Sabotaj

ce-a fost pe Muzici o data

Sabotaj

Mesajde n3aGabitz » Vin Sep 05, 2003 6:40 am

imi place ca tot eu care nu sunt in ROMANIA, si nu am nici net acasa (momentan) aflu de noile aparitii in lumea hh-ului din tara....detalii ptr cei care ii intereseaza!

http://www.cd.ro/l_main.php?noinc=100&dom=tag&val=8013430

ps: inca odata daca nu era deja de la sine inteles, aflati ceva de vruen album/compilatie/website hip hop ro....bagati mare aici pe forum. ca de certuri si aberatii suntem toti satuli.

pace
n3aGabitz
Junior Member

Re: Sabotaj

Mesajde BringItOn » Vin Sep 05, 2003 7:01 am

Initial trimis de n3aGabitz
imi place ca tot eu care nu sunt in ROMANIA, si nu am nici net acasa (momentan) aflu de noile aparitii in lumea hh-ului din tara....detalii ptr cei care ii intereseaza!

http://www.cd.ro/l_main.php?noinc=100&dom=tag&val=8013430

finally ceva util ..10q gaby...

p.s.: bah cand draq o sa ai net akasa again?

-keep ya head up-
"And we both love hip hop..."
BringItOn
Junior Member

...

Mesajde Wu` » Vin Sep 05, 2003 9:02 pm

vreau sa aud si eu ceva de la tine ca am mai auzit de tine de unde pot sa ascult ceva .......un site ceva sa dau jos .......asta daca nu te superi poate ma ai ca fan dupe aia :))))))) pace
Wu`
Junior Member

da

Mesajde rap_t_one » Sâm Sep 06, 2003 8:35 pm

Da gaby cum aud si eu ceva de la tine????
Ash vrea sa ascult ..... :)
error : signature could not be loaded !
rap_t_one
Junior Member

.......

Mesajde n3aGabitz » Dum Sep 07, 2003 6:31 am

curand or sa fie pe rap-arena piese la download cu mine & co. (momentan linkurile de la Media de pe site nu merg).

peace
n3aGabitz
Junior Member

...

Mesajde Hades » Dum Sep 07, 2003 1:26 pm

am auzit ca sabotaj sta cam prost la partea de hip-hop... decat raku cu praetor e ceva si parazitzii... in rest copi ale parazitziilor... la rock se sta bine...

PacE
There is no save game in real life...
Hades

mda

Mesajde Kombat » Lun Sep 08, 2003 8:12 am

eu mi-am laut compialtia si este ok...adica merita banii..m-au distrat la culme terente:PPP
pace
Kombat
Junior Member

Mesajde AdevaRapper » Dum Sep 14, 2003 11:03 pm

cine canta dintre trupele de hh?
Daca ramanem aici, aici ramanem!!!
AdevaRapper
Junior Member

....

Mesajde n3aGabitz » Lun Sep 15, 2003 12:50 am

anonim, r.a.s.a., bita cu ombladon, terente, raku cu praetor si christu, la familia si parazitii.

pace
n3aGabitz
Junior Member

...

Mesajde Hades » Lun Sep 15, 2003 2:59 am

Raku cu Praetor si Christu - Vremuri mai bune, frumoasa piesa... nu stiu prea mult despre celelalte trupe, fiica nu am ascultat... inca...

PacE
Hades

Mesajde deianira » Joi Sep 18, 2003 12:37 pm

apropo de sabotaj, ce parere avetzi de terente?

cei mai tari au fost raku cu praetor! si eu is de aceeasi parere!
deep in thoughts, deep in trouble
deianira
Junior Member

#1 !!!!

Mesajde LEXIC » Vin Sep 19, 2003 7:51 am

-anonimii sunt cei mai tari de pe sabotaj fara indoiala !
LEXIC
Junior Member

oh yeah

Mesajde n3aGabitz » Vin Sep 19, 2003 10:50 am

Nu vreau sa supar pe nimeni, insa vreau sa imi exprim si eu parerea despre partea de hip hop de pe Sabotaj. Deci sa ii iau pe rand, in ordinea preferintelor mele de pe material:

Anonim - Daca Vrei...de departe cea mai reusista piesa...baietii astia au potential, dupa mine i-au eclipsat pe toti inclusiv pe Paraziti. Au potential astia ca "entertainers" au flow...bravo lor, pace Griffo daca citest...ur my dog ...astept raspuns la mail.
Bitza cu Ombladon - Verdele Meu. E misto piesa....ma bucur sa aud si artistii din alta tabara pe stilul asta (vezi, Villy, Cabron). Oricum....ce nu mi-a placut la toti din pt. de vedere al productiei e ca ....toate seamana a Parazitii. Nu cred ca sunt singurul care am observat asta, dar ma rog nu e problema mea, cine ia deciziile la Rebel stie mai bine ce face.
Terente - Si o fata are coaie. Buna initiativa...dar in acelasi timp e loc de progres pana se va ajunge macar la stagiul de Marijuana, care nu vo fii placut voua dar avea FLOW. si personal ma doare in pula ce a crezut lumea de ea, ascultatii albumu' care la scos in 99 si o sa intelegeti. Dar sa revin la Terente, vulgare, puli multe...sa sokeze, cred ca a fost un experiment piesa asta, reactia publicului la piesa va decide cariera fetelor dupa mine.
Raku & co. E misto piesa..."underground"...preator baga misto...omu meu, insa cred ca ne-am obisnuit toti cu stilul lui Raku...parerea mea e...step up to ur game bro. Preator rupe piesa dupa parerea mea...a si sper ca negativu' e pe BUNE (nu zic mai multe ca nu are rost)
R.A.S.A. - Fara Limita. Negativ slab, piesa slaba...se putea mult mai bine, mai ales din pt de vedere al negativuluii...liric, cred ca membri RASA au avut un stil al lor pana la parazitii, sau?

si de final, mi-a placut remixu lu cheloo....parazitii oldschool...ca pe iarta-ma asa marfa. piesa lu la familia...e de pe single-ul la zi de zi.....nu prea o halesc, cu toate ca stim toti ce reprezinta "familia" pentru mine. all my luv for them...dar eu bagam alta piesa pe Sabotaj...Ati uitat sau Drogul Meu!

Pace...si cumparati albumu ca merita, e ceva nou, toti tinerii astia merita ascultati...au ceva de spus, asa la inceput...dar au!
n3aGabitz
Junior Member

Re: #1 !!!!

Mesajde deianira » Vin Sep 19, 2003 12:10 pm

Initial trimis de LEXIC
-anonimii sunt cei mai tari de pe sabotaj fara indoiala !

RAKU&PRAETOR au fost o revelatzie pt mine, mi-au demonstrat ca se poate si alceva decat parazitii (cu care n-am nimic, doar ca multzi incepe sa semene a ei).

Dar Anonimii chiar m-au incantat foarte tare, v-am mai zis si pe celalalt thread, e super piesa, desi genu care sa prinda la public. Cu toate astea: uau!

Uau!

Uau!

A! Si de Terente, nu vi se par varianta feminina a lu parazitii? Dau bine vocile lor, dar versurile nu au prea multe de spus - sunt doar o replica din partea femeilor! Oare asistam la o miscare feminista din partea unor antifeminine?

Io, adica yo!
deianira
Junior Member

buna compilatie

Mesajde foxu » Mie Sep 24, 2003 1:05 pm

ce sa zic
am ascultat compilatia "sabotaj" si este destul de reusita,adica fiecare melodie in parte are ceva misto.
super piesa celor de la anonim precum si vita de vie
foxu
Junior Member

Mesajde cutuma© » Vin Sep 26, 2003 8:22 am

Piesa celor de la Vita de Vie e mai veche si in varianta originala apareau shi K-Gula shi Ganja.

Compilatia asta e in sfarshit o realizare notabila, pt k am auzit multzi oameni din afara underground-ului romanesc care au aflat de ea shi carora le-a placut.
Prohíbanos que odiamos cuervos

Decret despre Steaua - Sevilla : http://decret.blogspot.com
cutuma©

anonim...

Mesajde Hades » Sâm Sep 27, 2003 10:59 am

bai... nustiu`ce vedetzi voi la ei... sunt niste copii ale parazitilor... sper sa nu supar pe nimeni... oricum... Raku, Praetor si Christu sunt mult peste ei... aici intervine si experientza... ma rog... fiecare cu gusturile lui...

PacE
Hades

Mesajde Uncle Boggy » Dum Sep 28, 2003 12:35 am

In sfarsit ceva nou in domeniul hh pe piatza noastra. Bravo Rebel Music pt ca incearca sa faca ceva.
Piesa lui Raku cea mai tare dupa parerea mea.
n3a Gabitz atunci cand vorbesti despre negativ te gandesti cumva la IAM - Petit Frere?
Si piesa lui Anonim e misto si aia Bitza cu Ombladon.
Para au scos un remix dragutz cat despre restul hh-ului cam slab.
Terente clar vrea sa shocheze. Nu credeam ca o sa mai aud asemenea vorbe din gura unei fete.
Uncle Boggy
Junior Member

Mesajde AdevaRapper » Dum Sep 28, 2003 9:52 pm

Initial trimis de Uncle Boggy
In sfarsit ceva nou in domeniul hh pe piatza noastra. Bravo Rebel Music pt ca incearca sa faca ceva.

Ar fi nedrept sa sustii asta, pentru ca multe alte micro-case de discuri incearca sa faca ceva... din pacate le lipsesc mijloacele materiale... Anyway, asta nu ia nimic din meritul RM.
AdevaRapper
Junior Member

Mesajde Uncle Boggy » Dum Sep 28, 2003 10:16 pm

Intr-adevar mai sunt si altii, dar pt moment la noi Rebel Music este singura care are capitalul care o poate ajuta sa faca ceva.
Restul neavand destul nu prea se aude de ele.
Uncle Boggy
Junior Member

E de bine, oameni buni

Mesajde usualflow » Mie Oct 15, 2003 3:44 pm

foarte misto... Raku cu Praetor si Christu.....H8.......VDV.....OCS...Suie.....Luna Amara...silent strike etc....

Art-work-ul booklet-ului e f bine realizat, big up mare pt condrea&rebele arte.

Cat despre Terente .....sunt in plus, atat ele cat si coaiele lor .clar........personal piesa lor mi se pare o vulgaritate lipsita de mesaj si foarte frumos neargumentata. Poate au potential....poate......................
usualflow
Junior Member

Mesajde AdevaRapper » Vin Oct 17, 2003 10:32 pm

Acum... desi s-ar putea sa par de la tzara... Albumul asta nu a aparut si pe CD? Ca eu la 3 magazine am gasit doar pe caseta si nu am casetofon...
AdevaRapper
Junior Member

Mesajde cutuma© » Sâm Oct 18, 2003 8:39 pm

LOL. Pahi Oltenita cam e "de la tzara" :) Mai cauta ca vei gasi sigur shi CD-ul...
Prohíbanos que odiamos cuervos

Decret despre Steaua - Sevilla : http://decret.blogspot.com
cutuma©

Mesajde sadox » Dum Oct 19, 2003 11:17 pm

Adevarapper avea dreptate cand a zis ca Sabotaj se gaseshte pe casete mai mult shi nu pe cd-uri dovada o da shi piatza cat shi magazinele (de fapt care magazine la mine in arad in afara de unu care ai in renovare.....cred) prost aprovizionat(e) din orashu meu:arad.
Singur cu mine
sadox
Junior Member

ANONIM SUNT BAZA

Mesajde SMOk3 » Mar Oct 21, 2003 11:29 pm

Cea mai adevarata melodie e a celor de la Anonim
ce mai adevarata melodie care am auzito in ultima vreme!!!!!
imi place kiar mai mult ca melodia lu cheloo (si parazitii imi plac f.f.f
mult!!!)

Pot sa ma consider fan al trupei Anonim!!!! Astept cu nerabdare sa apara albumu lor (sper sa apara)(cat mai repede)!!

Si in albumu parazitilor in melodia Actiunea Instrumental tot Anonim a cantat cel mai bine!!!!

MMMMAAARRRPPPHHHAAAA RRRAAAUUU Melodia !!! Merita sa cumperi albumu numai ca sa asculti melodia lor!!!
SMOk3
Junior Member

pentru sadox si adevarapper

Mesajde deianira » Joi Oct 23, 2003 1:00 pm

Eu personal am vazut mai mult CD-uri, dar s-ar putea ca asta sa fie valabil doar in orasele mari si cum or avea o strategie de marketing gen in orasele mici bagam casete ca lumea n-a auzit de CD-uri rezulta ca la arad, oltenita etc sunt doar casete.

sadox da si u o fuga pan la Timisoara, am vazut cd-u si pa centru la un magazin de langa o florarie sau pe calea 16 dec ce da in calea sagului, ii acolo un magazin de muzica, acolo am gasit si io.
deianira
Junior Member

Download...

Mesajde Aurolacul » Joi Oct 23, 2003 3:37 pm

UNde pot si eu sa downlodez compilatia asta?
"For evil men to succeed all it takes is for good men to do nothing"
Aurolacul
Junior Member

pentru aurolacu'

Mesajde gianiny » Vin Oct 24, 2003 9:03 am

Sugi pula cu tot cu download. Daca esti foarte sarac si-ti doresti foarte mult compilatia, mai bine suna-ma ca-ti dau eu o caseta originala. Dar daca mai vii cu idei de-astea, sugi pula tu si cei ca tine.
gianiny
Junior Member

Lool...

Mesajde Aurolacul » Vin Oct 24, 2003 1:50 pm

Bei, ce pula in mata vrei cu mine? Vreau sa downlodez shi eu melodii mp3. Bag pula eu in casete cu calitatea lor de cacat.
"For evil men to succeed all it takes is for good men to do nothing"
Aurolacul
Junior Member

.......

Mesajde n3aGabitz » Vin Oct 24, 2003 2:28 pm

loooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooool
loooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooool

sunt fara cuvinte!
n3aGabitz
Junior Member

Următorul

Înapoi la De pe muzica