Album nou
20 mesaje
• Pagina 1 din 1
Heeh,shtiu shi yo.Bineintzeles ca cea mai bunah posibilitateh ar fi descarcareah deh peh net,insah cantaretzu' sau respectiva formatzia vor ieshi mai mult k sigur in pierdere asha cah daca kiar meritah efortuh financiar(eventual daca ash auzi nishte sampleuri ceva mostre din piesele de pe album) shi consider yoh ca meritah normal c-o sa-l cumpar,deshi mult mai ushor ar fi loadingul deh peh net:).PAce!
Singur cu mine
-
sadox - Junior Member
Tu intrebi daca cineva ar descarca ceva ,ceva care nu s-a auzit , pan acum?De ce nu?Daca imi va plc iau si cd-ul,dar sa bagi adresle pt ca nu am chef sa caut pe net.Sa fie aici la un click B.
<< peace >>
<< peace >>
[b]™[/B]
-
Lärägë - Mesaje: 347
pentru Masta:
apropo de promovarea materialului tau pe net, nu crezi ca te va da Masta I.C. in judecata pentru furt de imagine?Sau Masta este doar nick-ul tau aici pe forum ?
<< peace >>
apropo de promovarea materialului tau pe net, nu crezi ca te va da Masta I.C. in judecata pentru furt de imagine?Sau Masta este doar nick-ul tau aici pe forum ?
<< peace >>
[b]™[/B]
-
nu prea stiu cum sta treaba cu Masta,dar cred ca daca cineva plateste ca sa-si cumpere drepturile pe ceva,fie el si un cuvant inventat de cine zici tu,atunci ceilalti n-au dreptu sa foloseasca fara permisiunea si consensu sau,copyright/trademark ,prostii din astea.Poate gresesc eu,hmmm.
<< peace >>
<< peace >>
[b]™[/B]
-
Initial trimis de Da_Game
nu prea stiu cum sta treaba cu Masta,dar cred ca daca cineva plateste ca sa-si cumpere drepturile pe ceva,fie el si un cuvant inventat de cine zici tu,atunci ceilalti n-au dreptu sa foloseasca fara permisiunea si consensu sau,copyright/trademark ,prostii din astea.Poate gresesc eu,hmmm.
<< peace >>
El are copyright pe Masta I.C, Masta Killah are pe Masta Killah, eu am pe Masta... what'z to problem?
- Masta
- Junior Member
No offense dar e un topic idiot....l-ash inchide dar hai sa nu fiu iar acuzat de duritate exagerata..... Dar daca mai aberatzi aiurea sa va cautatzi numele pe la Anunturi Administrative....
-
cutuma© - Mesaje: 3047
HEHEHEHE>>>>>>>
Da game .... ce-ai cu omu?
Inseamna ca eu tre sa am copyright pe intreg rap movement?
Ce idiotzenii scoti !
Cat despre masta dai link cand apare si ne interesam .... Word up! Sper ca nu aud iar de baieti de cartier si alte alea cah ma las dah meserie......... ;P
Inseamna ca eu tre sa am copyright pe intreg rap movement?
Ce idiotzenii scoti !
Cat despre masta dai link cand apare si ne interesam .... Word up! Sper ca nu aud iar de baieti de cartier si alte alea cah ma las dah meserie......... ;P
error : signature could not be loaded !
-
rap_t_one - Junior Member
t_one_rip omule,
tie nu-ti trebuie copyright pentru nimic, motivu:pentru ca tu esti nimeni ,mai bine zis esti un 0 mic.Aici se vorbeste despre Masta,toate postarile tale sunt off topik ,cauti ban or ce pula mea ?
<< peace >>
tie nu-ti trebuie copyright pentru nimic, motivu:pentru ca tu esti nimeni ,mai bine zis esti un 0 mic.Aici se vorbeste despre Masta,toate postarile tale sunt off topik ,cauti ban or ce pula mea ?
<< peace >>
[b]™[/B]
-
Initial trimis de Masta
Masta vine de la Master spus in NIGGERS LANGUAGE asha ca nu are de ce... ca e original numele... nu e copiat...
asha poa' sa dea in judecata si pe altii cum ar fi Masta Killah
inca unu` care se crede negru...
ca mare-i forumu` asta...
X
KNICKSONLINE.COM
KNICKSONLINE.COM
-
rady - Junior Member
20 mesaje
• Pagina 1 din 1