C.M - nu suntem tampiti sa incercam sa civilizam o societate asa ca ne doare la salam

...mandra ca o floare

Re: 3628

Mesajde svengali » Joi Oct 16, 2003 3:49 pm

Initial trimis de baixinho ©

detoticeicareposteazapeacestthread,darmareferlauseriicarescriuzidezinulaceicaresebagainseamacasaaibasieioactivitate.

bun, deci tu, neatza, dana, aphex si nightwish nu tre sa semneze :D
svengali

Mesajde nae cinefil » Joi Oct 16, 2003 3:49 pm

baixule, fetita aia ie "celalalt" sau "lotrul", cum ar spune un anume roman plecat pin Francia, ashea ca nui mai nevoie sa se schimbe!

...parerea mea, care nu-s din localitate...

editare tarzie: pai io nici n-apucai sa postez ca se schimba pagina shi pierdui firu lojicii care ieste
nae cinefil

3630

Mesajde baixinho© » Joi Oct 16, 2003 3:58 pm

in cazuri ca cele de mai jos ce se intampla?
Fişiere ataşate
dovada.jpg
dovada.jpg (96.75 KiB) Vizualizat de 3598 ori
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde memetshot » Joi Oct 16, 2003 3:58 pm

iote jos un model de cerere.....sper sa fie buna si sa mai fie si abrobata...

stiu io stiu io: in cazuri ca ala se iarta iuzarul in cauza pentru ca ieste terorizat de voi care iesteti niste rai
si mai later edit sa nu mai scriu un post de aiurea: baicsule u sick man..ai stat sa-mi numeri punctele? apropo naiti astea sunt punctele din uat is ur point...ghet it?
Fişiere ataşate
cerere.jpg
cerere.jpg (28.85 KiB) Vizualizat de 3586 ori
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
meropi, ramane cum am stabilit
memetshot

3631

Mesajde baixinho© » Joi Oct 16, 2003 4:00 pm

omu asta a cerut 49 de punctulete. sa-i dam sau ie prea multe?
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde neatza » Joi Oct 16, 2003 4:09 pm

deci treaba aia care zicea miaitza ca nu io mai zie nimeni, po sa io zic eo. da nam chef acuma. da o gandesc incontinu (cu doi de u).
deci sa dus shi zioa asta care am aflat multe lucrur noi shi teribel de inutile, mai ales ca fost esplicate ntro limba ce parea fi copchilu den flor a lu romana shi engleza. adeca doo mame care a nascut un copchil 'anticapat.
ierea vorba, dupe cum vatz dat deja seama, cei care vatz dat deja seama, ca la restu nici nam pretentzii, de limbaju corporeit.
spicuiesc:
"bai za uei , nu ie musai..."
"titlul ie misliding"
"scriitura trebe sa fie laic corporeit"
"noi ca shi corporeit trebe sa ne focusam pe targhet"

dar cel mai mult shi mai mult mie mia placut introducerea: "pe uni dintre voi va cunosc deja, iar pe ceilantzi vam identificat ca fetze noi"

adica nam intzeles nica, da mia loat toata zioa.
AKM - powered by another.ro

Am trei alter ego, toti bonavi de schizofrenie.
neatza

Mesajde nae cinefil » Joi Oct 16, 2003 4:19 pm

fara pereche sau cu pereche, asta ie o alta discutzie. io ma bucur c-am gatat ziua asta cu circuite nearse (de tot), ca fu o zi tare grea, in care citii o groaza de cheshtii care nici nu credeam ca iegzista in realitate shi, casa fiu sincer, nici acuma nu cred!
ne-om vedea (vorba vine) maine cand stie baixu ce sen tampla!

o dupa masa/seara/noapte atotcuprinzatoare!
nae cinefil

Mesajde aphextwinz » Joi Oct 16, 2003 4:24 pm

alinutzo, stai domoala, nu dau detalii din experimentele cu tine. Doar nu vrem sa se oripileze vizitatorii vazand ce bicisnicie shi scarboshenie se poate ascunde in spatele unei moace bonome de baladist ratat :p Oops, nu mai eshti baladist, eshti Oblio :D
aphextwinz
Junior Member

Mesajde b0nechina » Joi Oct 16, 2003 5:43 pm

Initial trimis de dana
galaxia cap de cal

Neboloasa, bre, ii neboloasa.. [:D]
If this doesn't make you smile
You don't have to cry
If this isn't making sense
It doesn't make it lies
b0nechina

Mesajde Oribilul Mosh » Joi Oct 16, 2003 6:49 pm

Initial trimis de Nicholas_Alex
Buna dimineata, moshul&Co. Moshule, asa ca doi oameni in cimpul muncii, tu intelegi ce discuta tovarashii intre ei? Ca eu sint bita! Am incercat sa urmaresc discutia, dar m-am pierdut pe undeva pe la "alegoria peshterii" si la cuvintul "restransa"..:D

Nicholas..nici eu nu-i inteleg. Dar nu tre' sa ne suparam pentru asta. Plus ca nu stiu ce muncitori mai sunt si astia. Doar azi au umplut 3 pagini jumate...deci 100 de posturi. In afara ca scriu pe forum..or mai munci si altceva ? :con:
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

sa ne educam (concetatzenii nevrozati) :D

Mesajde svengali » Joi Oct 16, 2003 11:04 pm

Probabil cel mai cuprinzator site dedicat lui Enescu pe net:
http://enescu.go.to/
de unde citez chiar inceputul:
"The Romanian composer George Enescu is one of the neglected giants of modern music". Nicaieri pe aceste pagini nu se face referire la faptul ca Enescu ar apartine perioadei clasice, sau ca a compus "dupa canoanele muzicii clasice" !!! (a interpretat, asta e cu totul altceva).
Dimpotriva, mergand mai departe pe fir, am dat de un articol destul de interesant:
http://www.geocities.com/enesco_georges/article1.html#17
de unde citez:
"The similarities between Enescu’s work and impressionism become more evident if referred to other musical trends at the beginning of the 20th century[..]are stylistically characterized by the following traits : a) independence from classical symmetry in the development of rhythm and melody (including the Enescian "rubato"); b) regular intervals (not always so with Enescu ); c) modal melody, which makes use of pre- and heptatonal scales with certain modes[..]"
In paranteza fiind spus, cateva caracteristici sumare ale muzicii secolului 20/21 comparativ cu cele ale muzicii din perioada clasica se gasesc aici:
http://www.stmarysmusic.co.uk/GCSE/timeline.PDF
Nici macar dpdv al structurii melodice Enescu nu intra la clasici...

Alte link-uri cu privire la datari:
http://www.essentialsofmusic.com/eras/eras.html
http://www.classicalstudio.com/periods3.htm
http://www.ipl.org/div/mushist/
http://www.classical.net/music/rep/lists/
http://www.bbc.co.uk/music/classical/guide.shtml
http://www.hypermusic.ca/hist/classical.html

Probabil ca pentru cineva care prefera sa creada ca albul e negru si sa recurga la sofisme ieftine (daca or fi si valoroase), tot ce-am mentionat mai sus intra la categoria "linkuri dubioase unde se vand cd-uri".
Nu-mi ramane decat sa-ti intorc cu aceeasi placere urarea, si anume sa-ti bagi undeva intrebarea cu spinul gravitonului, functiile de simetrie si antisimetrie, bosonii, fermionii, cunostintele tale despre istoria muzicii si tot ce mai vrei tu. Consider ca am fost destul de diplomat pentru injuriile si afirmatiile gratuite.
Ironia este ca parerea ta despre istoria muzicii nu schimba cu nimic faptul ca Enescu nu a apartinut perioadei clasice (decat poate niste opinii p-aci) asa cum nu schimba cunostintele mele de fizica
:o
svengali

Mesajde nae cinefil » Vin Oct 17, 2003 8:00 am

he he! mi-am beut cafeiu, mi-am fumat primele tzigari ale zilei shi cand sa m-apuc sa vad ce-am de lucru azi, mi s-a blocat pc-ul in ceva program stupid dar necesar. ashea ca l-am resetat shi am intrat pe fanclup, unde ielanii se pare ca lucra, iar vanatorii de ielani continua discutzia(?!) despre un subiect care niciodata nu va fi categorisit 100%, pentru simplul fapt ca oamenii nu (prea) pot fi obligatzi sa aiba toti aceleashi idei. ierea ceva la lojik din clasa a 9-a, (la care cineva facea referire) de spunea ca de la aceeashi premisa potzi ajunge la concluzii diferite datorita rationamentului. ashea ca...o zi iecscelenta!
nae cinefil

3637

Mesajde baixinho© » Vin Oct 17, 2003 8:26 am

b0nechina, tu cand ai bagat siviu, scumpa, ca sa mor de viu de l-am vazut!

revenon a nu muton, donc se sa alonzi!
olala truditori!
azi este una dintre cele mai interesante zile! la orele 15 punct 00 expira perioada de matrasire a lui SOD! daca onor conducerea catadicseste sa ridice banul, exista sanse mari sa citim impresiile truditorului nostru drag din perioada in care a fost bagat dupa gratii pentru triplu viol, dublu asasinat cu premeditare si posesie ilegala de arme si droguri!
ANTI

baixinho©

Mesajde neatza » Vin Oct 17, 2003 8:31 am

dupe cum sa putut vedea, az am fost da dreptu shi da stangu matinal. acuma mam linishtit, im beau airishu de dimineatza in care am pus shi neshte cofii de data asta.
ashtept shi eo ora cinshpe, la fel cum ashtept urmarea cotului la postul anterior care a fost lancaputu paginii asteia, da care urmare nu sa patzit panacu. deci cum vine asta?

neatza

Mesajde memetshot » Vin Oct 17, 2003 8:34 am

neatza baicsule, neatza neatza, neatza nae, neatza naiti, neatza dana si neatza si celor care pe o vreme de toata jena au avut tupeu sa iasa afara si sa mearga la munca.
si sa nu uit: neatza neatza (stiu ca am mai zis odata da suna misto

triplu viol, dublu asasinat cu premeditare si posesie ilegala de arme si droguri!
io creca iera: triplu arme si asasinat, posesie ilegala de viol si dublu droage cu prmeditare :)
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
meropi, ramane cum am stabilit
memetshot

3640

Mesajde baixinho© » Vin Oct 17, 2003 8:51 am

io cred ca nu se mai da avertisment pentru quote la tot mesajul anterior. nu de alta, da daca nici cand prezinti dovezi onor prezedintia nu ia nici o masura, atunci este clar nu mae valabil.
ANTI

baixinho©

Mesajde nae cinefil » Vin Oct 17, 2003 8:57 am

io zic, pt. linishtea lu baixu shi a lu altzii ca iel , sa se faca o cheshtie unde sa se atasheze siviurile la oamenii care este aicishea, ca sa se shtie cine cu cine se cearta. pozele probabil ca se pot baga unde ieste toate celelalte poze.
sakutari in rest la toata pleiada asta de muncitori care ieste pe baricade in aceasta minunata zi de vineri cand afara iun kancer de-tz clanzane plombele!
nae cinefil

3643

Mesajde baixinho© » Vin Oct 17, 2003 9:00 am

Initial trimis de nae cinefil
sa se faca o cheshtie unde sa se atasheze siviurile

io ma gandeam la un sertar, ceva

ps: amere cinci ore
ANTI

baixinho©

Mesajde neatza » Vin Oct 17, 2003 9:05 am

bre, az am de munca sam ajunga sa las shi mostenire la nopotziu meu careo fii. deci creca scap dabia pe la mezu noptzi care este din motive care dupe ce termen aci, ma duc la locu de munca doi sam iau drepturile banesht ce mi se cuvi, mai beau o (hai sai zicem) cafea shi dupaia ma duc la locu de munca tre in scopu dam ridica drepturile banesht ce mi se cuvin shi sa mai muncesc umpic ca sam dopandesc dreptur banesht shi pe luna ailanta. dupaia mergem sa cheltuim drepturile banesht ce ni sa cuvenit pe neshte oarece care ni se cuvine dupo luna de munca. care este. mainei sambata. (nare nici o relevantza in cazu de fatza, dam place cum suna)

neatza

Mesajde SCORPY » Vin Oct 17, 2003 9:07 am

Din cate am inteles eu, aici nu sunt primiti decat anumiti oameni ai muncii, un cerc restrans care face din acest subiect un fel de chat. Daca altcineva din afara acestui cerc posteaza ceva aici, este respins cu brutalitate. Imi pare rau ca va comportati ca niste copii de gradinita. Asta este, promit ca n-o sa va mai deranjez pe acest thread.
Spor la lucru!:nope: :nope: :nope:
[font="]Fiecare generatie se crede mai inteligenta decat cea dinainte şi mai inteleapta decat urmatoarea. (George Orwell)[/font]
SCORPY
Junior Member

Mesajde neatza » Vin Oct 17, 2003 9:11 am

pai aia carentzelege asha o prostie, chiear ca nare ce cauta pacilea. ia zi bre cinefile, tzia trecut vanataile de la brutalitatzilealea? cum care vanatai? alea de la brutalitatz. care brutalitatz? alea de la vanatai.

suntetz respinatori ba, brutalilor!

lgagewryu8: deci in semn de protest, eo nu voi mai apasa voteaza pe popupu vietzii carem tot apare la mine pe computer. panacu il tot busheam ca sa num incomodeze bara de jos. acuncolo o sal las sam incomodeze bara. vatz popat pi bot de votu meu cu toata parerea de rau asupra ciupercilor pagubite in urma acestei actziun.

neatza

Re: 3637

Mesajde b0nechina » Vin Oct 17, 2003 9:29 am

Initial trimis de baixinho ©
b0nechina, tu cand ai bagat siviu, scumpa, ca sa mor de viu de l-am vazut!

Io-l bagai de mult, bre, pe vremea cand matale nu pontai in fiecare demeneata p-acilica, da' nu te teme, nu va iau painea de la gura, ca-ntre timp imi retrasei siviu, nu mai e valabel. Hai, munciti cu spor!

edit: a dracu tehnologie, nu mai stiu sa dau un quote! :mad:
If this doesn't make you smile
You don't have to cry
If this isn't making sense
It doesn't make it lies
b0nechina

Mesajde nae cinefil » Vin Oct 17, 2003 9:30 am

baixule, vezi mah (fara intentzie de jicnire:)) ca speriashi lumea cu felutzi direct de interpelare care shi io cand am intrat aicia ma luashi la tarbaca. da` io, cu spiritu-mi curajos am luat aer in pept shi dupe doo tzigari fumate de nervi ca adik de ce tre sa ma justific am scris ashea frumos despre mine ca am si primit avertisment de la aiu,(saracu, ca numa poimaine revine in lumea celor care cuvanta!).
ashea ca io zic ca alondra, dak se crede in stare sa ramaie pe sred, sa se faca publica shi sa ne zica ce vrea ia de la viatza shi de la noi, dupe care va primi scuzele de la baixu care-i baiat bun shi n-a vrut sa inspaimante pe nimeni... decat pe cine poate...:)

oare chiar is incoherent?:)

tarziu: neatza, bag sama ca ai avut shi ai in continuare shi mai departe o saptamana grea shi bilingva, ceea cetz doresc shi tzie!
Vanataile a trecut mah, ca le-am tratat brutal, cu alcoale de umblu stricat la stomac shi la kap de vinerea trecuta. da` acuma ma opresc din tratament!
nae cinefil

Mesajde neatza » Vin Oct 17, 2003 10:04 am

bre, care cum vine vorba ca dupe una vine shailanta care binea zis cinea zis asha. care dupe airishu vietzii carea fost, acu am fost chemat de emergentza la biurou dalatur unde mantrebat ca daca niminea nare chef deo gotca, nu ma bag eo ca sa nu se consume singurica. am zis ca eo nu beau inainte de doishpe, asha cam fost nevoit sa consum cele osuta de grame din pa'arel carea fost. acuma mam intors la recipentu de matal pe carel port cuvincios landepicior respectiv cur buzunaru de la spate. deci ie bine. daca continui in sensulacesta, creca se duce organului munca pa zioa de az.

neatza

3644

Mesajde baixinho© » Vin Oct 17, 2003 10:54 am

Initial trimis de Alondra
promit ca n-o sa va mai deranjez pe acest thread.

la revedere, iti spunem la revedere.

amereu trei ore, 180 de minute, cam 1000 de secunde. uraaaaaaaa!
ANTI

baixinho©

Mesajde neatza » Vin Oct 17, 2003 11:57 am

zioa de az, dupe ce am preconizat munca la greu, se pare ca va fi diferita. care nici nam apucat bine sa tremet postu de mai sus ca ma suna un preten care zice ca are treaba prin zona shi ca sa mergem sa vorbim oarece. unforciunateli, nam apucat mai mult de doo silvia blonde ca trebuit sa mantorc la biuro. tot ie bine. nu cre capuc orele doojunu in picioarele mele. carencepe sa numai fie.

qoggfuio: care acuma am vazut ca mia zis gabitu ca merit ban, nu pentru ca iam facut subiect de lamultzean lu Bortzianu, ci pentru ca na intzeles iel din prima despre ce ierea vorba. pai, in cazu asta, ar trebui sam dea gabitu ban pentru citatele din limb straine, pentru toate cuvintele cu mai mult de cinci litere, pentru cifrele peste 20 shi pentru orice referire la gramatica. Shi pentru faptu ca imi plac femeile atat de mult incat ma shi fut cu iele.

neatza

Mesajde K-gula » Vin Oct 17, 2003 12:05 pm

bun venit si mie la munca. bai neata am facut rost de ceva aseara de mi-a spart capul. pana dimineata am stat treaz cuc. cred ca o sa incep sa fac rost de mult si o sa vorbim despre asta cat de curand. nu te-am uitat. ;)

si ce surpriza. nu imi vine sa cred pe cine vad aici. b0nechina? :) in cazul acesta va fi o zi foarte placuta.

K-gula.
Dreapta In Univers Centru In Intuneric
K-gula

Mesajde neatza » Vin Oct 17, 2003 12:09 pm

toata consideratzia mea memoriei tale shi, intrun viitor pe carel doresc a fi cat mai apropiat, marinimiei tale.

neatza

Mesajde Oribilul Mosh » Vin Oct 17, 2003 12:48 pm

pedeapsa lui SOD a expirat.

SOD...adreseaza-i lu baixo cateva cuvinte...ca nu mai poate fara tine.
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

3650

Mesajde baixinho© » Vin Oct 17, 2003 1:19 pm

neatza, da cear fi sal vezi ca scrie aicicsa?
ANTI

baixinho©

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Clasa Muncitoare