Kill Bill
16 mesaje
• Pagina 1 din 1
Kill Bill
E un ghiveci fermecator care te desfata vizual si nu intelectual, te tine cu sufletul la gura si desi nu are nimic important de transmis tot iti vine sa te mai uiti o data la el(ceea ce am si facut).Si muzica..si fazele de lupta cu...ups,ce era sa-mi scape..
Chiar n-a vazut nimeni ultimul film al lui Tarantino?
Chiar n-a vazut nimeni ultimul film al lui Tarantino?
-
mint_rubbing - Junior Member
rubbing are dreptate. exact ce a simtit el am simtit si eu urmarind Kill Bill vol.1
Muzica este superba, mai ales piesele de nai. (ala e Zamfir al nostru care canta? )
Tarantino iar spune povestea pe episoade, ce nu respecta naratiunea....si asta da un mare efect filmului.
Uma Thurman joaca incantator si arata incantator.
Cel mai bun din film mi se pare Hattori Hanzo, marele maestru care faurea sabii.
Totusi nu inteleg de ce nu a fost facut dintr-o bucata filmul. Si asa a tinut 95 minute. Trebuia sa-l faca de 3 ore. Sa fie oare vorba de ratiuni comerciale ?
Filmul primeste din partea mea 9/10 .
Muzica este superba, mai ales piesele de nai. (ala e Zamfir al nostru care canta? )
Tarantino iar spune povestea pe episoade, ce nu respecta naratiunea....si asta da un mare efect filmului.
Cel mai bun din film mi se pare Hattori Hanzo, marele maestru care faurea sabii.
Totusi nu inteleg de ce nu a fost facut dintr-o bucata filmul. Si asa a tinut 95 minute. Trebuia sa-l faca de 3 ore. Sa fie oare vorba de ratiuni comerciale ?
Filmul primeste din partea mea 9/10 .
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
Din cate stiu Tarantino a preferat sa-l imparta in 2 decat sa excluda vreo scena.Nu mi-a dat prin cap sa vad cat tine filmul asa ca am inghitit ca un pestisor flamand explicatia care acum pare taare subtirica
E scurt, intens si gol ca un balon de sapun...Mie oricum mi-a placut cum s-a terminat Vol.1 asa ca n-o sa-mi bat prea mult capul cu explicatiile.Enjoy!

E scurt, intens si gol ca un balon de sapun...Mie oricum mi-a placut cum s-a terminat Vol.1 asa ca n-o sa-mi bat prea mult capul cu explicatiile.Enjoy!
-
Intr-adevar este chiar Zamfir al nostru. Am placerea de a poseda coloana sonora de la Kill Bill (mp3) care este absolut superba. In rest.. filmul mi-a placut enorm de mult si astept cu nerabdare partea a 2-a. Apropos de film... ce cutit bestial are Uma Thurmann... vreau si io unu' din ala (Special Operations Group Desert Dagger)
"To lift an autumn hair is no sign of great strength;
to see the sun and moon is no sign of sharp sight;
to hear the noise of thunder is no sign of a quick ear."
Sun Tzu - The Art of War
Sun Tzu - The Art of War
- Wydarr
- Junior Member
Su eu posed in intregime coloana sonora de la Kill Bill vol.1 . Preferatele mele sunt : piesa nr. 3 a lui Balacov (The Grand Duel), piesa nr. 8 (trompeta lui Al Hirt) si piesa nr. 13....melodia aia usoara japoneza.
De fiecare data muzica din filmele lui Tarantino este un deliciu.
Eu as vrea cateva sabii cum avea Hattori Hanzo.
De fiecare data muzica din filmele lui Tarantino este un deliciu.
Eu as vrea cateva sabii cum avea Hattori Hanzo.
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Nu cateva.. una singura facuta pentru mine... Perfect echilibrata si taioasa. "If on your journey, you should encounter God, God will be cut." Parca asa era.. nu?
Later edit: MIe imi place Zamfir, The Grand Duel, Don't Let me be misunderstood si The Flower of Carnage si mai erau ... da dupa aia le zic pe toate.
Later edit: MIe imi place Zamfir, The Grand Duel, Don't Let me be misunderstood si The Flower of Carnage si mai erau ... da dupa aia le zic pe toate.
"To lift an autumn hair is no sign of great strength;
Sun Tzu - The Art of War
Sun Tzu - The Art of War
- Wydarr
- Junior Member
OK, vroiam sa deschid subiect despre "Kill Bill" de cand l-am vazut la DaKino, surprins oarecum de faptul ca pana recent nici unul din declaratii fani Tarantino n-a facut-o, ce-i drept rubbermint mi-a luat-o inainte
.
Filmul mi se pare un fel de "Tarantino cu tona pentru fani", in sensul ca are unele exagerari evidente, semne ale faptului ca nea Quentin a vrut sa-si dea in petec cat l-a tinut, in ideea ca oricum fanii sai, care ar fi incantati de ideea de "more Tarantino", l-ar ierta. Ei bine, eu nu-s fan QT, asa ca ideea de a labartza o poveste in toate modurile posibile, cu nspe feedback-uri, ruperi de ritm, digresiuni nu ma incanta prea tare. Filmul e ok in general, are momentele lui hazlii, destul de numeroase, dar excesele lui nu prea il fac de revazut.
BEGIN SPOILER
Faptul ca scopul personajului principal este sa ucida 5 (dammit, 5) oameni si ca in prima parte omoara de-abia doi, pentru al doilea luandu-i 1 ora jumatate (cand am revazut filmul chiar ma gandeam: Doamne, cat mai e pana o omoara p-aia...).
END SPOILER
Modul ciudat in care Tarantino isi construieste povestile este clar hazliu, cateodata toate digresiunile si rasturnarile de situatie sunt distractive, dar deja cred ca omul cam stagneaza.

Filmul mi se pare un fel de "Tarantino cu tona pentru fani", in sensul ca are unele exagerari evidente, semne ale faptului ca nea Quentin a vrut sa-si dea in petec cat l-a tinut, in ideea ca oricum fanii sai, care ar fi incantati de ideea de "more Tarantino", l-ar ierta. Ei bine, eu nu-s fan QT, asa ca ideea de a labartza o poveste in toate modurile posibile, cu nspe feedback-uri, ruperi de ritm, digresiuni nu ma incanta prea tare. Filmul e ok in general, are momentele lui hazlii, destul de numeroase, dar excesele lui nu prea il fac de revazut.
BEGIN SPOILER
Faptul ca scopul personajului principal este sa ucida 5 (dammit, 5) oameni si ca in prima parte omoara de-abia doi, pentru al doilea luandu-i 1 ora jumatate (cand am revazut filmul chiar ma gandeam: Doamne, cat mai e pana o omoara p-aia...).
END SPOILER
Modul ciudat in care Tarantino isi construieste povestile este clar hazliu, cateodata toate digresiunile si rasturnarile de situatie sunt distractive, dar deja cred ca omul cam stagneaza.
subpolar homesick fane
"This here post might offend you some
If it doesn't it's because you're dumb"
- stefan
- Junior Member
Dar poate ne pregateste ceva special si frumos pentru vol. 2 ! Iti dai seama ca ar fi penibil sa ii alerge pe ceilaltzi 3 pe tot parcursul filmului. Cred ca or sa mai fie situatii interesante.
Oricum..daca filmul nu era pus pe episoade, in stilul Tarantino, isi pierdea o mare parte din farmec.
Wydarr, la The Flower of Carnage m-am referit si eu cand am spus melodia nr.13. Eu le am numerotate in ordinea originala. Cu adevarat superba.
Si cum am putut sa uitam de melodia de inceput ? Nancy Sinatra - Bang bang.
Eu nu sunt fan Tarantino desi toate cele 3 filme pe care le-am vazut de la el mi-au placut foarte mult (Pulp Fiction chiar fiind preferatul meu all-time). Pe langa filmul ce face subiectul acestui thread am mai vazut si Jackie Brown.
Oricum..daca filmul nu era pus pe episoade, in stilul Tarantino, isi pierdea o mare parte din farmec.
Wydarr, la The Flower of Carnage m-am referit si eu cand am spus melodia nr.13. Eu le am numerotate in ordinea originala. Cu adevarat superba.
Si cum am putut sa uitam de melodia de inceput ? Nancy Sinatra - Bang bang.
Eu nu sunt fan Tarantino desi toate cele 3 filme pe care le-am vazut de la el mi-au placut foarte mult (Pulp Fiction chiar fiind preferatul meu all-time). Pe langa filmul ce face subiectul acestui thread am mai vazut si Jackie Brown.
-
"Tarantino cu tona pentru fani"?? Nu prea ma incadrez(n-am vazut decat Pulp Fiction pana acum)
Pana la urma e doar o chestiune de gust si de dispozitie.E o combinatie de western cu desen manga(inclusiv ce-i filmat tot aia sugereaza) Vrei sa te gadile 'telectual?:D Cauta in alta parte.Asta n-are decat sange si razbunare.
Pana la urma e doar o chestiune de gust si de dispozitie.E o combinatie de western cu desen manga(inclusiv ce-i filmat tot aia sugereaza) Vrei sa te gadile 'telectual?:D Cauta in alta parte.Asta n-are decat sange si razbunare.
-
Nu vreau sa ma gadile 'telectual, stiam maniera lui din "Pulp Fiction" si din alte doua scrise de el. La DaKino "Kill Bill" a fost dat marti si vineri, iar joi, cu o seara inainte sa-l vad, a fost un film japonez, "Zatoichi". Tot o poveste cu samurai (vai, stiu ca nu e vorba numai despre asta in Kill Bill, vreau sa arat ca se intersecteaza ca tema), tot o chestie comica, dar mai bine inchegata si cu un ritm mai bun decat filmul lui Tarantino. Honest.
subpolar homesick fane
- stefan
- Junior Member
ii ca lumea filmul, l-am vazut vineri seara la cluj, la tiff.misto continurarea povestei, muzica ii la fel de faina ca si la primul, povestea are un pic mai multe parti amuzante, scene de arte martiale bine realizate, oarecum clasice as putea zice(tarantino declara, am vazut pe ceva canal tv, ca voia de mult sa faca un film cu arte martiale in vizunea lui).prea scurt sfarsitul totusi, dar pt asta ii dau si eu 9/10.daca va placut vol.1, si asta o sa va placa, garantat.
-
weed13 - Mesaje: 1868
ii super filmul dar prea multa violenta (binenteles ca si in kill bill 1) prea mult sange
am auzit ca in australia nu au ce cauta cu el pentru ca au reguli mai aspre in vederea prezentarii
Apropo deja in america o inceput cativa sa se bata ca si in kill bill niste mafiot
!!!
am auzit ca in australia nu au ce cauta cu el pentru ca au reguli mai aspre in vederea prezentarii
Apropo deja in america o inceput cativa sa se bata ca si in kill bill niste mafiot
!!!
- wise
- Junior Member
Azi am vazut Kill Bill vol.2. Ii acord 10 ~s
Un film de geniu dupa parerea mea. Primul este doar o umila introducere in raport cu al doilea. Tarantino nu a dezamagit. Dupa Pulp Fiction...in opinia mea Kill Bill vol. 2 e cel mai valoros film al sau.
Personajul meu preferat este fratele lui Bill. Dar si batranul maestru de arte martiale.
Superba coloana sonora...din care nu lipseste Morricone...si din nou Zamfir.
Un film de geniu dupa parerea mea. Primul este doar o umila introducere in raport cu al doilea. Tarantino nu a dezamagit. Dupa Pulp Fiction...in opinia mea Kill Bill vol. 2 e cel mai valoros film al sau.
Personajul meu preferat este fratele lui Bill. Dar si batranul maestru de arte martiale.
Superba coloana sonora...din care nu lipseste Morricone...si din nou Zamfir.
-
A doua parte a avut mai multe dialoguri interesante si mai putin sange. Un lucru bun din punctul meu de vedere. ;-)
-
Lucretia Borgia - Junior Member
[quote="Oribilul Mosh"]rubbing are dreptate. exact ce a simtit el am simtit si eu urmarind Kill Bill vol.1
Filmul primeste din partea mea 9/10
sunt complet de acord cu tine.filmul e super fain desi nu are nimic spectaculos
modul de a nu respscta naratiunea ,felul cum joaca unii actori ,efectele si muzica il fac special. ma facut sa-l vad de vreo 3-4 ori si parca l-as mai vedea o data
Filmul primeste din partea mea 9/10
sunt complet de acord cu tine.filmul e super fain desi nu are nimic spectaculos
modul de a nu respscta naratiunea ,felul cum joaca unii actori ,efectele si muzica il fac special. ma facut sa-l vad de vreo 3-4 ori si parca l-as mai vedea o data
-
old lord - Mesaje: 1312
16 mesaje
• Pagina 1 din 1