altfel de rock?
30 mesaje
• Pagina 1 din 1
altfel de rock?
Stateam asa si ma gandeam cum limba engleza a pus stapanire pe muzica.Toata lumea canta in engleza.De ce?Pentru a se afirma?Zic ca sunt trupe care s-au afirmat si fara sa cante in engleza.
Cel mai bun exemplu il constituie Rammstein.Si o alta trupa care imi place teribil ar fi Brujeria.Canta in limba mexicana si pe deasupra mai sunt si anti-americani:D.
Cel mai bun exemplu il constituie Rammstein.Si o alta trupa care imi place teribil ar fi Brujeria.Canta in limba mexicana si pe deasupra mai sunt si anti-americani:D.
-
SOD - Mesaje: 6035
Tot din Mexic ar mai fi si Molotov care au reusit cat de cat sa se afirme. Au avut 2 melodii care au ajuns prin soundtrackuri:
"Voto Latino" si "Puto", una dintre ele intr-un film cu Mark Walbergh parca.
Eu cred ca nu as fi auzit in viatza mea de ei daca nu i-as fi vazut intr-un concert alaturi de alte trupe mai cunoscute.
"Voto Latino" si "Puto", una dintre ele intr-un film cu Mark Walbergh parca.
Eu cred ca nu as fi auzit in viatza mea de ei daca nu i-as fi vazut intr-un concert alaturi de alte trupe mai cunoscute.
"Against modern football."
-
Aliosha - Mesaje: 5042
Ar mai fi (acu asta imi vine in minte), heroes del silencio.
Si in germana is mai multzi. Am io niste CD-uri dar cum is facute varaza in afara de die krupps nu-mi aduc acu aminte altele.
Si in germana is mai multzi. Am io niste CD-uri dar cum is facute varaza in afara de die krupps nu-mi aduc acu aminte altele.
semnatura fara culori si nestridenta
- gaga
eu cred ca pleaca mai mult de la larga circulatie a limbii engleze care este vorbita peste tot pe glob. o piesa are o lirica deci un mesaj care este receptionat astfel mult mai lesne de mult mai multi.
in al doilea rand cred ca este vorba si de "muzicalitatea" fiecarei limbi. engleza este f muzicala ca si spaniola de altfel. falco de exemplu a cantat si in germana si in engleza. parca piesele in germana erau prea stridente ,chiar suparatoare uneori...
foarte multe trupe/solisti italieni,francezi,spanioli,portughezi etc, care s-au afirmat si pe plan international, evolueaza numai in limba lor, cochetand f.rar cu engleza...
in al doilea rand cred ca este vorba si de "muzicalitatea" fiecarei limbi. engleza este f muzicala ca si spaniola de altfel. falco de exemplu a cantat si in germana si in engleza. parca piesele in germana erau prea stridente ,chiar suparatoare uneori...
foarte multe trupe/solisti italieni,francezi,spanioli,portughezi etc, care s-au afirmat si pe plan international, evolueaza numai in limba lor, cochetand f.rar cu engleza...
-
eyewitness - Mesaje: 19220
).
IN EXTREMO canta in limba germana ,un rock medieval(cica).Suna destul de bine.Ar mai fi shi Lacrimosa,care sunt ceva mai in top.Haggard nu fac nici ei exceptzie, deshi canta shi in engleza shi in germana(una dintre formatziile mele preferate
IN EXTREMO canta in limba germana ,un rock medieval(cica).Suna destul de bine.Ar mai fi shi Lacrimosa,care sunt ceva mai in top.Haggard nu fac nici ei exceptzie, deshi canta shi in engleza shi in germana(una dintre formatziile mele preferate
In vino veritas!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
-
paiacec - Mesaje: 4901
shi se mai canta shi in franceza
uite de ex. trupa de gothic dark sanctuary canta in franceza shi suna bine...
-
wednesday - Mesaje: 864
shi ce avetzi voi cu engleza mah?
de exemplu Nightwish... s-ar fi facut ei cunoscutzi cantand in norvegiana?
sau Ahathadiamond... ashtia cantece in mai multe limbi shi toate sunt marfa!!!
frate suna bine ascult nu suna bine nu ascult.... desi prefer sa inteleg ce ascult.... ca mesajul textului de multe ori face cantecu sa fie mult mai mishto... poate daca n-as intelege ce zic aia acolo nu mi-ar placea asha de tare "x" melodie (nu dau exemple ca n-are rost, ca ies shi asha din subiect)
de exemplu Nightwish... s-ar fi facut ei cunoscutzi cantand in norvegiana?
sau Ahathadiamond... ashtia cantece in mai multe limbi shi toate sunt marfa!!!
frate suna bine ascult nu suna bine nu ascult.... desi prefer sa inteleg ce ascult.... ca mesajul textului de multe ori face cantecu sa fie mult mai mishto... poate daca n-as intelege ce zic aia acolo nu mi-ar placea asha de tare "x" melodie (nu dau exemple ca n-are rost, ca ies shi asha din subiect)
-
warangel - Junior Member
ma, noi n-avem nimic cu engl, dar ce ai tu celelalte limbi? ca oricum potzi sa gaseshti traducerile pe net... cat despre nightwish care ar canta in norvegiana... ma indoiesc... pentru ca nu sunt chiar sigura ca ei cunosc aceasta limba din moment ce sunt finlandezi(iar limba oficiala acolo e finlandeza, sau souomi dupa cum o numesc ei...) shi ahathadaimond(sau ce draqu ai tastat) i-am bunghit a fi agathodaimon(sincer nu mai shtiu exact ce insemna numele lor... era parca un demon sau ceva) sunt destul de adevartzi... shi andrei rusu(vlad dracul) chiar shi-a dovedit recunoshtintza pentru dulcele grai romanesc shi a scris destule sihuri in limba materna...
-
engleza este cea mai vorbita limba de pe glob!!oricum nightwish au si piese in finlandeza!!tampitii de la il nino pe care eu ii urasc canta in spaniola.
-
sphere in darkness - Junior Member
Nexus (Argentina) - spaniola
http://www.progarchives.com/Progressive_rock_discography_BAND.asp?band_id=263
http://www.progarchives.com/Progressive_rock_discography_BAND.asp?band_id=263
indescifrabil
-
cubu - Mesaje: 6237
mah...shi trupe romanesti canta in engleza....de parca i-ar baga cineva in seama..se dau numai mari, vor sa fie trendy-flendry da' degeaba........ din pacate mai au mult de lucru pana ajung la nivelul celor de afara, celor care se adreseaza maselor, celor al caror mesaj se vrea inteles de toata lumea.... sad but true!
Hâc! Parerea mea...!!!!
-
Chocolate - Junior Member
whatever scrie:am auzit o trupa maghiara care suna absolut fenomenal, exact ca si Soulfly. Dar nu stiu cum le zice. Va spun maine probabil.
ektomorf?

ontoapic: sigur ros...un soi de electro indie thingie islandez (mi-e lene sa gugaluiesc dupa ceva catalogare concreta) care canta in islandeza

i wish i could help, but i don't want to
-
Da cine a zis ca tre sa canti in engleza ca sa te afirmi...Uite de ex Haggard au multe melodii italiana, germana, engleza si chiar si combinate. Suna extraordinar tipii parerea mea 

Struggling between heaven and hell, between the sun and the moon, between praying and chanting, between the brilliant warm light and the seducing cold darkness, hanging on a cliff: HOW CAN I CHOOSE?
Io La vedrò di notte del Walpurgia...
Io La vedrò di notte del Walpurgia...
-
maiden in mist - Junior Member
30 mesaje
• Pagina 1 din 1