(((Say what's on your mind at this very moment Pt.1)))

De-asa vremi se-nvrednicira cronicarii si rapsozii...

Este acesta cel mai marfa subiect din istoria fanclub ?

Da
45
52%
Nu
41
48%

Voturi totale : 86

Mesajde cubu » Vin Sep 05, 2003 7:02 pm

Initial trimis de mihaitzu
Cand merg undeva in ceva excursie prefer sa imi iau soferul si sa stiu ca sunt in masina mea, merg unde vreau si asa mai departe.

Wild Rose, uite ca mai e unu' cu sofer...
indescifrabil
cubu

Mesajde Wu` » Vin Sep 05, 2003 7:23 pm

si daca nu ma gandesc la nimic?
Wu`
Junior Member

Mesajde monk » Vin Sep 05, 2003 7:52 pm

preiau legatura ...

goguleeeeeee .... ai buton de edit :p

pentru dumneavoastra,
trimisul special in direct, monk

... Andreea ?
Tre sa ma apuc de karate sa nu ma bata Dumnezeu

The Wake Up Show™
monk

Mesajde Oribilul Mosh » Sâm Sep 06, 2003 12:55 am

Bai , :love: 2fly ! am luat examen de 8 credite , la Masini electrice II. ce pula mea esti ciufut si nu ma feliciti ? :p
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde cubu » Sâm Sep 06, 2003 1:15 am

Da bah, mosu a trecut anu'!!! Felicitari si la mai mare...
indescifrabil
cubu

Mesajde Nightmare » Sâm Sep 06, 2003 1:19 am

Azi m-am intalnit cu diriga din intamplare si am aflat ca anul acesta o sa avem ore dimineata. Fuck! Nu o sa mai pot pierde noptile pe internet...;P
The new rule is no rule...It's time to get outside and feel free again...Reinvent yourself...Be whoever you want to be...
Nightmare
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Sâm Sep 06, 2003 1:20 am

muctumesc. Portnoy , scuze pentru mai devreme...dar s-a faramat netul. timp de 1 ora...am mai urmarit din minunata evolutie a lu baietii de la Pink Floyd la Pompei. Intre timp s-a vindecat si netul.

Acum ma duc sa ma bag in culcushul calduros. Maine ma apuc de Masurari Electrice II. Vreau sa trec anul ..cu stil...nu asa oricum. :p
Aidoma unui alergator de 100 m...care nu alearga doar pt. victorie...ci si pentru record mondial.

Noapte buna....si sa mergem la Provitza sa bem o tuica.....cum se obisnuieste in batrani.
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde eyewitness » Sâm Sep 06, 2003 8:21 am

baicsule , meciul cu scoala speciala numarul 12 a fost si el amanat datorita faptului ca elevii scolii aveau la ora aia cercul de modelaj in plastelina caruia diriginta clasei i-a acordat o importanta mai mare decat unui joc scoala cu o echipa necunoscuta pe plan orasenesc chiar daca oficialii clubului au intervenit pana si la ministerul invatamantului pentru a o convinge pe diriginta sa amane ora de modelaj.
in ultimul moment ministeru invatamantului a verificat si a gasit disponibila echipa scolii ajutatoare pentru ambliopi de pe str austrului al carei director s-a aratat foarte dispus sa sustina un meci scoala cu echipa de traditie a fotbalului romanesc cu toate ca la ora aceea erau disponibile doar rezervele ,elevii titulari fiind in tabara la stana de vale.
nu stiu ce scor a fost cert este cacand am trecut spre casa am reusit sa disting unele scandari ale galeriei clubului de traditie a fotbalului romanesc, pe cat de tendentioase pe atat de obscene la adresa conducerii clubului, antrenorului si chiar a jucatorilor. oricum din ce am citit in presa azi se pare ca pt elevii scolii sus amintite a fost un antrenament util. mai multe nu stiu. tie nu ti-a parvenit nici o stire de la mediafax?
eyewitness

3080

Mesajde baixinho© » Sâm Sep 06, 2003 11:20 am

nu mai selecta, ma, ca nu mai ai ce sa selectezi ©. parerea mea (© baixinho ©). care este (© neatza)

Franturi dintr-o stire Mediafax:

Joi, 4 septembrie 2003, pe stadionul de langa Spitalul de Urgenta, a avut loc el mai important eveniment fotbalistic al anului, adversare fiind una dintre cele doua echipe de traditie ale fotbalului romanesc, respectiv, formatia scolii ajutatoare pentru ambliopi. desi calculele hartiei o indicau pe aceasta din urma favorita certa, elevii lui Ioan Andone au reusit sa puna probleme adversarilor lor, luptand de la egal la egal cu ei. gazdele au aplicat tactica "focul la ei", cunoscuta in special de cand in Groapa antrena Florin Halagian. de partea cealalta, oaspetii au mers pe principiul "baga-l pe fazan la mijloc". arbitrul de centru, renumitul Gheorghe de la Vascauti, a acceptat propunerea diriguitorilor celor doua echipe de a se face schimbari nelimitate, conform ultimelor directive primite de la UEFA si FIFA. este vorba, mai precis, de faptul ca gazdelor lise permite ca jucatorul ce trebuie schimbat sa ramana in teren in momentul in care rezerva paseste pe gazon, in schimb oaspetii sunt obligati sa nu permita rezervei sa parareasca banca de rezerve in momentul in care titularul este inlocuit. din acest motiv, nu a mirat pe nimeni daca prin minutul 60, echipa antrenata de Ioan Andone avea in teren 19 jucatori, in timp ce oaspetii evoluau in sase insi. a fost nevoie de inca o modificare in lotul celor de la scoala ajutatoare pentru ambliopi ca lucrurile sa reintre in normal, iar echipa gazda sa reuseascaegalarea in secundele de prelungire ale meciului. scorul final a fost 1-1. dupa ce oaspetii au deschis scorul prin Ologu in minutul 39, care a sutat puternic de la 40 de metri, mingea ducandu-se la vinclul portii lui Delwarte, Florentin Petre a profitat de faptul ca arbitrul a fluierat un ofsaid la Danciulescu, a plecat cu mingea la picior si a inscris. era minutul 17 de prelungire al partidei.

cam asta am gasit, aiule, pe Mediafax.

multumex pentru atentie si sper sa nu fi jignit pe nimeni prin continutul acestui post ©
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde Anna|s » Sâm Sep 06, 2003 8:26 pm

Trebuia sa merg in club in seara asta cu sor-mea si 2 f. buni prieteni ca sa sarbatorim zilele mele de nume (Sf. Ana si Sf. Maria) si s-a anulat tot cu 1 h inainte deoarece sorella nu a mai vrut sa vina! M-am super enervat si mi-am dat gaura in buza! Inteligent, nu?
aucun art ne peut egaler la vie!
Anna|s
Junior Member

Mesajde monk » Dum Sep 07, 2003 2:50 am

preiau legatura ...

vazand ca nu mai misca nimik pe forum va zic traditionalul (defapt iti zic ca esti singura)...

Noapte buna ... gropitzica

pentru dumneavoastra ,
trimisul spceial in teren , monk

... Andreea ?

The Wake Up Show™
monk

Mesajde darkshines » Dum Sep 07, 2003 4:59 pm

ce dor mi-a fost de voi, mai forumistilor!

faceti-mi un rezumat al ultimelor 10 zile daca se poate :)

To speak is to be silent
The concept is dead. There's nothing death should interrupt,
I went to bed last night with one sip left in the cup.
darkshines

Mesajde Oribilul Mosh » Dum Sep 07, 2003 5:01 pm

ne doare-n pula de tine , darky ! asa sa stii ! :p
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde cubu » Dum Sep 07, 2003 5:15 pm

BINE AI VENIT, DARKY!!!

Nu-l asculta pe mos, ca e stresat de examene si, colac peste pupaza, a aflat ca pe aici prin Regie nu au astia shaorme, a trebuit sa manance la cantina cu taranoii astia din provincie...
indescifrabil
cubu

Mesajde darkshines » Dum Sep 07, 2003 5:17 pm

hai sa facem o brigada/ sa ne stie tara-ntreaga/ Sa cantam cu totii impreuna/ Muie Foca, na la pula !

To speak is to be silent
The concept is dead. There's nothing death should interrupt,
I went to bed last night with one sip left in the cup.
darkshines

3094

Mesajde baixinho© » Dum Sep 07, 2003 6:33 pm

nu mai selecta, ma, ca nu mai ai ce sa selectezi ©. parerea mea (© baixinho ©). care este (© neatza)

darchi, stii tu ceva, da nu ie chiar asa. hai sa te luminez: "Cand ne stragem laolalta / Formam o mare brigada / Cantam cu totii impreuna / Muie foca, na la pula". nu difera prea mult fata de ce ai scris tu, dar ma gandeam ca nu strica sa ai si variantra originala.

multumex pentru atentie si sper sa nu fi jignit pe nimeni prin continutul acestui post ©
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde MiG29 » Dum Sep 07, 2003 11:56 pm

mor io,am ieshit shi io cu un preten in orash,la o terasa,cum face tot omu duminica seara,sa discutam despre turneu anti-alcool a lu mihaitzu shi nu shtiu cum dracu da m-am imbatat.Al dracu alcccol ,chiar k ar trebui sa il interzicem,k nu ie bun.Io acuma aim jast da shadou ov da men ai uzd tu bi...tu maci bir uil chil iu,eni taim,sa mor io...:(
The Earth is full.GO HOME!
MiG29

Mesajde monk » Lun Sep 08, 2003 12:30 am

preiau legatura ...

traditionalul ... "Noapte buna" azi se duce la ...

bradspit , Nightmare , Punkista , sadox , Seth2 , vulpyx

pentru dumneavoastra ,
trimisul special in teren , monk

... Andreea ?

PS: moshule esti bulangiu ca nu rasp pe YM

The Wake Up Show™
monk

Mesajde Nightmare » Lun Sep 08, 2003 12:34 am

Noapte buna, Monk!
The new rule is no rule...It's time to get outside and feel free again...Reinvent yourself...Be whoever you want to be...
Nightmare
Junior Member

Mesajde Mirela » Lun Sep 08, 2003 1:03 pm

buna, salut, hai pa!
nasoi pan'la Dumnezeu frantzujii astia, ma trezii la 6.30 ca sa ajung la scoala la timp si termin toma' dupa-amiaza la 5. si cica miercuri am de facut o prezentare...In pula ei de treaba, io am venit de o saptamana si deja nu mai am timp nici sa ma epilescuiesc pe la unde trebe casí£ ma duc la plaje, ca tre' sa-mi fac temele. pai asta-i viatza, dom'le?
ps: ca sa nu mai zic ca duminica nu-s deschise decat terasele si cafenelele, si nici alea toate, numa' alea scumpe

v-am pupé si sii ius leití£r!
Pink fluffy dynosaurs
Tremendously hardcore...
We are not born with the conviction that Pepsi is better than Coke and that heavy metal liberates the soul (Solomon, 2003). We try it out for ourselves...
Mirela

Mesajde eyewitness » Lun Sep 08, 2003 2:16 pm

Initial trimis de Cristina
Ceasul pe care il port eu este un Casio primit cadou acum 4 ani de la prietenul meu si dupa 4 ani de folosinta abia acum cateva luni i-am schimbat pentru prima data bateria.

iubito, ala nu-i ceas, e vibrator ai grija....cadranu ala din partea inferioara arata nr de vibratii pe minut si nu ora...
eyewitness

Mesajde Oribilul Mosh » Lun Sep 08, 2003 3:18 pm

eye-ule , din ceea ce spune Mirela ..trag concluzia ca Romania se pishe pe Franta. auzi..cica duminica la ei sunt deschise doar unele terase...alea scumpe.
Pai de vreo 8 ani de cand s-a infiintat Fanutza...nici macar 1 secunda nu a fost inchisa. Si in noaptea de Craciun sau de An Nou..te poti opri la o bere sau o vodka ..sau ce doresti.
Tiu minte ca acum vreo 2-3 ani..cand a dat zapada aia mare de revelion ma intorceam vesel de la petrecerea revelionului..pe la vreo 4 ale diminetii...si m-am oprit la Fanuta sa iau o cola la 2 l..sa am ce bea acasa.

am avut si vom avea mereu , boala pe francezi....ne pishem pe ei la infinit....muie ciori borate ! :p
corect ? corect , Aliosha ?
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Shaki » Lun Sep 08, 2003 3:38 pm

Eye-ul ca Eye-ul... da mi-e dor de Nightwish.... Nighty, unde esti, ca nu te-am mai vazut pe forum?... cand revii sa stii ca mi-a fost dor de tine, draga mea...
Shaki

Mesajde eyewitness » Lun Sep 08, 2003 4:06 pm

io ca io da nocturna sa stii ca o vazui in cismigiu mai devreme cand fura 32 de grade, era in jeaca de piele , un belciug in nas si bocanci din piele , dadea graunte la porumbeii satanisti colosha langa buturuga...
eyewitness

3106

Mesajde baixinho© » Lun Sep 08, 2003 6:08 pm

Initial trimis de Mirela
nu mai am timp nici sa ma epilescuiesc pe la unde trebe

pe la unde trebe?

ANTI

baixinho©

Mesajde Oribilul Mosh » Lun Sep 08, 2003 10:27 pm

baixole , om mai libidinos ca tine rar am mai vazut. cred ca te exciti la asemenea chestii...clasa I. te duci acasa si iti bati maimutza...proicatandu-ti in minte locurile pe unde se epileaza Mirela !
Doamne Dumnezeule , fereste-ma de asemenea nebuni !
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde MiG29 » Lun Sep 08, 2003 11:36 pm

Moshule,da ce te fute pe tine la ce isi bate lumea maimutza?Daca pe iel il iecscita sprancenele lu Mirela lasa-l sa iecscite:D
MiG29

Mesajde Oribilul Mosh » Lun Sep 08, 2003 11:39 pm

sprancenele nu se epileaza , scumpul meu MiG ! sprancenele se penseaza !
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde MiG29 » Lun Sep 08, 2003 11:58 pm

Moshule,da te vad k te pricepi?ai epilat multe sprancene la viatza ta?Maimutza are sprancene?Daca da,atunci n-o doare?:j
MiG29

Mesajde monk » Mar Sep 09, 2003 2:18 am

preiau legatura ...

Noapte buna ... edd

pentru dumneavoastra ,
trimisul special in teren , monk

... Andreea ?

The Wake Up Show™
monk

AnteriorUrmătorul