Istoria rap-ului romanesc!

yah labeluri independente !!

Mesajde LEXIC » Sâm Aug 09, 2003 8:47 am

- cei care nu aveti case de discuri haide-ti la noi ne facem un label PE-LANGA RECORDS !unde cei care nu au fost bagati in sema (stiti voi ) puteti veni !1000 $ e spaga !
- sa nu puneti botu astazi sunt prea bine dispus !!!eu zic sa nu va mai batei capu pt hh romanesc pentru ca si asa nu putem schimba nimic , ''TITANII'' fac totul de ei depinde !
LEXIC
Junior Member

Re: ....

Mesajde muffinass » Sâm Aug 09, 2003 6:15 pm

Revenind la un alt subiect pe acelasi thread...care din melodiile de pe Veriga Lipsa au fost copiate (ca beat vorbesc). Si care erau originalele?
salutis
"sunt inzestrat cu- deosebita putere,
ce poate lasa kiar si bolta cereasca fara stele..."
/
tehnica ta....este minunata
muffinass
Junior Member

hmmmm

Mesajde Kombat » Lun Aug 11, 2003 8:52 am

am sa ma leg de un singur subiect din thread-ul asta..... si anume productia hip hop ..... deci daca pe fara numar sau pe plus infinit existau negative luate cu totul de la trupe de afara.....situatia se mai skimba pe veriga lipsa...
Va rog sa ma corectati daca gresesc da eu nu cunosc nici un negativ furat pe veriga lipsa.......e adevarat sunt folosite sample-uri (din funk marea lor majoritate sdar si din kitaro am auzit) care au mai fost folosite in hip hop........ dar nu vad care e problema...daca il folosesti in alt mod sample-ul ... (sample-ul de la dr dre-next episode de exemplu mai apare la cel putin 2 trupe din hh missin linx si scaramanga...si nu am auzit pe cineva sa se supere sa zica ca e ciordeala...dar la ei e altfel inteleasa muzica) ... daca ati stii voi cate melodii pe care le ascultati frecvent de hh sunt preluate din muzica veche sub simpla forma a unui loop v-ati schimba parerile despre muzica hip hop ..... ca idee asha Wu Tang Clan-cream este preluata 100% fara nici cea mai mica modificare deci cu beat inclusiv din muzica veche ...heh lista este extrem de lunga.....daca vreodata pe cineva va interesa treaba asta poa sa ma contact ...sa discutam pe tema asta .... asta ar fi chiar o discutie despre hip hop...si despre creativitate...nu credeti???
pace
Kombat
Junior Member

Re: hmmmm

Mesajde muffinass » Lun Aug 11, 2003 5:49 pm

Deci inco-data, stie cineva care din melodii sunt furate de la Methadon? Si melodiia originala?
Ma surprinde faptul ca Veritasaga a furat CLAR aproape juma' din negativele lor de pe album, si nimeni nu zice NIMIC de chestia asta. Nu ca au furat un 'sample' de cateva secunde, ci negative pe care se bazeaza toata melodiia. Ma rog, suna superb, si treaba e produsa la 4 ace, insa ce naiba...mai lasatio moale cu 'furatu' asta.
Chit ca au fost furate negativele de le Veriga Lipsa...tot nu credeti ca si-a facut efectul initial. Lirica si "feeeling-ul" sunt ceva care mereu imi vor ramane in minte...in special prima oara cand am ascultat albumul de la cap la coada.
Si sincer sa va zic, parca suna mai bine melodiile 'furate' facute in romaneste...asa cred eu...
"sunt inzestrat cu- deosebita putere,
ce poate lasa kiar si bolta cereasca fara stele..."
/
tehnica ta....este minunata
muffinass
Junior Member

Anterior

Înapoi la Hip-Hop