Deschid acest thread pt discutii si stiri despre Ajax.
Cristi Chivu a implinit weekendul trecut 22 de ani dar din pacate in loc sa inscrie in meciul din ziua respectiva el a fost eliminat. Din faultul comis de el echipa adversa a reusit sa inscrie... pacat ca n-a avut unc adou mai frumos de ziua lui...
Eu am ramas uimit de cati tineri super valorosi are Ajax...cred ca pot numi cel putin 20 de jucatori cu potential extraordinar.
Ajax
4 mesaje
• Pagina 1 din 1
Salut si multumesc mult de thread, exact ce imi mai puteam dori.
Ajaxul de acest sezon imi pare promitator si, dupa Turneul de la Amsterdam, am 2 noi bucurii in ceea ce ii priveste.
1.Faptul ca RVdV a fost numit capitan , ceea ce ma emotioneaza. In sfarsit, din nou un atacant este capitan la Ajax, la fel ca si Cruyff pe vremuri. El va aduce un suflu nou in echipa, ii va conduce spre victorie si le va da mai multa impulsivitate in atac.
2.Forma buna a scumpului meu Jari Litmanen
Ajaxul de acest sezon imi pare promitator si, dupa Turneul de la Amsterdam, am 2 noi bucurii in ceea ce ii priveste.
1.Faptul ca RVdV a fost numit capitan , ceea ce ma emotioneaza. In sfarsit, din nou un atacant este capitan la Ajax, la fel ca si Cruyff pe vremuri. El va aduce un suflu nou in echipa, ii va conduce spre victorie si le va da mai multa impulsivitate in atac.
2.Forma buna a scumpului meu Jari Litmanen

When you die the pain is over
-
BloodOnMoral - Junior Member
Daca si-ar pastra toti tinerii excelenti pe care ii are,ar foma o echipa extrem de competitiva.Dar,pe unii ii da:(
POATE-NTR-O ZI O MAMA PLANGE ..
CA BAIATU' EI S-A DUS
TOT ATUNCI UNA CE NASTE RADE C-ARE UNU-N PLUS
YEAH,IN CARTIER VIATZA NU S-A OPRIT..AS PUTEA SA POVESTESC LA NESFARSIT
CA BAIATU' EI S-A DUS
TOT ATUNCI UNA CE NASTE RADE C-ARE UNU-N PLUS
YEAH,IN CARTIER VIATZA NU S-A OPRIT..AS PUTEA SA POVESTESC LA NESFARSIT
-
RAZVAN2002 - Junior Member
4 mesaje
• Pagina 1 din 1
Înapoi la Fotbal International