Ce filme ati mai vazut ?

sub lumina lanternei magice

Mesajde vali » Vin Oct 31, 2003 1:03 pm

s-a mai vorbit
de obicei, aia care stiu folosesc titlul original alturi de cel tradus, deci cauta-l cu titlul "the ring"

just visiting - misto, jean reno e un mare actor
some people deserve to die
vali

Mesajde eyewitness » Vin Oct 31, 2003 1:15 pm

aseara doo pe sateliti :
1/ face value = se vrea thriler . actori arhinecunoscuti, actiune banala si previzibila adica fara prea multa imaginatie se poate banui atat ce va urma cat si finalul. 4/10

2/ colateral damages = cu prefectu de california , el singur impotriva teroristilor columbieni care "colateral" i-au ucis sotia si fiu, un terminator cam terminat , de la enshpe pistoale. mitraliere si aruncatoare de grenade care le cara pe toate odata declansand conflagratii mondiale si genocide in randu dusmanilor, acu abia se tareste precum un batranel iesit la pensie prins intr-un joc de v-ati ascunselea cu nepotii. sper ca viata politica sa-i aduca mai mult succes decat acest film. 5/10.

ps mai buna erau nishte babaroase cu vecinu de la 5
eyewitness

Mesajde vali » Vin Oct 31, 2003 1:26 pm

eye, ai fost atent la faza aia cand prefect sare gardu casei lu binladenu principial si aterizeaza pe o dacie albastru inchis? si culmea, dacia rezista impactului...
vali

Mesajde eyewitness » Vin Oct 31, 2003 1:32 pm

n-am observat detaliu asta da repeta astia filmu la canal+ (ca la hbo) asa ca o sa ma uit special la faza asta. totusi nu uita ca romania esporta in columbia si bolivia dacii de prin 83. inca mai esporta. chiar masiniile de politie columbiene erau dacia. acu nu mai stiu da oricum mai prin 90 mai vedeai cate o dacie prin bucuresti negru cu galben , ei aia era esport pt politia columbiana :D
eyewitness

is different better?

Mesajde Mirela » Sâm Noi 01, 2003 12:04 am

acum vreo juma' de or, o ora am iesit de la cinema
"The Human Stain" - cu Nicole Kidman, Anthony Hopkins si Ed Harris. Eu una am iesit din sala de cinema total debusolata, dar poate asta ma si face sa v-il recomand ca pe un film care merita vazut, chiar si numai pt. o Nicole satena, superba si cu un mic tatuaj pe umarul stang. Si pentru un Sir Anthony Hopkins c acelasi sarm bizar si freaky ca de obicei...
Pink fluffy dynosaurs
Tremendously hardcore...
We are not born with the conviction that Pepsi is better than Coke and that heavy metal liberates the soul (Solomon, 2003). We try it out for ourselves...
Mirela

Mesajde Weet-weet » Sâm Noi 01, 2003 1:36 am

Habar nu am daca s-a vorbit , nu am de gand sa verific ...
Acum am terminat de vizionat " Ceilalti" , cu Nicole Kidman si nu mai stiu ce alti actori .. Ciudat filmul , nerecomandabil celor slabi de inima . Finalul a fost cam neasteptat .. dar mi-a placut :o
Anti pro-ana
Weet-weet

Mesajde Mirela » Dum Noi 02, 2003 7:54 pm

"The Others" nu are un subiect rau, dar din pacate nu e deloc original. E adevarat ca Nicole Kidman ace un rol deosebit, si pe alocuri chiar reuseste sa te tina cu sufletul la gura, dar odata ce afli sfarsitul te duci imedit cu gandul la filmul cu Bruce Willis din care a fost inspirat, si atunci ii cam piere farmecul.

ps: am vazut tot acum cateva zile "The Elephant", in regia Dianei Keaton. Eternul cliseu al liceelor americane si al superficialitatii adolescentului american e brutal zguduit de o violentza inutila si lipsita de orice sens, violentza venita din insushi sanul liceului in cauza...Asta ca sa dovedeasca ca nu toti psihopatii si criminalii in serie sunt produsul societatii lor sau a unor traume din sanul familiei, din copilarie.
Pink fluffy dynosaurs
Tremendously hardcore...
We are not born with the conviction that Pepsi is better than Coke and that heavy metal liberates the soul (Solomon, 2003). We try it out for ourselves...
Mirela

Mesajde Dzeu » Lun Noi 03, 2003 2:40 pm

Am fost asear la Mall si am vz Le Placard si m-am pishat pa mine de ras.
Razi!Maine poate fi mai rau!!!
Dzeu
Junior Member

Mesajde aspyrin » Mar Noi 04, 2003 11:06 am

chinatown - cu jack nicholson, faye dunaway si jhon houston. personajul lui houston este inimaginabil...
aspyrin
Junior Member

Mesajde gabuba » Mar Noi 04, 2003 11:20 am

ma, si eu subscriu la "The Others". eu n-am vazut filmu cu Bruce will. din care se pare ca a fost inspirat dar stiu ca asta mi s-a parut f mishto.
pana si copii joaca f bine... finalul... nu te astepti sa se termine cum se termina.

nota 8 .
- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
gabuba

Mesajde catharsis » Mar Noi 04, 2003 5:08 pm

nici eu nu am vazut filmul cu willis, de aceea the others mi se pare genial si l-as include pe lista de 10 filme preferate. daca nu e genial, macar e foarte bine interpretat si reailizat
there is no catharsis

cathartic media
catharsis

Mesajde Mirela » Mie Noi 05, 2003 2:13 pm

nu contest nimic din ce ziceti voi despre realizare, jocul actorilor etc, dar odata ce ai vazut "The Sixth Sense", surpriza din final (and quite a surprise it is) isi pierde foarte mult din farmec.

si ca sa mai schimbam putin subiectul...azi apare Matrix Revolutions pe marile ecrane, ceea ce inseamna ca in uichend hop la cinema!
Pink fluffy dynosaurs
Tremendously hardcore...
Mirela

Mesajde Oribilul Mosh » Mie Noi 05, 2003 2:27 pm

Matrix mi se pare o colosala prostie de film. Nici cand il da pe HBO nu ma uit. :)
------------

In ultima vreme am vazut doua filme foarte frumoase :

Dead Poets Society 7/10
Robin Williams joaca rolul profesorului ce ii indeamna pe elevi sa traiasca clipa. Totusi mai adevarat mi s-a parut profesorul interpretat de Kevin Spacey in Pay It Forward .
Finalul a fost marfa. Totusi nu este un film foarte bun , ci doar bun. (evident, din punctul meu de vedere)

Black Hawk Down 7/10
In sfarsit un film de razboi american, dar care nu este facut dupa modelul american. Aidca...nu avem eroi care bat de unii singuri o armata, nu avem faze de razboi lacrimogene, dupa cum eram obisnuitzi cu productiile hollywoodiene. Dupa cum bine spunea cineva filmul este mai mult un documentar....ce urmareste indeaproape incercarile unor soldati americani de a scapa din capitala Somaliei , dupa ce unul din elicopterele lor militare se prabusise acolo , in cadrul unei misiuni.
Mi-a placut cum s-a raportat la baza : "we have a black hawk down ! "

Dar parca Saving Private Ryan sau The Thin Red Line ...mi-au placut mai mult.
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Sa va zic daca moare Neo(n) ? ^_^

Mesajde Weet-weet » Joi Noi 06, 2003 6:25 am

Dupa ce am alergat vreo 20 de minute , sa fim siguri ca ajungem la timp, dupa ce am asteptat alte 20 sa luam bilete , am vazut Matrix ..... si ....
Sunt dezamagita , total dezamagita :cry:
Primul nu l-am vazut in intregime , al doilea a fost ok , interesant .. al treilea .. patetic , jalnic , cum vreti voi ... in orice caz , nu il recomand .. mai bine stateam acasa sa vad Blairwitch2 sau Scream2 ( desi nu am vazut primul ) :cry:
Anti pro-ana
Weet-weet

Mesajde vali » Vin Noi 07, 2003 12:36 pm

gangs of new york - ma intreb cum ar fi aratat filmul cu deniro in locul lui day-lewis? oricum, filmul este foarte bun

barber shop - o alta mica incearcare a lui icecube de a arata ca este actor

vineri13 - o porcarie de film 2/10

unforgiven - mi-a placut in 92, imi place si acum

dogville - interesant

my fair lady - excelent, dar parca au exagerat pe alocuri cu muzica 9/10

vanilla sky - atat de plictisitor ca nu am rezistat pana la starsit

once upon a time in mexico - mult prea multa muzica si o actiune intortocheata si greu de urmarit. si unde e carolina?

very bad things - o comedie foarte misto. 8/10

cheats - nimic interesant, actori stersi

poolhall junkies - daca actoru rincipal era altul, ar fi fost un film de succes

primal fear - richard gere e eclipsat fara drept de apel de mai tanarul edward norton, atunci la inceput de cariera. rasturanri de situatie si o procuroare foarte sexy.

shrieck, i know what you did last friday the 13th - simpaticutza comedie, trasa de para pe alocuri, dar per total merita

gotti - assante e genial in rolul mafiotului

papillion - inainte de tim robbins, a existat steve mcqueen.filmul e foarte misto realizat, dustin hoffman e genial in rolul lasului (probabil unul din cele mai bune roluri ale lui)
vali

Mesajde bad bad Annie » Sâm Noi 08, 2003 10:48 pm

Ultima creatie a lui Tarantino se cheama KILL BILL, si daca va hotariti sa-l vedeti, duceti-va la el ca la o gluma (buna? depinde de umorul vostru- eu am ris!). Asa... deci o s-o vedeti pe Uma Thurmann (tot pe ea, ma? o sa ziceti voi; si pe buna dreptate, asa am zis si eu), care se bate in sabii ninja cu Lucy Liu, taie capete si membre (facind sa tisneasca mai mult singe decit ati vazut in cel mai morbid horror) unei armate de vreo 500 de ucigasi hong-kong-hezi dezlantuiti si inarmati de una singura si pe toti odata. Ba si glumeste cu unul mai tinerel, intrebindu-l daca mama lui stie ce face si tragindu-i citeva scatoalce cu latul sabiei peste poponeata!
Daca mai pui si niste desene animate facute de japonezi pentru a ne zugravi copilaria lui Lucy Liu, precum si numeroase eroisme si incredibilitati, mai ceva ca-n James Bond, inclusiv karatisti zburind in sus pe acoperis, ar fi un film bun pentru copii. Pentru niste copii sadici care au de gind sa se sature de vazut singe cel putin pina la partea a doua a filmului.

...Caci asa se termina filmul (mai ceva decit cea mai lacrimogena telenovela).....(editat)

Ta-ta-ta-tam!...
bad bad Annie
Junior Member

Mesajde Aliosha » Sâm Noi 08, 2003 10:53 pm

bad bad Annie, avem un therad mare care se cheama spoiler alert.
Poate sunt si altii care vor sa vada filmul fara ca sa le spui tu cum se termina. Cu parere de rau pauza o spatamana pe forumul asta.
"Against modern football."
Aliosha

Mesajde Oribilul Mosh » Dum Noi 09, 2003 10:50 am

Am vazut Memento si este cu adevarat un film special, dar pe care trebuie sa-l urmaresti de cel putin 2 ori pentru a-l intelege in totalitate. Inedit modul de spunere al povestii.

Dupa prima vizionare ma risc sa-i dau un 8/10 .
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde monk » Dum Noi 09, 2003 7:31 pm

Aseara am vz How High un film ... hmmm diferit fata de celelalte ... o comedie destul de reusita zic io ... cu un subiect putin posibil . Oricum merita vazut.

8/10
Tre sa ma apuc de karate sa nu ma bata Dumnezeu

The Wake Up Show™
monk

Mesajde Oribilul Mosh » Dum Noi 09, 2003 8:53 pm

comedia cotata de monk cu nota 8 are 4.7 pe imdb.com , ceea ce ma face sa ma indoiesc de gusturile bunului meu prieten.

Am vazut si eu o comedie usoara pe HBO..care m-a facut sa rad cu lacrimi....Just Visiting . Cu Jean Reno si Christina Applegate (ce dragutza e).

Nota : 7 (pe imdb ...5,7 stele *p)
Oribilul Mosh
Junior Member

Shaolin Soccer

Mesajde superbiggy » Dum Noi 09, 2003 10:58 pm

O beliciune de film Made in China .Vi-l recomand cu cea mai mare caldura.
Profesional oricum oriunde oricind .
superbiggy
Junior Member

Mesajde Totenkopf » Dum Noi 09, 2003 10:58 pm

din ultimele filme care le-am vazut, foarte misto mi s-a parut Equilibrium (cu Christian Bale - viitorul Batman aparent), desi e film de actiune/sf cu scene de lupta gen matrix, te pune si pe ganduri destul de mult, aducandu-ti aminte de 1984 a lu' Orwell...apropos, filmul 1984 facut dupa carte e destul de reusit, si daca v-a placut, merita sa vedeti si Brazil (din 1985) si sa cititi "Brave New World" de Aldous Huxley.
Alt film foarte misto pe care l-am vazut de curand e Basic cu Travolta - mi-aduce aminte de The Usual Suspects cu Kevin Spacey (unul din filmele mele preferate)
aaa, si venind vorba de Kevin Spacey (ca-i misto sa sari asea de la o idee la alta ca o broasca injectata in ochi cu metadona), The Life Of David Gale (cred ca e cel mai nou film al sau) e superb
I pick the god damn terror of the f*cking gods out of my nose! I drank _the Devil_ under seven tables, I'm too _intense_ to die, I am insured for acts of God _and_ Satan! I've packed the brownies of the gods, I leak the Plague from my nether parts, opiates are the _mass_ of my religion! I ran 'em out of Heaven and sold it to Hell for a _profit_! I'm enlightened, I achieved "Nirvana" and took it _home_ with me! When the Rapture comes, I'll make 'em wait! They'll _never_ clean _my_ cage!
Totenkopf
Junior Member

Mesajde Mr Hyde » Mar Noi 11, 2003 3:25 am

Wild At Heart - o mare dezamagire, de departe cel mai prost film al lui Lynch. Se pare ca a deschis drumul filmelor 'crazy' din anii 90 ( "Natural Born Killers', 'True Romance', filmele lui Tarantino).

M - neasteptat de bun, un film facut de Fritz Lang ( Metropolis) in perioada 'post-muta'.
Sunt insatiabil. Mananc par, ceara din urechi, cocolosi de sange inchegat, tot si toate pe care le numesti ale tale.
Mr Hyde

Mesajde nae cinefil » Mar Noi 11, 2003 8:54 am

Memento - de acord cu Moshu`! Desi, cu mai jmulta atentie la detalii cred ca s-ar putea intelege finalul si de la prima vizionare!
Oricum, nu mi s-a parut stralucit!

Just Visiting - cea mai slaba parte din trilogie! In afara efectelor, la care americanii sunt de departe cei mai buni, francezii le-au dat clasa!

Bad Boys II - hmmm...sa zicem ca-i dragutica comedia, pt. ca-mi plac W.Smith si M.Lawrence, dar, ca orice continuare, sub prima parte!

American Wedding - desi nu-i super, e peste partea a doua a trilogiei! Are cateva faze beton(ex: tunderea parului pubian, recuperarea inelului)!
[color=red][color=#000000][color=sienna]citat celebru[color=black] - personaj celebru ([color=silver]by default)[/color]
[/color][/color]
[/color][/color]
nae cinefil

Mesajde vali » Mar Noi 11, 2003 9:36 am

matrix revolutions - nu l-am vazut pe tot, dar nici nu cred ca mai vreau. e destul de trist

american history x - revazut, parca e mai bun

just visiting - slab, indeed
vali

Mesajde Oribilul Mosh » Mar Noi 11, 2003 8:59 pm

Am vazut pentru a treia oara superbul The Road To El Dorado .

Aliosha, tre' sa il vezi neaparat. Tu stii ca in acest film apare Cortez ? Sa vezi ce infiorator era....si a plecat din Spania pentru a cucerii Lumea Noua. Sa vezi cum il aclamau spaniolii : "viva Cortez ! viva Cortez ! "

Imaginile sunt de vis, iar muzica este superba. Mi-as dori s traiesc si eu intr-un oras ca El Dorado.

Pentru Aliosha ..o poza ce il are in centru pe Marele Sef din El Dorado (un fel de Montezuma , dar mult mai gras).

Nota 8/10 pentru acest film.
Nu aveţi permisiunea de a vizualiza fişierele ataşate acestui mesaj.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Mirela » Joi Noi 13, 2003 5:03 pm

Dirty Pretty Things - e cu tipa din Amélie, pe moment imi scapa numele. film bunicel, care prezinta o Londra murdara, ascunsa privirilor trecatoare, o Londra a imigrantilor, putin dusa la extrem, ce-i drept, dar nu in totalitate neadevarata. Un film emotional si subiectiv (adica depinde foarte mult din ce punct de vedere il vezi.)

Matrix Revolutions - slab de tot. am ramas deceptionata.one thing though...numai pe Keavu Reeves puteau sta asa de bine ochelarii aia de soare water-proof... :D
Pink fluffy dynosaurs
Tremendously hardcore...
Mirela

Mesajde vali » Vin Noi 14, 2003 11:03 am

matrix revolutions - chiar mai prost decat reloaded, desi nu credeam ca asa ceva se poate
vali

Mesajde Weet-weet » Vin Noi 14, 2003 5:05 pm

Dracula2000( cu Christopher Plummer )-cel mai inteligent lucru spus acolo a fost despre cartea lui Bram Stocker , ca este o porcarie neadevarata , si cel mai idiot lucru , despre Vlad Tepes , ca era un om nebun . Mi-a placut ideea , dar cred ca se putea sa fie mai bine de atat .
Tanguy - film francez , amuzant , dar nu cred ca as avea rabdarea sa il vad iar ...
Pintesa Mononoké - film de desene animate , japonez , despre spiritele si demonii ce stapanesc padurile si tot ce tine de ele ; superb . Calitatea nu a fost grozava si nu imi place ca amesteca 3D cu 2D , dar tot imi plac desenele japoneze
Calatoria lui Chiiro - tot film de desene animate japonez , tot despre lumea spiritelor , fantomelor .. superb , mi-a placut la nebunie :yD il recomand , ca si pe anteriorul , de altfel , sunt create de acelsai om .. nu-i stiu numele :)
Anti pro-ana
Weet-weet

Mesajde memetshot » Vin Noi 14, 2003 5:15 pm

cica nae zisa Bad Boys II - hmmm...sa zicem ca-i dragutica comedia, pt. ca-mi plac W.Smith si M.Lawrence, dar, ca orice continuare, sub prima parte!

cum ma nae...mie mi s-a parut peste prima parte. si sincer nu as numi-o numa dragutica..

Moshule blec hoc daunu e chiar dupa o faza reala. am vazut de curand la teveu (ca am si io acu cablu) o faza cu somalezii dezbracan un american mort langa elicopter ... intr-adevar e sub saving nenea rayan dar oricum e bun...

film vazut
george of za jangal 2 : 5/10. In timp ce primul film m-a amuzat destul de mult al doilea exagereaza de tot cu prostiile. george e mai prost, tipa e mai proasta, comentariile sunt mai multe...plus ca au schimbat actorii. Mult sub prima parte...
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
meropi, ramane cum am stabilit
memetshot

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Film