Pirats Klan

ce-a fost pe Muzici o data

Pirats Klan

Mesajde Cracku » Mar Oct 07, 2003 11:46 pm

A mai auzit cineva ceva de ei?
Cracku
Junior Member

Re: Pirats Klan

Mesajde deianira » Mie Oct 08, 2003 1:25 pm

Initial trimis de Cracku
A mai auzit cineva ceva de ei?

Mai asta ma intrsbam si io zilele astea. Vezi ca au un site, il gasesti sigur pe vreun link.
deep in thoughts, deep in trouble
deianira
Junior Member

Mesajde rady » Vin Oct 10, 2003 7:03 pm

X

KNICKSONLINE.COM
rady
Junior Member

Mesajde AdevaRapper » Vin Oct 10, 2003 9:07 pm

Super frumos site... Pacat ca nu a fost actualizat de mult... Cat despre muzica Piratilor... numai de bine!
Daca ramanem aici, aici ramanem!!!
AdevaRapper
Junior Member

Mesajde Cracku » Vin Oct 10, 2003 11:43 pm

Mah oameni buni, site-ul il shtiam shi eu... dar nu afli nimic nou acolo!
Cracku
Junior Member

Mesajde AdevaRapper » Sâm Oct 11, 2003 10:25 pm

A! Te refereai la noutatzi??? Pai ultima oara i-am vazut pe afisul concertului AGHH de la Mamaia (august parca?!?)
AdevaRapper
Junior Member

piratii

Mesajde deianira » Mar Oct 14, 2003 2:54 pm

am auzit ca ar scoate ceva nou, o sa ma interesez, dar mai bine sa se intereseze cineva direct de la sursa si sa ne zica si noua!
deep in thoughts, deep in trouble
deianira
Junior Member

:))

Mesajde Kombat » Mie Oct 15, 2003 8:33 am

bah eu stiu cate ceva...da nu va spun:)..haha ce sadic sunt:)....
din cate stiu eu albumul e gata (si au ramas pe el si contributiile lui leoxl care intre timp a cam lasat balta muzica...viata merge inainte:))....exista si oferte de pe lacase..si porbabil va fi aleasa cea mai buna...dar cum il stiu eu pe tase meticulos probabil va mai dura pana cand albumul va aparea si numai in conditiile pe care el le doreste..de fapt nu el ci eipirats(asta in caz ca va aparea:))....carbon lucreaza la un album solo si face multe colaborari pe alte albume...iar jada...iz same ol jada...despre dox cred ca stiti toti ce face.....eu sper ca pana la urma sa scoata albumul in cauza....dar cred ca mai e de asteptat
pace
Kombat
Junior Member

i don't think so

Mesajde artz93 » Mar Dec 02, 2003 2:04 am

hallo

sper sa nu fiu greshit inteles , dar , sincer acum , de ce ii tot ridicati in slavi pe baietii ashtia?
poate ca nu-s eu cel mai in masura sa critic , dar voi chiar nu vedeti penibila asemanare cu getto-dacii? nu de alta , dar tot vreo 6 ar cam fi(sincer nu shtiu cati sunt , dar oricum tot pe-acolo),si-au gasit numele de pirati far sa se gandeasca prea mult de ce inaintasii lor s-au numit getto-daci si , bine-nteles , nici la impactul asupra ascultatorului ;pe langa asta se tot chinuie sa-si diversifice vocile , ca sa nu mai pomenesc si de acel membru al trupei ce nu a inteles ca DECENEU chiar poseda acel timbru vocal pe care incearca sa-l imite.
cat priveste textele , hai sa fim seriosi , cine vi se pare ca "ataca" mai tare?Sau ati putea acum sa ascultati mai atenti si sa va dati verdictul facand o comparatie intre"stil original"si"contraatac getto-dac" . "Nu de altceva" , dar eu nu prea gasesc nimic "original" la ei.
sau poate nu va plac getto-dacii?
artz93
Junior Member

:)

Mesajde Kombat » Mar Dec 02, 2003 9:10 am

iti zic un singur lucru Pirats Klan aveau videoclip si aparusera pe compilatie in anul 1995 cand Getto daci probabil descopereau ce este rap-ul...:)
pace
Kombat
Junior Member

Pirats...

Mesajde Aurolacul » Mie Dec 03, 2003 1:07 pm

Au cateva melodii meseriashe, imi plac baietzii, dar nu ii consideri asa de buni cum il consider pe Kombat. Respect mane!
"For evil men to succeed all it takes is for good men to do nothing"
Aurolacul
Junior Member

Re: i don't think so

Mesajde AdevaRapper » Joi Dec 04, 2003 12:11 am

Initial trimis de artz93
h
sau poate nu va plac getto-dacii?

Mie imi plac si unii si altii...
Si... unele piese de la Pirati sunt chiar foarte bune...am auzit ca au castigat destule concursuri cu adversari pe masura... Iar Carbon mi se pare chiar bun!
AdevaRapper
Junior Member

Înapoi la De pe muzica