ce vretzi???

Glume, poante, farse, lucruri aberante, off-topic grosolan

ce vretzi???

Mesajde Hades » Lun Aug 18, 2003 2:12 am

aici se critica... mult... prea mult... am o intrebare: Ce vretzi voi sa ascultatzi??? ce stil? pe ce sa se bazeze artistul? vretzi lirica? negative? imagine? chiar vreau sa va aud parerea... cum sa fie un cantaretz ca sa nu apara aici(adica criticat)??

PacE
There is no save game in real life...
Hades

Mesajde memetshot » Lun Aug 18, 2003 1:54 pm

mai io nu as critica niciodata un cantaret mut. chiar daca mama natura nu i-a dat talent la cantat nu mi-ar deranja urechile. va imaginati un solist care cand canta sa dea din maini? cred ca ar avea texte de genul: ba numai cant ca ma dor mainile :)
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
meropi, ramane cum am stabilit
memetshot

Re: ce vretzi???

Mesajde Bortzianu' » Lun Aug 18, 2003 2:11 pm

Initial trimis de Hades
aici se critica... mult... prea mult... am o intrebare: Ce vretzi voi sa ascultatzi???
PacE

..pai simplu foarte: muzica.
....de mult nu ne mai impartim in rock-eri si depeche-isti si rapp-eri ..etc
..ascultatorii au devenit mai putin radicali ... in vest aceeasi oameni se vor duce si la un concert dance si la unul rock.. nu asta e problema....

uite cum vad eu: versurile sa-mi spuna ceva (nu sa treaca neobservate sau sa ma irite) ..iar muzica sa fie cantata bine.... Astfel incat sufletul meu ( macinat de: servici, stres, neimpliniri, vise erotice - femei pierdute, deznadejde, probleme cu sefii intotdeauna mai prosti ca mine, ura pentru cei din mertzane, tampenie genetica etc) sa uite de toate "micile " lui brobleme, pentru 5 minute- o ora si sa se BUCURE....sa simta ceva mai tata mai!!!!

... Nu asa: foaie verde trei ciorapi / hai la mare ca te plac...
... si muzica scrisa de un dinozaur...care saracul ... nu poate mai mult decat poate un dinozaur, dar e taaaareeee MARE si FERICIT...

clar? ...bafta.
Bortzianu'
Junior Member

Mesajde F|y! » Lun Aug 18, 2003 5:21 pm

Muzik!!! Asta se cere! :p
versurile sa fie versuri, nu "trei margele, trei surcele/curge apa in pivnitza..." :j
linia melodica sa fie inteligenta ;D
interpretii sa aiba voce, nu sa behaie :cow: cand canta live...

CAM ATAT!... de aici, bineinteles, lucrurile pot lua o intorsatura fericita, iar noi am fii si mai veseli...si mai satisfacuti! :rolleyes:
Only pilots know why birds are singing!
F|y!
Junior Member

Mesajde lamina » Mar Aug 19, 2003 2:24 pm

eu vreau ca mizica sa fie muzica nu zgomot.cel mai important lucru cred ca este ca respectivul artist sa-si mai schimbe putin stilul, sa evolueze, nu sa scoata o melodie si apoi sa inceapa sa faca la remixuri pe ea pana nu o sa0i mai bage nimeni in seama...
acuma` nu vreau sa spun ca sunt impotriva remixurilor, dar nici prea multe nu`s bune...
don`t push me far,
i`m a crazy girl
lamina
Junior Member

Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii