Mihai Decret- tradatorul culorilor ros-albastre
30 mesaje
• Pagina 1 din 1
Mihai Decret- tradatorul culorilor ros-albastre
In aceasta frumoasa dupa-amiaza Steaua are meci intre orele 17-19. Orice stelist care se respecta si nu are treburi presante cum ar fi: sa ii nasca nevasta, sa fie la servici, sa o futa pe Gina Lolobrigida sau pe Cosmina Pasarin trebuie sa faca pe dracu in 4 si sa se posteze in fata micului ecran pentru a viziona meciul echipei favorite.
Dar ce a ales a face bunul nostru prieten Mihai in intervalul mai sus amintit ?
... o partida de sex salbatica ? ridicarea primului nou nascut in brate ? ... predarea unui proiect la care a muncit in ultimele 3 luni ? Nu , stimati useri.... nici pe departe.
Stimatul Decret se va afla la terasa Ruine alatruri de 2 domnisoare de pe acest forum pentru a comercializa o sticla de suc, pentru a privi o eticheta de prigat de corcoduse in loc de meciul Stelei.
Rusine Mihai. Rusine !
Eu va intreb dragi useri, este bine , este normal, este acceptabil ce ca facut Decret ?
Eu consider ca asta este o blasfemie din partea autointitulatului suporter ros -albastru si ii urez ca la urmatorul meci al stelei sa ii intre butoanele de la telecomanda in degete.
Dumneavoastra ce parere aveti ?
Dar ce a ales a face bunul nostru prieten Mihai in intervalul mai sus amintit ?
... o partida de sex salbatica ? ridicarea primului nou nascut in brate ? ... predarea unui proiect la care a muncit in ultimele 3 luni ? Nu , stimati useri.... nici pe departe.
Stimatul Decret se va afla la terasa Ruine alatruri de 2 domnisoare de pe acest forum pentru a comercializa o sticla de suc, pentru a privi o eticheta de prigat de corcoduse in loc de meciul Stelei.
Rusine Mihai. Rusine !
Eu va intreb dragi useri, este bine , este normal, este acceptabil ce ca facut Decret ?
Eu consider ca asta este o blasfemie din partea autointitulatului suporter ros -albastru si ii urez ca la urmatorul meci al stelei sa ii intre butoanele de la telecomanda in degete.
"Against modern football."
-
Aliosha - Mesaje: 5042
am avut si vom avea mereu/boala pe decret/il futem in cur la infinit /muie lu mihai.
la urmatoarea intalnire forumistica va trebui sa ii iei sfarcu-n gura lu' foca,sa bei decat schweeps beer,sa vii la costum si cravata si sa vii si cu prezervativele pe care le-ai folosit in urma intalnirii din seara asta ca sa te iertam.si fetele sa recunoasca ca au fost satisfacute.
la urmatoarea intalnire forumistica va trebui sa ii iei sfarcu-n gura lu' foca,sa bei decat schweeps beer,sa vii la costum si cravata si sa vii si cu prezervativele pe care le-ai folosit in urma intalnirii din seara asta ca sa te iertam.si fetele sa recunoasca ca au fost satisfacute.
bravo baixule!
-
marian jan - Mesaje: 2100
Toata lumea stie ca nu simpatizez cu Dinamo , Rapid sau Steaua. Dar cand aceste 3 echipe joaca in cupele europene...sunt cel mai infocat suporter al lor.
Scrasnesc din dinti , plang , urlu , zbier....sau ma bucur , sar , cant de fericire.
Ma uit la televizor sau merg pe stadion. De exemplu diseara ma voi afla pe 23 August..sa sustin Dinamo in meciul lor din UEFA. Nu sunt fan Dinamo..dar e datoria mea de roman.
La meciul cu Steaua ma uit la televizor. Ma doare in pula de ce face Steaua in campionat...dar acum sunt suporter rosh-albastru pt. 90 minute.
Si inca 1data repet ! Nu sunt suporter ! Dar Mihai Decret se da drept mare suporter. Si ce face el ? Bea un suc in timp ce asa zisa lui echipa de suflet ...are un examen foarte dificil.
Mi se pare o atitudine rusinoasa ! Rusine , Mihai Decret ! Rusine !
Esti penibil , Decret !
Scrasnesc din dinti , plang , urlu , zbier....sau ma bucur , sar , cant de fericire.
Ma uit la televizor sau merg pe stadion. De exemplu diseara ma voi afla pe 23 August..sa sustin Dinamo in meciul lor din UEFA. Nu sunt fan Dinamo..dar e datoria mea de roman.
La meciul cu Steaua ma uit la televizor. Ma doare in pula de ce face Steaua in campionat...dar acum sunt suporter rosh-albastru pt. 90 minute.
Si inca 1data repet ! Nu sunt suporter ! Dar Mihai Decret se da drept mare suporter. Si ce face el ? Bea un suc in timp ce asa zisa lui echipa de suflet ...are un examen foarte dificil.
Mi se pare o atitudine rusinoasa ! Rusine , Mihai Decret ! Rusine !
Esti penibil , Decret !
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
ce-aveti bah cu saracu om? a dat si el de-o pizda noua si daca il furnica pe la boashe poate face si el un tratament adecvat...cand o sa joace steaua finala cupei uefa la primavara va asigur io ca o sa fie la teveu...
-
eyewitness - Mesaje: 19220
Priveam sticla de cola...vedeam in ea culoarea roshie, jumatate din vene incepeau sa pulseze... Vedeam albastrul tricoului meu, cealalta jumatate incepea sa pulseze....Imi fierbea sangele...Imi fierbea mana, tastele telefonului erau prea mici....Aliosha NU RASPUNDEA!!!! Capul imi venea sa il bag in pamant de rushine...imi petreceam timpul pe o terasa in loc sa fiu in fatza televizorului, de ce nu chiar la Minsk! Sa strig, sa agit fulare, sa ii trimit in originea mamelor lor de bielurushi...Rushine, rushine de 3 ori rushine. Sunt un pagan, un membru nedemn al rasei steliste. Mi-am gasit consolarea in cele 3 deosebite domnishoare alaturi de care am servit sucul de la ora 6, varianta autohtona a ceaiului de la ora 5 a ienglejilor. Ce pacat, ce meci am ratat, cat dramatism, cat romantism, cat devotament....ce suporter ishi permite sa rateze un meci cu asemenea miza...Nu valorez nimic...exact ca moshu fara shaorme, aliosha fara carbasan, alin fara vodca sau gabyzzu fara ..... aaaa ..... sau gabyzu...
Iertare....
Iertare....
-
cutuma© - Mesaje: 3047
Intr-adevar...sunt vinovata ...din vina mea si a Laurei nu a putut MIhai sa vada meciul !! da nu-mi pare rau ;m !! oricum...acum incerc sa-i salvez onoarea asa k o sa va povestesc cum s-a manifestat Mihai azi la Ruine !! ne-am intalnit exact la ora de incepe a meciului...17:00 !! el facea 2 pasi in fatza si 5 inapoi...abia l-am asezat la o masa!! a inceput sa bata nervos cu picioarele in bancutza!! se uita non stop la ceas...foarte nervos...a inceput sa cante imnurile galeriei ros-albastre...a inceput sa se agite...!! abia l-am potolit!! l-a sunat pe aliosha...nu raspundea...a dat cu telefonu de pamant...!! l-am tinut cu greu ..dar...repet...nu-mi pare rau ;D ! oricum stimati forumisti sa stiti k in Mihai se ascunde un mare stelist...si k nu ar fi tradat echipa daca nu as fi fost eu!! aruncati cu pietre in mine...puteti sa-mi dati ban (Aliosha...:p )...asta e ! NU-mi pare rau! 

like a soul without a mind
in a body without a heart
i'm missing every part
i'm missing every part
-
Dia - Mesaje: 1052
... cred ca prima kre arunca cu pietre sunt eu... i have my own personal motives... ;m
Decret..how are you gonna make it up to me this time?? :con:
Decret..how are you gonna make it up to me this time?? :con:
indiferent cine esti si cum o arzi soarele tot rasare dimineata
---
vom zbura si fara aripi, trebuie doar sa crezi
---
vom zbura si fara aripi, trebuie doar sa crezi
- Wild Rose
- Junior Member
apoi presupun ca tot din cauza lu' Decret, Steaua a pus-o doar de-un egal amarat, nu? sa-si spele in continuare rusinea cu neste jveps beri, daca poa' ca sa mai bea dupa asa grozavie. si daca nu, atunci sa ramaie pe apa extra-plata. 

-
nocturna - Mesaje: 8725
aici 90 are dreptate.
pai daca imi faceam echipa..eu cu Nightwish, cu Mr Hyde , cu Mirela , cu darky si cu Aliosha. Daca o puneam pe fata din Botosani in poarta ..BloodOnMoral....cred ca faceam un 1-0 cu amatorii aia.
dar asta nu scuza cu nimic purtarea lui Decret. tin sa va spun ca eu am urmarit meciul cu Steaua la televizor....iar la cel cu Dinamo am fost pe stadion. pentru ca sunt suporter din inima...nu doar asa din gura.
pai daca imi faceam echipa..eu cu Nightwish, cu Mr Hyde , cu Mirela , cu darky si cu Aliosha. Daca o puneam pe fata din Botosani in poarta ..BloodOnMoral....cred ca faceam un 1-0 cu amatorii aia.
dar asta nu scuza cu nimic purtarea lui Decret. tin sa va spun ca eu am urmarit meciul cu Steaua la televizor....iar la cel cu Dinamo am fost pe stadion. pentru ca sunt suporter din inima...nu doar asa din gura.
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Eu chiar nu stiu de ce sunteti mirati....asa sunt toti suporterii stelisti. Ei nu tin cu steaua decat cand joaca cu dinamo sau Rapid. Eu sunt Rapidist (da stiu....sunt tigan gunoier...pleava societatii...bleah) si am stat si am rezistat 90 min sa'i vad pe cei care vor castiga campionatul Romaniei la 15 puncte diferenta de ceilalti. Goooood Job...Decret n'a pierdut nimic.
-
gizzo - Junior Member
2716
Initial trimis de Aliosha
selecteaza, foca, selecteaza
ca a facut foarte bine
evident, multumex pentru atentie
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-
baixinho© - Mesaje: 14117
DeuroCReuroT....Macar a meritat sucul ala? A
dica cum sa nu te uiti la super meciul ala (sper sa=mi fie scuzat limabju' da ala era meci de bagat p@@Aadica un fel de XXX al fotbalului...)
dica cum sa nu te uiti la super meciul ala (sper sa=mi fie scuzat limabju' da ala era meci de bagat p@@Aadica un fel de XXX al fotbalului...)
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
meropi, ramane cum am stabilit
meropi, ramane cum am stabilit
-
memetshot - Mesaje: 7050
Re: 2716
Initial trimis de baixinho
ca a facut foarte bine
Multumim! :o si tu ai fi facut la fel ;D ? te-as fi chemat si pe tine...dar a zis moshu (care initial trebuia sa fie cu mine si cu Decret la o pizza la Matt sports...da da dragi forumisti....nu avea nici el de gand sa vada meciul....ati citit bine...) k sa nu te chem pentru k si fiindca il faci de ras si nu mai iese niciodata cu tine!! Deci moralistul OM nu ar fi fost acasa in timpul meciului daca eu si Decret am fi vrut sa mergem la pizza la Matt !! Baixu :o
like a soul without a mind
i'm missing every part
i'm missing every part
-
Dia - Mesaje: 1052
Nu a vazut pe Steaua...ce pierdere...si au mai facut si un amarat de egal.Barem dak era vreun scor sau spectacol fotbalistic...n-a ratat nimic...era totusi un suc....
Good shit this is....mmmmm....
Chester chooses chestnuts,cheddar cheese with chewy chives.He chews them and he chooses them.He chooses them and he chews them...those chestnuts, cheddar cheese and chives in cheery, charming chunks
-
Sydney - Junior Member
Re: Re: 2716
Initial trimis de Dia The Koala Bear
Deci moralistul OM nu ar fi fost acasa in timpul meciului daca eu si Decret am fi vrut sa mergem la pizza la Matt !! Baixu :o
de ce minti lumea ? stii bine ca tu & Laura doreati sa mergeti in Mat...iar eu am zis ca nu am bani si ca nu merg...si tu ai zis ca mergi la suc.
lasi sa se inteleaga...ca am ramas acasa...ca nu ati mai putut merge voi.

am ramas acasa...ca sunt sarac si n-am bani sa ma destrabalez in localuri asa luxoase precum matt.
si bineinteles...juca Stelutza noastra campioana...*p
-
Moshule degeaba te iei de Decret ca nu a stat sa se uite la meci.spre deosebire de tine el a venit sa-mi zica la revedere si sa-mi ureze drum bun.in schimb tu Moshule....m-ai dezamagit complet.dupa ce ca m-am chinuit sa-ti fac clatite si am rezistat cu stoicism 1h juma` la lotr n-ai putut sa vi la un suc de ramas bun.RUSINE :mad:
-
Laura - Junior Member
da. te-a pus Koala sa scrii si sa te iei de mine ! :p
lasa ca ma revansez cu o vizita sub Tampa. si o sa bem sucul de ramas bun la Casablanca.
am telefonul tau....deci nu e problema. dau de tine . nu e un capat de tara...ca nu am baut ieri suc impreuna.
am si acum inimioara de la tine ! :love:
si cutiutza ! :p
*p
lasa ca ma revansez cu o vizita sub Tampa. si o sa bem sucul de ramas bun la Casablanca.
am telefonul tau....deci nu e problema. dau de tine . nu e un capat de tara...ca nu am baut ieri suc impreuna.
am si acum inimioara de la tine ! :love:
si cutiutza ! :p
*p
-
hai sa zicem ca te iert ca esti prea simpatic sa fiu suparata pe tine.te astept oricand la bv."cadourile" pastreaza-le bine!!!
lasand asta la o parte...va rugam scuzati-l pe Decret.e vina noastra(a mea si a lui Koala) ca suntem irezistibile si nu a putut sa ne refuze.
cine stie cunoaste...:p
lasand asta la o parte...va rugam scuzati-l pe Decret.e vina noastra(a mea si a lui Koala) ca suntem irezistibile si nu a putut sa ne refuze.

-
Laura - Junior Member
Vad ca in toata aceasta euforie in care ati fost prinsi, legata de saracul de Decret, ati uitat sa mentionati un lucru important, pe care trebuie sa recunos ca Decret l-a amintit in cele scrise mai sus ... La Ruine in acea zi cu meciul cu Steaua, eram si eu pe acolo. Deci nu statea cu 2 ci cu 3 dormnisoare la un suc !!!!!
Toti am fost alaturi de Laura, iar toti au fost alaturi de mine ... Amandoua plecam si voi, stiti voi bine care, cu fotbalul vostru cu tot, nu v-ati gasit timp de un suc la Ruine :cry: ... Ru-si-ni-ca
Laura las' ca vin si la tine,dar mai intai tot pe la Koala trebuie sa trec :p
Toti am fost alaturi de Laura, iar toti au fost alaturi de mine ... Amandoua plecam si voi, stiti voi bine care, cu fotbalul vostru cu tot, nu v-ati gasit timp de un suc la Ruine :cry: ... Ru-si-ni-ca
Laura las' ca vin si la tine,dar mai intai tot pe la Koala trebuie sa trec :p
-
Briatore - Junior Member
Dupa cum observati Decret este un adevarat gentelman.A fost alaturi de mine si de Briatore in acele momente grele de maxima intensitate("mai" maxima decat momentul in care scorul a devenit egal).Multumim Decret ca ai fost alaturi de noi,multumim ca ne-ai incurajat sa pasim spre drumul lung al vietii noastre.Multumim de asemenea si Stelei fara de care acest thread nu ar fi existat.Multumim,multumim,multumim:)
-
Laura - Junior Member
Decret esti un adevarat gentleman !!!! Jos palaria !!!!!!
Multumim ca ne-ai fost alaturi si la rau nu numai la bine si eu una ma bucur ca nu ai stat la meci ... Asa ai incurajat-o pe iubita mea Laura si indirect si pe mine. Iti ramanem datoare vandute !!!!!
........ ( S-a dus inspiratia pe seara asta )
Multumim ca ne-ai fost alaturi si la rau nu numai la bine si eu una ma bucur ca nu ai stat la meci ... Asa ai incurajat-o pe iubita mea Laura si indirect si pe mine. Iti ramanem datoare vandute !!!!!

-
Briatore - Junior Member
Re: Re: Re: 2716
Initial trimis de Oribilul Mosh
juca Stelutza noastra campioana...
moshule din ce-mi amintesc io steluta noastra anu asta fu campioana la table si talere aruncate din santz
-
eyewitness - Mesaje: 19220
2745
Initial trimis de Briatore
eram si eu pe acolo. Deci nu statea cu 2 ci cu 3 dormnisoare la un suc !!!!!
&
Initial trimis de Briatore
ai incurajat-o pe iubita mea Laura
mai, voi va trageti din Insulele Lesbos, da' nu vreti sa ne spuneti.
ANTI
-
baixinho ai vrea o excursie in acele insule ? :p
Eu si Laura nu avem secrete fata de nimeni asa ca, ca sa-ti satisfac curiozitatea, nu originile nu le avem in asemenea insule "exotice"
Si ... Ru-Si-Ni-Ca la Rapid ... Si felicitari la Dinamo !!!! - asta nu inseamna ca tin cu una dintre ele
Eu si Laura nu avem secrete fata de nimeni asa ca, ca sa-ti satisfac curiozitatea, nu originile nu le avem in asemenea insule "exotice"
Si ... Ru-Si-Ni-Ca la Rapid ... Si felicitari la Dinamo !!!! - asta nu inseamna ca tin cu una dintre ele

-
Briatore - Junior Member
2758
ce noroc ai ca esti fata.
evident, multumex pentru atentie ©
ce noroc ai ca esti fata.
evident, multumex pentru atentie ©
ANTI
-
30 mesaje
• Pagina 1 din 1
Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii