vama veche
23 mesaje
• Pagina 1 din 1
vama veche
vama veche e cea mai tare nu zic ca e cel mai tare rock
dar are super melodii daca ganditi ca mine scrietimi
- Corina Tengher
Re: vama veche
Initial trimis de Corina Tengher
Da, ai dreptate, nu este cea mai tare trupa dar si ei sunt sunt tari si au versuri faine chiar bune. Mie imi plac si ceea ce imi place cel mai mult este cum se combina vocea solistului cu versurile, care te rascolesc. Mi-a facut placere. pentru alte data si alte conversati ma gasesti pe Yahoo messenger cu ID- ul: bilancata
- Vizitator
bogdan
Eu gandesc la fel ca si tine in printa asta si as dori sa mai vb cu tine despre aceasta formatie TARE de tot.Eu sunt un mare fan al acestei formatii si visul meu e sa beau o bere cu Tudor stand la un pahar de vorba .Apropo nu sti pe unde mai concerteaza oamenii astia,am inteles ca au scos deja albumul de mult asteptat .
- NOrock
- Junior Member
Re: vama veche
Initial trimis de Corina Tengher
first of all :Vama Veche nu canta rock da fac o muzica destul de buna imi plac vreo 5 piese.
second of all:'scrietimi'?
-
alina - Junior Member
Borasti si castigi!
Initial trimis de curly
lately,vama veche sucks!!!!!
curly dixit......end of story
Pai cam asa zic si io, da' sunt unii care au alta parere. Poate vor sa le-o tragem pe dreapta.
- Sick Tear
- Junior Member
Initial trimis de alina
VV sunt buni fata de altii (V*****,3**,An***,)si sucks pe langa IRIS ,CARGO,PHOENIX, PASAREA COLIBRI ,VALI STERIAN ,SEMNAL M, etc.
Bine mai Alina, o lasam balta cu Iris si incepem cu Vama veche?! Nu comentez vama veche vs iris ca stiu ca nu ajungem nicaieri. MAi mult, tu ai pus niste supertrupe acolo, fara dubiu. De ce nu poti sa accepti ca si VAma veche e in aceeasi categorie, chiar daca sunt tineri. Pe bune, de unde conceptia asta ca doar formatiile experimentate au valoare?!
Te legai de faptul ca vv nu canta rock. Partial adevarat. Dar e mai rock decat Sterian sau Pasarea Colibri care fac un FOLK de nota 10! Cred ca ar fi mai simplu daca nu am mai incerca sa categorisim formatiile pe rock, pop, pop-rock cu influente de jazz si punk, sa ajungem la niste aberatii de zile mari.
In plus, ce Dumnezeu nu-ti place la Vama veche?! Live sunt excelenti, versurile (trecand peste maneaua asta cu trasu pe dreapta) cool, muzica destul de elaborata... Care-i problema?!
"Si nu stiu sa tac..."
cand e vorba de
"Un popor detergent incuiat in televizor"
cand e vorba de
- Kryszti
- Junior Member
Initial trimis de curly
lately,vama veche sucks!!!!!
curly dixit......end of story
nu ne mai trageti.. e doar o melodie comerciala. dar tot ce fac oamenii aia acolo, ramane cool! Inclusiv Primavara!
eu dixit
"Si nu stiu sa tac..."
cand e vorba de
cand e vorba de
- Kryszti
- Junior Member
Dupa cum nu cred ca ai obs eu sunt cu oldies de ex acuma ascult un cat stevens vero vero.
Vama Veche imi place si nu-mi place Nu am chef intotdeauna de ei desi un Hotel Chismigiu nu refuz niciodata!Si in plus pt ei n-as da ultimu ban din buznar cum as da de ex. la formatiile mai sus amintite.
Vama Veche imi place si nu-mi place Nu am chef intotdeauna de ei desi un Hotel Chismigiu nu refuz niciodata!Si in plus pt ei n-as da ultimu ban din buznar cum as da de ex. la formatiile mai sus amintite.
-
alina - Junior Member
Initial trimis de alina
Dupa cum nu cred ca ai obs eu sunt cu oldies de ex acuma ascult un cat stevens vero vero.
Fie...
"Si nu stiu sa tac..."
cand e vorba de
cand e vorba de
- Kryszti
- Junior Member
Initial trimis de MoRf|nA
yeap!!!sunt prea tari...concertu' din laptarie de pe 21 dec 2001 a fost super tare...vama veche e unica...daca nu va mai fi...voi muri
incet...incet...
incet...incet ... sunt unici ,sunt super ,nu am ajuns in laptarie dar de cand ii stiu(1998)nu m-au dezamagin in nici un concert. sa sti ca a fost super si concertul din cluj din ianuarie.
daca sti ceva de un concert in viitor scrie-mi
- vura bogdan
- Junior Member
Initial trimis de alina
VV sunt buni fata de altii (V*****,3**,An***,)si sucks pe langa IRIS ,CARGO,PHOENIX, PASAREA COLIBRI ,VALI STERIAN ,SEMNAL M, etc.
sorry ca intrerup o discutie ,dar draga alina iti dau dreptate
si nu-ti dau caci nu cred ca ai luat in calcul vechimea trupelor : IRIS
CARGO...
ASA CA PT ACEST TIMP SUNT FOARTE BUNI
- vura bogdan
- Junior Member
Initial trimis de Kryszti
Bine mai Alina, o lasam balta cu Iris si incepem cu Vama veche?! Nu comentez vama veche vs iris ca stiu ca nu ajungem nicaieri. MAi mult, tu ai pus niste supertrupe acolo, fara dubiu. De ce nu poti sa accepti ca si VAma veche e in aceeasi categorie, chiar daca sunt tineri. Pe bune, de unde conceptia asta ca doar formatiile experimentate au valoare?!
Te legai de faptul ca vv nu canta rock. Partial adevarat. Dar e mai rock decat Sterian sau Pasarea Colibri care fac un FOLK de nota 10! Cred ca ar fi mai simplu daca nu am mai incerca sa categorisim formatiile pe rock, pop, pop-rock cu influente de jazz si punk, sa ajungem la niste aberatii de zile mari.
In plus, ce Dumnezeu nu-ti place la Vama veche?! Live sunt excelenti, versurile (trecand peste maneaua asta cu trasu pe dreapta) cool, muzica destul de elaborata... Care-i problema?!
Ai dreptate...nu cred ca ar trebui sa fie vreo problema...chiar nu ma asteptam ca unui fan Iris,deci unul care stie ce inseamna muzica, sa nu-i placa Vama Veche
Mai exista si exceptii cand inexistenta chitarii intr-o formatie nu afecteaza calitatea muzicii.
"I trust I make myself obscure"
- LMG
- Junior Member
Initial trimis de LMG
Ai dreptate...nu cred ca ar trebui sa fie vreo problema...chiar nu ma asteptam ca unui fan Iris,deci unul care stie ce inseamna muzica, sa nu-i placa Vama Veche
Mai exista si exceptii cand inexistenta chitarii intr-o formatie nu afecteaza calitatea muzicii.
Gusturi.. gusturi... Dar Vama Veche e una dintre cele mai bune si "exceptionale" (in sensul de original, atipic) formatii din Romania.
"Si nu stiu sa tac..."
cand e vorba de
cand e vorba de
- Kryszti
- Junior Member
Vama Veche nu canta rock, Vama Veche face teatru de revista, Vama Veche aduce mai mult a jazz, suna bine oricum, nu mai conteaza ce canta, numai ca, in piesele lor gasesti cu preponderenta povesti amare de dragoste, si cand zici ca ai dat peste o piesa nu chiar asa de deprimanta, iti apare o piesa cu "I hat my mother, I hate my father", ori asta nu-mi prea surade mie!
......noapte buna si pofta buna la masa...de Demostene Botez
-
Zgubilici - Junior Member
Dupa cum am mai spus, e al naibii de greu sa bagi trupel ebune in nu stiu ce categorie, ca toate fac un fusion... Nu mai e anul 85, cand se cantra un heavy pur sau un hard pur s.amd. Acum e greu de stabilit granita dintre rock, jazz, blues etc.
Uite ca baba novac e greu de acceptat ca trupa de jazz, d'apoi vama veche.
Uite ca baba novac e greu de acceptat ca trupa de jazz, d'apoi vama veche.
"Si nu stiu sa tac..."
cand e vorba de
cand e vorba de
- Kryszti
- Junior Member
Uei, primul album, dak l-ati ascultat (cel pe care au si piese in engleza) aduce tare mult a jazz...apoi urmatorul are shi jazz...shi ceva...nush cum, al lui...deci...rock nu e cu siguranta.
Totusi melodiile lor iti vin in minte (mai ales in momente dintr'alea de te lasa prietenu'/prietena...).
CONCLUZIE: Sunt adevarati si stiu ce si cum sa cante.
Totusi melodiile lor iti vin in minte (mai ales in momente dintr'alea de te lasa prietenu'/prietena...).
CONCLUZIE: Sunt adevarati si stiu ce si cum sa cante.
Shi dupa cum spunea marele maestru Porky Pig...."That's all folks!"
- Sfantu`
- Junior Member
parerea mia!
noi astia mai vechi mai vorbitaram....vv nu canta rock da' spiritul rock exista in muzcia lor....da' pe primul album(cel mai bun dpmdv)..e mult jazz al doilea e spre pop da' tot cu pian,tobe si bass,iar asta cu politia e de tot kktu'!
trei arme am la indemana
vointa-mi creste zi de zi,
onoare,suflet si credinta
calauzit de ele orice-ar fi.
vointa-mi creste zi de zi,
onoare,suflet si credinta
calauzit de ele orice-ar fi.
- Rockeru'Somer
- Junior Member
23 mesaje
• Pagina 1 din 1