Comentarii (im)pertinente la "Forumistul lunii"
Moderator: anjin-san
pai tu crezi ca te voteaza lumea doar pentru ca ne spui cand pleci si cand vii de la scoala ? sau pentru ca ne spui ca te culci.
tre' sa muncesti Gabizz. tre' sa muncesti din greu !

tre' sa muncesti Gabizz. tre' sa muncesti din greu !
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
da, promit sa ma pun pe treaba. Am in gand cateva posturi/subiecte frumoase exceptandu-l pe ala de pe psihologie pt care astept macar un vot luna viitoare. ca doar pe asta de luna asta i l-ai anulat lu love...
- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
- Toţi in păr!
-
gabuba - Mesaje: 6847
nu i l-am anulat. l-am luat in calcul. ca te-a mai votat si pentru alte chestii.
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Un mic clasament provizoriu
1.dornea 21 p
2.Nicholas_Alex 15 p
3.Aurolacu 12 p
4.Eufrosin Poteca 10 p
5.Love2Fly 5 p
6.Necko 4 p
6.Nanuk 4 p
8.catharsis 3 p
8.Hades 3 p
10.Oribilul Mosh 1 p
10.dana 1 p
Oribilul Mosh si dana impart lanterna roshie
Lupta pentru medalii este foarte stransa. M-am gandit sa ofer premiu castigatorului din aceasta luna un post de moderare pe literatura. dana si fane vor avea un coleg celebru...alesul forumului. :j
2.Nicholas_Alex 15 p
3.Aurolacu 12 p
4.Eufrosin Poteca 10 p
5.Love2Fly 5 p
6.Necko 4 p
6.Nanuk 4 p
8.catharsis 3 p
8.Hades 3 p
10.Oribilul Mosh 1 p
10.dana 1 p
Oribilul Mosh si dana impart lanterna roshie

Lupta pentru medalii este foarte stransa. M-am gandit sa ofer premiu castigatorului din aceasta luna un post de moderare pe literatura. dana si fane vor avea un coleg celebru...alesul forumului. :j
-
bah, eo numpart nimic cu tine, trebuia satz fie clar asta de la prima bere turnata pe tine... eo nam vazut sa ma fi votat cineva, asa sa stii, eo numpart nimic cu tine ...
te-au luat altzii la aberantu' lunii si te oftici? fa un sondaj cu aberantu lumii, puate o bati pe nanuka, desi acolo puate te ia dicklady, amandoua avand atuul unui trai decent peste hotare.
te-au luat altzii la aberantu' lunii si te oftici? fa un sondaj cu aberantu lumii, puate o bati pe nanuka, desi acolo puate te ia dicklady, amandoua avand atuul unui trai decent peste hotare.
semnatura fara culori si nestridenta
- gaga
te-a votat Necko bah. ce om inconstient. cica ne invetzi carte sau nu mai stiu ce motiv a dat.
deci...din pacate sunt egal cu tine, draga mamut pe nume dana. in halu asta am ajuns. am o armata de lutze...si am ajuns sa am acelasi voturi ca tine. a draq soarta !
nocturna, unde zice mai tata...ca nu e voie cu adminii ? ai facut matale regulament nou as'noapte ?
deci...din pacate sunt egal cu tine, draga mamut pe nume dana. in halu asta am ajuns. am o armata de lutze...si am ajuns sa am acelasi voturi ca tine. a draq soarta !
nocturna, unde zice mai tata...ca nu e voie cu adminii ? ai facut matale regulament nou as'noapte ?
-
statzi mah ca mi-a dat Hades 3 p..desi il rugasem sa imi dea 5. Hades...iti dadeam o Stela. asa tre' sa te multumesti cu un Bergen draft.
-
pai iote ce zicea moshu admin:
deci nu era cazu, nu? exces de zel.
Oribilul Mosh scrie:administratorii (Aliosha , Oribilul Mosh , vali , xkran) nu participa la concurs , deci nu e cazul sa ii votati
deci nu era cazu, nu? exces de zel.
-
nocturna - Mesaje: 8725
pai aia era anu trecut. ce imi aratzi regulamentul vechi ? actualul regulament este facut de Wild Rose :B ...si nu a zis nimic in privintza adminilor....deci inseamna ca e voie. :lol:
hai..voteaza si matale pe dornea....ca stiu ca e alesul unanim al cm-ului pe aceasta luna. sau te gandeai sa-i dai votul lui Love2Fly ?
hai..voteaza si matale pe dornea....ca stiu ca e alesul unanim al cm-ului pe aceasta luna. sau te gandeai sa-i dai votul lui Love2Fly ?
-
cu alte cuvinte, regulamentu a murit, ne pisham pe regulament, nu mai avem nevoie de regulament.
da' nu mai bine va-ntalnitzi voi la o bere hut shi va batetz pe umar shi va felicitatz pentru meritele osebite aduse la jurnal shi va acordatz simbolic premiu de cel mai bun shi cel mai frumos? mai scutitz shi descongestionatz spatziu virtual.
da' nu mai bine va-ntalnitzi voi la o bere hut shi va batetz pe umar shi va felicitatz pentru meritele osebite aduse la jurnal shi va acordatz simbolic premiu de cel mai bun shi cel mai frumos? mai scutitz shi descongestionatz spatziu virtual.
-
nocturna - Mesaje: 8725
nu stiam ca te preocupa spatiul de pe serverele fanclub. pai nu putem stii cine castiga.....ca nu e mereu dintre ai nostrii. de exemplu de 3 ori a castigat domnul eye. parca si matale ai fost pe aproape. it's a close contest...cum ar spune comentatorii de limba engleza ai Eurosportului. asa ca varaianta cu berea hut cade. abia dupa anuntarea rezultatelor ne vom felicita..daca ai nostrii castiga. daca ia dornea sau aurolacu..bucuria voastra. sarbatoritzi voi in bugatti2000 cu o fasole si ciolan.
-
animal...nu stiam ca si tu tragi de fiare, asemeni Aurolacului. am vazut eu in poza cu matale (aia de ti-ai pus bulina galbena pe fatza) ca ai brandu frumos...dar am zis ca lucrezi la maimutza.
-
http://www.fanclub.ro/showthread.php?t=10313 : moshule am scris si io egzercitiili mele
dana: am rezolvat treaba cu michimausii...
dana: am rezolvat treaba cu michimausii...
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
meropi, ramane cum am stabilit
-
memetshot - Mesaje: 7050
-
neatza - Mesaje: 5820
danone a zis
adica o faci grasa pe Nanuk ? (:|
----
aiurea animal...mi-ai zis mie ca ai baut airan (sau cum ii zice la ceaiu ala arabesc). nu ne mai pacali ca bei tuica si alte alcoalee.
Nanuk care imparte cu generozitate tot ceea ce puate imparti cu generozitate, plus inca vreo 5 kile
adica o faci grasa pe Nanuk ? (:|
----
aiurea animal...mi-ai zis mie ca ai baut airan (sau cum ii zice la ceaiu ala arabesc). nu ne mai pacali ca bei tuica si alte alcoalee.
-
e ca in NBA...se joaca pana in ultima secunda. sau cum a fost la Super Bowl in acest an.
sau ca in Lord of the rings. Sauron era sigur pe victorie..dar l-au infrant 2 hobitzi.
d'aia zic !

sau ca in Lord of the rings. Sauron era sigur pe victorie..dar l-au infrant 2 hobitzi.
d'aia zic !

-
-
pai se stia de dinainte cine castiga. important este modul prin care au facut-o. d'aia merita sa te uiti.
sau credeai ca la sfarsit mor hobitzii...si ramane vrajitorul cel rau ?
si acum se stie cine castiga...dar se joaca pana in ultima secunda...si spectatorii stau cu sufletul la gura...sustinandu-l pe dornea !
sau credeai ca la sfarsit mor hobitzii...si ramane vrajitorul cel rau ?
si acum se stie cine castiga...dar se joaca pana in ultima secunda...si spectatorii stau cu sufletul la gura...sustinandu-l pe dornea !
-
moshule: sa nu te bag pe aberatii..airanul ala ie iaurt
moshule: sa nu te bag pe aberatii..airanul ala ie iaurt
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
-
memetshot - Mesaje: 7050
-
adica o faci grasa pe Nanuk ?
----
aiurea animal...mi-ai zis mie ca ai baut airan (sau cum ii zice la ceaiu ala arabesc).
n-am facut-o io pe nanukanperete, ce, mi-a zis mami pe undeva?
vezi ca daca vrei documentatzie are airan la shaormeria ta din coltz si invatza sa diferentziezi ciaiu de iaurt ca alfel daca te pishi dupa cetz batzi maimutza o sa crezi ca ti-a ieshit de-o laba

semnatura fara culori si nestridenta
- gaga
EU ma gandeam ca daca imi dati voi forumistu lunii o sa insemne ceva si ma simt eu mai multumit da pana la urma nu vad nici o faza.
Voi nu ma faceti forumistu lunii la merite ci tot la fel cum Quasimodo a fost facut papa(era regele prostilor).
Voi nu ma faceti forumistu lunii la merite ci tot la fel cum Quasimodo a fost facut papa(era regele prostilor).
Would you like it if you hit Del for your whole life to go away?
-
Mr Teo - Junior Member
dornica esti demential zau...stau special la servici sa te citesc.
dezvolta si matale putin legatura quasimodo si papa...esti prea ermetic uneori , cel putin pt mine.
dezvolta si matale putin legatura quasimodo si papa...esti prea ermetic uneori , cel putin pt mine.
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-
eyewitness - Mesaje: 19220
Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma