Desperado...

Glume, poante, farse, lucruri aberante, off-topic grosolan

Desperado...

Mesajde krossfire » Vin Iul 04, 2003 11:27 am

Ma trezesc cu un mesaj personal de la unu' Komma,Kent sau ceva in stilul astah care zicea ca a intrat si el pe forum o data si vede numai oameni suparati pe muzica...nici unul care sa zica ca ii place ceva..Ei bine mie imi place Desperado..dah?????????Shi asta nu inseamna ca nu poate sa-mi placa shi Firma....

Apropos am toate albumele Desperado (3 la numar) shi i-am uramrit de la lansare...sunt cool,am shi privilegiul de a cunoaste un membru al trupei...sunt chiar foarte modeshti.......

KrO$$fire
krossfire
Junior Member

Mesajde krossfire » Vin Iul 04, 2003 12:02 pm

Helllloooooooo.......Shi Bere Gratis s-au ridicat foarte mult in ultimul timp.......

KrO$$fire
krossfire
Junior Member

Mesajde b0mber » Sâm Iul 05, 2003 5:54 pm

Desperados nu-mi plac,parca nu o dau prea bine cu country-ul ala in romaneste,desi Sandi Deac e un om cu vechime in muzica romaneasca....despre Firma ce sa zic,desi nu sunt rocker,mi se par interesanti,mai astept sa vad ce o sa mai scoata....in general,
muzica romaneasca mi se pare cam nashparlie,sunt cateva trupe sau cativa artisti care imi plac,da nu-mi vin acuma...cand imi amintesc o sa-i spun :)
I slice nerds and melt icebergs in the north pole
You soft so, really awful, i rock the grand flow
b0mber
Junior Member

Mesajde krossfire » Sâm Iul 05, 2003 5:59 pm

...hmmmmm.raper?????Shi eu...oareku..mai vechi..iti amintesti.spui.

KrO$$fire
krossfire
Junior Member

heh

Mesajde krossfire » Mar Iul 08, 2003 6:38 am

....probabil ca sunt singurul care asculta???????????

KrO$$perado
krossfire
Junior Member

Re: Desperado...

Mesajde drumplayer » Mar Iul 08, 2003 3:01 pm

Initial trimis de krossfire
Ma trezesc cu un mesaj personal de la unu' Komma,Kent sau ceva in stilul astah care zicea ca a intrat si el pe forum o data si vede numai oameni suparati pe muzica...nici unul care sa zica ca ii place ceva..Ei bine mie imi place Desperado..dah?????????Shi asta nu inseamna ca nu poate sa-mi placa shi Firma....

Apropos am toate albumele Desperado (3 la numar) shi i-am uramrit de la lansare...sunt cool,am shi privilegiul de a cunoaste un membru al trupei...sunt chiar foarte modeshti.......

KrO$$fire

mie nu mi-au prea placut desperado pana i-am vazut live; si de-atunci mi-am schimbat parerea! is super misto baietii, au facut o atmosfera la concertu ala de nu mi-a venit sa cred.. :o
Intotdeauna e mai tarziu decat crezi..
drumplayer
Junior Member

Re: Re: Desperado...

Mesajde Unregistered » Joi Iul 10, 2003 7:05 pm

Am primit ultimul album de la un unchi.Mie nu mi-au spus nimic baietzii astia,dar albumul asta e chiar bun.Nu i-am vazut in live,dar am auzit ca is buni
Unregistered

Firma

Mesajde piper1996 » Vin Iul 11, 2003 12:25 pm

Auzi, daca tot iti place Firma, ai cumva si albumul lor? vreau si eu o copie daca se poate ... ca originalul e cam scump .... :-) nu serios vorbind acum, negociem un pret rezonabil, bine?
hai, astept raspuns.

KrO$$fire
piper1996

Mesajde krossfire » Vin Iul 11, 2003 2:25 pm

..daka l-ash avea...ti l-ash da pe gratis...dar nu am decat trei melodi..dar l-am auzit de vreo trei ori la un preten..care este akum din pakate la mare..........
krossfire
Junior Member

Album Firma

Mesajde piper1996 » Vin Iul 11, 2003 7:04 pm

Ok, atunci, astept un semn cand vine pretenul de la mare?
multumesc mult! :-)
..daka l-ash avea...ti l-ash da pe gratis...dar nu am decat trei melodi..dar l-am auzit de vreo trei ori la un preten..care este akum din pakate la mare..........
piper1996

Desperado

Mesajde Unregistered » Joi Iul 31, 2003 8:19 pm

Unregistered

Re: Desperado...

Mesajde B_zkita » Mie Aug 06, 2003 11:01 pm

[quote]Initial trimis de krossfire
[B]Ma trezesc cu un mesaj personal de la unu' Komma,Kent sau ceva in stilul astah care zicea ca a intrat si el pe forum o data si vede numai oameni suparati pe muzica...nici unul care sa zica ca ii place ceva..Ei bine mie imi place Desperado..dah?????????Shi asta nu inseamna ca nu poate sa-mi placa shi Firma....

Ciudata combinatzie... parerea mea! Nu-mi plac desperado, nu mi-au placut niciodata..poate pt ca nu i-am auzit live, dar nu cred ca asta o sa-mi schimbe parerea...nu-mi place stilul pe care-l abordeaza!
In schimb firma suna absolut bestial! chiar pot sa spun ca sunt cei mai buni din muzica romaneasca in mom. asta!:o
B_zkita
Junior Member

Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii