(((Say what's on your mind at this very moment Pt.1)))

De-asa vremi se-nvrednicira cronicarii si rapsozii...

Este acesta cel mai marfa subiect din istoria fanclub ?

Da
45
52%
Nu
41
48%

Voturi totale : 86

Mesajde Oribilul Mosh » Dum Oct 12, 2003 11:41 am

Gabizzule..pe zi ce trece ma uimesti tot mai mult. Nu banuiam ca stii sa unesti doua subiecte. :p
cine te-a invatat ? nu cred sa existe 5-6 moderatori pe tot forumul care stiu acest lucru. :rolleyes:
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde gabuba » Dum Oct 12, 2003 11:51 am

:hehe: , e intr-adevar greu sa copiezi un url ...

p.s. stiam asta de vreun an juma :p , de la taticul meu spiritual, sopra.
- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
gabuba

Mesajde darkshines » Dum Oct 12, 2003 1:03 pm

sunt haiduc.

To speak is to be silent
The concept is dead. There's nothing death should interrupt,
I went to bed last night with one sip left in the cup.
darkshines

3549

Mesajde baixinho© » Dum Oct 12, 2003 1:07 pm

Initial trimis de Gabizzu
in 2004, la toamna, ce o sa mai fie? ;D

probabil ca o sa fie un singur user, care o sa fie si moderator si administrator si o sa posteze pe toate threadurile. dar ca sa nu fie monotonie, o sa-si dea din cand in cand un avertisment si ban de 20-30 de secunde.
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde Oribilul Mosh » Dum Oct 12, 2003 1:08 pm

haiduc, da ba si tu un telefon...ca ai cent ;d

gigi , te oftici ? uite-l cum moare , uite-l cum moare....uite-l cum moare..si-n pula ma doare :o
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

3551

Mesajde baixinho© » Dum Oct 12, 2003 1:17 pm

cea mai tare noutate de azi. propun sa se anunte si pe prima pagina.
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde gabuba » Dum Oct 12, 2003 1:18 pm

Initial trimis de darkshines
sunt haiduc.

si cam cat timp de acu' inainte o sa mai fi(iiii) haiduc? ca de ieri tot calare peste lunci si vai fugeai...

gigi, te-as intreba cum e sa fi(iii) o simplu user... deci cum e sa f(iii) un simplu user? A-)

LATER EDIT: nu crezi ca era frumos din partea mea sa ii anuntz de ce s-a intamplat? sau iti acorzi importanta pe care o meriti? ok, eu incercam doar sa fiu simpatic... :p
- Toţi in păr!
gabuba

3553

Mesajde baixinho© » Dum Oct 12, 2003 1:23 pm

daca sa-ti spun, ar trebui sa te omor (vorba lu SOD), ca stiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii prea multe. te risti?

later: eu sa imi dau importanta? de ce, ti se pare ca ma bat cu caramida in piept ca sunt cel mai tare? ca sa nu mai pun la socoteala ca numirile/schimbarile de moderatori ar trebui anuntate de catre admini, da' probabil ca sunt mult prea preocupati sa dea ban.
ANTI

baixinho©

Mesajde gabuba » Dum Oct 12, 2003 1:31 pm

gigioaca, te intrebam daca iti acorzi importanta pe care o meriti...
si nu sugeram ca ar trebui sa-ti acorzi (si sa-ti acordam) o importanta prea mare... :D

moshule, scoate rpd banurile de la eye si sod, ca o sa posteze in()curand si catelul fantoma. (da koala, e cazul sa ne aruncam de pe bloc...)
- Toţi in păr!
gabuba

Mesajde Oribilul Mosh » Dum Oct 12, 2003 1:35 pm

nu trebuie anuntate nicaieri schimbarile de moderatori. se observa de la sine. ce spui tu,gigi...era pe vremea lu' sopra. buna dimineatza !

se pare ca voi ramane pe forum doar cu Gabizzu , Catelu Fantoma , Hades si monk. si eventual Dia The Koala Bear & Wild Rose....
ceea ce..sa recunoastem...nu este tocmai rau !

de Catelu_Fantoma nu se atinge nimeni. este tarfa mea ! ati inteles ?
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde gabuba » Dum Oct 12, 2003 1:51 pm

asa moshule, ai ramas cu spuma forumului.

-------

fantoma e a ta? de altfel singura catzea pe care ti-o permiti. La pret redus, ca se castiga prost ca adimin de forum. :p
- Toţi in păr!
gabuba

Mesajde catharsis » Dum Oct 12, 2003 9:47 pm

sly, astept cu nerbdare intalnirea cu zilele iasiului si cu voi si cu berea eventual. marti am cursuri de la 8 la 13 si apoi un curs plictisitor de istorie europeana de la 18 la 20, la care se face prezenta si e putin mai greu cu chiulul. astept mesaj sau telefon de la tine pt locul intalnirii :P
there is no catharsis

cathartic media
catharsis

Mesajde darkness » Dum Oct 12, 2003 10:34 pm

Ma gandesc la o tigara...si cum fumez pana mi se atrofiaza plamanii,se usuca si cad singuri.......nice nu?
darkness
Junior Member

Mesajde Abaddon » Dum Oct 12, 2003 10:51 pm

in momnetu de fata ma gandesc la ce ar fi daca ar fi..........
si nu ar fi nimic interesant
Noma Flactis Xombuxer
Abaddon
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Dum Oct 12, 2003 11:40 pm

Initial trimis de Love2Fly
Vrei tarfe? gasesti la orice coltz de strada, sunt in jurul tau, in blocul tau, in scara ta si de ce nu? poate chiar in familia ta...ai stat tu vreodata la curu' surioarei (daca ai) sa vezi ce penisuri si cate, au vizitat-o?:) Stii sigur ca sor'ta nu s-a futut din prima cu un tip doar pt ca ala avea BMW. Aici in capatu' lu' 14 sunt o gramada de astfel de exemple. Lumea se schimba.....prostitutia se dezvolta si pune stapanire, asemenea tentaculelor unei caracatite ce scufunda un vapor, pe din ce in ce mai multe fete care, demult au fost "normale" acum sunt tarfe!:)
Conceptia mea de viata e simpla si eronata. Nu pot sa mi-o schimb oricat as vrea. Nu cred ca exista persoana care sa ma schimbe. Pt mine...fetele au fost tarfe, sunt si vor fi pt eternitate...TARFE!;P

Zici ca e o replica din filmele americane...dar alea bune si psihologice...nu comerciale si de Oscar.
Love2Fly..maine, poimaine o sa castigi Ursul de Argint la Berlin pentru cel mai bun scenariu....si premiul publicului la festivalul de la Seattle. Poate si premiul pentru debut la festivalul de film de la Brno.
In felul tau...esti si tu simpatic. :)
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Love2Fly » Dum Oct 12, 2003 11:47 pm

Mda...."saracul simpatic tembel" ar fi mai frumos spus. In curand URA Absoluta va pune stapanire pe mine si ma va transforma intr-un feroce violator in serie. Asha ca "draga pizdet"...partieeee!!!!:(
Love2Fly
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Dum Oct 12, 2003 11:52 pm

Iar dupa viol..mutilezi fatza victimei...o mai violezi 1data...dupa care o ciopartesti cu multa ura.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Love2Fly » Lun Oct 13, 2003 12:01 am

:con:
Si eu care credeam ca eu sunt ala derglat
:p
Love2Fly
Junior Member

Mesajde gabuba » Lun Oct 13, 2003 9:52 am

Initial trimis de Oribilul Mosh
dupa care o ciopartesti cu multa ura. . .

... o fotografiezi si o lipesti pe peretii camerei tale ca sa te lauzi tovarasilor ...
- Toţi in păr!
gabuba

Mesajde Nicholas_Alex » Lun Oct 13, 2003 10:33 am

Pula mea..ca in Jean D´Arc..de-o futea nebunul ala pe sora-sa infipta-n usa...bolnavilor!
Nicholas_Alex
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Lun Oct 13, 2003 10:36 am

Nicholas, ce ai facut in week-end ? Categoric nu esti genul care a stat acasa, imbracat in halat ..sa citeasca Sandra Brown si sa bea ceai cu aroma de fructe.
povesteste-ne o intamplare amuzanta. te rugam !
Oribilul Mosh
Junior Member

3563

Mesajde baixinho© » Lun Oct 13, 2003 10:48 am

Initial trimis de Love2Fly
Si eu care credeam ca eu sunt ala derglat

pai, tocmai, ca esti.
ANTI

baixinho©

Mesajde Nicholas_Alex » Lun Oct 13, 2003 11:18 am

Pai, pula mea, nu ti-ai dat seama ca m-am uitat la Jean D´Arc? Eu am zis ca-i despre Jean Cocteaun..ala cu dialogu´, da cind colo, au aparut aia cu caii si cu sabiile...misto filmul, cam ciudat, da misto..o gramada de singe si capete taiate! A sa-ti placa!

Dupa care am luat mashina si am plecat in 4-5, linga firma aia Peugeot, unde am observat un show de lesbiance, la un pret favorabil de un milion juma´. Da despre asta o sa scriu pe sex, cind am timp si chef..acum sint cam obosit si fara chef...
Nicholas_Alex
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Lun Oct 13, 2003 11:24 am

Bun. Uite o poza sa iti mai vine chefu si sa iti treaca oboseala acumulata pe parcursul week-end-ului.
Fişiere ataşate
jh.jpeg
jh.jpeg (44.52 KiB) Vizualizat de 2522 ori
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Floriris » Lun Oct 13, 2003 11:34 am

iiiiiiiiiiiuuuuuuuuuuuu, nashpa poza, mi sa crapat si monitorul ;P
Rock-ul este cea mai sincera muzica
www.floriris.go.ro
Floriris
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Lun Oct 13, 2003 11:46 am

mda. si mie mi se pare ca e naspa. unghiul de refractie al luminii este prea mare...de aceea poza nu a iesit foarte clara.
asta e ! :(
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde gabuba » Lun Oct 13, 2003 11:49 am

ptiu, ce dragutza e tipa aia ! ;D

am plecat la scoala. Pa!
- Toţi in păr!
gabuba

3570

Mesajde baixinho© » Lun Oct 13, 2003 12:25 pm

cat de prosti pot fi unii! chiar, cat de prosti pot fi unii? un sondaj pe chestia asta ar fi excelent! aoleo! bine ca mi-am adus aminte! nu avem voie sa facem sondaje pe aberatzii, ca deranjeaza!
ANTI

baixinho©

Mesajde nocturna » Lun Oct 13, 2003 12:39 pm

baicsule, iete aici, cum il lovi nostalgia de toamna-iarna, ca deh, crema forumului nu-i mai ajunge.
"Sunt un om. Mi se pare ca e de ajuns"

A.K.M. powered by another.ro
nocturna

3575

Mesajde baixinho© » Lun Oct 13, 2003 12:45 pm

am citit, dar nu am inteles nimic din ce scria acolo. in plus, nici daca as fi inteles nu mi-as fi permis sa comentez vreun post venit de la onor conducerea, ca cine stie ce mi s-ar fi intamplat (legat cu lanturile de calorifer, taiat si pus soda caustica pe rana, etc etc etc).
Nighwish, am si eu o rugaminte la tine ce am: citeste, te rog, posturile mele scrise ieri si azi si spune-mi daca m-am luat de familia cuiva. io acum an niste treaba si nu pot sa ma ocup de problema. saru' mana anticipat.
ANTI

baixinho©

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Antichitati