(((Say what's on your mind at this very moment Pt.1)))

De-asa vremi se-nvrednicira cronicarii si rapsozii...

Este acesta cel mai marfa subiect din istoria fanclub ?

Da
45
52%
Nu
41
48%

Voturi totale : 86

Mesajde memetshot » Mie Iul 02, 2003 11:16 am

mai, singura calitate a aseistilor e ca stau acu' vara sa invete pentru licenta....vedeti ce silitori suntem (sunt altii....)
memetshot

Mesajde gabuba » Mie Iul 02, 2003 1:21 pm

Initial trimis de KoRn_bitch

Eu am dormit bine frate :) ...

:fuck:
- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
gabuba

Mesajde eyewitness » Mie Iul 02, 2003 3:55 pm

bila alba azi pt ayrton. tine la glume si la mishtouri si nu face spume aiurea-n parcu ioanid ca altii... :D
eyewitness

Mesajde monk » Mie Iul 02, 2003 8:02 pm

oameni buni ... si rai ... de azi inainte ma puteti considera mecanicul fanclubului. Motivul ?

am am demontat o motoreta cu un coleg de-al meu ca sa vedem ce avea de se toto oprea (noi credeam ca e ambreajul) ....

la inceput am zis ca tre sa ii dam doar scutul jos ... dupa ce l-am dat ... am zis .. da ia sa vedem ce e sub capacul asta la motor ? ... l-am desfacut si pe ala ... pana am ajuns sa dam jos motorul jos :lol:

cand l-am vz jos am zis ca nu o sa il mai facem dar l-am luat din aproape in aproape (am rezolvat si problema cu ambreiajul) si l-am pus la loc ...

mare ne-a fost mirarea cand am vazut ca si functioneaza ...

AL vostru mester ... asteapta comenzi de reparatii :D conatct la 8989xxx
Tre sa ma apuc de karate sa nu ma bata Dumnezeu

The Wake Up Show™
monk

Mesajde Mr Hyde » Mie Iul 02, 2003 9:14 pm

Moshulica, am intrebat ceva pe "Sugestii...", vad ca nu mai intra alt admin, tu nu zici nimic?
In alta ordine de idei: mare eveniment pe acest minunat portal... insasi Tina, componenta importanta a faimoasei trupe Pops, fata originara din tara lui SARTRE ( :D) ne-a onorat cu prezenta ieri noapte ( a se vedea in sensul asta threadul Pops de pe Pop&Dance romanesc)... va dati seama cat de aproape suntem de Diana???
Sunt insatiabil. Mananc par, ceara din urechi, cocolosi de sange inchegat, tot si toate pe care le numesti ale tale.
Mr Hyde

Mesajde Oribilul Mosh » Mie Iul 02, 2003 9:27 pm

nu zic nimic pentru ca nu stiu....si nu imi sta in fire sa ma bag unde nu stiu. :p
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde darkshines » Mie Iul 02, 2003 9:32 pm

as vrea sa v-o prezint pe buna mea prietena din viata reala, lightshines. ;D

To speak is to be silent
The concept is dead. There's nothing death should interrupt,
I went to bed last night with one sip left in the cup.
darkshines

Mesajde Mr Hyde » Mie Iul 02, 2003 9:33 pm

Oribile, tot ce trebuie sa faci e sa activezi codul HTML... in fine, sa zicem ca nu le ai, xkran cand mai intra?
Sunt insatiabil. Mananc par, ceara din urechi, cocolosi de sange inchegat, tot si toate pe care le numesti ale tale.
Mr Hyde

mancare

Mesajde lightshines » Mie Iul 02, 2003 9:37 pm

la ce ma gandesc...mi-e foarte greu sa fac asa ceva si nu o fac de cat din cand in cand.
mi-e tare foame si vreau sa merg la mcdonald's ,dar nu pot.
fiindu-mi foame vad tot ferlul de monstruleti care imi joaca prin stomac,mancandu-mi resturile de mancare pe care le-am mancat aseara....de-atunci n-am mai mancat.
lightshines
Junior Member

Mesajde darkshines » Mie Iul 02, 2003 9:42 pm

decat se scrie legat, draga lightshines. stiu ca esti emotionata, dar te rog, ai grija ce faci, ca ma faci de ras :p

To speak is to be silent
darkshines

Mesajde Oribilul Mosh » Mie Iul 02, 2003 9:46 pm

eu o stiu de mai demultpe lightshines. chiar eu i-am zis sa intre pe forum si tot eu i-am ales nickul. ea si darkshines sunt un tot unitar. doua jumatati....una luminoasa si una intunecata.
sa vedetzi..ca lightshines....lighty .....e mult mai simpatica ca darky. cel putin asa cred eu...dat fiind faptul ca a zis ca vrea sa facem sex , desi mi-a marturisit ca nu stie cum arat. dar cica nici nu conteaza asta pt. ea. fata buna.

eye-ule , o vrei tu pe lighty ? sau pot sa-mi fac de cap cu ea ?
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde lightshines » Mie Iul 02, 2003 9:51 pm

nu sunt disponibila
lightshines
Junior Member

Mesajde darkshines » Mie Iul 02, 2003 9:54 pm

defapt mosh s-a saturat de mine. si a inceput sa caute carne proaspata. asa a dat peste donshoara lighty.

trebuie sa va marturisesc ca acum sunt geloasa ca lighty va fi in centrul atentiei, iar eu voi fi uitata...

To speak is to be silent
darkshines

Mesajde Oribilul Mosh » Mie Iul 02, 2003 9:55 pm

eye-ule , imi pare rau. eu am vrut sa o imaprt si cu tine....ca un bun prieten ce iti sunt. dar daca fata nu vrea....asta e !

ok , lighty....te futzi doar cu mine ! :yD

PS : darky...daca vrei te lasam sa te uiti ! :p
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde darkshines » Mie Iul 02, 2003 10:05 pm

nu, eu va voi filma. ;D

To speak is to be silent
darkshines

Mesajde lightshines » Mie Iul 02, 2003 10:09 pm

ti-e ciuda darky?...intotdeauna binele castiga...(da de unde)..oricum o sa fie fara camere de luat vederi,ca sa nu mi se intample si mie ce i s-a intamplat bebelushei,nu?nu-ti dai seama?cata lume ma cunoaste?
lightshines
Junior Member

Mesajde cubu » Mie Iul 02, 2003 10:15 pm

O salut si eu cu caldura pe noua membra a fanclubului, lighshines... Sa te vedem la treaba...
indescifrabil
cubu

Mesajde lightshines » Mie Iul 02, 2003 10:22 pm

saru-mana,portnoy..
lightshines
Junior Member

Mesajde nocturna » Mie Iul 02, 2003 10:28 pm

Initial trimis de Mr Hyde
va dati seama cat de aproape suntem de Diana???

la doo aruncaturi de betzisoare (d'alea chinezesti), hyedule. da' vezi ca diana o sa trateze cu mine aicisa pe portal, in calitatea mea de prezidenta a fanclubului asia. sa pui vorbe bune despre tine, sau sa ma mai gandesc? :D

later edit: bre admini moshiti, si glumele proaste. schimbati-mi bre nickul inapoi ce dzeu. ;P

si mai later edit: bre moshule, ce idei te mai navalesc si pe tine la orele astea din noapte. slava domnului ca n-am avut nick iron maiden ca te vedeam ca ma botezai bruce dickinson. :D
"Sunt un om. Mi se pare ca e de ajuns"

A.K.M. powered by another.ro
nocturna

Mesajde nocturna » Joi Iul 03, 2003 9:31 am

ce pagina cul si-a facut mr hydeu, si-a pus si poze. felicitari carcotas, cre'ca ti-a luat o luna intreaga de munca non stop, sau si mai mult. sa nu mai zic de avatar, daca iti puneai unu cu big dog, faceai cuplu cu matinalu. :D
"Sunt un om. Mi se pare ca e de ajuns"

A.K.M. powered by another.ro
nocturna

Mesajde cubu » Joi Iul 03, 2003 10:38 am

lightshines, eu sunt de genul masculin si nici macar nu sunt popa... ;) Oricum, a fost o experienta interesanta sa-ti spuna o fata "saru-mana"...
indescifrabil
cubu

Mesajde eyewitness » Joi Iul 03, 2003 10:53 am

Initial trimis de lightshines
nu sunt disponibila

auzi mah saracie lucie? moshu te-a intrebat daca te futzi nu daca vrei sa-mi fi sotie...
eyewitness

Mesajde Oribilul Mosh » Joi Iul 03, 2003 1:39 pm

Portnoy , dar tu ai de gand sa iti petreci toata vacanta de vara in Bucuresti ? Nu mai pleci si tu la Campina ?....ca m-am saturat sa iti citesc aberatiile zi de zi. E destul ca citesc dupa eye. :mad:
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Shaki » Joi Iul 03, 2003 2:09 pm

As vrea sa stiu si eu niste chestii. De exemplu, pe ce se bazeaza Nightwish cand spune ca l-am intrecut in lamentari pe Gabyzzu? Sunt ironizata destul de des, si e adevarat ca m-a deranjat pentru ca sunt cam prea sensibila, dar nu putem fi toti la fel, Nighty... Am facut eu destule greseli, dar n-am fost totusi chiar asa de suparatoare cu lamentarile, sunt sigura de asta, mai ales in ultimul timp (vorbesc strict de ultimele cateva saptamani).
De ce aud "nuuuuuuuuu" cand spun ca vreau sa postez o poza? N-a mers camera bine, dar sa fim seriosi, nu-s Muma-Padurii, altii arata mult mai rau.
Poate ca ai si tu dreptate, Nightwish, de ce-oi mai fi intrat pe forum azi? Si asa am avut niste zile ingrozitoare, si ma simt de parca as fi cea mai infecta creatura din lume, de "incurajarile" unora mai aveam nevoie.
Acum dau voie oricui sa spuna ca ma lamentez, dar e ultima data.

PS Eye, ma plictisesti in ultimul hal... in afara de mishto mai esti capabil de altceva?
aliatzi, right? :D

A little girl went out to play, lost in the marketplace as if half-born...
Shaki

Mesajde eyewitness » Joi Iul 03, 2003 2:15 pm

moshule in primul rand tu nu citesti ca n-ai cum pt inca esti la descifrat alfabetul noroc ca mai ezista o babygirl sau matrasita sa-si faca cate un pustiu de bine si sa-ti citesca si tie subtritrarile de la hbo la gladiatoru si forest gump.

in al doilea rand acesta este threadu de aberatii fanclub. tie nu-ti apare asa sau tu inca esti pe hanu ancutei ?

in afara de mishto mai esti capabil de altceva?
nu ,da ceea ce stiu , e ca tu ma iubesti si asa chiar daca vrei sa para pe forum ca ma urasti ,nu?
eyewitness

Mesajde Oribilul Mosh » Joi Iul 03, 2003 2:29 pm

vad ca tot vorbitzi de parcul Ioanid. pe unde vine acest parc fabulos ?
Fişiere ataşate
pt. eye.jpg
pt. eye.jpg (75.41 KiB) Vizualizat de 2486 ori
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde eyewitness » Joi Iul 03, 2003 2:51 pm

moshule merci da nu se compara cu shaki a mea....

pai dacia/polona prin spatele ambasadei irakului (daca mai e a irakului acum) frecventat indeobste de aseiste ca-i la doi pasi. ce poate fi mai frumos decat o muie scurta intr-un cadru natural micut si cochet ? ...
eyewitness

2363

Mesajde baixinho© » Joi Iul 03, 2003 2:52 pm

Initial trimis de Shaki
De ce aud "nuuuuuuuuu" cand spun ca vreau sa postez o poza?

ala l-ai citit, nu l-ai auzit. sau ai tu vreun calculator mai ciumec care iti canta posturile?

Initial trimis de Shaki
Acum dau voie oricui

pe bune? si dupa aia ce o sa faci? o sa ne dai interzis? si ai cum? cum? eu cred ca nu poti. parerea mea

Initial trimis de Oribilul Mosh
pe unde vine acest parc fabulos ?

ma, sincer, am auzit ca vine pe Calea Victoriei, opreste la semaforul de la intersectia cu strada Ion Campineanu, dupa aia face stanga, iar cand ajunge pe Bulevardul Magheru mai intreaba si el ca sí£ sí£ dí£scurcí£. :D tot parerea mea
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde SOD » Joi Iul 03, 2003 2:53 pm

MOSHU SI-A PUS AVATAR CU CEEA CE-SI DORESTE CEL MAI MULT SI NU A AVUT PANA LA VARSTA ASTA PARTE.
Rape me tender 'cos I'm verry sensitive
FOUR OF A KIND
SOD

Mesajde Oribilul Mosh » Joi Iul 03, 2003 2:59 pm

da..mi-am pus avatar cu o calatorie in Olanda. :p dar , mi-a zis eye ca nu ma carcteriza si l-am lasat pe Gimli !
Oribilul Mosh
Junior Member

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Antichitati