de baixinho© » Sâm Sep 06, 2003 11:20 am
nu mai selecta, ma, ca nu mai ai ce sa selectezi ©. parerea mea (© baixinho ©). care este (© neatza)
Franturi dintr-o stire Mediafax:
Joi, 4 septembrie 2003, pe stadionul de langa Spitalul de Urgenta, a avut loc el mai important eveniment fotbalistic al anului, adversare fiind una dintre cele doua echipe de traditie ale fotbalului romanesc, respectiv, formatia scolii ajutatoare pentru ambliopi. desi calculele hartiei o indicau pe aceasta din urma favorita certa, elevii lui Ioan Andone au reusit sa puna probleme adversarilor lor, luptand de la egal la egal cu ei. gazdele au aplicat tactica "focul la ei", cunoscuta in special de cand in Groapa antrena Florin Halagian. de partea cealalta, oaspetii au mers pe principiul "baga-l pe fazan la mijloc". arbitrul de centru, renumitul Gheorghe de la Vascauti, a acceptat propunerea diriguitorilor celor doua echipe de a se face schimbari nelimitate, conform ultimelor directive primite de la UEFA si FIFA. este vorba, mai precis, de faptul ca gazdelor lise permite ca jucatorul ce trebuie schimbat sa ramana in teren in momentul in care rezerva paseste pe gazon, in schimb oaspetii sunt obligati sa nu permita rezervei sa parareasca banca de rezerve in momentul in care titularul este inlocuit. din acest motiv, nu a mirat pe nimeni daca prin minutul 60, echipa antrenata de Ioan Andone avea in teren 19 jucatori, in timp ce oaspetii evoluau in sase insi. a fost nevoie de inca o modificare in lotul celor de la scoala ajutatoare pentru ambliopi ca lucrurile sa reintre in normal, iar echipa gazda sa reuseascaegalarea in secundele de prelungire ale meciului. scorul final a fost 1-1. dupa ce oaspetii au deschis scorul prin Ologu in minutul 39, care a sutat puternic de la 40 de metri, mingea ducandu-se la vinclul portii lui Delwarte, Florentin Petre a profitat de faptul ca arbitrul a fluierat un ofsaid la Danciulescu, a plecat cu mingea la picior si a inscris. era minutul 17 de prelungire al partidei.
cam asta am gasit, aiule, pe Mediafax.
multumex pentru atentie si sper sa nu fi jignit pe nimeni prin continutul acestui post ©
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)