Ce trupe(ora actuala)credeti ca vor putea schimba ceva in bine in muzica din Romania?

Glume, poante, farse, lucruri aberante, off-topic grosolan

Ce trupe(ora actuala)credeti ca vor putea schimba ceva in bine in muzica din Romania?

Mesajde Unknown Artist » Vin Noi 21, 2003 11:22 pm

As fi curios sa vad care e parerea oamenilor despre muzica din tara in care traim.Oare mai exista vreo speranta!!!???....
Unknown Artist

Mesajde Burning|Flame » Sâm Noi 22, 2003 2:43 pm

;a ;a ;a ;a ;a ;a
Bai tu te-ai gandit vreun pic cnd ai facut acest subiect.E logic ca nimeni nu poate face ceva din muzica romana sa devina si internationala
;a ;a ;a ;a
Am crezut cand ingerii mi-au spus
Ca singur n-am sa fiu
Am crezut in primul tau sarut
Dar a fost prea tarziu
Versurile astea s chiar de ca..:bleah:
Burning|Flame
Junior Member

Mesajde SCORPY » Sâm Noi 22, 2003 4:53 pm

Ba! Cred ca ar putea face cineva ceva cu muzica romaneasca. Bine, nu cu asta care exista acum. Desi trebuie sa recunosc ca sunt slabe sperante. Totul depinde de cei care asculta muzica. Daca vom continua sa acceptam toate spurcaciunile care se difuzeaza in prezent pe la TV, normal ca saracii oameni care sunt capabili sa faca muzica adevarata(pentru ca exista totusi si din astia, cu toate ca va e greu sa credeti) vor fi tentati sa ramana in stand by, dar vor face si ei muzica comerciala ca sa mai ciuguleasca cate un banutz.
[font="]Fiecare generatie se crede mai inteligenta decat cea dinainte şi mai inteleapta decat urmatoarea. (George Orwell)[/font]
SCORPY
Junior Member

4261

Mesajde baixinho© » Dum Noi 23, 2003 5:35 pm

deci parerea mea proprie si personala este ca nu se poate trage nici o concluzie. totusi, ASIA poate schimba in bine muzica romaneasca.
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde keisha » Mie Noi 26, 2003 10:08 pm

Parazitii!!!!!!!!!!
keisha
Junior Member

Mesajde Unregistered » Mie Noi 26, 2003 10:47 pm

Bambi. :D
Unregistered

Mesajde Unregistered » Joi Noi 27, 2003 10:48 am

In primul rand cei care canta live vor putea schimba ceva in muzica romaneasca: Iris, Proconsul, Taxi, si altii.
Unregistered

Mesajde Sweet-one » Sâm Noi 29, 2003 7:13 pm

Taxi, Iris, Paula Seling, poate Directia 5 (dak o lasa mai moale cu lacrimogenele banale. Adik e o mare diferenta intre "Daca ai stii...", "Am nevoie de tine" si ce au scos dupa...), Vama Veche, ex-tipa de la K-risma va face treaba buna in orice formatie s-ar reorienta... ar mai fi.
"Am nevoie de tine, cand ma trezesc! Am nevoie de tine, sa pot sa visez! Am nevoie de tine...SA NU MA UITI!!!"
:a
Sweet-one
Junior Member

Mesajde covergirl^^^ » Sâm Noi 29, 2003 10:22 pm

Initial trimis de Sweet-one
Taxi, Iris, Paula Seling, poate Directia 5 (dak o lasa mai moale cu lacrimogenele banale. Adik e o mare diferenta intre "Daca ai stii...", "Am nevoie de tine" si ce au scos dupa...), Vama Veche, ex-tipa de la K-risma va face treaba buna in orice formatie s-ar reorienta... ar mai fi.

taxi??? looolllllll ahaha
You think I'll cry? I won't cry!
My heart will break before I cry!
I will go mad.
covergirl^^^
Junior Member

Mesajde Delphyna » Dum Noi 30, 2003 2:42 am

Parerea mea e ca ar fi fost mai nimerit ca subiectul asta sa fie mai general: adica ce sau cine sau cum ar putea schimba ceva in bine in muzica romaneasca la ora actuala.... ca trupele in sine inafara de faptul ca si-au "adaptat" muzica la cerintele "ascultatorilor" nu stiu ce pot face....
Parerea mea
Delphyna

Mesajde SiMiCs » Dum Noi 30, 2003 12:06 pm

Eu fiind o mare fana Animal x ...sunt de parere ca ei..ar putea schimba muzica romaneasca si chiar au schimbat`o!!...In bine..desigur..:p ..Parerea mea!:D
Use your eyes..Only to look at me..Use your mouth ..Only to kiss my lips..We are branches of the same old tree ...You can laught ..Only if you laught with me ..You can cry ..Only if you cry for me...Don`t forget that you`re condemned to me ....
SiMiCs
Junior Member

Mesajde Unregistered » Dum Noi 30, 2003 12:16 pm

pula ma! v-ati tampit cu totii !
Unregistered

Mesajde Mortisha_Adam » Dum Noi 30, 2003 2:06 pm

io zic ca exista ceva trupe bune in ro (vdv,parazitii,trooper, ipr,luna amara,ataria,taine,narkoma) , unele care nu sunt cunoscute deloc, si asta depinde doar de public care-i de kk( nu tot)
deci ar trebui sa se schimbe publicu si conceptul caselor de productie ca sa se faca ceva bun in muzica ro
The wind howles through the empty block
Looking for home
But i run through the empty stone
Because i'm alone
Mortisha_Adam
Junior Member

Mesajde F|y! » Dum Noi 30, 2003 8:51 pm

Eu cred ca Blazzaj ar putea schimba ceva in muzika romaneasca, poate chiar si VDV [-o

:kiss:
Only pilots know why birds are singing!
F|y!
Junior Member

Mesajde Naty » Mar Dec 02, 2003 8:00 pm

Mie imi plac cei D la Vegas.Pe bune ca muzica lor mi se pare de bun simt si chiar suna ff bine,iar tipa chiar daca arata f misto nu se afiseaza in curu' gol pe la emisiuni ca sa castige cativa fani in plus si Paula Seling care canta f bine.
Naty

muzica rom?????

Mesajde Unregistered » Mie Dec 03, 2003 11:13 pm

muzica de la noi?se poate numi muzica????????doar cover....sau copie!!!!!!!!!!suntem de ras bai fratzilor!!!!!!!insa mai e ceva ce m-a facut sa vad putin altfel...cineva incearca de 9 ani incoace sa mai faca ceva de calitate nu numai sa copieze....CLASS!!!!!!
Unregistered

Re: muzica rom?????

Mesajde Bortzianu' » Mie Dec 03, 2003 11:18 pm

Initial trimis de Unregistered
... sa mai faca ceva de calitate nu numai sa copieze....CLASS!!!!!!

..intr-adevar .. cine copiaza macar sa o faca bine ..
..class e un exemplu pozitiv.
Bortzianu'
Junior Member

Re: Ce trupe(ora actuala)credeti ca vor putea schimba ceva in bine in muzica din Romania?

Mesajde guess who I am » Mar Dec 23, 2003 5:58 pm

muzica romaneasca nu mai poate fi schimbata in bine din moment ce majoritatea rominilor o asculta.din moment ce muzica lor este ascultata le permite ,,formatiilor''sa-si continue,,cariera artistica'' si sa scoata alte ,,melodii''.mie nu-mi place deloc muzica romaneasca,cu mici exceptii: Paula Selling, directia 5,iris,ducu berzi,holograf,si cam atat.imi mai placea voltaj,dar s-au prostit rau de tot in ultima vreme.nu stiu ce sa zic.
guess who I am
Junior Member

Mesajde usualflow » Sâm Dec 27, 2003 2:09 am

ar fi ceva artisti: trupele de la hades records, facem records sau rebel music, artistii tm base, precum si ceilalti din sfera electronica (Unu, Suie, Silentstrike), trupele valoroase de rock alternativ, dar nu e exclus sa aiba sanse si unii artisti din curentul "dance/pop"...

....desi.... traim cu senzatia ca publicul roman e limitat....asa ca nu se stie daca se va schimba ceva... cel putin in viitorul apropiat... Nu. :(
usualflow
Junior Member

totzi cei care nu fac play back vor schimba incetul cu incetul muzica romaneasca

Mesajde MNM^^^ » Lun Dec 29, 2003 2:12 am

Eu sunt de parere ca cei care ar putea schimba ceva sunt cei de la parazitzii ca sunt mega adevarati si omu'cu sobolani care iar sunt adevarati de tot si bineintels mai sunt si alte formatzi care ar putea face ceva cu muzica romaneasca.
MNM^^^
Junior Member

4512

Mesajde baixinho© » Mar Dec 30, 2003 8:53 pm

Initial trimis de Sweet-one
Paula Seling

trebuie sa recunosc ca este cea mai tare trupa existenta in acest moment pe plaiurile mioritice.

pe ex-tipa de la K-risma o cheama Raluca, dar nici ea nu este trupa. pe cuvantul meu daca te mint.
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde covergirl^^^ » Mar Dec 30, 2003 10:08 pm

va trece mult timp pana se va schimba ceva in musik ro....
You think I'll cry? I won't cry!
My heart will break before I cry!
I will go mad.
covergirl^^^
Junior Member

Mesajde Unregistered » Mie Dec 31, 2003 1:23 am

Bliss :)
Unregistered

Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii