comentarii asupra meciurilor din Premiership
41 mesaje
• Pagina 1 din 2 • 1, 2
comentarii asupra meciurilor din Premiership
m-am pus si eu aseara la curent ( 220V , ofcors ) cu ce mai e prin fotbalul britanic...si mare-mi fu bucuria sa vad ca locul I in clasament e detinut tot de Arsenal , desi urmati destul de aproape de Man.U. ( cahhhh ,cahhhh ) .
.........
Manca-i-ar mama pe baietii de la Chelsea , cum sunt ei iar pe 4 in clasament , ca au batut ieri pe Leeds Utd. cu 3-2 , dupa ce la pauza erau condusi cu 1-0 ( si ce autogol frumos si-a tras Matteo in min. '83 , ptiu-ptiu , ca altfel nu mai pupa Chelsea 3 puncte . )
.........
Manca-i-ar mama pe baietii de la Chelsea , cum sunt ei iar pe 4 in clasament , ca au batut ieri pe Leeds Utd. cu 3-2 , dupa ce la pauza erau condusi cu 1-0 ( si ce autogol frumos si-a tras Matteo in min. '83 , ptiu-ptiu , ca altfel nu mai pupa Chelsea 3 puncte . )
Pink fluffy dynosaurs
Tremendously hardcore...
We are not born with the conviction that Pepsi is better than Coke and that heavy metal liberates the soul (Solomon, 2003). We try it out for ourselves...
Tremendously hardcore...
We are not born with the conviction that Pepsi is better than Coke and that heavy metal liberates the soul (Solomon, 2003). We try it out for ourselves...
-
Mirela - Mesaje: 2566
Din pacate, acesata editie de Premier League nu este transmisa in direct in Romania de nici o televiziune, asa ca ne e mai greu sa comentam meciurile de campionat numai prin prisma celor 30 de ecunde de rezumat pe care le vedem pe la stiri sau pe EuroNews... Poate cand va incepe sa emita Telesport-ul (care am inteles ca a achizitionat drepturile de transmisie pt Romania) sa vedem si noi meciuri in direct. Cand, doar ei stiu, ca au amanat lansarea de vreo 10 ori pana acum...
Oricum, daca Liverpool nu mai are nici o sansa la titlu, macar sa castige Arsenal!
Oricum, daca Liverpool nu mai are nici o sansa la titlu, macar sa castige Arsenal!
-
Ayrton - Mesaje: 1790
:p la mine sunt transmise majoritatea...
n-am reusit sa vad azi-noapte decat ultimele 20-25min . din meciul(inregistrat) Arsenal-Liverpool...
Frumos meci , mai ales pe ultima suta de metri cand Arsenal conducea cu 2-1 . Cormoranii au tras tare si minune , au reusit un gol exact in min. 90 . (gol dat de Heskey) . Michael Owen , febletzea mea , a avut carteva interventii si fo' 2 suturi pe poarta dar din pacate nu prea mult noroc . Ata ete , data viitoare...
Mi-a parut rau ca am pierdut golul lui Bergkamp , dar noroc ca l-am prins la sf. meciului , cand au dat toate golurile in reluare
in alta ordine de idei...spunea Moshu odata , demult , ca ii place cum in meciurile britanice echipele lupta pana in ultimul minut , chiar daca stiu ca nu mai au nici o sansa . Si tot el mai zicea ca de multe ori se decide tot meciul in ultimele minute...
Uite-asa si cu Jermaine Jenas ( sper ca am scris bine ) care s-a trezit in min.'90 (grr...) sa trimita mingea in poarta celor de la Tottenham (grr...) si uite asa Newcastle-ul a urcat pe doi in clasament (haha ! pacat ca nu o sa dureze mult...)
n-am reusit sa vad azi-noapte decat ultimele 20-25min . din meciul(inregistrat) Arsenal-Liverpool...
Frumos meci , mai ales pe ultima suta de metri cand Arsenal conducea cu 2-1 . Cormoranii au tras tare si minune , au reusit un gol exact in min. 90 . (gol dat de Heskey) . Michael Owen , febletzea mea , a avut carteva interventii si fo' 2 suturi pe poarta dar din pacate nu prea mult noroc . Ata ete , data viitoare...
Mi-a parut rau ca am pierdut golul lui Bergkamp , dar noroc ca l-am prins la sf. meciului , cand au dat toate golurile in reluare

in alta ordine de idei...spunea Moshu odata , demult , ca ii place cum in meciurile britanice echipele lupta pana in ultimul minut , chiar daca stiu ca nu mai au nici o sansa . Si tot el mai zicea ca de multe ori se decide tot meciul in ultimele minute...
Uite-asa si cu Jermaine Jenas ( sper ca am scris bine ) care s-a trezit in min.'90 (grr...) sa trimita mingea in poarta celor de la Tottenham (grr...) si uite asa Newcastle-ul a urcat pe doi in clasament (haha ! pacat ca nu o sa dureze mult...)
Pink fluffy dynosaurs
Tremendously hardcore...
Tremendously hardcore...
-
Mirela - Mesaje: 2566
Dupa cum zicea si ayrton e naspa de noi. Vedem in direct doar Bundesliga si Il Calcio. In loc de primul imi doream si eu Anglia sau Spania. Eh..poate la anu' .
Am vazut golurile meciului cu care Mirela a inceput acest thread. Pe Euronews. Golul islandezului a fost teribil. Cel din foarfeca.
Si am vazut si golul egalizator al lui Hesky.
Dar ce farmec are sa vezi asa ...doar golurile ?
Am vazut golurile meciului cu care Mirela a inceput acest thread. Pe Euronews. Golul islandezului a fost teribil. Cel din foarfeca.
Si am vazut si golul egalizator al lui Hesky.
Dar ce farmec are sa vezi asa ...doar golurile ?

IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
Eu ascult meciurile lui Manchester United la radio, pe pagina oficiala a clubului. De altfel, majoritatea echipelor englezesti transmit live pe Internet meciurile.
Acu' doua saptamani am avut noroc sa vad meciul Manchester-Chelsea televizat la Wettpunkt pe Calea Victoriei, preluat dupa Sky Sports.
Cronicile ultimelor meciuri ale diavolilor rosii le-am scris pe threadul dedicat lor, tot pe forumul asta. De data viitoare o sa ma mut aici.
Acu' doua saptamani am avut noroc sa vad meciul Manchester-Chelsea televizat la Wettpunkt pe Calea Victoriei, preluat dupa Sky Sports.
Cronicile ultimelor meciuri ale diavolilor rosii le-am scris pe threadul dedicat lor, tot pe forumul asta. De data viitoare o sa ma mut aici.
If there's a war, we'll all fight!
-
bhuttu - Mesaje: 2510
Ieri, 3 puncte obtinute usor de Manchester in deplasarea de la Southampton. Ruud van Nistelrooy si Ryan Giggs("The Welsh Wizard", cum il numeste pagina oficiala a clubului) au dus scorul la 2-0 inca din minutul 22, rezolvand problema victoriei.
Arseanal au castigat si ei, mentinandu-se pe uin nemeritat loc I in Premiership, la 5 puncte distanta de Manchester.
Chelsea nu a reusit decat un egal, facand inca un mare pas in spate in cursa pentru titlu.
Arseanal au castigat si ei, mentinandu-se pe uin nemeritat loc I in Premiership, la 5 puncte distanta de Manchester.
Chelsea nu a reusit decat un egal, facand inca un mare pas in spate in cursa pentru titlu.
-
Nu trebuie sa te sperii de Chelsea, nu au echipa si fata ca sa se implice in lupta pentru titlu, cel putin nu direct, poate doar prin rezultatele din meciurile cu Arsenal si Manchester... Poate Newcastle... dar nu, nici ei...
Cand se disputa meciul direct Manchester-Arsenal (sau invers)?
Cand se disputa meciul direct Manchester-Arsenal (sau invers)?
-
Nu sunt sigur, da' am impresia c-o sa fie Arseanal-Manchester si e cu 4 etape inainte de finalul campionatului. Deci prin aprilie.
In seara asta, Birmingham City-Manchester 0-1, gol van Nistelrooy in minutul 56. Sunt curios sa citesc rezumatul meciului, scorul pare suspect comparativ cu diferenta de valoare.
Chelsea au fost o mare dezamagire pentru mine ca deja si-au luat meciu' de la Arsenal(2-3 acu' vreo 4 etape). De la Liverpool, Newcastle si Blackburn ma astept la niste incurcaturi in calculele tunarilor. Teoretic, Arsenal ar trebui sa piarda meciul cu Manchester si inca unul, fapt ce nu pare deloc imposibil. Mai ales dupa ce incepe Liga si-o sa aiba meciuri multe si grele...
In seara asta, Birmingham City-Manchester 0-1, gol van Nistelrooy in minutul 56. Sunt curios sa citesc rezumatul meciului, scorul pare suspect comparativ cu diferenta de valoare.
Chelsea au fost o mare dezamagire pentru mine ca deja si-au luat meciu' de la Arsenal(2-3 acu' vreo 4 etape). De la Liverpool, Newcastle si Blackburn ma astept la niste incurcaturi in calculele tunarilor. Teoretic, Arsenal ar trebui sa piarda meciul cu Manchester si inca unul, fapt ce nu pare deloc imposibil. Mai ales dupa ce incepe Liga si-o sa aiba meciuri multe si grele...
-
Manchester United - Manchester City 1-1
Dupa amiaza trista pe Old Trafford azi pentru suporterii Diavolilor Rosii. Un meci dominat in intregime de United, care au deschis scorul prin van Nistelrooy in minutul 18 si au ratat cel putin inca 6-7 ocazii mari de gol(parte datorita unei prestatii excelente a portarului celor de la Manchester City), s-a transformat intr-un fiasco in minutul '88, odata cu un nemeritat gol egalizator.
Marunta consolare este faptul ca Arse-anal n-au reusit nici ei mai mult de un egal pe terenul lui Newcastle(1-1), asa ca in cursa pentru titlu nu se schimba nimic. Si totusi cele doua puncte pierdute azi s-ar putea sa atarne mult...
Marunta consolare este faptul ca Arse-anal n-au reusit nici ei mai mult de un egal pe terenul lui Newcastle(1-1), asa ca in cursa pentru titlu nu se schimba nimic. Si totusi cele doua puncte pierdute azi s-ar putea sa atarne mult...
-
1556
Initial trimis de bhuttu
Dupa amiaza trista pe Old Trafford azi (...) Marunta consolare este faptul ca Arse-anal n-au reusit nici ei mai mult de un egal pe terenul lui Newcastle(1-1), asa ca in cursa pentru titlu nu se schimba nimic. (...)
eroare falsa, dragule. MU a pierdut doua puncte in clasamentul adevarului, in timp ce tunarii au castigat unul. deci, ceva-ceva tot s-a modificat pe ici pe colo.
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-
baixinho© - Mesaje: 14117
Asta cu clasamentul adevarului e vrajeala pur romaneasca; eu n-am vazut pe nicaieri in strainatate sa se tina vreun asemenea clasament, nici in Anglia, nici in Italia, etc. Tot distanta aia de puncte a ramas intre cele 2 echipe si asta e ceea ce conteaza.
-
Hummm...nu ma asteptam, si evident ca nu-mi place rezultatul. Sper ca in campionat situatia sa fie in oglinda, adica Manchester sa bata pe Highbury. Daca nu, inseamna ca Arsenal, cu toate ca nu-mi place s-o recunosc, merita titlul. Desi nu sunt deloc convins.
-
Ma in Anglia cel mai mult imi plac suporterii,cum sunt aranjati pe scaun si felul in care se bucura.De calitatea fotbalului ce sa mai zic,excelent.Cacamas pe televiziuniile din Romania ca nici una nu transimite.Manchester-Arsenal 0-2:<<<<<.Asta e,daca nu bate MAN U pe Highbury,sor dus de p...
Numa bine
Numa bine
Eu sunt nascut in alb-violet/Traiesc in alb-violet/Si port in suflet si in gand/Mereu un nume sfant/Caci alb imi este sufletul/Violeta inima/Si pentru POLI voi canta/Doar asta-i viata mea!
-
Raspopitu - Junior Member
man u - liverpool 4-0 (van nist. 2 goluri ambele din penalty, giggs si ole gunar - hypia eliminat in min 4)
aston villa - arsenal 1-1
things are gettin' better and better
aston villa - arsenal 1-1
things are gettin' better and better
Un calculator fara COBOL si FORTRAN este ca un tort de ciocolata fara ketchup si mustar
-
deampulea - Junior Member
Da, vad ca spre fericirea unora (Bhuttu si deampulea), Man Utd se indreapta triumfal spre titlu... Doar 5 goluri la golaveraj le separa acum pe cele 2 candidate...
Totul se va decide in meciul direct, care am inteles ca e la Londra.
Totul se va decide in meciul direct, care am inteles ca e la Londra.
***D I N A M O!!!***
-
Super Manchester in continuare, dar numai in campionat, ca in Liga...
Deci: Newcastle-Man.Utd 2-6!!!
Iar Arsenal a invins in semifinalele Cupei Angliei cu 1-0 pe Sheffield United pe Old Traford, si va juca finala cu Southampton.
Miercuri, un meci cat un campionat: Arsenal Londra-Manchester United pe Highbury! (rezumatul se da pe TVR 2, pe la 11 noaptea!)
Deci: Newcastle-Man.Utd 2-6!!!
Iar Arsenal a invins in semifinalele Cupei Angliei cu 1-0 pe Sheffield United pe Old Traford, si va juca finala cu Southampton.
Miercuri, un meci cat un campionat: Arsenal Londra-Manchester United pe Highbury! (rezumatul se da pe TVR 2, pe la 11 noaptea!)
***D I N A M O!!!***
-
Deci daca bate Manchester,mah imbat ca dreq astept meciul cu Real.
Numa bine
Numa bine
Eu sunt nascut in alb-violet/Traiesc in alb-violet/Si port in suflet si in gand/Mereu un nume sfant/Caci alb imi este sufletul/Violeta inima/Si pentru POLI voi canta/Doar asta-i viata mea!
-
Mare meci in Premier League:
Arsenal - Manchester 2-2, goluri, in ordine, Van Nistelrooy, Henry, Henry, Giggs!
In clasament, Man Utd are 3 puncte avans, dar si un meci mai mult.
Iar programul meciurilor viitoare e:
Arsenal :
Middlesbrough FC (away) 19 April
Bolton Wanderers FC (away) 26 April
Leeds United AFC (home) 4 May
Southampton FC (home) 7 May
Sunderland AFC (away) 11 May
Manchester United:
Blackburn Rovers FC (home) 19 April
Tottenham Hotspur FC (away) 27 April
Charlton Athletic FC (home) 3 May
Everton FC (away) 11 May
Arsenal - Manchester 2-2, goluri, in ordine, Van Nistelrooy, Henry, Henry, Giggs!
In clasament, Man Utd are 3 puncte avans, dar si un meci mai mult.
Iar programul meciurilor viitoare e:
Arsenal :
Middlesbrough FC (away) 19 April
Bolton Wanderers FC (away) 26 April
Leeds United AFC (home) 4 May
Southampton FC (home) 7 May
Sunderland AFC (away) 11 May
Manchester United:
Blackburn Rovers FC (home) 19 April
Tottenham Hotspur FC (away) 27 April
Charlton Athletic FC (home) 3 May
Everton FC (away) 11 May
***D I N A M O!!!***
-
Daca vor fii la egalitate de puncte care ia titlu?
-
Premiership 2003-2004
Liverpool - Chelsea 1-2
Pentru echipa lui Mutu au inscris Veron si Jimmy Floyd Hasselbaink . Pentru cormorani a inscris Owen din 11m.
Iata ca Chelsea sunt un candidat serios la castigarea titlului. Au o echipa superba....si clar de toto trag la titlu. Ca doar nu a investit degeaba miliardarul ala.
Anul asta eu cu ei tin. Sper sa vad cat mai multe meciuri....pe Telesport (oare o sa apara pana la urma?)
Pentru echipa lui Mutu au inscris Veron si Jimmy Floyd Hasselbaink . Pentru cormorani a inscris Owen din 11m.
Iata ca Chelsea sunt un candidat serios la castigarea titlului. Au o echipa superba....si clar de toto trag la titlu. Ca doar nu a investit degeaba miliardarul ala.
Anul asta eu cu ei tin. Sper sa vad cat mai multe meciuri....pe Telesport (oare o sa apara pana la urma?)
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Moshule, ai uitat un detaliu. In Premiership se pun la bataie doar locurile de la 2 in jos, primul loc fiind deja ocupat. Ma veti intreba de cine. Pai e vorba de o echipa care nici achizitii spectaculoase ca Chelsea n-a facut, nici gura ca lu' Arseanal nu-i miroase, nici din Liverpool nu e si nici Charity Shieldu' de anu' asta nu l-a lasat necastigat. In schimb a batut in prima etapa pe Bolton cu 4-0. V-ati prins de cine e vorba?
Stiam eu ca sunteti perspicace!
Stiam eu ca sunteti perspicace!
-
Da , echipa unde evolueaza vrajitorul galez....unul dintre fotbalistii mei preferati. Si mie imi plac....dar voi tine cu Chelsea care prezinta un lot frumos...si pt. ca este Mutu acolo.
Bineinteles..in Champhions League...imi doresc ca Man U sa ajunga cat mai departe....eventual sa dispute o finala cu Chelsea sau Deportivo LaCoruna. :p
Bineinteles..in Champhions League...imi doresc ca Man U sa ajunga cat mai departe....eventual sa dispute o finala cu Chelsea sau Deportivo LaCoruna. :p
-
Pronosticurile mele de anul acesta merg totusi pe mana favoritilor mei, tunarii londonezi. Si doar se spune ca echipa care a pierdut Supercupa, ia campionatul
Apoi, bineinteles, nu am de ales si trebuie sa spun Man Utd, dar numai intr-o lupta foarte stransa cu Chelsea. Chelsea este categoric favorita la titlu, mai ales dupa ce transferuri a reusit.

Apoi, bineinteles, nu am de ales si trebuie sa spun Man Utd, dar numai intr-o lupta foarte stransa cu Chelsea. Chelsea este categoric favorita la titlu, mai ales dupa ce transferuri a reusit.
When you die the pain is over
-
BloodOnMoral - Junior Member
41 mesaje
• Pagina 1 din 2 • 1, 2
Înapoi la Fotbal International