Vreau si eu servitoare :(

Glume, poante, farse, lucruri aberante, off-topic grosolan

Mesajde Wild Rose » Mie Iul 16, 2003 10:33 pm

era de asteptat, nu crezi?
sunt unele lucruri kre este mai bine sa nu le afisezi pe forum, crede`ma! :(
indiferent cine esti si cum o arzi soarele tot rasare dimineata
---
vom zbura si fara aripi, trebuie doar sa crezi
Wild Rose
Junior Member

Mesajde Nightmare » Mie Iul 16, 2003 10:39 pm

Asta este. Incercam sa gasesc o justificare a faptului ca sunt mofturoasa si am dat de o problema mai mare. Nu stiu cum o mai repar.
The new rule is no rule...It's time to get outside and feel free again...Reinvent yourself...Be whoever you want to be...
Nightmare
Junior Member

Mesajde Salma » Mie Iul 16, 2003 10:43 pm

Scumpa mea ingerasha nebunatica, hai sa-ti explic, pentru ca oricum n-o sa intzelegi in vecii vecilor, si vad ca acasa n-are cine sa-ti faca educatie. Din partea mea poti sa mananci numai frunze si sa ai si lacheu, si vizitiu, dar trebuie sa intelegi ca tu nu esti vreo printzesa din povesti si nici un om nu este servitorul tau. Acea doamna cu care te laudai poate fi numita bucatareasa sau menajera , pentru ca este o persoana care iti face tie diferite servicii in schimbul unor bani, nu o sclava cumparata din targ. Faptul ca ai tai parintzi au bani nu iti da tie dreptul sa te adresezi unei femei care sunt convinsa ca valoreaza mai mult decat tine din toate punctele de vedere cu apelativul servitoare . Trebuie sa-ti intre bine-n cap ca nu esti stapana nimanui si ca orice om care munceshte are dreptul sa fie respectat, indiferent ca e femeie de serviciu sau bucatareasa. Beizadea de mucava cocoloshita, mai coboara-ti nasul din inaltele sfere si shterge-l un pic, inainte sa te-apuci sa-i spui unei femei in toata firea "servitoare".
Salma

Mesajde Wild Rose » Mie Iul 16, 2003 10:50 pm

aici ii dau dreptate completa lui Salma... tot oamenii sunt si ei... si chiar daca lucreaza ptr tine, nu devin sclavii tai... dreaq, nu suntem chiar atat de inapoiati incat sa avem sclavii,slugii,etc!
indiferent cine esti si cum o arzi soarele tot rasare dimineata
---
vom zbura si fara aripi, trebuie doar sa crezi
Wild Rose
Junior Member

Mesajde Nightmare » Joi Iul 17, 2003 8:25 am

I-am spus servitoare pentru ca si gateste si face curatenie. Nu gaseam alt cuvant. Nu puteam sa ii spun nici bucatareasa, nici menajera.
The new rule is no rule...It's time to get outside and feel free again...Reinvent yourself...Be whoever you want to be...
Nightmare
Junior Member

Re: Re: Pt. totzi aia care cauta servitori ....!!!

Mesajde Unregistered » Joi Iul 17, 2003 8:54 am

Initial trimis de Cr@zY @nGeL

Am nevoie de servitoare pentru ca nu stiu sa fac mancare si nu am de gand sa mor de foame cand sunt singura acasa.

Sfatu` meu: mai degraba ai pune mana pe o carte de bukate :P
Unregistered

Mesajde Salma » Joi Iul 17, 2003 9:30 am

Ingerash, esti o cauza pierduta. ;B Iti doresc sa fii fericita cu servitorii tai, carora n-ai cum sa le spui altfel. Traiasca noua nobilime romana! :bleah:
Salma

Mesajde Nightmare » Joi Iul 17, 2003 5:09 pm

Ok. De acum o sa ma adresez mai politicos. Multumita???
Nightmare
Junior Member

Mesajde Salma » Joi Iul 17, 2003 7:10 pm

Da. E un inceput bun :) Totul e sa i te adresezi politicos si ei personal, nu s-o faci numai aici, pe forum, de ochii nostri.
Salma

Mesajde Nightmare » Joi Iul 17, 2003 7:51 pm

Pai ma adresam politicos si inainte. Ne intelegem bine.
Voi incerca sa nu mai folosesc termenul "servitoare". Incerc sa gasesc alt cuvant mai politicos.
Nightmare
Junior Member

Mesajde cubu » Vin Iul 18, 2003 2:34 am

Vamoush coushir con le schlavoush pur aprender il reshpectu di parentesh...
indescifrabil
cubu

Mesajde Mr Teo » Vin Mar 05, 2004 2:59 am

Nightmare sfatul meu e sa inveti sa gatesti , ia matale o carte de bucate, baga vreo 500 mii-1 milion in jde ingrediente si vezi ce mancaruri poti sa faci:).
Daca iti pui mainile la contributie imediat iti va merge si capul(care nu e pus ca sa iti ploua in gat).
Eu zic ca de servitori au nevoie doar cei care fac prea multi bani si nu au timp liber sau cei care sunt asa de prosti ca nu stiu sa se intretina.
Portnoy vad ca iarasi am "placerea" sa postez langa tine:).
Would you like it if you hit Del for your whole life to go away?
Mr Teo
Junior Member

Mesajde gabuba » Vin Mar 05, 2004 7:34 pm

vai dormea, ce spiritual ai devenit...parca mi-e lene (de fopt nici nu ma mai meriti) a ma deplasa pe lan...

care nu e pus ca sa iti ploua in gat

da, da, da, am inteles...
- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
gabuba

Mesajde Nightmare » Vin Mar 05, 2004 8:12 pm

Dormea, in primul rand, nu vreau sa invat sa gatesc. Nu am de ce sa invat. Nu am de gand sa fac cariera din asta. Invata tu sa gatesti, oricum nu esti bun pentru munca intelectuala.
Nu stiu ce legatura are gatitul cu capul. Prosti nu sunt cei care nu stiu sa gateasca, prosti sunt cei ce nu stiu sa scrie (poate se simte cineva).
Nightmare
Junior Member

Anterior

Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii