Andra

Glume, poante, farse, lucruri aberante, off-topic grosolan

Andra

Mesajde Hienutza » Mie Ian 02, 2002 8:26 pm

Pe pariu ca macar odata cand ati deschis televizorul ati vazut-o...Am inteles ca e din Campia Turzii..
Parerea mea e ca tipa are voce da` ..sincera sa fiu o avea ea 15 ani da` nu arata..si in plus e cam ingamfata..si nu e asa de dragutza pe cat se crede.
Acuma am spus ca e doar parerea mea...
Hienutza

Mesajde rammonny » Mie Ian 02, 2002 9:57 pm

Da, mai sa stii ca ai dreptate....nu arata aia de 15 ani nici s-o omori........intr-adevar are o voce f buna.....care de asemenea e remarcabila pt. varsta ei....iar urata nu e!
rammonny
Junior Member

Mesajde Vizitator » Mie Ian 02, 2002 11:19 pm

sincer, nu prea ma intereseaza, dar imi place cum canta

btw, am vazut-o azi la tv pe aretha franklin si doamne ce voce are femeia aia, desi arata ma slabutza cu 200 kg
Vizitator

Mesajde Andrada The Dev » Sâm Ian 05, 2002 8:16 am

Initial trimis de vali
sincer, nu prea ma intereseaza, dar imi place cum canta

btw, am vazut-o azi la tv pe aretha franklin si doamne ce voce are femeia aia, desi arata ma slabutza cu 200 kg

io am vazut-o pa aia de revelion live! canta ca lumea deshi nu i-ar strica sa mai piarda din greutate lool:D
Foul is fair and fair is foul, ladies and gentelmen of the audience:)
"You swear to tell the truth and nothing but the truth, so help you God?"
Does anyone (or did anyone) answer no to this question? That... I want to find out.....
Andrada The Dev
Junior Member

Mesajde speedo » Sâm Ian 05, 2002 9:09 pm

andra e o fata reusita mai oameni buni..are voce ... e frumusica...si daca se tine de treaba si nu se tampeste are toate sansele...dar daca se apuca de cantat "la mare la soare, etc..." o mierleste...cum s-a intamplat si cu una din tipele de la angels...care are si aia o voce...dar pacat...ce parere aveti de vocea deliei (n&d) ...e de exceptzie si aia... sincer vb...urca 4 octave...al naiba daca nu!]
speedo
Junior Member

Hehe

Mesajde Dj50 » Dum Ian 06, 2002 2:39 am

Stiti cine ii face melodiile? ... Nu? Va spun eu : Costitza Ionitza.:(
Dj50
Junior Member

Re: Hehe

Mesajde speedo » Dum Ian 06, 2002 3:50 am

da nene stiam ca e vorba de costi...si ce are?care e beleaua...poate ca doamne ajuta s-a trezit si el la realitate si incearca sa mai dreaga busuiocul...de la ultimele lui manele...lua-le-ar dracii...de ce sa ne luam de costi cand tocmai a facut si el o treaba buna...e chiar de apreciat gestul lui...sincer vorbind...v-ar fi placut sa descopere un nou adrian pruncu` precoce ? doamne fereste!!! asa ca atata timp cat andra se prezinta cum se prezinta ... nu tre sa ne luam de costi ionita... no offense! de judecat judecam artistul, nu compozitorul
speedo
Junior Member

Oh yeah!!

Mesajde Hienutza » Dum Ian 06, 2002 8:53 pm

You are perfectly right speedy!!!
hihih:)
Hienutza

Re: Hehe

Mesajde Vizitator » Lun Ian 07, 2002 10:11 pm

Initial trimis de Dj50
Stiti cine ii face melodiile? ... Nu? Va spun eu : Costitza Ionitza.:(

desi banuiam nu eram sigur...macar un lucru sa faca shi el ca lumea...tipa chiar are voce si am inteles ca lui costi ii plac inca de fragede ;)
Vizitator

Mesajde diavolo3400 » Sâm Ian 19, 2002 4:25 pm

Dj50 fata se descurca... o melodie de aici una de kolo da noah are clip... album are.. tu ce ai ?...
io o stiu pe fata personal.. arata bine... si adevarul e ca conduce ceva impresii... da ce cantaret nu conduce impresii ?
...restu nu mai conteaza...
diavolo3400
Junior Member

Mesajde Kryszti » Sâm Ian 26, 2002 9:17 pm

Hai, mai ce naiba?! Numai despre andra nu vorbeam aici... Ce dracu poti spune despre un copil care canta muziaca lui Dr.Costi?!
"Si nu stiu sa tac..."
cand e vorba de
"Un popor detergent incuiat in televizor"
Kryszti
Junior Member

Mesajde Vizitator » Sâm Ian 26, 2002 11:55 pm

Initial trimis de diavolo3400
Dj50 fata se descurca... o melodie de aici una de kolo da noah are clip... album are.. tu ce ai ?...
io o stiu pe fata personal.. arata bine... si adevarul e ca conduce ceva impresii... da ce cantaret nu conduce impresii ?
...restu nu mai conteaza...

Mai poulique, vorbeste si tu pe limba romana, ca nu intelege nimeni ce vrei sa zici. Ce "conduce" fata aia pana la urma? Daca se pricepe sa mi-o conduca si mie...
Vizitator

Mesajde Vizitator » Mie Ian 30, 2002 3:27 am

tipa asta are voce destul de buna...dar e foarte increzuta...am auzit-o la o emisiune Tv spunand ca are talent, arata bine si ca are gust la haine... cred ca asta ar trebui sa o spuna altii nu ea...sincer nu-mi place tipa....e o proasta...dar are macar voce...cat de cat...
Vizitator

Mesajde Doggy_ » Mie Ian 30, 2002 3:50 am

Initial trimis de Unregistered
tipa asta are voce destul de buna...dar e foarte increzuta...am auzit-o la o emisiune Tv spunand ca are talent, arata bine si ca are gust la haine... cred ca asta ar trebui sa o spuna altii nu ea...sincer nu-mi place tipa....e o proasta...dar are macar voce...cat de cat...

Salutare!
Mey pula sau pizda ce esti:dir: ia vezi cum poti sa spui asemenea aberatii? Auzi cica tipa are voce...:bleah: Unde ai azuit prima melodie la tomberon? You GOT ME real mad...:y !!!
And to all Motherfuckers outthere >>>> Let`s Party baby!!!:D :U

-----Doggy Style Rock`s The House-----
:fuck: :z ;e :drool:
Doggy_

Mesajde Kryszti » Mie Ian 30, 2002 4:26 am

Initial trimis de Doggy_

Salutare!
Mey pula sau pizda ce esti:dir: ia vezi cum poti sa spui asemenea aberatii? Auzi cica tipa are voce...:bleah: Unde ai azuit prima melodie la tomberon? You GOT ME real mad...:y !!!

Nu am inteles nimic. Ce dracu' te-a deranjat?! Cand a spus ca are voce sau dupa aia?!
"Si nu stiu sa tac..."
cand e vorba de
"Un popor detergent incuiat in televizor"
Kryszti
Junior Member

Mesajde Vizitator » Sâm Feb 02, 2002 10:55 am

Initial trimis de Doggy_

Salutare!

n-am inteles nimic din ceea ce ai vrut sa zici???data viitoare sa fii mai clar... ok???
si nu inteleg ce te-a deranjat asa de mult pe tine...trebuia sa-ti spui parerea ,nu sa critici o alta parere...
Vizitator

mda.....

Mesajde IsteriK » Sâm Feb 02, 2002 4:36 pm

Canta acceptabil da arata ca Betty cea Urata.....hehe

Don't ask me, I'm crazy!!!
IsteriK
Junior Member

parerea mea

Mesajde usualflow » Lun Feb 24, 2003 3:10 pm

voce buna irosita pe piese de rahat.... Chematzi salvamaru' ca se ineaca fata de atatea prostii cate ii trec prin cap "compozitorului" Costi ionita!!!
usualflow
Junior Member

Mesajde Titina » Lun Feb 24, 2003 4:32 pm

O avea ea voce,dar al fatza e chiar urata....e,parerea mea,ca am vazut ca unora le place cum arata.Iar melodia aia cu "un ocean de-ai fi" e o porcarie....
Titina
Junior Member

Re: Re: Hehe

Mesajde copiutzu » Lun Feb 24, 2003 4:38 pm

Initial trimis de speedo
da nene stiam ca e vorba de costi...si ce are?care e beleaua...poate ca doamne ajuta s-a trezit si el la realitate si incearca sa mai dreaga busuiocul...de la ultimele lui manele...lua-le-ar dracii...de ce sa ne luam de costi cand tocmai a facut si el o treaba buna...e chiar de apreciat gestul lui...sincer vorbind...v-ar fi placut sa descopere un nou adrian pruncu` precoce ? doamne fereste!!! asa ca atata timp cat andra se prezinta cum se prezinta ... nu tre sa ne luam de costi ionita... no offense! de judecat judecam artistul, nu compozitorul

De ce sa nu te iei de el?
Ai auzit tu vreo piesa de-a lui care sa nu fie copiata? Si din pacate si Andra (chiar daca are o voce super) tot Eternal Flame canta
V-am pupat pe chelie! ;e
copiutzu
Junior Member

Re: Re: Re: Hehe

Mesajde copiutzu » Lun Feb 24, 2003 4:42 pm

Initial trimis de copiutzu

De ce sa nu te iei de el?
Ai auzit tu vreo piesa de-a lui care sa nu fie copiata? Si din pacate si Andra (chiar daca are o voce super) tot Eternal Flame canta

Scuze. Nu era Eternal Flame ci Eternal Grace....
V-am pupat pe chelie! ;e
copiutzu
Junior Member

LoL

Mesajde AnDrEi » Lun Feb 24, 2003 4:43 pm

Are o voce de invidiat , un corp superb .. pacat ca .. a cantat si manele :-) , albumul Salomea :-) http://www.muzica.org ca sa aflati mai multe :-)
AnDrEi
Junior Member

Re: LoL

Mesajde Unregistered » Vin Feb 28, 2003 9:55 pm

cat despre vocea ei...se mai intalneste si la alte fete...cat despre corpul ei...daca voi il considerati asa de frumos atunci trebuie sa afirm ca ,din pacate,toate fetele din jurul vostru,toate iubitele voastre,au fost niste panarame!Mai,ce nenoroc ati avut,n-ati fost in stare sa va faceti o prietena cu corp frumos!!
Unregistered

IAR ANDRAAAAAAAAAA????????

Mesajde UnCopilutz » Mie Mar 05, 2003 10:04 pm

Mai scutiti-ma , cred ca peste tot pe forumul asta dau de ea , chiar si la "pisici si catei" . Las-o-n colo.
Andrei , corp superb zici ? Mai gandeste-te!
" Tatal meu zideste case
Cocotat pe schele
Si cu fruntea lui ajunge
Pana sus la stele."
UnCopilutz
Junior Member

Mesajde genicon » Joi Mar 06, 2003 10:55 pm

Initial trimis de Doggy_
Salutare!

Domnule Doggy, matalutza cred ca tre sa citesti cu ceva mai mare atentie ce scrie lumea si abia apoi sa :dir: TZIPI CA DESCREIERATU' :)
Omul ala, saracu, sau "oama" aia nici macar nu a spus ca are voce? Asa ca, mai bine citesti si tu Luceafarul, ii citesti comentariul, si abia apoi poti sa spui ca ai idee despre a intelege ce spune lumea.
E drept, sunt de acord cu tine, ca andra e de kko, dar nu sunt de acord cu felul cretin in care ai vrut sa te faci auzit. Ce poola mea, daca totzi ar fi nesimtiti ca tine, nici cacatul n-ar mai avea tupeu sa iasa din cur...
Am zis
Fara acte, fara bani, fara echilibru - genicon!

Shi tzine bine minte numele/ Ca s-ar putea sa-l auzi din toate partzile/ Si n-ai sa uitzi niciodata ca ai fost cu mine - Du-te dracu! De la mine pentru tine...
genicon
Junior Member

Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii