Duminica dimineatza,plictiseala mare
32 mesaje
• Pagina 1 din 2 • 1, 2
Duminica dimineatza,plictiseala mare
.....asa ca e momentul sa facem un sondaj idiot.
Sa zicem ca prindeti pestisorul de aur...si va pune sa alegeti intre urmatoarele doua dorinte . Ce ati alege :
1.sa castigati 100 milioane lei la loto
2.sa castige Romania campionatul mondial de fotbal Germania 2006
Eu ash alege sa castige Romania...mondialele. Da-i draq de 100 milioane....ca si asa mi-ash luat tampenii din ei....si i-ash cheltuii aiurea.
Sa zicem ca prindeti pestisorul de aur...si va pune sa alegeti intre urmatoarele doua dorinte . Ce ati alege :
1.sa castigati 100 milioane lei la loto
2.sa castige Romania campionatul mondial de fotbal Germania 2006
Eu ash alege sa castige Romania...mondialele. Da-i draq de 100 milioane....ca si asa mi-ash luat tampenii din ei....si i-ash cheltuii aiurea.
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
mi se pare cea mai sfidatoare intrebare!
mi se rupe daca castiga romania mondialele sau nu!!!
HUUA! tot cacatu ala e daca pierdem sau castigam, asa ca logic ca vreau aia 100 de milioane! e ca si cum m-ai intreba: cui vrei sa ii dau 3 mii de dolari, tie sau vecinului de la 2?
LOOOL
!
mi se rupe daca castiga romania mondialele sau nu!!!
HUUA! tot cacatu ala e daca pierdem sau castigam, asa ca logic ca vreau aia 100 de milioane! e ca si cum m-ai intreba: cui vrei sa ii dau 3 mii de dolari, tie sau vecinului de la 2?
LOOOL

- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
- Toţi in păr!
-
gabuba - Mesaje: 6847
-
cutuma© - Mesaje: 3047
E jalnic faptul ca fotbalistii nostri au ajuns in stadiul in care au nevoie de pestishorul de aur ca sa castige macar un meci international, ca sa nu mai vorbim de Campionatul Mondial. As alege ca toti fotbalistii nostri sa ramana-n buzunar doar cu aia 100 de milioane pe care-ar fi trebuit sa-i castig eu, sa-i vezi dupa aceea ce vor mai alerga pe teren de foame 

-
Salma - Mesaje: 774
2. sa castige Romania campionatul mondial de fotbal Germania 2006 ;D
desi nu sunt microbista.... tre` sa sustin si eu Romania.. oricum, e mincinos pestisoru asta.. nu`mi indeplineste dorinta (daca era 100 mil $ luam banii...)
desi nu sunt microbista.... tre` sa sustin si eu Romania.. oricum, e mincinos pestisoru asta.. nu`mi indeplineste dorinta (daca era 100 mil $ luam banii...)
indiferent cine esti si cum o arzi soarele tot rasare dimineata
---
vom zbura si fara aripi, trebuie doar sa crezi
---
vom zbura si fara aripi, trebuie doar sa crezi
- Wild Rose
- Junior Member
d'aia plangeai ca un prost...la meciul cu Danemarka ?
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Ete pielea....
100.000.000 CLAR.......mi se rupe de Romania sau cum zicea "jan" ..."ma doare-n pula de romania."
Care-i faza? mai exista indivizi pe aici care inca se mai simt bine cand castiga Romania pt ca tzara noastra e victorioasa?...get a life!
Care-i faza? mai exista indivizi pe aici care inca se mai simt bine cand castiga Romania pt ca tzara noastra e victorioasa?...get a life!
-
Love2Fly - Junior Member
pai daca se bucura la victoria tarii atunci se explica de ce lumea e asa vesela ... Romania castiga zilnc batalia cu evolutia in domeniul economic :lol:
-
monk - Mesaje: 2747
ba da , Nighty...ash alege banii..dar n-am vrut sa par hraparetz in fatza ta. :p
-
!
Fiind un sondaj ipotetic, am votat si io cu Romania (doar e bine sa te dai nationalist in cuvinte), dar daca chiar as intalni pestisoru' ala, as lua si 5 milioane si nu 100 pentru mine...
PS: parca era una si cu drogurile... eh, am uitat...
PS: parca era una si cu drogurile... eh, am uitat...
***D I N A M O!!!***
-
Ayrton - Mesaje: 1790
-
neatza - Mesaje: 5820
o sotie care isi pierde sotul se numeste vaduva, un copil care isi pierde mama se numeste orfan, dar o mama care isi pierde copilul nu se numeste in nici un fel !(de ce le-a fost lene sa o denumeasca? :con: )
Drogul e durere, drogul e moarte!
Drogul e durere, drogul e moarte!
- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
- Toţi in păr!
-
gabuba - Mesaje: 6847
Ce sondaj...facut la plictiseala...
Moshule,ash alege banii dar nu ca sa-ti fac tie cinste in McDuck`s ci ca sa plec eu cu ei pe unde am chef!
Ce sa fac dak Romania castiga,ma bucur un pic si cu ce raman?
In fine...de ce tre` sa fie sondajul asta doar ipotetic??:mad:
Moshule,ash alege banii dar nu ca sa-ti fac tie cinste in McDuck`s ci ca sa plec eu cu ei pe unde am chef!
Ce sa fac dak Romania castiga,ma bucur un pic si cu ce raman?
In fine...de ce tre` sa fie sondajul asta doar ipotetic??:mad:
Daca vrei sa schimbi lumea incepe cu tine insuti!
-
Matrashita - Mesaje: 804
32 mesaje
• Pagina 1 din 2 • 1, 2
Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii