C.M - nu suntem tampiti sa incercam sa civilizam o societate asa ca ne doare la salam
4305
ma gandesc ca poate intereseaza pe cineva:
Organizatorii Festivalului DaKINO au decis sí£ organizeze o nouí£ proiectie a celui mai recent film al lui Quentin Tarantino, "Kill Bill", dupí£ succesul pe care l-a avut la prima proiectie care a avut loc, marti seara, se aratí£ intr-un comunicat.
Filmul lui Tarantino va avea a doua proiectie, vineri, la 22.30, la Palatul Copiilor, dupí£ un alt film asteptat, "Dogville" de Lars von Trier.
Sala mare a Palatului Copiilor a fost arhipliní£, marti, de spectatori dornici sí£ vadí£ ultima "ní£zbitie" a lui Tarantino. Filmul, construit asemí£ní£tor cu succesul de la mijlocul anilor '90 "Pulp Fiction" si cu o coloaní£ sonorí£ pe care se regí£seste si naiul lui Gheorghe Zamfir, a tintuit publicul mai bine de douí£ ore in fotolii.
Al patrulea film al lui Tarantino este povestea unei asasine plí£tite, Black Mamba (Uma Thurman) care se rí£zbuní£ pe cei care i-au ucis toti invitatii la propria nuntí£. Black Mamba va ajunge la seful bandei criminale, Bill, abia in a doua parte a filmului, care este asteptatí£ sí£ aparí£ peste citeva luni.
Organizatorii Festivalului DaKINO au decis sí£ organizeze o nouí£ proiectie a celui mai recent film al lui Quentin Tarantino, "Kill Bill", dupí£ succesul pe care l-a avut la prima proiectie care a avut loc, marti seara, se aratí£ intr-un comunicat.
Filmul lui Tarantino va avea a doua proiectie, vineri, la 22.30, la Palatul Copiilor, dupí£ un alt film asteptat, "Dogville" de Lars von Trier.
Sala mare a Palatului Copiilor a fost arhipliní£, marti, de spectatori dornici sí£ vadí£ ultima "ní£zbitie" a lui Tarantino. Filmul, construit asemí£ní£tor cu succesul de la mijlocul anilor '90 "Pulp Fiction" si cu o coloaní£ sonorí£ pe care se regí£seste si naiul lui Gheorghe Zamfir, a tintuit publicul mai bine de douí£ ore in fotolii.
Al patrulea film al lui Tarantino este povestea unei asasine plí£tite, Black Mamba (Uma Thurman) care se rí£zbuní£ pe cei care i-au ucis toti invitatii la propria nuntí£. Black Mamba va ajunge la seful bandei criminale, Bill, abia in a doua parte a filmului, care este asteptatí£ sí£ aparí£ peste citeva luni.
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-

baixinho© - Mesaje: 14117
mama ce-mi place discutia intre aphe si mi'ita...
cu toate ca ei vorbesc in chineza cu compasu la pian (io n-am vazut nici unu :p ) si cu diferite la-uri end ecetera mie mi se cam pare ca ei se cearta de aiurea nici unu neaducand un argument contra lu alalat ... dar ei se cearta de zici ca sunt iubiti (no ofence aphe)
:yD
cu toate ca ei vorbesc in chineza cu compasu la pian (io n-am vazut nici unu :p ) si cu diferite la-uri end ecetera mie mi se cam pare ca ei se cearta de aiurea nici unu neaducand un argument contra lu alalat ... dar ei se cearta de zici ca sunt iubiti (no ofence aphe)
:yD
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
meropi, ramane cum am stabilit
-

memetshot - Mesaje: 7050
nai intzeles iarash ni'ca lupule, ei au dat-o in balarii, afex are dreptate, majoriatea pianelor clasice au 7 octave, asta era ideea
argumentele au dus la balarii
si afex se egzprima iel mai stufos de felu lui, numa io ii sunt nashu :j
argumentele au dus la balarii
si afex se egzprima iel mai stufos de felu lui, numa io ii sunt nashu :j
semnatura fara culori si nestridenta
- gaga
dana tu-i iesti nasha
habar n-am care are dreptate dar ma amuza tare de tot. Dupa cum spuneam si mai devreme ce ne-am face daca mi;ita acest clasic in viata ar fi banat...
habar n-am care are dreptate dar ma amuza tare de tot. Dupa cum spuneam si mai devreme ce ne-am face daca mi;ita acest clasic in viata ar fi banat...
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
-

lishtine, dap ... shi ca urmare va gratulez cu un la revedeanu incoerent...
mam ras cu lacrimi citind postu' de pe chestii frumuase al sburatorului, a compus o chestie sensibila si a gresit saracu (din tastare) o litera la trandafiru ala si nush de ce m-a facut sa rad cu lacrimi... sunt om rau :j
mam ras cu lacrimi citind postu' de pe chestii frumuase al sburatorului, a compus o chestie sensibila si a gresit saracu (din tastare) o litera la trandafiru ala si nush de ce m-a facut sa rad cu lacrimi... sunt om rau :j
- gaga
"inc-o zi inc-o poveste"-zicea bug mafia demult...!
va salut pe totz care vetzi fi p`aiciea, da` mai ales pe animaloo, care-i constant!(van der stock):)!
peseu: care-i treaba ci miaita si afexu si unde, ca-s curios!
iar plec, da`revin brusc!
va salut pe totz care vetzi fi p`aiciea, da` mai ales pe animaloo, care-i constant!(van der stock):)!
peseu: care-i treaba ci miaita si afexu si unde, ca-s curios!
iar plec, da`revin brusc!
[color=red][color=#000000][color=sienna]citat celebru[color=black] - personaj celebru ([color=silver]by default)[/color]
[/color][/color][/color][/color]
[/color][/color][/color][/color]
-

nae cinefil - Mesaje: 3740
sodai
afara-i frig, in casa-i frig, deschid fereastra larg si strig
sa ne traieshti partid iubit ca ne-ai calit
another shitty day
online again
naie, iote acilea se cearta afex cu mi'aitza
bah voi atzi citit bancurile alea seci si cacatoare gen "cum se cheama un caine fara picioare?"
afara-i frig, in casa-i frig, deschid fereastra larg si strig
sa ne traieshti partid iubit ca ne-ai calit
another shitty day
online again
naie, iote acilea se cearta afex cu mi'aitza
bah voi atzi citit bancurile alea seci si cacatoare gen "cum se cheama un caine fara picioare?"
- gaga
care este! deci bre baicse, eo dabia acuma am vazut ca tu vreau pentru ca sa ne vedem da uite ca fost cam tardiva cererea ta, eo cam shutinduma dacolo. az stau cuminte la biuro shi dabia maine ma mai duc pacolo, da o sa stau tuata zioa. eo zic sa ne dam pemeie (da dana, de data asta ie vorba de baicsu) ca sa vedem cum procedam. asta in cazu in care mai ie valabela doleantza.
-

neatza - Mesaje: 5820
neatzule (sau altu' care a primit pemeu cu linku de muzica de la cascatu' de afex), dati-mi si mie un mail cu linku site-ului MEU (bag pixu in politica firmei pe aceasta cale) ...
afexu ie banat pt mailu' meu, cred io, astia il vad ca pe un virus ceva ceea ce si este.
va multzumesc
afexu ie banat pt mailu' meu, cred io, astia il vad ca pe un virus ceva ceea ce si este.
va multzumesc
- gaga
neatza neatza , naiti si normal si neatza dana...cum va simtiti in aceasta zi superba? unde superb= kko
dana ce bance ie alea?
dana ce bance ie alea?
-

gata, am rezolvat, m-a mailuit neatza da' degeaba ca nu pot accesa pe motiv de politica firmei, alt motiv ca sa ma cac in ea de treaba ...
animal2o, bancurile astea:
> Stii cum se cheama un caine fara picioare? Nu se cheama ca oricum nu vine.
> la usa:
> "cioc, cioc"
> dinauntru:"cine e?"
> raspuns:"eu"
> intrebare:"EU???????"
> stitzi cum se uita o rata in beci?
> iei rata o duci in beci si o uiti acolo
> Un iepuras epila un vierme pe fundul marii.Vine un
> rechin si-l roaga pe vierme:"Ba, eu cred ca ma inec"
> Nimeni si Prost au ajuns la mare.Se duc sa faca baie:
> Nimeni se inneaca!Prost suna la salvamar:
> -Ba,se inneaca Nimeni!
> -Ba,tu esti prost?
> -Da ma,eu sunt!
> Care e diferenta dintre o gaina?
> -Are picioarele paralele, mai ales stangul.
> Un om mergea linistit prin desert cand deodata ia o palma. Se uita in
> dreapta, in stanga, in spate, nimeni. Se uita in sus: senin.
> Mai merge si iarasi ia o palma. Se uita in dreapta, in stanga, in spate,
> nimeni. Se uita in sus: senin.
> Merge mai departe: la fel, iarasi ia o palma. Se uita in dreapta, in
stanga,
> in spate, nimeni. Se uita in sus: senin.
> Si asa a luat trei palme din senin.
animal2o, bancurile astea:
> Stii cum se cheama un caine fara picioare? Nu se cheama ca oricum nu vine.
> la usa:
> "cioc, cioc"
> dinauntru:"cine e?"
> raspuns:"eu"
> intrebare:"EU???????"
> stitzi cum se uita o rata in beci?
> iei rata o duci in beci si o uiti acolo
> Un iepuras epila un vierme pe fundul marii.Vine un
> rechin si-l roaga pe vierme:"Ba, eu cred ca ma inec"
> Nimeni si Prost au ajuns la mare.Se duc sa faca baie:
> Nimeni se inneaca!Prost suna la salvamar:
> -Ba,se inneaca Nimeni!
> -Ba,tu esti prost?
> -Da ma,eu sunt!
> Care e diferenta dintre o gaina?
> -Are picioarele paralele, mai ales stangul.
> Un om mergea linistit prin desert cand deodata ia o palma. Se uita in
> dreapta, in stanga, in spate, nimeni. Se uita in sus: senin.
> Mai merge si iarasi ia o palma. Se uita in dreapta, in stanga, in spate,
> nimeni. Se uita in sus: senin.
> Merge mai departe: la fel, iarasi ia o palma. Se uita in dreapta, in
stanga,
> in spate, nimeni. Se uita in sus: senin.
> Si asa a luat trei palme din senin.
- gaga
-

asa de greu merge netu de am si uitat ce vroiam ca sa zic cand am dat raspunde, acum un sfert de ora. am uitat. revin.
na ca postaratz snop de cand am bagat io mesaju (nu mai postatz ca sa bag si io macar un post coerent!)
deci:
da.
nu merge netu. naspa. :cry:
na ca postaratz snop de cand am bagat io mesaju (nu mai postatz ca sa bag si io macar un post coerent!)
deci:
ce faci bre? pe unteai fost? cu treba?
da.
nu merge netu. naspa. :cry:
-

nocturna - Mesaje: 8725
shai termenat cu treaba sau nu? mia dat tzeapa ajtia cu dakino care a fost un film asear care nu aparea in program shi lam perdut. respectivii ie rugatz insistent sa treaca pacilea ca are sash ridice neshte cuvinte grele de la mine.
-

Initial trimis de dana
vali so suji si ete fleoshc
concluzii:
1. esti suparata si de aia imi zici sa ti-o sug
2. nu esti suparata si ti se rupe
pula mea, cand o sa fie femeile ce vor de la viata???
horatati-va draq odata ca imbatranim si ni se usuca

some people deserve to die
-

vali - Mesaje: 5729
nustu probabil ca ma amuza sa vad ce iti mai scoate mintea...ca parca viata pacilea ie najpa fara esti irecuperabil! ...poate sunt un fel de masochist mental adica imi place sa se ia lumea de neuronu meu.
vorbind de maso..."chisti" nu "ni", fusa aseara o emisiune pe mtv cu niste tipi care probabil ca au avut o copilarie grea, violati de parinti si ale alea...unu si-a prins jucaria intr-o cursa de soareci, altu si-a aprins parul pubian cu o lampa, au mancat pizza cu par si tot felu de chestii d-astea...intrebare intrebatoare: de ce ar face cineva asa ceva?
vorbind de maso..."chisti" nu "ni", fusa aseara o emisiune pe mtv cu niste tipi care probabil ca au avut o copilarie grea, violati de parinti si ale alea...unu si-a prins jucaria intr-o cursa de soareci, altu si-a aprins parul pubian cu o lampa, au mancat pizza cu par si tot felu de chestii d-astea...intrebare intrebatoare: de ce ar face cineva asa ceva?
-

-

neatza: deci da, si astept 3 decembrie.
animalu: cand, scormonind prin cerebel cu dejetu mic, o sa-tzi gasesti ala unicu neuronu sa ne anuntzi si pe noi. ca io nu te cred pe cuvant cand zici ca-l ai.
animalu: cand, scormonind prin cerebel cu dejetu mic, o sa-tzi gasesti ala unicu neuronu sa ne anuntzi si pe noi. ca io nu te cred pe cuvant cand zici ca-l ai.
-

nocturna - Mesaje: 8725