AndreeaB&Akcent invingatori!!!!

Glume, poante, farse, lucruri aberante, off-topic grosolan

AndreeaB&Akcent invingatori!!!!

Mesajde SEHUNTER » Sâm Sep 06, 2003 9:29 pm

Ce parere aveti????????
SEHUNTER
Junior Member

Bleaaah!

Mesajde Alondra » Dum Sep 07, 2003 10:49 am

Am o sincera parere de rau! De fap, la ce s-a ales din acest festival, pardon, sebare campeneasca (sau mai degraba TAMPENEASCA), nici nu ma mai mira!
Alondra

.....

Mesajde Rimeea » Dum Sep 07, 2003 5:47 pm

Uuuu....ugly . Desi nu am vazut nika din chestia asta .....e urata treaba.... Nu-mi plac nici Akcentzii .....si cu atat mai putin Andreea B.
Rimeea

Mesajde F|y! » Dum Sep 07, 2003 8:43 pm

huooo... a fost blat! nashpa cu dedicatie :bleah:
Only pilots know why birds are singing!
F|y!
Junior Member

Mesajde i'm back » Dum Sep 07, 2003 10:27 pm

Andrea Balan, hitul anului? Cu care melodie a concurat?
i'm back
Junior Member

ce nu-mi place cand omu' priveshte subiectiv

Mesajde covergirl^^^ » Dum Sep 07, 2003 10:54 pm

bla bla....da' ce atzi vrea mey? Metallica? Uitatzi ca ne aflam in Romania ("tzara tuturor posibilitatzilor")...
Dintre cei care au participat, ceva mai bun dekat Andreea Balan n-a prea fost.
Cat despre festival, va spun parerea mea, a fost un rahat (ceva de genu').
You think I'll cry? I won't cry!
My heart will break before I cry!
I will go mad.
covergirl^^^
Junior Member

Re: ce nu-mi place cand omu' priveshte subiectiv

Mesajde Andreea Pisoi » Lun Sep 08, 2003 1:23 am

Initial trimis de covergirl^^^
bla bla....da' ce atzi vrea mey? Metallica? [..]

cover, dahhhh! Anyway, mie mi s-a paru` mai reusita melodia celor d la Vank.... Sooo, daca Balan castiga, cu siguranta e ceva p la mijloc... Ceva aranjat... :rolleyes:
"Si nu uita, povestea nu e noua... Eu voi ramane vesnic al tau chin... Nu ma iubi, sunt numai o PARERE!"
Andreea Pisoi
Junior Member

Mesajde covergirl^^^ » Lun Sep 08, 2003 11:12 am

Initial trimis de Andreea Pisoi

cover, dahhhh! Anyway, mie mi s-a paru` mai reusita melodia celor d la Vank.... Sooo, daca Balan castiga, cu siguranta e ceva p la mijloc... Ceva aranjat... :rolleyes:

mie nu-mi place vank dar asta e chestie de gusturi....
pai a cashtigat shi akcent....atunci shi la ei e ceva pe la mijloc nu?
I will go mad.
covergirl^^^
Junior Member

Parerea mea...

Mesajde T.Z.K.A » Lun Sep 08, 2003 11:30 am

BLAT!!!!!! :dir:
Bafta tuturor!
No offence!
Danke pt. atentzie!!!
T.Z.K.A
Junior Member

Mesajde Gabitzu de pe alt site » Lun Sep 08, 2003 3:18 pm

n-a fost ma blat mai terminati odata...
pe mine ma duc cu gandu ca n-a fost blat doua chestii:
faptul ca andreea balan m-a sunat inainte de festival sa-mi zica urmatoarele 'te rog sa ma votezi pt ca nu e nici un aranjament si cine are mai multi fani castiga...' si cu o ora inainte festival am sunat-o sa o intreb de ce nu mai transmit astia si mi-a zis:
"lasa-ma ! aaaaaa... adica nu stiu, eu am plecat de acolo si cica am castigat aaaa.... tre sa sun la ei sa vad daca e adevarat... aaaaa"
plecase pt ca nu se astepta sa castige... eu cred ca fazele cu blatu au fost la creatie si interpretare, desi meritau acolo sa castige ei. . . de obicei barfele cu blatul sunt scoase de concurentii ofuscati ca nu au luat nimic. . .
vank au fost jalnici... hara au fost ok... hmmm... candy VARZA .

p.s. eu am zis din start ca batalia pt shlagare se da intre andrele, simplu, ackent si ozone. si ce am gresit? ordinea conteaza mai putin zic eu... si oricum nu are nimeni ce comenta atat timp cat voturile au fost veritabile si din partea PUBLICULUI.
eu nu am vazut nici o speculatie din presa, care stim cu totii ca umbla in kkt mai rau ca musca... s-ar putea ca de data asta sa fie pe bune.. ramane o enigma si asa va fi mereu.
Gabitzu de pe alt site

Mesajde UnCopilutz » Lun Sep 08, 2003 6:33 pm

Gabitzoiule , lasa-ne , fa bine si lasa-ne! Da? Blat nu a fost , sigur nu a fost , dar ... in clipa in care am auzit castigatorii , adica Andreaua mica si slaba si Akcent , am crezut ca au inceput astia iar Banc Show . Dar nu-l vedeam pe Kabral ! Ce premii , ce castigatori,ce cacat mare , frateeeee!
SPer ca data viitoare sa-i vad pe Kabral si Nadine cand e de ras... nu ma mai speriati!
" Tatal meu zideste case
Cocotat pe schele
Si cu fruntea lui ajunge
Pana sus la stele."
UnCopilutz
Junior Member

fff cool a fost

Mesajde ady99 » Lun Sep 08, 2003 7:06 pm

Bravo Andreea ai aratat la toti ce poti sa facy ai fost cool aum vb cu cei care nu au vrut acest lucru,cine merita frate sa castige?candy care au fos ca doua ....pe scene si au cantat odata cu banda,cine a cantat cu formatie decat vank si hara?nimeni decat ea a avut tupeul si ambitia sa faca asa ceva si a castigat
legat de BLAT=nu este ptr ca blaturi se fac nunmai in fotbal
akcent nu meritau dar sa zicem
sa sti ca asa a vrut publicul si eu am votat tot ptr ea ca e cea mai tare
cine nu o place
papapapapappapapa la altcineva
FELICITARI ANDREEA BALAN
NOPTI DE VARA FIERBINTI!
HITUL ANULUI
SAC SAC SAC
ady99

Mesajde Andreea Pisoi » Lun Sep 08, 2003 8:00 pm

Initial trimis de covergirl^^^

mie nu-mi place vank dar asta e chestie de gusturi....
pai a cashtigat shi akcent....atunci shi la ei e ceva pe la mijloc nu?

Deah, Akcent ar mai avea o sansa, da` Balan, NO fuckin` way!!! :mad:
"Si nu uita, povestea nu e noua... Eu voi ramane vesnic al tau chin... Nu ma iubi, sunt numai o PARERE!"
Andreea Pisoi
Junior Member

Mesajde KoRn_bitch » Lun Sep 08, 2003 9:31 pm

Cei mai varza din concurs au castigat .... asta dovedeste ca ori sunt multi oameni in Romania care asculta muzica proasta ori a fost aranjat totu` ... ambele variante fiind plauzibile ...

Am vazut pe aici lume care zicea ca Vank au cantat bine ... ei bine au cantat ca naiba ... (parerea mea) ... unii care spun despre Candy ca s`au purtat nu stiu cum pe scena ... fratilor da nu voi cereti asta ... nu voi va isterizati cand vedeti niste piele si un cur care se misca provocator? Ma rog ... nu sunt de parere ca A.B. si Akcent trebuiau sa castige .. pana si Class au cantat mai bine ( revenire dupa dezastru de la premiile MTv parca) ... plus ala homosexualu de la Akcent (ala mai tanar si brunet) cred ca a falsat cel mai rau din tot concursul ...
A-Ur Attractive B-Ur Beautiful C- Ur Charming D-Ur Delicious E-Ur Exciting F-Ur Funny G-Ur Gorgeous H-Ur Heavenly I-Im J-Just K-Kidding L-Loser!!!! :fuck:
KoRn_bitch
Junior Member

Mesajde covergirl^^^ » Lun Sep 08, 2003 9:55 pm

Class au fakut playback...:hehe: . Le-a fost frik sa nu o patzeasca la fel ca la mtv. Hehe...

Gata. Va spun eu adevarul! Andreea Balan m-a platit bine inainte, shi am votat-o pana am fakut febra musculara. La fel se intampla shi cu Akcentzii. Atzi intzeles? Nu ma credetzi? ;P
Lol.
Ce dr#q vretzi mey? Dak au mai multzi fani dekat restu' formatziilor kare au participat....this is life. Este meritul lor, ei shi-au cashtigat fanii. Nu mai aberatzi p'aici ca deja ma plictisitzi.
Mah ady99....melodia lu' a.b. nu e hitu' anului, ce tot vb. prostii?!?! Sa nu exageram ca nu e frumos. ;)
I will go mad.
covergirl^^^
Junior Member

Mesajde Unregistered » Lun Sep 08, 2003 9:57 pm

stiati, nu, ca (,) class au fost descalificati pt PLAYBACK?
Unregistered

Mesajde covergirl^^^ » Lun Sep 08, 2003 10:43 pm

Initial trimis de Unregistered
stiati, nu, ca (,) class au fost descalificati pt PLAYBACK?

shtiam, shi bine le-au fakut. adik restu' au putut sa faka (kat de kat) live shi pe ei i-a durut in beeep.
I will go mad.
covergirl^^^
Junior Member

Mesajde Weirda » Mar Sep 09, 2003 10:40 am

haaaaaa ! da` lol de lol!!! ;m festivalu` a fost o mareeee porcarie..prin urmare..si cei care au participat la fel.... cu mici mici exceptii... dar totusi...ce fani ce lume care sa`i sustina... dak in halu` asta am ajuns... sa castige andreea b si akcent... e klar... s`a dus dreaq cu muzica romaneasca... nu mai e nici o speranta... :bleah:
o intrb.... covergirl^^^ tu esti fana andreea b sau ce?!:con: ca tot vad ... o sustii... etc... :confused:
In viata invata sa accepti adevaruri care ingheata.
Weirda
Junior Member

Mesajde memetshot » Mar Sep 09, 2003 11:42 am

vai ce emotionant.a castigat aKKent ceva. sa mai zica cineva ca in romania nu sunt iubiti homosexualii.
cat despre andreea:iecsista o explicatie cum ce defta ar fii doua motive:
1. aia micii nu dormeau la ora votului
2. parintii lor dormeau, asa ca astia micii au putut sa voteze

peseu: pentru fani croshetutzei (nu-i asa ca ati uitat=o) la anu poate participa si iea la festivalul mamaitele 2004 si o sa faca o sosetuta live nu croshetback....
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
meropi, ramane cum am stabilit
memetshot

Mesajde Andreea Pisoi » Mar Sep 09, 2003 9:38 pm

Ha, ha... Cover, eu te cred la faza cu platitu`... Si p mine ma sunau niste obsedati si-mi spuneau: "Voteaz-o pe Balan! Voteaz-o!" Ok, poate n-au fost cei mai buni Vank, da` sa recunoastem... A fost cea mai misto melodie "1000" si versurile nici nu se pot compara cu cele "Sunt majora si stiu ce fac" sau "Sarutu` tau, fierbinte si bland..." Yacks! Sucks! Anyway, mi-a placut cand a incepu` sa planga Antonescu p scena k nu-i venise iubitelu`... :p
Andreea Pisoi
Junior Member

Mesajde covergirl^^^ » Mar Sep 09, 2003 10:10 pm

nu kred ka mai sunt fana andreea b....am fost kandva nu demult. aku' doar o sustzin...(oarecum)
I will go mad.
covergirl^^^
Junior Member

Mesajde Weirda » Mie Sep 10, 2003 10:03 am

:) ca n`o fi tot aia... pt ca si cuv "fan" are mai multe semnificatii....esti fan intr`o anumita masura... anyway... nu discutam aici semnificatia acestui cuvant...

p.s si macar dak ai avea ce sa sustii....
Weirda
Junior Member

Mesajde Unregistered » Mie Sep 10, 2003 8:24 pm

copilutzule, casa de copii nu e acasa. cred ca tu ar trebui sa ne lasi...

eeee... da acu doi ani au castigat AX, si acu 3 3se... acu 4 Genius... asa ca shut the fuck up, ca train in romania!

lol, vank e cea mai imbecila formatie cu putinta. imi vine sa imi sfasii fatza cand ii aud cantand... versuri mai imbecile ca alea nu s-au facut. cati dobitoci nu canta "din flori te-am ales" si alte rahaturi. Ei canta infect, si canta orice piesa LA FEL. Iar ei se comporta/arata jenant... sa fim seriosi.
Hara? Hara merge. In definitiv e chestie de (bun) gust...

bravo cover... nu tre' sa fii fan ca sa fii obiectiv. Bravo tie!
d-astia ca andreea cotoi care asculta andre pe sub masa si pretind ca sunt fani MM sunt multi. Si culmea e ca mai vin si se mai dau si destepti pe forumuri... :eek:
Unregistered

Mesajde Weirda » Mie Sep 10, 2003 8:51 pm

eeee... da acu doi ani au castigat AX, si acu 3 3se... acu 4 Genius... asa ca shut the fuck up, ca train in romania!

bravo cover... nu tre' sa fii fan ca sa fii obiectiv. Bravo tie!
d-astia ca andreea cotoi care asculta andre pe sub masa si pretind ca sunt fani MM sunt multi. Si culmea e ca mai vin si se mai dau si destepti pe forumuri... :eek:

hai sa`ti zic o chestie... decat andreea b si akcent.... de o mie de ori mai bine era sa castige animal x sau 3se..macar d`acolo mai intelegi ceva.. nu "te joci cu mine" si "n`am bani de bilet"...

si in al doilea rand.... destept te dai tu ...
p.s fa si tu un efort si inregistreaza`te.. ;)
Weirda
Junior Member

Mesajde covergirl^^^ » Mie Sep 10, 2003 9:17 pm

Animal X ar fi avut mari shanse sa cashtige Mamaia, dak participau. Au f. multzi fani.
I will go mad.
covergirl^^^
Junior Member

Mesajde Unregistered » Mie Sep 10, 2003 9:27 pm

hai nu fii penibila... ca nici una din trupele alea nu a concurat cu melodiile mentionate de tine. si daca castigau acu 3se si ax ziceai ca mai bine ab si akcent. taci dreacu din gura, ca e exact acelasi rahat de muzica dance.. nu te mai face de kkt incontinuu idioato!
Unregistered

----

Mesajde maria-irina » Mie Sep 10, 2003 9:49 pm

CE FERICITA SUNT CA AU CASTIGAT ACKENT SI ANDREEA BALAN.DAR TOTUSI MI-AU PLACUT MAI MULT O-ZONE DECAT AKCENT.ANYWAY ,AU CASTIGAT CEI MAI BUNI SI CEI MAI COOL.
maria-irina

Mesajde covergirl^^^ » Mie Sep 10, 2003 11:50 pm

aha...inceark Caps Lock pls...ca ne intimdezi...:(
I will go mad.
covergirl^^^
Junior Member

Mesajde Weirda » Joi Sep 11, 2003 11:01 am

hai nu fii penibila... ca nici una din trupele alea nu a concurat cu melodiile mentionate de tine. si daca castigau acu 3se si ax ziceai ca mai bine ab si akcent. taci dreacu din gura, ca e exact acelasi rahat de muzica dance.. nu te mai face de kkt incontinuu idioato!

lolz... iti dau un sfat pe care l`am mai dat unui neinregistrat : mai du`te ma la dracu si ia`l pe cataroi in brate! ;D
numa` compara 3se cu andreea b ca degeaba...
si auzi.. tu te faci de kkt ma! idiotule/idioato!:mad:
Weirda
Junior Member

Mesajde Unregistered » Joi Sep 11, 2003 11:33 am

tu esti o idioata daca crezi ca 3se e ceva peste AB sau Akcent.. da ce sens mai are? du-te si te impusca, si lasa-ne.
multumim.
Unregistered

Următorul

Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii