v-ati gandit vreodata ca poate noi suntem prostii...

Glume, poante, farse, lucruri aberante, off-topic grosolan

v-ati gandit vreodata ca poate noi suntem prostii...

Mesajde sebi » Joi Sep 18, 2003 12:41 pm

toata lumea o barfeste da' voturile pentru cea mai buna formatie le are tot ea.A inebunit lumea pe net...Bine ca sunt neutru,ascult numai ce vine de afar'
sebi

3224

Mesajde baixinho© » Joi Sep 18, 2003 12:49 pm

bine, coae, fute-le tu pe toate, da pe viitor, cand mai faci afirmatii de genul celor din titlul acestui post, nu vorbi in numele tuturor. altfel spus, foloseste singularul. si vezi ca este deja certitudine.
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde eyewitness » Joi Sep 18, 2003 12:55 pm

pe mine nu numa ca m-anebunit pe net si sub net, da io nu mai dorm noaptea cand o ascult, votez cu ea in toate topurile si forumurile, ce mai ,cea mai tare formatie la ora actuala si ma mir ca mai sunt inca unii asa zisi neutri si nu vor sa accepte suprematia acestei formatii. si io ascult si ce vine de-afar' prin geamu de la sufragerie de la vecinu de la 6 dar in principal ascult formatia sus amintita, idolii mei...
eyewitness

Mesajde sebi » Vin Sep 19, 2003 2:04 am

baaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah io am gresit...mesalu' asta trebuia sa-l atasez la "sunt chiar eu andreea balan (pe bune)!".In loc de trimite mesaj am dat subiect nou....mai sunt si io prost ce sai faci...Daca va uitati la cea mai buna formatie o sa vedeti ca ea e cea mai buna...Iar pe subiectu' andreea balan o barfesc toti.DECI SUBIECTU' A FOST CREAT DIN GRESEALA BAAAH PROSTILOR...
sebi

Mesajde neatza » Vin Sep 19, 2003 8:59 am

ba sebi6, daca te multzumeshte cu ceva, sa shtii ca eo de multa vreme ma gandesc ca tu shi cu pretenii tai suntetz proshtii, da nam vrut sa va zic panacu. da acu dacai intrebat, eo itz raspund: deci da, eo dintodeauna am crezut ca voi suntetz proshtii.
AKM - powered by another.ro

Am trei alter ego, toti bonavi de schizofrenie.
neatza

Mesajde eyewitness » Vin Sep 19, 2003 9:19 am

Initial trimis de sebi
DECI SUBIECTU' A FOST CREAT DIN GRESEALA

ptiuuu, bata-te sa te bata ce ne-ai pacalit....ca crezui ca tu fusesi creat din greseala nu subiectu...subtilule!
eyewitness

Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii