Telesport / TV Sport
Moderator: baixinho©
io am dat ieri dupa amiaza pe sirius si tv sport emitea asa cum ai spus calupuri de imagini din fotbalul sud american. fara comentarii doar muzica...house. am stat pe post doar vro 5 minute
-
eyewitness - Mesaje: 19220
Conform revistei VIP, nici TELESPORT nu a murit. Ei spun ca SPORT TV-ul lui Prigoana va fi lansat la sfarsitul lui August, iar TELESPORTul(patronat de Nicolau) va fi lansat in octombrie. Sport Tv vrea sa transmita campionatul de fotbal al Angliei.
Eu am o mica nemultumire, de ce l-a numit Sport TV? Cand caut cu google gasesc numai anunturi de vanzari televizoare sport.
Eu am o mica nemultumire, de ce l-a numit Sport TV? Cand caut cu google gasesc numai anunturi de vanzari televizoare sport.
-
dumars - Junior Member
Deja ma scutura frisoanele cand aud din nou de termene precum
sfarsitul lui August sau Octombrie....povesti nemuritoare.......
Mai bine cei doi 'mari' investitori si-ar fi unit fortele si ar fi lansat
odata deja mult asteptatul canal de sport romanesc care sa
transmita NHL,NBA , fotbal din Anglia si Spania si tenis......indiferent cum s-ar fi numit ( Telesport , TVSPORT...etc) si care sa poata fi preluat de catre toti cablistii...
Pasionatii de sport din Romania de mult tanjim dupa asa ceva
si nu meritam sa traim doar cu iluzia ca vor aparea 2 canale.....
Mi se pare ceva ce depaseste orice inchipuire....Si apoi care firma
de cablu ar fi dispusa sa preia amandoua canalele de sport in grila lor.....
Multi faceau mofturi ca ce mai trebuie alt canal de sport pe langa Eurosport........????
Ce ziceti ????
sfarsitul lui August sau Octombrie....povesti nemuritoare.......
Mai bine cei doi 'mari' investitori si-ar fi unit fortele si ar fi lansat
odata deja mult asteptatul canal de sport romanesc care sa
transmita NHL,NBA , fotbal din Anglia si Spania si tenis......indiferent cum s-ar fi numit ( Telesport , TVSPORT...etc) si care sa poata fi preluat de catre toti cablistii...
Pasionatii de sport din Romania de mult tanjim dupa asa ceva
si nu meritam sa traim doar cu iluzia ca vor aparea 2 canale.....
Mi se pare ceva ce depaseste orice inchipuire....Si apoi care firma
de cablu ar fi dispusa sa preia amandoua canalele de sport in grila lor.....
Multi faceau mofturi ca ce mai trebuie alt canal de sport pe langa Eurosport........????
Ce ziceti ????
- raduivo
- Junior Member
Probabil vor fi unii care se vor gandi ca aparitia a doua posturi
de sport romanesti va fi benefica pentru noi telespectatorii datorita concurentei care se va naste intre posturi....lucru perfect
adevarat dar nu intr-o tara cu o economie de paiata ca a noastra si in care NICI UN OPERATOR DE CABLU NU CRED ca va
introduce in grila sa EUROSPORT + TELESPORT +TVSPORT
ci doar unul sau maxim doua dintre acestea......
Aceasta e marea problema cred eu
Desigur intr-o tara occidentala aceasta n-ar fi o problema dar la noi.........................................
Aici ar putea aparea liste intregi de pareri si discutii din care sper
ca patronii TELESPORT si TVSPORT vor trage concluziile de rigoare si vor alege alege solutia cea mai buna
pentru toti.....adica un singur post de sport romanesc dar bine
garnisit cu transmisii care nu se regasesc pe Eurosport...
( NBA , NHL , fotbal live din Anglia si Spania ) , turneele de Masters
Series la tenis....
Ce ziceti ?
de sport romanesti va fi benefica pentru noi telespectatorii datorita concurentei care se va naste intre posturi....lucru perfect
adevarat dar nu intr-o tara cu o economie de paiata ca a noastra si in care NICI UN OPERATOR DE CABLU NU CRED ca va
introduce in grila sa EUROSPORT + TELESPORT +TVSPORT
ci doar unul sau maxim doua dintre acestea......
Aceasta e marea problema cred eu
Desigur intr-o tara occidentala aceasta n-ar fi o problema dar la noi.........................................
Aici ar putea aparea liste intregi de pareri si discutii din care sper
ca patronii TELESPORT si TVSPORT vor trage concluziile de rigoare si vor alege alege solutia cea mai buna
pentru toti.....adica un singur post de sport romanesc dar bine
garnisit cu transmisii care nu se regasesc pe Eurosport...
( NBA , NHL , fotbal live din Anglia si Spania ) , turneele de Masters
Series la tenis....
Ce ziceti ?
- raduivo
- Junior Member
Nici eu nu cred ca ar exista cablisti care ar introduce 3 posturi de sport in grila, cum nu cred ca ar mai exista posibilitatea ca Telesportul sa mai apara, din punct de vedere tehnic ei apartind de Realitatea, acum ...........
-
becali - Junior Member
!
Eu zic ca daca vor baga pachete de programe (deja RCS al meu si-a facut pe scara blocului o cutie centrala de distibutie, din care pleaca cate un cablu protejat catre fiecare apartament de pe scara, cutie din care se pot selecta optiunile abonatilor), atunci vom avea posibilitatea sa vedem ce programe "vrea" muschii nostri, si sa nu mai fiu obligat sa am grila pe care o vrea un director d-acolo... Eu zic ca nu e departe ziua aia, si macar sa emita 3 canale de sport, ca eu platesc cat vor aia pentru ele!
***D I N A M O!!!***
-
Ayrton - Mesaje: 1790
Ar fi intr-adevar prea frumos sa avem atatea canale de sport. Dar sunt sigur ca le va fi foarte dificil sa supravietuiasca. Banii veniti din publicitate sunt cam tot aceeasi. (In Romania din cate stiu eu 80 mil $/an) si se vor imparti la mai multi.
Operatorii de cablu vor difuza canalele respective daca sunt cerute. Si in momentul actual mai sunt firme ce difuzeaza si Eurosport News(24h).
Avand in vedere ca suntem romani e normal ca cei 2 sefi (Nicolau si Prigoana) sa nu se inteleaga.
Vreau sa-l intreb pe becali, daca stie unde emite TV sport. Din cate am inteles din 30 iul Telesport emite pe aceeasi frecventa pe Sirius 2.
Operatorii de cablu vor difuza canalele respective daca sunt cerute. Si in momentul actual mai sunt firme ce difuzeaza si Eurosport News(24h).
Avand in vedere ca suntem romani e normal ca cei 2 sefi (Nicolau si Prigoana) sa nu se inteleaga.
Vreau sa-l intreb pe becali, daca stie unde emite TV sport. Din cate am inteles din 30 iul Telesport emite pe aceeasi frecventa pe Sirius 2.
-
dumars - Junior Member
2564
voi continuati sa credeti ca Telesport o sa apara intr-o buna zi. este bine, de regula, sa fi adeptul unei idei la care sa nu renunti asausor, dar in cazul de fata...
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-
baixinho© - Mesaje: 14117
La meciul Romania - Malta (fotbal feminin), transmis pe REALITATEA in direct, crainicul a anuntat ca meciul este transmis in direct concomitetent si pe TV SPORT. A mai anuntat ca TV SPORT va incepe in forta de sambata viitoare cu meciul Arsenal - Chelsea (cu MUTU).
-
dumars - Junior Member
TV Sport intr-adevar emite. Eu m-am intors ieri de la mare, unde se receptioneaza. Am vazut stiri sportive la greu, plus Romania - Malta live, plus reclame, plus imagini sportive cu muzica pe fundal. Sint curios cind o aparea si in Brasov.... VREAU PREMIER LEAGUE!!!!!!!!!
- cristane
- Junior Member
In ziarul "Capital" de astazi se spune ca Prigoana si Nicolau se cearta pt denumirea TELESPORT.
Licenta pt Telesport a fost retrasa. Prigoana si-a inregistrat TV SPORT pe 12 iunie, apoi Nicolau a luat si el o noua licenta pt TELESPORT pe 14 iulie prin firma Shock Video Production.
(Astea sunt datele din ziar nu o simpla parere.)
Nu se precizeaza in articol nimic referitor la eventuala lansare de duminica, dar ieri la Sport Mania, Adrian Barna a reafirmat ca vor demara in acest weekend.
Licenta pt Telesport a fost retrasa. Prigoana si-a inregistrat TV SPORT pe 12 iunie, apoi Nicolau a luat si el o noua licenta pt TELESPORT pe 14 iulie prin firma Shock Video Production.
(Astea sunt datele din ziar nu o simpla parere.)
Nu se precizeaza in articol nimic referitor la eventuala lansare de duminica, dar ieri la Sport Mania, Adrian Barna a reafirmat ca vor demara in acest weekend.
-
dumars - Junior Member
Ieri pe la 17.00 am pus pe Sirius pe Tv Sport si imi
aparea mesajul "CANAl CODAT"
Oare deja s-a codat doar pentru meciul din Anglia pe care-l va
transmite Sambata sau Duminica ?????
Aici la Satu-Mare nu prea imi fac sperante sa-l vad pe cablu
mai ale dupa fiasco-ul Telesport.Directorul de programe
al firmei de cablu ma pune pe fuga cred cand aduc vorba
de Telesport(TV SPort) ( de la inceputul anului l-am stresat cu
Telesportul care n-a mai aparut.....)
Ma bucur insa pentru cei din orasele cu firme de cablu serioase
care-l vor putea urmari....
Cat priveste camp.englez ma voi consola cu rezumatele
de pe DSF.....Nu au acelasi farmec ca un meci LIVE dar
nu vad ce-as putea face.....
aparea mesajul "CANAl CODAT"
Oare deja s-a codat doar pentru meciul din Anglia pe care-l va
transmite Sambata sau Duminica ?????
Aici la Satu-Mare nu prea imi fac sperante sa-l vad pe cablu
mai ale dupa fiasco-ul Telesport.Directorul de programe
al firmei de cablu ma pune pe fuga cred cand aduc vorba
de Telesport(TV SPort) ( de la inceputul anului l-am stresat cu
Telesportul care n-a mai aparut.....)
Ma bucur insa pentru cei din orasele cu firme de cablu serioase
care-l vor putea urmari....
Cat priveste camp.englez ma voi consola cu rezumatele
de pe DSF.....Nu au acelasi farmec ca un meci LIVE dar
nu vad ce-as putea face.....
- raduivo
- Junior Member
De pe http://www.rdi-sat.com am aflat ca transmisia e codata Power VU (cel mai bun istem de codare, nu poate fi spart, e acelasi ca la HBO, PRO TV, ACASA si ANTENA 1)
Va fi, inseamna, destul de greu de receptionat si prin cablu, ei trebuind sa asigure decodoarele de receptie care costa circa 900$, presupun ca intai vor avea firmele de cablu mari si din orasele mari.
A mai trimis cineva mail la Astral?
Va fi, inseamna, destul de greu de receptionat si prin cablu, ei trebuind sa asigure decodoarele de receptie care costa circa 900$, presupun ca intai vor avea firmele de cablu mari si din orasele mari.
A mai trimis cineva mail la Astral?
-
becali - Junior Member
:
Mai confirma cineva lansarea TVSPORT:
http://www.onlinesport.ro/Forum/viewtopic.php?p=15002#15002
Sa vedem ce se intampla...
http://www.onlinesport.ro/Forum/viewtopic.php?p=15002#15002
Sa vedem ce se intampla...
***D I N A M O!!!***
-
Ayrton - Mesaje: 1790
"Romanii vor putea urmari, incepand de duminica (e o greseala in text, de fapt de sambata), un nou post de televiziune - TvSport. Acesta este noul nume al postului TV cu profil sportiv pe care Silviu Prigoana il anunta inca din toamna anului 2002 in portofoliul grupului si care se numea atunci TeleSport.
Canalul care se pozitioneaza ca un post tv de nisa, a anuntat deja primul punct de atractie al grilei de programe: duminica va fi transmis primul meci in care Adrian Mutu este titular la Chelsea. Postul se declara o alternativa noua pentru amatorii de transmisii sportive.
"Am investit 2 milioane USD numai in echipamente si 1 milion USD in drepturile de transmisie ale competitiilor sportive, iar pana la sfarsitul anului 2003 investitia totala va ajunge la aproximativ 3,5 milioane USD" a declarat pentru AdMaker.ro Silviu Prigoana initiatorul canalului de sport si actionarul majoritar al noului post de televiziune.
TvSport va putea fi urmarit de abonatii societatilor de cablu din intreaga tara si de posesorii de antena satelit. Noul post de televiziune promite competitii sportive interesante vizionate in exclusivitate. Directorul General al TvSport este Dan Claudiu Tanasescu, fost membru al echipei de la Realitatea TV.
Vanzarea de publicitate apartine Splendid Media, agentie care mai detine in portofoliu si Realitatea TV, Etno Tv, revistele Aventuri la Pescuit si Live precum si OOPS Media."
Sursa http://www.admarker.ro
S-a mai scris despre lansare si in Prosportul de ieri
A aparut si pe http://www.mediaexpres.ro (site la care sunt abonate majoritatea firmelor de cablu din Romania) stirea cu lansarea de maine.
Acum chiar trebuie cerut la firmele de cablu
Canalul care se pozitioneaza ca un post tv de nisa, a anuntat deja primul punct de atractie al grilei de programe: duminica va fi transmis primul meci in care Adrian Mutu este titular la Chelsea. Postul se declara o alternativa noua pentru amatorii de transmisii sportive.
"Am investit 2 milioane USD numai in echipamente si 1 milion USD in drepturile de transmisie ale competitiilor sportive, iar pana la sfarsitul anului 2003 investitia totala va ajunge la aproximativ 3,5 milioane USD" a declarat pentru AdMaker.ro Silviu Prigoana initiatorul canalului de sport si actionarul majoritar al noului post de televiziune.
TvSport va putea fi urmarit de abonatii societatilor de cablu din intreaga tara si de posesorii de antena satelit. Noul post de televiziune promite competitii sportive interesante vizionate in exclusivitate. Directorul General al TvSport este Dan Claudiu Tanasescu, fost membru al echipei de la Realitatea TV.
Vanzarea de publicitate apartine Splendid Media, agentie care mai detine in portofoliu si Realitatea TV, Etno Tv, revistele Aventuri la Pescuit si Live precum si OOPS Media."
Sursa http://www.admarker.ro
S-a mai scris despre lansare si in Prosportul de ieri
A aparut si pe http://www.mediaexpres.ro (site la care sunt abonate majoritatea firmelor de cablu din Romania) stirea cu lansarea de maine.
Acum chiar trebuie cerut la firmele de cablu
-
becali - Junior Member
Maine (sambata) TV SPORT va transmite in direct de la 14.30 Portsmouth- Aston Villa, de la 17 Arsenal - Everton. Duminica tot in direct de la 18.05 Liverpool - Chelsea. Inf de la Sport mania de pe REALITATEA. Daca afla cineva daca au si drepturile de difuzare pt NBA il rog sa ma anunte.
Tipa de la ASTRAL nu mi-a raspuns la mail.
Tipa de la ASTRAL nu mi-a raspuns la mail.
-
dumars - Junior Member
doamna tothazan se pare ca nu raspunde la nici un e-mail.am trimis doua mesaje, insa nici un raspuns.e clar, astral isi respecta clientii. pe realitatea tv ruleaza foarte des clipuri publicitare pentru tv sport, anuntat ca urmand a fi lansat, dupa cum s-a tot vehiculat, maine, 16 august. avand in vedere antecedentele astral , precum in cazul b1tv, sunt sceptin in privinta introducerii in grija inca de maine, totusi, putem spera.
- stifler
- Junior Member
Se pare ca vom avea fotbal din America de Sud, Anglia, Turcia si Spania, baschet (NBA si divizia A), divizia B(fotbal) si destul de mult tenis.
(Nu va pot divulga sursa)
Din pacate , cred ca abia saptamana viitoare il vom avea pe cablu.
Iata alte adrese de la ASTRAL
val@kappa.ro,
catalin@astral.codecnet.ro,
ciorcila@astraltv.ro,
tilak@astraltv.ro,
aurel@astral.codecnet.ro,
calin.nistor@astral.ro,
adi@astraltv.ro,
sorinf@astraltv.ro,
avincent@astraltv.ro,
alin.moldovan@astral.ro
(Cel mai bine dati click pe link-ul de mai jos si veti vedea mailurile intregii conduceri si a catorva actionari ai Astral Telecom)
http://www.cablu.org/download/Participanti%20Conventia%20comunicatii%20prin%20cablu%202001.xls
(Nu va pot divulga sursa)
Din pacate , cred ca abia saptamana viitoare il vom avea pe cablu.
Iata alte adrese de la ASTRAL
val@kappa.ro,
catalin@astral.codecnet.ro,
ciorcila@astraltv.ro,
tilak@astraltv.ro,
aurel@astral.codecnet.ro,
calin.nistor@astral.ro,
adi@astraltv.ro,
sorinf@astraltv.ro,
avincent@astraltv.ro,
alin.moldovan@astral.ro
(Cel mai bine dati click pe link-ul de mai jos si veti vedea mailurile intregii conduceri si a catorva actionari ai Astral Telecom)
http://www.cablu.org/download/Participanti%20Conventia%20comunicatii%20prin%20cablu%202001.xls
-
becali - Junior Member

Azi, sambata 16.08.2003, pana la ora 18.00, Astral Telecom DOROHOI va introduce TV SPORT
Revin maine cu amanunte.
Ptr adrese de mail de la diferite firme de cablu intrati pe
http://www.cablu.org/default_IE.asp
si dati download la PARTICIPANTI (e un doc Excel)
Bafta multa
-
becali - Junior Member
NU NBA?!?!?!?!?!?!
Din pacate nu va pot lumina prea mult in privinta NBA-ului.Noi ne
dorim sa transmitem meciuri din Campionatul nord-american de baschet si
vom face tot posibilul ca acest lucru sa se intample.inca se mai
negociaza si din pacate in acest moment nu va pot da mai multe
amanunte.Ceea ce va pot spune este ca pe TV Sport vor fi transmisii de
baschet din Euroliga, Campionatul National si poate....NBA.
Reply primit de la Adrian Barna, Realitatea TV.
dorim sa transmitem meciuri din Campionatul nord-american de baschet si
vom face tot posibilul ca acest lucru sa se intample.inca se mai
negociaza si din pacate in acest moment nu va pot da mai multe
amanunte.Ceea ce va pot spune este ca pe TV Sport vor fi transmisii de
baschet din Euroliga, Campionatul National si poate....NBA.
Reply primit de la Adrian Barna, Realitatea TV.
Check out my STREETBALL site : http://www.streetballromania.tk
- Vince Carter
- Junior Member
Din pacate nu au mai dat drumul ieri pe cablu la Tv sport, si azi nu mai raspund la telefon cei de la Astral.
Pe realitatea apare un anunt pentru operatorii de cablu care doresc preluarea programului (sa se prezinte la sediul televiziunii)
Pe realitatea apare un anunt pentru operatorii de cablu care doresc preluarea programului (sa se prezinte la sediul televiziunii)
-
becali - Junior Member
stai linistit becali ! peste 3-4 ani o sa dea drumu si pe cablu. iar NBA o sa vedem cand o sa aiba LeBrown James 35 de ani !
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
ADRESE EMAIL PT CABLU!!!!!!!!!!!!
ASTRAL
Anda MANZA ASTRAL TELECOM SA Marketing Manager CATV
anda@kappa.ro
Aurel COSTEA ASTRAL TELECOM SA Director General
aurel@astral.codecnet.ro
Calin NISTOR ASTRAL TELECOM SA Director Comercial
calin.nistor@astral.ro
Dorin STEFANESCU ASTRAL TELECOM SA Director Tehnic
dorin.stafanescu@astral.ro
Horia CIORCILA ASTRAL TELECOM SA Membru CA
ciorcila@astraltv.ro
Sorin GHITE ASTRAL TELECOM SA Presedinte CA
soso@codec.ro
Valeriu IONESCU ASTRAL TELECOM SA Membru CA
val@kappa.ro
CVR
Monica SAREA Cable Vision of Romania Executive General Director
msarea@cvr.ro
RCS
Grigore ANTONESCU ROMANIA CABLE SYSTEMS SA Director Tehnic
grigore.antonescu@rdsnet.ro
UPC
Mircea ILEA UPC Romania (Cluj Napoca) Director General
ilea@seltron.dntcj.ro
Richard ANDERSON UPC Romania SA Managing Director
richard@upc.fx.ro
Pentru alte firme, dati-mi un PM sau trimiteti mail la bogdan_a@k.ro (puneti ca subiect TV SPORT)
Anda MANZA ASTRAL TELECOM SA Marketing Manager CATV
anda@kappa.ro
Aurel COSTEA ASTRAL TELECOM SA Director General
aurel@astral.codecnet.ro
Calin NISTOR ASTRAL TELECOM SA Director Comercial
calin.nistor@astral.ro
Dorin STEFANESCU ASTRAL TELECOM SA Director Tehnic
dorin.stafanescu@astral.ro
Horia CIORCILA ASTRAL TELECOM SA Membru CA
ciorcila@astraltv.ro
Sorin GHITE ASTRAL TELECOM SA Presedinte CA
soso@codec.ro
Valeriu IONESCU ASTRAL TELECOM SA Membru CA
val@kappa.ro
CVR
Monica SAREA Cable Vision of Romania Executive General Director
msarea@cvr.ro
RCS
Grigore ANTONESCU ROMANIA CABLE SYSTEMS SA Director Tehnic
grigore.antonescu@rdsnet.ro
UPC
Mircea ILEA UPC Romania (Cluj Napoca) Director General
ilea@seltron.dntcj.ro
Richard ANDERSON UPC Romania SA Managing Director
richard@upc.fx.ro
Pentru alte firme, dati-mi un PM sau trimiteti mail la bogdan_a@k.ro (puneti ca subiect TV SPORT)
-
becali - Junior Member
Am sunat la Realitatea. Nu a putut sa imi spuna dna care a raspuns daca Astral a semnat fiindca nu avea o evidenta.
Dar a spus ca s-au semnat destule contracte si ca trebuie ca operatorii de cablu sa se deplaseze pana acolo pt decodoare.
Nici macar in Bucuresti nu il are nimeni? Raduivo ai vorbit cu cei de la cablu?
Dar a spus ca s-au semnat destule contracte si ca trebuie ca operatorii de cablu sa se deplaseze pana acolo pt decodoare.
Nici macar in Bucuresti nu il are nimeni? Raduivo ai vorbit cu cei de la cablu?
-
dumars - Junior Member
2771
selecteaza, foca, selecteaza
mi se pare o tampenie ce fac cei de la tv sport. adica sa vina cei de la cablu la ei la sediu sa ii bage in seama, in loc sa-si vanda ei produsul. este pentru prima data cand aud/vad asa ceva.
evident, multumex pentru atentie ©
mi se pare o tampenie ce fac cei de la tv sport. adica sa vina cei de la cablu la ei la sediu sa ii bage in seama, in loc sa-si vanda ei produsul. este pentru prima data cand aud/vad asa ceva.
evident, multumex pentru atentie ©
ANTI
-
baixinho© - Mesaje: 14117
Casierul de la Astral din Cluj mi-a spus ca TVSPORT se va lansa
oficial in Bucuresti vineri. Si apoi va fi introdus si de ASTRAL.
Inca sunt in tratative.
La meciurile din weekendul trecut cred ca audienta "nationala" era
constituita de Prigoana si amicii lui. Nu stiu daca s-a receptionat
pe undeva. Interesant ca si pe monitoarele de pe REALITATEA apare EUROSPORTul si nu TVSPORT. Am vazut ca functioneaza http://www.tvsport.ro dar face link la REALITATEA.
oficial in Bucuresti vineri. Si apoi va fi introdus si de ASTRAL.
Inca sunt in tratative.
La meciurile din weekendul trecut cred ca audienta "nationala" era
constituita de Prigoana si amicii lui. Nu stiu daca s-a receptionat
pe undeva. Interesant ca si pe monitoarele de pe REALITATEA apare EUROSPORTul si nu TVSPORT. Am vazut ca functioneaza http://www.tvsport.ro dar face link la REALITATEA.
-
dumars - Junior Member