Animal X - pagina din copilaria lor

Glume, poante, farse, lucruri aberante, off-topic grosolan

Mesajde Weirda » Mie Iul 09, 2003 12:47 pm

:a pai.... ce sa zic mai... un pisoias ceva?! :con: ma mai gandesc..
In viata invata sa accepti adevaruri care ingheata.
Weirda
Junior Member

Mesajde Andreea Pisoi » Mie Iul 09, 2003 2:53 pm

Heh... Multam! Saru` mana! ;) da` sa fie dragut.. Asa, ca-n avataru` meu, ok? :p
"Si nu uita, povestea nu e noua... Eu voi ramane vesnic al tau chin... Nu ma iubi, sunt numai o PARERE!"
Andreea Pisoi
Junior Member

Mesajde Charisma » Mie Iul 09, 2003 11:57 pm

RamonBelle, fii sigura ca nu suntem invidiosi pe cele trei dobitoace nici macar un pic.
Andree pisoiash, m-am saturat de replici penibile de genu 'daca nu esti fan du-te pe alt forum'. Si cred ca nu sunt singura.
aduceri aminte si stele
Charisma
Junior Member

Mesajde Andreea Pisoi » Joi Iul 10, 2003 10:18 am

Heh... Logic k nuh ejti singura, nici io nu-s fana Animalelor, dar...Dak postezi p thread-u` asta, baga si putin respect pentru formatie si useri, ok? :)
"Si nu uita, povestea nu e noua... Eu voi ramane vesnic al tau chin... Nu ma iubi, sunt numai o PARERE!"
Andreea Pisoi
Junior Member

E nu

Mesajde RamonBelle » Joi Iul 10, 2003 12:52 pm

nu sunteti invidiosi? e bine. Atunci ce vreti de la copilaria lor?
RamonBelle

Mesajde Andreea Pisoi » Joi Iul 10, 2003 4:06 pm

Heh... Pai, ti-am zis, vrem sa-i dam pe mana 'Protectiei Animalelor' ;)
Andreea Pisoi
Junior Member

Dar voi?

Mesajde RamonBelle » Vin Iul 11, 2003 6:21 pm

Initial trimis de Andreea Pisoi
Heh... Pai, ti-am zis, vrem sa-i dam pe mana 'Protectiei Animalelor' ;)

Pai la cat chinuiti "animalutele" ar trebui sa va dam pe voi la "protectia animalelor" nu pe ei ;)
RamonBelle

Mesajde Weirda » Sâm Iul 12, 2003 12:13 pm

hahaahhahahhahaahah! ce gluma buna! hai don`soara... sa te vad... pune protectia animalelor pe urmele mele.....
;m ;m
Weirda
Junior Member

Mesajde SiMiCs » Mar Aug 05, 2003 12:45 pm

Asta e cel mai idiot subiect!..Rog.. pe cineva sa il inchida!!!!....nu are nici un rost!!
Use your eyes..Only to look at me..Use your mouth ..Only to kiss my lips..We are branches of the same old tree ...You can laught ..Only if you laught with me ..You can cry ..Only if you cry for me...Don`t forget that you`re condemned to me ....
SiMiCs
Junior Member

Mesajde Weirda » Mar Aug 05, 2003 3:25 pm

hihii SiMiCs ce avatar ai! dragutz! :D
si in alta ordine de idei... ce are draga subiectu` asta !? n`auzi ca trebe sa vina protectia animalelor sa ma prinda ?! ;m
Weirda
Junior Member

Mesajde eyewitness » Mar Aug 05, 2003 4:27 pm

Heh... Sunt fani Animal X, si tre` sa-i intelegi... Dak nu-ti convine, du-te pe alt forum, ok?

pisoi mai tii minte cand intrasi ca matza-n in cusca cu dobermani pe fanclubu asia fara sa fii invitata si fara sa fii fan asia? cum ie cand altii iti iau la pula idolii? auz?

WOW... Chiar va place melodia fetelor astea?! :( Nu se poate... Ma dezamagiti.... :( Imi schimb parerea buna pe care o aveam despre voi... M-ati dezamagit! Si eu, care imi puneam toata baza pe voi... Nu se poate.... NU A.S.I.A.!!!

ti-ai dobandit muitele de rigoare la vremea respectiva nu zic nu dar se pare ca nu suficiente.
eyewitness

Mesajde Aproximativ » Mie Aug 06, 2003 4:00 am

Initial trimis de RUXy
Parerile sunt inpartite. Mie nu mi se pareau asa de sadici cand i-am vazut prima oara. Iar acum pot spune ca sunt suficient de maturi ca sa nu faca tampenii din astea. Mie imi sunt foarte dragi. De altfel ei iubesc animalele. Au acasa 4 pisicute si doi caini, si de fiecare data cand am fost pe la ei nu disparuse nici unul. Deci nu sunt criminali. SIGUR NU AVETI PE CINE ENERVA SI DEASTA SCRIETI CHESTII TAMPITE.

From MAiMUTZIK

1. Parerile sunt inpartite - Poate la animale, gramatica e alta, da' la noi, cei care avem pretentii de oameni, se spune (si se scrie) "iMpartite" si nu "iNpartite"
2. Mie imi sunt foarte dragi - Voi animalele, chiar va iubiti intre voi, nu-i asa ?
3. De altfel ei iubesc animalele. Au acasa 4 pisicute si doi caini, si de fiecare data cand am fost pe la ei nu disparuse nici unul. - Oare cate pisici aveau inainte sa mergi la ei ? Nu te-ai uitat pe la garduri ?:o
4. SIGUR NU AVETI PE CINE ENERVA SI DEASTA SCRIETI CHESTII TAMPITE. Scriem chestii tampite ca sa inteleaga si tampitii ! Ma intelegi ?:o DE ASTA scriem ! (nu DEASTA)
Si daca tot suntem la o pagina din copilaria Animal KIX, ma intreb daca nu am putea cumva sa bagam pe acolo pe undeva, in copilaria lor, un accident de masina (sau tren), asa ca sa scutim prezentul de greutatea de a-i suporta !
Si tot legat de Bestiile X: nu o sa ma mir cand o sa aflu ca numele lor, CANIBAL X e chestie reala.
Acum inteleg de ce se credeau ei "BESTIALI" ! Chiar sunt !
Sunt Aproximativ ... "bestiali" !
Aproximativ

Mesajde eyewitness » Mie Aug 06, 2003 7:49 am

aproximativ tata ,esti aproximativ cretin , circa tampit si aproape imbecil...
eyewitness

Mesajde Weirda » Mie Aug 06, 2003 11:15 am

dispare unu`, vine altu`.... numa` sa nu le simtim lipsa pe forum ...
Weirda
Junior Member

Mesajde Wild Rose » Vin Aug 08, 2003 1:49 am

chiar conteaza atat de mult trecutul lor??? :con:
indiferent cine esti si cum o arzi soarele tot rasare dimineata
---
vom zbura si fara aripi, trebuie doar sa crezi
Wild Rose
Junior Member

Anterior

Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii