Care este parerea voastra despre schimbarea Radio Contact in Kiss Fm!

Glume, poante, farse, lucruri aberante, off-topic grosolan

Care este parerea voastra despre schimbarea Radio Contact in Kiss Fm!

Mesajde Unregistered » Dum Noi 09, 2003 10:41 pm

eu cred ca au facut cel mai urat lucru posibil. cum au avut atata nesimtire incat au schimbat primul radio privat din romania si totodata #1.
Si totusi nu era asa de grav daca isi schimbau numai numele si nu si playlistul si felul de a da melodiile pe post (de cate ori dadeau o melodie pe zi si la cate melodii dadeau una veche) (imi placeau fff mult melodiile care erau date la contact si acesta era primul motiv pentru care ascultam RC si nu alte posturi ca R21 car-l nu-l pot suporta). Acuma la KISS FM ascult toata ziua numa' melodii de acum 3 luni si de acum un an, piese de care abia am scapat si astia iara le dau pe post in loc sa dea piesele care acum sunt in priza ca Michael J, Britney si madonna, Xtina, Justin , 3T, Kylie etc. nu Modern Talking si alte porcarii (genu asta de melodii dau si cei de la 21 si din cauza asta urasc postul)

Daca ar fi sa dau niste note posturilor de radio astea ar fi:
Radio Contact 10+
Radio EuropaFM 8+
Radio Pro Fm 7+
Radio KISS FM - 7
Radio 21 6
Radio Star 6-
Unregistered

Re: Care este parerea voastra despre schimbarea Radio Contact in Kiss Fm!

Mesajde Unregistered » Mie Noi 12, 2003 9:26 pm

Mi se pare absolut de neinteles aceasta strategie de marketing: dupa ce ai creat un brand (de ce sa nu recunoastem ca stiam toti delfinasul albastru) il schimbi cu altul! Nu inteleg!
Unregistered

fun radio

Mesajde mary » Mie Noi 19, 2003 2:29 am

Shi io cred ca KISS sucks,in schimb imi place relansarea lu FUN ,aia cu 100% ro.muzica buna si dj mishto.
mary

Mesajde Fantasya » Mie Noi 19, 2003 8:51 pm

bah kiss fm adica un fel de kitch fm... sincer... vorba lui florin chilian : termopane termopane ....
cine n-a prins subtilitatea: eu urasc termopanele dar as sta intre ele pentru a fi izolata fonic , departe de acest radio... dahh nici nu pot sa-i zic radio....

Radio inseamna Profm : parerea mea :)
Fantasya
Junior Member

Mesajde SCORPY » Joi Noi 20, 2003 5:38 am

Cel mai mult, ma bucur eu, de schimbarea asta. De ce? Nu pentru ca mi-ar placea noul post de radio, ci pentru simplul fapt ca nu transmite stiri si, astfel, am mai putin de lucru la servici.:D
[font="]Fiecare generatie se crede mai inteligenta decat cea dinainte şi mai inteleapta decat urmatoarea. (George Orwell)[/font]
SCORPY
Junior Member

Mesajde Floriris » Joi Noi 20, 2003 10:12 am

Tot Activ fm, si Radio3 raman de baza :p
Rock-ul este cea mai sincera muzica
www.floriris.go.ro
Floriris
Junior Member

Mesajde Unregistered » Vin Noi 21, 2003 12:03 pm

Mi se pare o bataie de joc, mai ales la adresa fanilor Radio Contact. Nu poti schimba un post de radio peste noapte. Preluarea postului (clipul carcotasilor cu preluarea postului )a fost dupa parerea mea o bataie de joc la adresa contactului. De asemenea nu cred ca mai exista cineva din echipa veche. Si nu cred ca postul era pe cale de a da faliment.
Unregistered

Mesajde Unregistered » Vin Noi 21, 2003 12:05 pm

ARE CINEVA O EXPLICATIE DE CE A DISPARUT (A FOST INLOCUIT)CONTACTUL???
Unregistered

Mesajde mithos » Vin Noi 21, 2003 12:38 pm

acest nume SUCKS in the real sense of the word!!!
mithos

Mesajde piskeshu » Lun Noi 24, 2003 3:47 pm

kiss FM a stricat o munca de cativa ani buni. Si numele asta parca e luat din revista Bravo!
Prezumtia de prostie se aplica tuturor !!!
"This used to be a fun house, but now is full of evil clowns..."
piskeshu
banned

Mesajde Sioux » Lun Noi 24, 2003 4:46 pm

Mai cetateni, nu este cazul sa va agitati atat. Schimabrea numelui din Contact in Kisss Fm, se datoreaza faptului ca belgienii pentru ca stau foarte prost, nu numai in Romania, ci in cam pe unde mai au ei radiouri (de retinut este ca al nostru s-a tinut cam cel mai bine dintre Contacturile inconjuratoare) s-au hotarat sa vanda. Cei care au cumparat nu au vrut sa arunce ceva banet pe brand si au optat atunci pentru schimbarea de titulatura. Cat de bine este ca au facut treaba asta, nu stiu. Este clar insa ca e posibil sa aiba o coborare si mai vertiginoasa decat in ultimii doi ani. Reorientarea muzicala, ar trebui sa o dibuiti macar. Kiss Fm in momentul asta se bate de la egal la egal cu Totalul, amandoua optand pentru varianta Adult Contemporany Plus, desi sincer, nu cred ca este o idee chiar atat de buna. Poate ca unii de pe-aici inca nu s-au prins ca un post de radio nu reprezinta un tonomat cu antena. Tocmai de aceea nu este cazul sa se cramponeze de acea muzica "veche" de doua trei luni. Radioul, mai mult decat muzica, inseamna informatie. Radiourile care se adreseaza pustimii, momentan in romania nu exista si nici nu vor exista prea curand, pentru ca nimeni nu face o investitie de 4-500 de mii de euroi, pentru ca radioul pe care il inventeaza sa ajunga in sondaje la "si altii", parte in parte cu radiourile pirat, de aici rezultand si incasarile de rigoare !
In general, intr-un post de radio, muzica este suportul informatiei. Si ar mai fi multe de spus....Dar sa ne oprim aici !
Sioux

Mesajde Sioux » Lun Noi 24, 2003 4:49 pm

....Si cat pe ce sa uit !
Nu Contact a fost primul post de radio privat din Romania, ci Fun Radio, care a avut prima iesire in direct pe 19 Ianuarie 1990....
Sioux

Mesajde Anna|s » Lun Noi 24, 2003 11:21 pm

Pe mine nu ma deranjaza schimbarea de nume... e cam comercial si de prost gust, dar nu conteaza! ceea ce imi displace profund este ca nu mai dau muzica pe care o dadeau inainte. aia era muzica buna si nu doar pentru pustani! era noua ...era un gen de Mtv pe FM.
aucun art ne peut egaler la vie!
Anna|s
Junior Member

Copie...

Mesajde Aurolacul » Mar Noi 25, 2003 12:22 am

Initial trimis de piskeshu
kiss FM a stricat o munca de cativa ani buni. Si numele asta parca e luat din revista Bravo!

Toata lumea stie ca e copiat de la numele Canalului, shi postului de radio KISS din Londra, care transmite urban Garage.
"For evil men to succeed all it takes is for good men to do nothing"
Aurolacul
Junior Member

Mesajde primul ascultator » Mie Noi 26, 2003 12:49 am

pentru Sioux : te corectez si eu pe tine: nici fun-ul nu a emis pe 19 ianuarie 1990. De fapt UNIFUN (mai tarziu UNIFAN -->UNIPLUS -->RADIO STAR) a emis pe 11 ianuarie 1990 la ora 12.00 din universitate.

Despre Contact: a fost cumparat de acelasi domn Burci care are PrimaTv si Radio Star, deci se cam ciondanesc in privinta audientei dar se pare ca in viitor se "pune" de o chestie mare, mult mai mare decat Europa Fm.

imlc@home.ro
primul ascultator

Mesajde Mefisto » Mie Noi 26, 2003 6:08 am

IDIOTENIE...,chiar nu inteleg de ce dupa atati ani s-au decis aduca o alta marie cu aceeasi palarie...,in fine...,si chiar de schimbat doarb forma s-a schimbat ...,restul it;s the same...,dar cine sie...,poate nu stim noi totul...,poate ca a fost o problema de adinistrare cum a fost si in cta interzisa orice club care sa fie numic la mania...,din ce motive nu stiu,m,a depasesc dar poate ca au avut motivul lor...,daca nu sa se consemneze aceasta schimbare ca fiind cea mai proasta din istoria radioului romanesc

Mefisto
Mefisto

Mesajde Unregistered » Mar Dec 23, 2003 2:04 am

Lucrurile sunt acum destul de clare, mai ales pt cine citeste Capitalul (nr 46, pg.25) sau Banii Nostri (nr 49, pg.16). Datorita unei audiente mai mici fata de anii trecuti (vezi grafic Capital nr 49, pg 24), belgienii, care erau actionari majoritari detinand 74% din actiuni (mai aveau 18% Calin Popescu Tariceanu si 8% Giuseppe Rossi directorul general), s-au decis sa vanda. Acum 70% din actiuni le detine Calin Popescu Tariceanu iar restul Giuseppe Rossi. Cristian Burci (ce detine Prima TV si Star FM)actionar in cadrul European Radio Envestement (ERI) a incheiat prin aceasta un contract de management Radio Contact. Daca noul Kiss FM se va dovedi rentabil, Burci (ERI) va cumpara actiunile. S-a preferat aceeasi strategie de schimbare a brandului ca si in cazul Uniplus (Star FM) pentru a economisii bani. Planul este ca Star FM sa se adreseze celor peste 30 ani iar Kiss FM celor intre 15 si 29. Radio Contact Romania va mai exista ca firma si isi va mai pastra licenta brandului Radio Contact pt inca trei ani chiar daca nu-l foloseste.

Parerea mea este ca adevarul este undeva la mijloc. Radio Contact era un Radio cu renume. Dar de ce nu s-au gasit strategii pt a il readuce din nou in topuri ramane o intrebare deschisa. Este adevarat ca in ultimul timp nu mai era in topuri dar poate si ascultatorii au si ei o vina, caci multi s-au decis sa asculte Radio 21 (care parerea mea a aparut initial ca o copie a Contactului avand si multi DJ preluati de la Contact), numai din simplul motiv: Carcotasii, care de ceva timp in coace au devenit o moda, si cum carcoteala il caracterizeaza pe roman, logic ca a prins.
Si ideea ca un grupaj informativ de 5 minute era in plus la un post de radio (Kiss FM) dovedeste nivelul gandirii romanilor. Radio Contact era o imbinare frumoasa intre Muzica si Informatie.
Dar asta e... vom vedea ce va fi.
Sper ca acum lucrurile sunt clare, caci pe mine strategia de a schimba peste noapte Brandul m-a lasat total in ceata si cu greu am aflat ce s-a intamplat. De observat ca schimbarea s-a mediatizat foarte foarte putin, de parca Contactul nici nu a existat inainte.
Ce post o sa ascult pe viitor... probabil Europa FM.
Unregistered

Mesajde UnCopilutz » Mar Dec 23, 2003 6:41 pm

Mare cacat ce s-a intamplat cu acest radio. a fost cumparat doar pentru frecventa ... si...nimic mai mult. putea ramane acelasi nume , linisit .... a fost alegerea sefilor .
concluzie : strangeti bani , cumparati l inapoi si schimbati i numele in contact
" Tatal meu zideste case
Cocotat pe schele
Si cu fruntea lui ajunge
Pana sus la stele."
UnCopilutz
Junior Member

Pareri

Mesajde Dragos C. » Mie Dec 24, 2003 2:28 am

Initial trimis de Unregistered
[..]Acuma la KISS FM ascult toata ziua numa' melodii de acum 3 luni si de acum un an, piese de care abia am scapat si astia iara le dau pe post in loc sa dea piesele care acum sunt in priza ca Michael J, Britney si madonna, Xtina, Justin , 3T, Kylie etc. nu Modern Talking si alte porcarii (genu asta de melodii dau si cei de la 21 si din cauza asta urasc postul)[..]

Ce-i nou nu-i neaparat si bun. Deci tie nu-ti plac melodiile vechi si asculti piesele comerciale ale "artistilor" mai sus numiti. Ok. Mie imi place Modern Talking si daca astia de la KISS Fm dau asa ceva, atunci o sa-i ascult cu placere.

N-am prea avut timp de radio, dar lasa ca vine ea sesiunea si atunci o sa vad daca KISS-u' asta e bun de ceva. Inainte ascultam Radio Contact.
Lasa-ma sa-ti transform lacrimile in flori si sa te bucuri, si sa simt din zambetul tau o eternitate.
Dragos C.
Junior Member

Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii