La mareeee,la soareeee.....

Glume, poante, farse, lucruri aberante, off-topic grosolan

La mareeee,la soareeee.....

Mesajde Eu » Vin Iul 25, 2003 7:41 pm

Ghicitzi cine s-a intors???????Nu!!!Nu sunt Mosh Craciun!!!Cine mah..iepurashul de Pashti???

Sunt eu Picasso..so....errr Kro$$fire,ma ia gura pe dinainte shi nu mai pot ashtepta trei zileh....adik patru.Mey fratzilor,io v-am promis ca nu o sa mai postez aiurea...shi asha o sa fac.Cat am fost in sejur la mare am descoperit mai multe lucruri:

-In interiorul capului exista o chestie pe care scrie Creier 1987...Please Insert Coin!!!
-Kum am putut sa scriu in doar doua saptamani 199 de porcarii ...sunt paranormal???Nuhh..doar kam idiot..sau eram
-Mah io am vazut vreo doua concerte live(adik am fost pe scena shi am observat astah).Concluzii:In ciuda aparentzelor Autentic canta destul de bineh!Radu Ille canta behton si a facut hora de patru ori
inainte de a canta...era el saracu' cam kerkelit pe scena shi a recunoscut....dar....deh!!!Haiducii canta behhton shi nici Roostick nu-s rele.Etnic puteehhhh....sorry pentru fani.El Negro sunt behton (norok ca-l cunosc pe Mihai shi pe solistul principal ca am vorbit shi cu Stevie).N&D o depasesc pe Delia din toate punctele de vedere deshi Nick-o lae...a zis ceva de genul:Shtitzi cum o cheama pe noua fata???Sa nu zicetzi Deea ca v-am spart....huh!!!
Vorbesc despre concerte live!!!
-Se mai lanseaza nishte palii,no voice no style...Xandra shi nishte tzoape din Ardeal care erau cel putzin simpatice..adik se straduiau....
-Kestia cu formatzi Drog poate sa mai ashtepte orikum nu mai avem baterist!!!

P.S:Vrea cineva autografe cu El Negro,Radu Ille sau numarul de telefon al lui Radu Ille(are lansarein curand la fel shi k Autentic)...

Imi cer mii de scuze pentru inconvenientele de pana akum...:(:(:(
Scuze ca ateebuit sa cititzi mesajul pana la capat...dar nu atzi fost obligatzi.......eu inca sunt banat shi voi scrie very rar....

KrO$$fire..sau foc incalcit..sau Vlad Stoiculescu
Daka inca imi mai vorbeshte cineva scrietzi pe profesornukem@yahoo.com

The End
Eu

Mesajde Andreea Pisoi » Vin Iul 25, 2003 8:36 pm

Hmmmm, ink un thread stupid... Sorry, Kros, da` ceva mai interesant n-ai gasi`? :(
"Si nu uita, povestea nu e noua... Eu voi ramane vesnic al tau chin... Nu ma iubi, sunt numai o PARERE!"
Andreea Pisoi
Junior Member

Mesajde Nightmare » Vin Iul 25, 2003 10:35 pm

Esti banat si acum, Krossule?
The new rule is no rule...It's time to get outside and feel free again...Reinvent yourself...Be whoever you want to be...
Nightmare
Junior Member

Mesajde Unregistered 2:Necunoscutzii » Sâm Iul 26, 2003 7:34 am

.da dar ma simt al niaghbii de binehh...cred ca o sa plec la tzara pentru un timp......salvete......KrO$$fire
Unregistered 2:Necunoscutzii

Mesajde Andreea Pisoi » Sâm Iul 26, 2003 3:06 pm

Multam mult pentru informatiile care nu ne interesau... :rolleyes:
Acu` ar trebui sa incep sa ma laud si eu cu tarile p care o sa le vizitez vara asta?
"Si nu uita, povestea nu e noua... Eu voi ramane vesnic al tau chin... Nu ma iubi, sunt numai o PARERE!"
Andreea Pisoi
Junior Member

Mesajde Unregistered » Sâm Iul 26, 2003 3:29 pm

Initial trimis de Andreea Pisoi
Multam mult pentru informatiile care nu ne interesau... :rolleyes:
Acu` ar trebui sa incep sa ma laud si eu cu tarile p care o sa le vizitez vara asta?

.....te-am obligat eu sa citeshti threadul.nu!!!Nu-tzi place nu mananci..shi dak totushi l-ai citit(ma indoiesc) ai observat ca mi-am cerut scuze in final....

Still respectfull KrO$$fire
Unregistered

Mesajde Nightmare » Lun Iul 28, 2003 6:07 pm

Krossfire, chiar te bucuri ca esti banat? Cum ramane cu posturile tale?

Andreea, ce tari vizitezi? Sa ne povestesti si noua pe forum cum a fost. Distractie placuta.
The new rule is no rule...It's time to get outside and feel free again...Reinvent yourself...Be whoever you want to be...
Nightmare
Junior Member

Mesajde Andreea Pisoi » Mar Iul 29, 2003 2:29 pm

10x, Angel! Am sa-ti dau un PM dupa c ma intorc... :) Pupik! :p
Andreea Pisoi
Junior Member

Re: La mareeee,la soareeee.....

Mesajde B_zkita » Mie Iul 30, 2003 5:30 pm

mie mi s-a parut destul de interesanta ideea... ami ales ca ai avut bunul simtz sa-tzi ceri scuze in final :P
akum serios...ai vazut tu ceva concerte live...artishtii nu's cei mai nimeritzi...n-ai avut parte de un concert live cu vitza de vie, sistem sau un show facut de voltaj...
da' macar potzi sa spui ca nu se face doar playback in Romania...
B_zkita
Junior Member

Mesajde Dreamy_Girl » Sâm Aug 02, 2003 12:26 pm

Initial trimis de Eu
Ghicitzi cine s-a intors???????Nu!!!Nu sunt Mosh Craciun!!!Cine mah..iepurashul de Pashti???

Sunt eu Picasso..so....errr Kro$$fire,ma ia gura pe dinainte shi nu mai pot ashtepta trei zileh....adik patru.Mey fratzilor,io v-am promis ca nu o sa mai postez aiurea...shi asha o sa fac.Cat am fost in sejur la mare am descoperit mai multe lucruri:

-In interiorul capului exista o chestie pe care scrie Creier 1987...Please Insert Coin!!!
-Kum am putut sa scriu in doar doua saptamani 199 de porcarii ...sunt paranormal???Nuhh..doar kam idiot..sau eram
-Mah io am vazut vreo doua concerte live(adik am fost pe scena shi am observat astah).Concluzii:In ciuda aparentzelor Autentic canta destul de bineh!Radu Ille canta behton si a facut hora de patru ori
inainte de a canta...era el saracu' cam kerkelit pe scena shi a recunoscut....dar....deh!!!Haiducii canta behhton shi nici Roostick nu-s rele.Etnic puteehhhh....sorry pentru fani.El Negro sunt behton (norok ca-l cunosc pe Mihai shi pe solistul principal ca am vorbit shi cu Stevie).N&D o depasesc pe Delia din toate punctele de vedere deshi Nick-o lae...a zis ceva de genul:Shtitzi cum o cheama pe noua fata???Sa nu zicetzi Deea ca v-am spart....huh!!!
Vorbesc despre concerte live!!!
-Se mai lanseaza nishte palii,no voice no style...Xandra shi nishte tzoape din Ardeal care erau cel putzin simpatice..adik se straduiau....
-Kestia cu formatzi Drog poate sa mai ashtepte orikum nu mai avem baterist!!!

P.S:Vrea cineva autografe cu El Negro,Radu Ille sau numarul de telefon al lui Radu Ille(are lansarein curand la fel shi k Autentic)...

Imi cer mii de scuze pentru inconvenientele de pana akum...:(:(:(
Scuze ca ateebuit sa cititzi mesajul pana la capat...dar nu atzi fost obligatzi.......eu inca sunt banat shi voi scrie very rar....

KrO$$fire..sau foc incalcit..sau Vlad Stoiculescu
Daka inca imi mai vorbeshte cineva scrietzi pe profesornukem@yahoo.com

The End

Dragul meu,
Iarta-ma ca te batla cap din nou... Sincer, mesajele tale nu mi s-au parut porcarii, esti doar usor frustrat.. . You'll get over this...
Anyway... daca nu sunt induiscreta, de ce nu mai avetzi bateristla trupa? Ce-a patit... Oricum, ma bucur canu ai renuntat, ai zis doarca poate sa mai astepte... Oricum, sa stii ca eu iti tin pumnii...
Si inca un lucru... Habar n-am de ce te intreb asta...
Ai vazut filmul "Da mai departe" (Pay forward?) A fost pe HBO si sper sa-l mai dea. Dacanu l-ai vazut inca, ti-l recomand din tot sufletul.
Dreamy :)
Merg mai departe-acum------------Dac-ai sti
Sa caut iar lumina sa caut iarasi--Ce-i iubirea
Ce-am pierdut----------------------Poate-ai gasi fericirea
DIRECTIA 5-"Merg mai departe/Dac-ai sti"
Dreamy_Girl
Junior Member

Mesajde Dreamy_Girl » Sâm Aug 02, 2003 12:29 pm

Initial trimis de Eu
Ghicitzi cine s-a intors???????Nu!!!Nu sunt Mosh Craciun!!!Cine mah..iepurashul de Pashti??
The End

That's funny.... Anyway, welcome back... We missed you...(Or, at least, I did)
Dreamy_Girl
Junior Member

Mesajde Nightmare » Sâm Aug 02, 2003 11:05 pm

10x, Dea. Sunt curioasa sa aflu cum te-ai distrat.
Nightmare
Junior Member

Mesajde Titina » Mie Aug 06, 2003 12:22 pm

Initial trimis de Eu
Scuze ca ateebuit sa cititzi mesajul pana la capat...

Da`ce ...?L-am citit...? :p :bleah:

Eu una n-am citit decat primele2 randuri shi mi-am dat seama k n-are rost sa mai continui......
Titina
Junior Member

Re: Re: La mareeee,la soareeee.....

Mesajde Dreamy_Girl » Dum Aug 24, 2003 10:19 pm

Initial trimis de X-Tina Aguilera

Da`ce ...?L-am citit...? :p :bleah:

Eu una n-am citit decat primele2 randuri shi mi-am dat seama k n-are rost sa mai continui......

De ce nu?
Dreamy_Girl
Junior Member

Re: Re: Re: La mareeee,la soareeee.....

Mesajde Weirda » Lun Aug 25, 2003 8:29 pm

Initial trimis de Dreamy_Girl

De ce nu?

de ce da?¿ :con:
In viata invata sa accepti adevaruri care ingheata.
Weirda
Junior Member

Mesajde krossfire » Lun Aug 25, 2003 8:54 pm

..akum nu n-ash fi exagerat.....domnilor admin inchidetzi naighba subiectu' astah.....!!!Nu mai sunt banat..iar subiectul este inchiss!!!:con: :con: :con:

Adik..mi-am raportat singur subiectul shi nu l-a inchis nimeni!!!???
krossfire
Junior Member

Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii