luni am ascultat la Teo noua melodia Andreea B.Am ramas stalp.Cuuuuuum?Da' cate melodii scoate fata sta intr-o luna?Acum ''PLang de dor'' acum noua melodie.Nu stiu de ce spuneti voi ca e nu stiu cum ,o faceti in toate felurile ca biata fata muncesrte din greu ca sa-si multumeasca fanii..Uitati?Cate vedete de la noi scot 2 sau mai multe melodii int-o luna cel putin.A!Nou a melodie A.B. suna cam asa ''Sunt mistere........''cam asa.Va place?
Unregistered

Re: HAHAHAHSACASAC

Mesajde preda sorin » Joi Iun 26, 2003 8:53 pm

Eu sunt mai rapid ca voi si....luni am ascultat la Teo noua melodia Andreea B.Am ramas stalp.Cuuuuuum?Da' cate melodii scoate fata sta intr-o luna?Acum ''PLang de dor'' acum noua melodie.Nu stiu de ce spuneti voi ca e nu stiu cum ,o faceti in toate felurile ca biata fata muncesrte din greu ca sa-si multumeasca fanii..Uitati?Cate vedete de la noi scot 2 sau mai multe melodii int-o luna cel putin.A!Nou a melodie A.B. suna cam asa ''Sunt mistere........''cam asa.Va place?

mie nu-mi place de nici o culoare fata asta,asa ca nu ma omor dupa muzica ei...ii lipseste exact cei mai important,adica VOCEA.mai are mult de lucrat pina sa ajunga la un nivel satisfacator...
preda sorin

Mesajde cat_ » Joi Sep 25, 2003 1:59 pm

bai?voi stiati ca A.SI.A are o noua componenta?Stiati ca emisiunea B.B. s-a terminat?loool:p ei,ce zici de aceste informatii scoase de la naftalina,''istetule''?:p sa fii atent si la citatulde mai jos:o
''Vrei sa dormi si tu.Doar perna ta o vezi.Vrei sa dormi si dormi''
cat_
Junior Member

Re: ...

Mesajde cat_ » Sâm Sep 27, 2003 10:59 pm

Initial trimis de jane doe
:rolleyes: ...hummm.... bine!
Da si mai bine ar fii sa bei un ceai si sa iei o aspirina..sau poate un DISTONOCALM! Stai in pat cateva zile...sau nu..poate cateva luni...;)
Nu de alta da emotia tre sa fie prea puternica!
..prostia nu-i trecatoare.. :silly:
emotia a fost puternica atunci cand s-a ''trezit'' si sia- dat seama pe ca suntem in 2003 :silly: ...of,of,of,:rolleyes:
''Si mi-e atat de dor.mi-a dor sa ma privesti cu drag.Vin peste mine,iar ma pierd prin ganduri,ratacesc.Inchid ochii visand si recunosc ca te iubesc ,mi-e dor de tine oricand,atat de rau...''
cat_
Junior Member

Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii