C.M - nu suntem tampiti sa incercam sa civilizam o societate asa ca ne doare la salam

...mandra ca o floare

Mesajde nocturna » Mie Oct 08, 2003 9:37 am

nu pemeie bre. mai rau, imailur! m-am infricoshat, crezui ca i-ati dat in cap, ca l-ati brutalizat, ma pregateam sa viu cu somoiogul sa sterg repede sangele sa nu se faca balta si sa duc ranitul la cel mai apropiat spital. si mare mi-a fost mirarea sa vaz ce frumos si civilizat v-ati jucat cu galatushele si lopatzelele. ecsemplu, nu altceva!
"Sunt un om. Mi se pare ca e de ajuns"

A.K.M. powered by another.ro
nocturna

Mesajde neatza » Mie Oct 08, 2003 9:39 am

radetz voi, radetz, da pe mine asha ma bulverseaza bolintinu meteo de nu va putetz da seama: care seara ma uit la prima da nuntzeleg nimic ca inafar de bluza lu fata aia nu mai ie nimica interesant. invers, de dimineatza la prosteveu ie busu, frecaiash glanda, unde totu ie neinteresant. care va sa zica eo nu mai pricep nimica: mai aintai a zis ca ploo, dupaia ca nu mai ploo ca ploaia sa dus da ca vine ninsoare de ca sa stam linishtitz ca in bucuresht ie cald. noroc ca miam loat o camashe mai groasa sho giaca in ghiozdan. pacat cam uitat recipentu. firial dracu busule!

pe mi'aitza il mai ashteptam shi az. mai am o vorba sai mai zic.
AKM - powered by another.ro

Am trei alter ego, toti bonavi de schizofrenie.
neatza

Mesajde nocturna » Mie Oct 08, 2003 9:42 am

crez' matale ca mai vine? mi-e teama ca l-ati speriat si nu mai am material de cetit. ofof.

io am auzit altfel de prognoza: in bucuresti vremea se incalzeste da' incepe sa ploo. bluversare totala.

nocturna

Mesajde angus » Mie Oct 08, 2003 9:59 am

creca natz fost voi atenz. io am auzit ca vremea saracejte brusc shi ca deseara ploo. nici vorba de incalzeala. ceia ce constat ca deocamdat ie suare. shi stolur de pasarele pe alocur.

io pe busu lam vazut ultima uara cant participa la prima la un concurs de mancat mici care la cajtigat abramburica cu gura plina carea trishat.
lucrurile nu sunt ce par a fi
angus
Junior Member

Mesajde eyewitness » Mie Oct 08, 2003 10:00 am

bre io nu va inteleg cu vremea asta ca oricum terasele s-au cam inchis iar neshte beri se poa ingurgita si in incinte frumos amenajate care este...
eyewitness

Mesajde SOD » Mie Oct 08, 2003 10:00 am

dragii moshului,va urez o zi de exceptie,mirobolanta,eclatanta,paradisiaca si vezuviana,angelica si inaltatoare.
Rape me tender 'cos I'm verry sensitive
FOUR OF A KIND
SOD

Mesajde neatza » Mie Oct 08, 2003 10:03 am

treaba iei de vreme, fie cum o fi, pe mine nu ma mai intereseaza. az o sa staiu in incinte inchise ca sa fiu in ton cu sfarshitu zilei mele de nashtere care se termina az la dooshpe nuaptea nd incepe ziua lu donshoara prezidenta. deci merg la un preten care ma invitat ca detzine oarece care trebe terminate.

neatza

Mesajde eyewitness » Mie Oct 08, 2003 10:04 am

io vreau eclatanta...da numa la sticla
eyewitness

Mesajde angus » Mie Oct 08, 2003 10:06 am

breh, sicrietz shi voi posturi mai lungi de o propozitzie, ca pana ma screm io sa creez un post cu introducere, coprins shi incheiere, dupe carel mai shi corectez sa num scape freo gresheala shi sa nu mantzeleaga nejte oameni care ieste, pai panam apare mie postu pe panou tresal caut pa pagina dinainte, ca voi atz mai scris dooj de postur datuncia! :mad:
angus
Junior Member

Mesajde SOD » Mie Oct 08, 2003 10:07 am

bah,io azi ma imbat.stiti vreunul din voi de ce?
FOUR OF A KIND
SOD

Mesajde neatza » Mie Oct 08, 2003 10:11 am

toarsha, toarsha! shtiu eo, shtiu eo! raspunsu ie: pentru ca se poate. shi cu varianta be: de ce nu?

neatza

Mesajde eyewitness » Mie Oct 08, 2003 10:13 am

1/ ca te-ai imbatat si ieri si alaltaieri si ca sa nu pierzi siru
2/ ca-i miercuri
3/ ca ai implinit 82,3 kile
4/ ai luat salariul
5/ a batut unirea focsani sambata
6/ ca ploo deseara
7/ ca pleaca terminator
8/ ca ai luat carnetu de marinar

mai am motivatii...mai vrei?
eyewitness

Mesajde angus » Mie Oct 08, 2003 10:14 am

o zi in care nai baut nimic io zi pierduta
o zi in care nai baut nimic ie ca o pluta...

aulio, unde noi fi loat carnetu de conducator traiascatz lamultzan?!
angus
Junior Member

Mesajde K-gula » Mie Oct 08, 2003 10:15 am

Initial trimis de SOD
bah,io azi ma imbat.stiti vreunul din voi de ce?

pai am impresia ca azi este ziua alei mici a ta. probabil ma insel, dar si in acest caz, sa iti traiasca ;)

binecuvantati fi-vom, noi astia ce muncim elanii sa ii plictisim.

Initial trimis de angus
o zi in care nai baut nimic ie ca o pluta...

sau ca o ........ pluta....... :D ai drepatate.

K-gula.
Dreapta In Univers Centru In Intuneric
K-gula

Mesajde eyewitness » Mie Oct 08, 2003 10:24 am

doctore, uneste-ti posturile ca vine moshu si ma testiculeaza dupa aia...stiu ca-i terminat toata iarba de-acasa si intrasi in sevraj da ia si mata de la vecini
eyewitness

3510

Mesajde baixinho© » Mie Oct 08, 2003 10:26 am

mai, am citit azi la radio ca la bancoc ie 34 de grade Ciulsius si ca cam ploo. la nuapte o sa fie 24 si soarele de trei-patru sulite pe cer. de maine pana duminica termometru o sarate numa si numa 33 de grade tot Celsius sio sa ploo numa pana vineri. sambata o sa fie ceva nori, iar duminica apare soarele. notpile care vine o sa fie destul de placut, 25-26 de celsiusi. e?

SOD-ule, sa-ti traiasca aia mica chiar daca e ziua iei chiar daca nut. si sa traejt si tu si terminator si cine mai vrea mujchii tai.
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde SOD » Mie Oct 08, 2003 10:34 am

raspuns corect k-gula si premiul constand intr-o excursie de doo persoane pe lacul ciurel se indreapta spre tinutul rasta!
FOUR OF A KIND
SOD

Mesajde K-gula » Mie Oct 08, 2003 10:36 am

gigi a prezentat pt. dumneavoastra starile vremurilor, urmeaza stiri la neata cu neata :p

K-gula.
K-gula

Mesajde Oribilul Mosh » Mie Oct 08, 2003 10:37 am

Sa nu credeti ca eu nu muncesc si de aia nu scriu aici. Nu scriu pentru ca eu la locul de munca ..chiar muncesc..nu stau ca voi..sa-mi povestesc viatza pe net...unor necunoscuti.

Mai pe spatamana trecuta...eram cu copiii mei...la o lectie despre sabloane in Word. Etajul 5 in Hyperion. Cand deodata un baiat catre mine : "domnu' , domnu' ....ia uitati-va pe geam" ....si imi arata unde sa ma uit. Ma uit....si in blocul de vis-a-vis una pe balcon doar la sutien. Un sutien galben fosforescent. Statea si admira peisajul. Bineinteles...ca am intrerupt orele...si ne-am dus cu totii sa ne uitam. Copiii m-au asigurat ca in urma cu cateva zile....aparuse chiar topless. Sa mai zica cine ca nu exista exibitionisti.

Anuntz catre sclavii care abereaza aici zi de zi : mai schimbatzi si voi numele acestui subiect. ca m-am plictisit de elani. Nightwish , neatza , angus , gigi si eye sa propuna cate un nume. iar din cele 5 eu voi alege unul singur....ca sa nu existe certuri.

de fapt asta am vrut sa spun....dar am zis sa bag si o mica istorioara.
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde K-gula » Mie Oct 08, 2003 10:40 am

Initial trimis de SOD
raspuns corect k-gula si premiul constand intr-o excursie de doo persoane pe lacul ciurel se indreapta spre tinutul rasta!

cine cunoaste stie. sa iti traiasca si sa te bucuri de ia, alaturi de nevasta.

bai cata. de unde sti ca spre ciurel sunt tinuturile rasta?
K-gula

Mesajde neatza » Mie Oct 08, 2003 10:47 am

sodule, satz traiasca la macsim shi matale la fel.

cat despre propunerea lu moshu, eo propun ca numele subiectului sa se schimbe din "noi cu toti munceste elanii se plictiseste" in "noi cu toti munceste, elanii se plictiseste"

neatza

Mesajde eyewitness » Mie Oct 08, 2003 10:48 am

moshule:
1/ ai confundat forumu de generalitati cu cel de sex. istorioara ta se preteaza unui thread nou, cum sa ne batem maimuta in timpu orelor de serviciu
2/ schimbarea numelui o vom face noi truditorii cand o sa vrea aia a noastra
3/ pentru postu de mai sus , obscenitate si off topic pe un forum serios ai avertisment pe care te rog sa-l contorizezi de graba.
4/ si mai da-te-n aia noastra
eyewitness

Mesajde Oribilul Mosh » Mie Oct 08, 2003 10:53 am

la punctul 4 ai inclus-o si pe Nightwish ?
la punctul 3 iti raspund ca am imunitate
iar la 1 si 2 se prea poate sa ai dreptate. nu neg acest lucru.

SOD...mai baga si tu poante noi. aia cu lacu Ciurel ne-o zici de cand te cunoastem. mai schimba si tu.
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde K-gula » Mie Oct 08, 2003 10:54 am

am si eu o nedumerire. poate ma ajuta cineva.

de exemplu. cineva sta si scrie un post pe acest forum. pt. a nu umple therdul de posturi succesive (vrand sa raspunda unuia sau altuia), trebuie sa puna toate raspunsurile intr-un singur post? cred ca sunt cam prost (sau nu eu), ca nu pot intelege asa ceva.

K-gula.
K-gula

Mesajde SOD » Mie Oct 08, 2003 10:56 am

Initial trimis de Oribilul Mosh
[B]Anuntz catre sclavii care abereaza aici zi de zi : mai . [/B]

vedeti ma ce se intampla cu oamenii pe care ii bagi in seama?ajung sa se creada importanti!sau cum ar veni,creste sarpe sa te muste,sau cum ar veni,pe cine nu lasi sa moara nu te lasa sa traiesti.
FOUR OF A KIND
SOD

Mesajde angus » Mie Oct 08, 2003 10:58 am

draga moshule, scuzama catz raspund cu oarece dilei, dar de stupoare peceul meu sa blocat cant tzia aparut postu pe panou, la gasit toate pandaliile de nu mai vroia sa se inchida nici dela boton.

deci tu nutz etalez viatza ta proprie, particulara, intima shi individuala de fatza cu nejte oameni necunoscutz shi chear straini care ieste, doar ca ne spui ce ai vazut tu pa balcon la tine la schoala pacolo. ca sa nu mai zic de foiletonu despre maimutza matale, cu care ne tzii in corent ca poate ne intereseaza.

shi de ce doamne iartama trebe sa tot schimbam titlu la amaratu asta de thread, dupe IMMH?! pai alte threaduri ishi schimba titlu? dupe ce dabea ce are un titlu care i se potrivejte manusha!
ceai cu noi, maaah!
angus
Junior Member

Mesajde nocturna » Mie Oct 08, 2003 11:01 am

la punctul 4 ai inclus-o si pe Nightwish ?

si pe angus, pardon, daca-mi este permis.

bre moshule, iar ai dat peste un anofel?

nocturna

Mesajde SOD » Mie Oct 08, 2003 11:01 am

SOD...mai baga si tu poante noi. aia cu lacu Ciurel ne-o zici de cand te cunoastem. mai schimba si tu.

bai blinkote,mai da-te-n pula mea.vezi ca iar mi se pune pata pe tine.
cat despre imunitate,vezi sa nu ti-o furi la poponeatza!
FOUR OF A KIND
SOD

Mesajde eyewitness » Mie Oct 08, 2003 11:11 am

dl dr oguri
in acelasi post poti raspunde la mai multi forumisti. nu e regula mea ci a forumului.

moshule
banuiesc ca nocturna va gasi un suflet caritabil ca sa faca uz de unealta necesara penetrarii orificiului lu matale aflat la confluenta bucilor.

imunitate poti avea numa daca ti-ai procurat chiloti de tabla da vezi sa nu fie turcesti ca aia ruginesc repede...si cand cade rugina e najpa
eyewitness

Mesajde Oribilul Mosh » Mie Oct 08, 2003 11:12 am

SOD , ce pata sa ti se mai puna ? nu mai esti ce ai fost. nici sa-l speri pe monk nu mai esti in stare. :D
recunoaste ca ti-ai pierdut tot farmecul din tineretzi.
abuzezi de aceleasi poante sravechi si antice. fa-tzi si tu un upgrade !
daca nu...ramai aici cu 90. la ea inca mai prind glumele tale.

anguse..ma refeream ca nu imi povestesc viatza in tipm ce sunt la munca. la munca, muncesc...daca nu iese femeile la balcon.
asa sa stii !
Oribilul Mosh
Junior Member

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Clasa Muncitoare