Laaaaaaa Muuuuuuultiiii Aaaaaniii , Gigi!!!
36 mesaje
• Pagina 1 din 2 • 1, 2
Si cin' sa mai traiasca, si cin sa mai traiasca
...Laaaaaaa Muuuuuuultiiii Aaaaaniii!!!
Mai e mai putin de o ora si gigi al nostru, aka baicsu, va implini frumoasa varsta de 16 anisori, de acea ii urez tanarului puber si in acelasi timp adolescent La Multi Ani, sa traiasca si sa-i creasca/paru' des...pe la mustatza.
Tot ce iti doresti, baicsule!
Mai e mai putin de o ora si gigi al nostru, aka baicsu, va implini frumoasa varsta de 16 anisori, de acea ii urez tanarului puber si in acelasi timp adolescent La Multi Ani, sa traiasca si sa-i creasca/paru' des...pe la mustatza.
Tot ce iti doresti, baicsule!
Pink fluffy dynosaurs
Tremendously hardcore...
We are not born with the conviction that Pepsi is better than Coke and that heavy metal liberates the soul (Solomon, 2003). We try it out for ourselves...
Tremendously hardcore...
We are not born with the conviction that Pepsi is better than Coke and that heavy metal liberates the soul (Solomon, 2003). We try it out for ourselves...
-
Mirela - Mesaje: 2566
Baicsule, de-acum incepe viata, poti sa vezi si tu un film misto fara acordul parintilor. La multi ani si tot ce-ti doresti ( mai putin in ceea ce priveste rapidu'
) !

Sunt insatiabil. Mananc par, ceara din urechi, cocolosi de sange inchegat, tot si toate pe care le numesti ale tale.
-
Mr Hyde - Mesaje: 1284
ii urez si eu La multi ani , domnului Gigi.
urari pt. gigi :
chiar implinesti 16 ani ? la ce minte ai....mai mult de 12 nu credeam sa ai.
urari pt. gigi :
- sa cresti mare
- sa iti creasca maimutzica
- multa sanatate
- incearca sa nu mai fi atat de orgolios
- fii si tu mai sociabil
- sa dai si tu o bere si o portie de clatite in cinstea zilei de azi
- sa castige Rapid campionatul inca o data...ca doua titluri consecutive n-au luat nicicand
- sa obtzi un autograf de la Romario
- sa intreti relatii sexuale cu Monica Barladeanu
- sa-l pishi pe Masterboy
- sa-l batzi pe eye la concursul de aruncari subacvatice
- tot ce mai vrei si tu
chiar implinesti 16 ani ? la ce minte ai....mai mult de 12 nu credeam sa ai.
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
La Mult Ani, baixinho, aka G.G.! alea, alea, tot ce-ti doresti, tot ce visezi (exclus rapid, cum s-a mai mentionat mai sus) si astept cu mare interes cronica derby-ului dinamo-rapid.
peseu: succes la table si distractie de mare rafinament si angajament in conced.
cu placere pentru atentie.

peseu: succes la table si distractie de mare rafinament si angajament in conced.

cu placere pentru atentie.
-
nocturna - Mesaje: 8725
gg,sa traiesti ani multi si fericiti!
cu alte cuvinte,la multi ani fericiti!
sa-ti creasca pula si la un moment dat sa o futi si pe foca!
cate ciocolate calde vrei tu!cate beri vrei tu!sa ajungi redactor sef la cnn!la eurosport!la protv!unde vrea maimutica ta!
la final,ia mai da-te-n pula mea!
cu alte cuvinte,la multi ani fericiti!
sa-ti creasca pula si la un moment dat sa o futi si pe foca!
cate ciocolate calde vrei tu!cate beri vrei tu!sa ajungi redactor sef la cnn!la eurosport!la protv!unde vrea maimutica ta!
la final,ia mai da-te-n pula mea!
bravo baixule!
-
marian jan - Mesaje: 2100
baixule traiti-ar fiu lu maica-ta iata-te si la 16 anisori si cu capacitatea la ciorap. hai la multi ani si fie ca foca sa-ti fie si pe mai departe playmate-ul de nadejde in care ai investit atat de mult...iar cu rapidu stii tu, cainii care latra nu musca.
-
eyewitness - Mesaje: 19220
cu ceva intarziere, da' vin shi io sa ma alatur shi cred ca sunt in asentimentul tuturor comesenilor cand itzi urez cat mai multe ce vrei tu shi restu la care nu te gandeshti acuma da o satz dai seama ca ai nevoi shi sa nu zici ca nu tzi-am dorit. shi mai sper ca aceste mici randuri sa te gaseasca bine, sanatos cea cetz doresc shi tzie cu ocaziea zilei care este. uici iz.
aoleo, cum era sa uit! dai shi matale neshte bere?
aoleo, cum era sa uit! dai shi matale neshte bere?
-
neatza - Mesaje: 5820
:
Wow... nici nu asteptam sa avem asa mare sarbatoare azi...
16 ani deja?
O intrebare am: 16 ani de cand ti-ai inceput viata sexuala? A coincis cu ziua ta de nastere? E si asta un eveniment deosebit... Bravo!
PS: (sa devin si eu serios pentru o clipa) : La multi ani! Bafta in toate!
16 ani deja?
O intrebare am: 16 ani de cand ti-ai inceput viata sexuala? A coincis cu ziua ta de nastere? E si asta un eveniment deosebit... Bravo!
PS: (sa devin si eu serios pentru o clipa) : La multi ani! Bafta in toate!
***D I N A M O!!!***
-
Ayrton - Mesaje: 1790
pai cred ca masa ar avea loc in sufragerie daca tragem biblioteca mai spre fereastra iar felicitarile in biblioteca...
-
eyewitness - Mesaje: 19220
La multi ani baicsule ... hepi barthdai tu iu ...
A-Ur Attractive B-Ur Beautiful C- Ur Charming D-Ur Delicious E-Ur Exciting F-Ur Funny G-Ur Gorgeous H-Ur Heavenly I-Im J-Just K-Kidding L-Loser!!!! :fuck:
-
KoRn_bitch - Junior Member
2781
selecteaza, foca, selecteaza
va multumex frumos pentru uraturi. fetelor le fac cinste cu cate un pupic (cine vrea mai multe, sa spuna, ca nu e bai), iar baietilor le bun la dispozitie un dozator de bere sa se serveasca ei. azi dau bere fara numar. luati-o din atajment.
evident, multumex pentru atentie ©
va multumex frumos pentru uraturi. fetelor le fac cinste cu cate un pupic (cine vrea mai multe, sa spuna, ca nu e bai), iar baietilor le bun la dispozitie un dozator de bere sa se serveasca ei. azi dau bere fara numar. luati-o din atajment.
- Fişiere ataşate
-
- bere.jpg (19.67 KiB) Vizualizat de 7083 ori
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-
baixinho© - Mesaje: 14117
la multi ani baicsule!
evident, cu placere.
evident, cu placere.
To speak is to be silent
The concept is dead. There's nothing death should interrupt,
I went to bed last night with one sip left in the cup.
-
darkshines - Mesaje: 2260
La multzi ani domnule GIGI...
Eu vreau mai mult de un pupic,azi de ziua ta merge mai mult,nu?
K pupic poti da si in zilele "de lucru".
Hai,sa ne traiesti!!
Eu vreau mai mult de un pupic,azi de ziua ta merge mai mult,nu?
K pupic poti da si in zilele "de lucru".
Hai,sa ne traiesti!!
Daca vrei sa schimbi lumea incepe cu tine insuti!
-
Matrashita - Mesaje: 804
-
neatza - Mesaje: 5820
2788
sunt in conshed. am timp sa-mi revin.
sunt in conshed. am timp sa-mi revin.
ANTI
-
2790
mai Migule, azi, da numai azi, imi doresc sa ia campionatu cele doua echipe de traditie ale sportului romanesc. :bleah: sa fie ceva de genul, sa aiba acelasi golaveraj, sa fie egalitate in meciurile directe, sa fie ca-ntr-un vis. da vad ca voi nu vreti. parca-mi vine sa plang.
ps: si raspunde dreac o data la pimeu ala.
mai Migule, azi, da numai azi, imi doresc sa ia campionatu cele doua echipe de traditie ale sportului romanesc. :bleah: sa fie ceva de genul, sa aiba acelasi golaveraj, sa fie egalitate in meciurile directe, sa fie ca-ntr-un vis. da vad ca voi nu vreti. parca-mi vine sa plang.
ps: si raspunde dreac o data la pimeu ala.
ANTI
-
2796
si ce egal, nu asa. parerea mea. ©
si ce egal, nu asa. parerea mea. ©
ANTI
-
La Multi Ani baixinho si bafta multa in tot ce faci!
edit:
Sa ai parte de mullt :N si de asemeni de mult
edit:
Sa ai parte de mullt :N si de asemeni de mult

Concurs NBA 2004-2005
I'm not afraid of death, I just don't want to be there when it happens.
I'm not afraid of death, I just don't want to be there when it happens.
-
dj_jaxxx - Mesaje: 1131
36 mesaje
• Pagina 1 din 2 • 1, 2
Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii