Ce ne-a incantat sufletul astazi....

discutii pe care nu stii unde sa le incepi, haz de orice caz; ca intre prieteni

Moderator: anjin-san

2995

Mesajde baixinho© » Mar Sep 02, 2003 1:49 pm

nu mai selecta, ma, ca nu mai ai ce sa selectezi ©

pai se uita si la fata omului. crezi ca toate pot fi impresionate cu povesti despre batutul maimutei?

sper sa nu fi jignit pe nimeni prin continutul acestui post ©
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde memetshot » Mar Sep 02, 2003 3:36 pm

mai am o zi si am terminat si Aseu'
acu sunt aproape animal licentiat. mai am doar de prezentat lucrarea si am scapat de inca o belea :)
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
meropi, ramane cum am stabilit
memetshot

Mesajde eyewitness » Mar Sep 02, 2003 4:27 pm

animaloo sa-ti fac si io o bucurie, nu ti-am dat avertisment pt off topic ca nu am vrut sa stai cu povara banului pe cap mai ales acum in perioada examenului de licenta si sa faci dracu vreo bulibasheala la examen :D
eyewitness

3003

Mesajde baixinho© » Mar Sep 02, 2003 7:15 pm

nu mai selecta, ma, ca nu mai ai ce sa selectezi ©

mai, gata, de azi dorm si eu ca un om normal: adica ca nu in sura cu paie, nu cu vacile pe camp, nu in canale, nu in scarile blocurilor, nu pe strazi, nu in casa liftului, nu in ghene, ci IN PAT. mi-au adus patuuuuuuuuuuuuu de la reparaaaaaaaaat.

sper sa nu fi jignit pe nimeni prin continutul acestui post ©
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde Love2Fly » Mie Sep 03, 2003 12:32 am

Restantza pe care am luat-o la Algebra I
Love2Fly
Junior Member

Mesajde monk » Mie Sep 03, 2003 4:14 pm

preiau legatura ....

m-am amuzat cand am citit postul Alinei ...
inca o data unii dau dovada de prostie (primii doi ) iar altii profita si fac bascalie :lol:

http://www.fanclub.ro/showthread.php?s=&threadid=8675

pentru dumneavoastra ,
trimisul special in teren , monk

... Andreea ?
Tre sa ma apuc de karate sa nu ma bata Dumnezeu

The Wake Up Show™
monk

3027

Mesajde baixinho© » Mie Sep 03, 2003 7:37 pm

nu mai selecta, ma, ca nu mai ai ce sa selectezi ©. parerea mea (© baixinho ©). care este (© neatza)

azi m-am dus la bunicii mei si am ajuns la Titan, de unde l-am luat pe 101. inainte sa ma sui in masina, m-am dus si mi-am luat o shaorma. una d-aia mare, la 84.000 de lei. ceva de vis. din pacate, s-a terminat prea repede. in nici cinci minute nu mai aveam nimic din ea.

multumex pentru atentie si sper sa nu fi jignit pe nimeni prin continutul acestui post ©
ANTI

baixinho©

Mesajde basstard » Mie Sep 03, 2003 8:28 pm

Pe mine m-a incantat pe ziua de azi faptul ca am mancat o tona de ceapa si colega mea cea buna tre sa ma suporte.
Nesimtitu dracu'
human being/being human
basstard
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Lun Sep 08, 2003 10:45 pm

Azi am fost pe la Scooby , omul care i-a dat rusine lu baixo la fotbal. Si m-a incantat faptul ca m-a tratat cu un gin tonic. Am baut 2 pahare de gin tonic...dupa care am facut un Fifa 2003 la Scooby.
In primu meci am jucat cu Barcelona contra lu' Arsenal si am batut cu 1-0. Iar in al doilea meci am jucat cu Newcastle contra Leeds. Am deschis scorul prin Belamy...dar m-au egalat aia. Cand eram la 11 m cu ei...a venit prietena lu Scooby...si imi tot punea mana pe burta...de nu eram atent...si m-au batut aia....desi Shy Given si-a facut pe deplin datoria..aparand 2 penaltyuri. Dar am ratat mult.

Asta m-a incantat pe mine astazi. Gin & evolutia lui Shy Given la Fifa 2003.
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde catharsis » Lun Sep 08, 2003 11:38 pm

moshule, e shay given, nu shy, doar nu o fi asa de timid irlandezul...
there is no catharsis

cathartic media
catharsis

Mesajde Oribilul Mosh » Lun Sep 08, 2003 11:55 pm

asa. ai dreptate. mare portar. i-am urmarit cu placere evolutiile la ultimul mondial de fotbal.
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Abaddon » Mie Sep 17, 2003 12:24 am

ha ha ha ...
azi transefru la alt liceu mi-a incarcat sufletu... si sunt bucuros... ...... LIFE SUCKS!!!! :M
Noma Flactis Xombuxer
Abaddon
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Mie Sep 17, 2003 5:34 pm

Astazi mi-am cumparat caseta Lord of The Rings : The Two Towers. 520 000 lei ...dar merita. asta e ..nu-mi place sa ma uit la filme pe calculator.

cum am ajuns acasa am si vazut filmul. am derulat sa vad de doua ori ....faza cu Legolas si calul ...si pe aia cand vine Gandalf & Eomer la Helm's Deep.

Maine cred ca-l vad iar ! :) Nu ma mai satur !
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Mirela » Vin Sep 26, 2003 7:08 pm

azi, 26/09/2003, m-or bucurat urmatoarele:
- am avut pe la pranz surpriza sa aflu ca pe prietenul tipei care sta in apt. de vis-a-vis de al meu il cheama...Radu.
- trecand prin fata unui enorm centru comercial din centrul Monpéliérului, am ramas o clipa socata auzind acorduri de "Marioara de la Gorj" la vioara/tambal/contrabas.
- "trupa" Bratsch , 3 francezi si-un armean, cu a lor adaptare a unei melodii tiganesti absolut superbe, pe care am ascultat-o de mic copil, cu versurile in romana ceva de genul "in caruta m-am nascut/din caruta stiu sa cant" etc. etc. (era odata pe la noi un remix cu "floare alba, floare neagra" la melodia asta...)

chiar, daca stie cineva versurile complete ma melodia asta si eventual cine o canta la noi, i-as ramane recunoscatoare. multzam fain.
Pink fluffy dynosaurs
Tremendously hardcore...
We are not born with the conviction that Pepsi is better than Coke and that heavy metal liberates the soul (Solomon, 2003). We try it out for ourselves...
Mirela

Mesajde gabuba » Vin Sep 26, 2003 7:30 pm

mirela, io stiu o melodie asemantoare pe care o cantam in tabere in jurul focului de genul 'tigancutza mea tot din carutza, o iubeam si bla bla bla"... iti spune ceva versul asta? :con:
- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
gabuba

Mesajde Oribilul Mosh » Vin Sep 26, 2003 7:42 pm

Hai noroc , Mirela !
Remixul a fost scos de o formatie formata din 1 baiat si 2 fete...cam tigani cu totii. Se numeau Sweet Kiss . Dar principalul lor hit a fost o melodie numita "Alin".
am melodie pe undeva pe vre'un cd . daca o gasesc..iti scriu versurile. daca nu o gasesc..nu ti le scriu.

multumita ?
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Weet-weet » Sâm Sep 27, 2003 10:29 am

Mirela , tu esti norocoasa .. eu romanii/romancele vazute pe aici sau in Paris , erau cersetori , sau lucrau la ambasada ... si o muzica romaneasca .. nu am mai auzit de nu mai stiu cand ...
Ehh , in fine , ata ete .. uite aici versurile

Floare alba, floare neagra
Tu mi-ai spus ca iti sunt draga
Si-ai sa-mi furi din cer 5 stele
Sa-mi faci salba si margele.

I:
Floare alba, floare neagra
Eu ti-am spus ca imi esti draga
Si-am sa-ti fur din cer 5 stele
Sa-ti fac slaba si margele.
Eu pe tine te iubesc
Doar pe tine te doresc
Inima mi-ai pus pe jar
Eu ti-am oferit-o in dar.
Eu credeam ca ma iubeai
Insa tu ma sarutai
C-o mana ma mangaiai
Cu alta tu ma furai
Si acum am ramas bleg
Amarat si plin de jeg
Ca narozii 'ai mai mari
Nici gagica, nici bistari.

Prerefren:
Eu pe tine nu te mai iubesc
Mie imi place viata s-o traiesc
Eu pe tine nu te mai doresc
Fara bani, eu nu te mai iubesc.

Refren:..

II:
Si ma laudam ca eu sunt mai tare ca un zeu
Si-a venit un barbugiu ce-avea moaca de gagiu
De mai de sus te-a chemat si tu te-ai dus
Fata nu ti-a fost ? sa bagi mana in buzunar
Eu credeam ca ma iubeai
Insa tu ma sarutai
C-o mana ma mangaiai
Cu alta tu ma furai
Si acum am ramas bleg
Amarat si plin de jeg
Ca narozii 'ai mai mari
Nici gagica, nici bistari.

Prerefren:..
Refren:..

:)
Anti pro-ana
Weet-weet

Mesajde gabuba » Sâm Sep 27, 2003 3:05 pm

si toti, in frunte cu oribilul mosh, dau din buric... hep hep hep
- Toţi in păr!
gabuba

Mesajde F|y! » Sâm Sep 27, 2003 3:54 pm

Ce m-a incantat azi??? hmm...faptul ca am zburat, dupa o saptamana de stat la sol :) A fost superb si chiar m-am bucurat sa constat ca nu mi-am iesit deloc din mana :) adica nu mi-am pierdut precizia aterizarii... in cazul ca in care nu stiti despre ce vorbesc... :) fac planorism de 4 ani, iar de anul trecut zbor si singura :) am si brevet !!! :D :p
Only pilots know why birds are singing!
F|y!
Junior Member

Mesajde gabuba » Sâm Sep 27, 2003 4:24 pm

s-a terminat cu smecheria! love2fly si-a gasit nashica ! ;)
- Toţi in păr!
gabuba

Mesajde Love2Fly » Dum Sep 28, 2003 9:50 pm

Initial trimis de LIL^Angel
Ce m-a incantat azi??? hmm...faptul ca am zburat, dupa o saptamana de stat la sol :) A fost superb si chiar m-am bucurat sa constat ca nu mi-am iesit deloc din mana :) adica nu mi-am pierdut precizia aterizarii... in cazul ca in care nu stiti despre ce vorbesc... :) fac planorism de 4 ani, iar de anul trecut zbor si singura :) am si brevet !!!

;P
lol...damn...

-311, gata de decolare, cablu hangar.
-311, declansat
-311 la virajul 3, tren scos si sigurantzat, vin la aterizare

Aceste cuvinte mi-au fericit copilaria.
Se pare ca cea mai mare bucurie a mea pe ziua de azi a fost sa descopar un alt sburator(sburatoare) in cadrul forumului.
Unde faci mai planorism? Aici in Bucuresti, pe clinceni? ca acolo am facut si eu in sezoanele 99-01, dupa care am abandonat aerodormul din cauza de "muisme ale instructorilor" care in ultima vreme erau cam varza. Nu mai aveau chef sa zboare, se practicau nepotismele si favoritismele, daca erai fata zburai la greu...daca erai baiat o mierleai la sol.....era de kkt. stateam la sol cate 1 luna. dupa aia mai stia dreaq sa zboare:) Anyway..am reusit sa fac si eu vreo 20 de ore de zbor din care 5 in simpla comanda. Deocamdata astept sa termin facultatea si sa-mi construiesc singur o chestie de zburat:) avand in vedere ca sunt student la Aeronave.
In alta ordine de idei...ce-ar fi sa facem o intalnire ca intre "aerieni" doar noi doi. :p ?
Love2Fly
Junior Member

Mesajde Wild Rose » Dum Sep 28, 2003 10:11 pm

si uite ca am venit eu sa-ti stric iluziile si fanteziile (nu mah, nu alea erotice).. Lil^Angel e din Deva, deci logik ca nu face planorism pe clinceni... asa...
ce mi-a incantat mie sufletzelul astazi? faptul ca in curand parintii mei iubiti vor pleca din bucuresti.. and i can really "party".. lol
indiferent cine esti si cum o arzi soarele tot rasare dimineata
---
vom zbura si fara aripi, trebuie doar sa crezi
Wild Rose
Junior Member

Mesajde Love2Fly » Dum Sep 28, 2003 10:15 pm

Da mai....dar Deva e mai aproape de Bucuresti atunci cand faci distrantza prin aer.
Intre timp? Cand iesim la un suc?:cool:
Love2Fly
Junior Member

Mesajde Matrashita » Dum Sep 28, 2003 11:04 pm

Ma bucur super mult ca am putut vedea dupa atata timp Brasovul,au fost 3 zile superbe ,acum inaintea inceperii anului universitar,am luat o gura de aer proaspat de munte si am revenit cu fortze proaspete in Bucuresti..wow,totul a fost ca intr`un vis!
Daca vrei sa schimbi lumea incepe cu tine insuti!
Matrashita

Mesajde Abaddon » Lun Oct 13, 2003 11:22 pm

Sunt bine dispus ca nu l-am vazut pe edd deloc pe ziua de azi (sau dak ne luam dupa ceas de ieri) :yD
Noma Flactis Xombuxer
Abaddon
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Mie Oct 15, 2003 8:59 pm

Dinamo si Steaua
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde AxL » Mie Oct 15, 2003 9:08 pm

Steauaaaaaaaaaaaa !!!!!!!!!
Romania, STEAUAAAAAAA !!!!! Europa, STEAUAAAAAAAAAAA !!! oriunde SSSSSTEAAAUAAAAAAAAAAAAAAAA !!!!!!!!!! CAMPIONII DIN GHENCEA !!!!!

p.s. 15.10.2003 Steaua - southampton 1-0
Auzi cuvintele... dar întelegi sensul lor?
AxL
Junior Member

Mesajde monk » Mie Oct 15, 2003 9:20 pm

Steaua si Dinamo
Tre sa ma apuc de karate sa nu ma bata Dumnezeu

The Wake Up Show™
monk

Mesajde Weet-weet » Vin Oct 17, 2003 10:48 pm

Mie imi incanta azi sufletul vestea ca Monk are telefon .. ca dup-aia refuza sa-mi mai raspunda la mesaje .. asta e partea a doua , era furat de peisajul telefonului .
Congrats kiddo :p
:kiss:
Anti pro-ana
Weet-weet

Mesajde Love2Fly » Lun Oct 20, 2003 11:19 pm

Un telefon de la unchimiu'
"-Ce faci maine?"
eu: "nimic, scoala, etc"
"-faci un zbor cu mine pana la satu mare?"
eu: "mai incape indoiala"?

p.s: Mi-a incantat sufletul ca weet-weet discuta cu monk prin sms si cu mine nu discuta!:)
Love2Fly
Junior Member

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma