Restaurante (cronici, critici si aplauze pentru crasme si localuri)

Mesajde gaga » Vin Iun 27, 2003 4:07 pm

bah eshti nebun, "big brothers" e tinut de niste preteni de-ai mei da' acu tre sa plec, iti explic io cand mai prind tzava pe net.

mancarea e marfa si bautura ieftina si localu' e super, revin cu amanunte despre "big coaste" si "big mici"
gaga

Mesajde x3ler8r » Lun Iun 30, 2003 8:30 am

ok dar zi-mi exact unde este amplasat, ca eu am serviciul in pajura si nu am gasit nici un restaurant acceptabil prin zona.

Merci.
x3ler8r
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Mar Iul 01, 2003 10:48 am

Un restaurant destul de bun am regasit pe bulevardul Muncii , in partea dreapta a intrarii in stadionul 23 August. Se numeste Arena si serveste orice fel de mancare tipica de restaurant. Are terasa marfa , cu fete de masa in carouri ...asa cum ii sta bine oricarui restaurant clasic. Lampioane pe langa mese , muzica buna , atmosfera placuta.

Mancarea este OK si la preturi foarte convenabile. Un mititel costa 9000 lei , o portie de cartofi prajiti 15 000 lei , o friptura pana in 100 000 lei.

berea : Stela 35 k , Ursus 30 k , Urquell 43 k
vinul : premiat de jidvei 185 k

:o
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde gaga » Mar Iul 01, 2003 1:09 pm

mi-a amintit x3ler8r cu un PM ca am uitat sa va zic de restaurantul "Big Brothers" (ala tinut de cei doi frati cu inaltimea de peste doi metrishori, amici de-ai mei)...

carciuma e in pajura, la intersectia Gloriei cu Jiului si Bucurestii Noi. Portii mari, cateva preturi pe care le citez din memorie:

bergen la halba 15k, big coaste (coaste de porc, dita portzia) 605, plus ca la pranz se serveste meniul pt. clasa muncitoare, in 65.000 potzi sa servesti o ciorba, un fel doi si un pahar cu bere sau un suc. mai e mishto ca localul e nou si arata bine.

minusuri: e al draq de departe pt noi astia din sectorul 3, daca teci cu masina e mereu politzie pe drumu' ala si nu are terasa... asta ca dovada ca nimic nu e perfect. oricum, merita facuta o excursie acolo, pt cei din regie nu e foarte departe.

cica se ajunge cu tramvaiul 31, a treia statie de la p-ta presei libere, sau pe la gara, dupa podul constanta a doua intersectie pe stanga.
gaga

Mesajde marky » Mie Iul 02, 2003 9:12 am

as fi si eu interesat de acest restaurant .. poate spune cineva unde este?
marky
Junior Member

Mesajde gaga » Mie Iul 02, 2003 4:53 pm

Cititi si voi toate subiectele:

AICI ESTE
gaga

Mesajde gabuba » Mie Iul 02, 2003 5:41 pm

Se poate manca f bine in Dreamer's la Kogalniceanu, cu 69 de la universitate catre dr. taberei cum cobori din troleu catre liceul de spaniola (Servantes?). Preturile sunt decente.
- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
gabuba

Mesajde gaga » Joi Iul 03, 2003 4:02 pm

subscriu la dreamer's, am facut si un revelion acolo.
mentionez cu incantare un separeu supercool, cu o canapea si masa rotunda, lumina reglabila, chelnerii nu au voie sa intre decat chematzi, lucru realizabil printr-o sonerie.

mancarea, in schimb, alterneaza calitativ, dar e variata si k. plus ca localul e mare, are minim doua intrari, e si restaurant si bar, e un fel de angels dar la sfert de pretz, merita.
gaga

Mesajde x3ler8r » Lun Iul 07, 2003 3:44 pm

mare teapa rest ala Big Brothers nu vi-l recomand
Dana probabil ca ai primit portie mare pt ca erai cunoscuta.. Io am primit un shnitzel mic cu 5buc de cartofi prajit( la care in meniu scrie 150g) .. si o bere la halba de 10k care era diluata la maxim. slabutz.
x3ler8r
Junior Member

Mesajde gaga » Lun Iul 07, 2003 4:15 pm

tati, daca zici matale io te cred... bere la halba la 10k? wow!
acu' io-s inclinata sa crez ca nu erau boshii pe acolosha, deasemenea s-ar putea sa fie si cum zici matale, sa fie pe motiv de pile portziile, promit ca ma interesez si ca o sa aduc la cunostintza reclamatziile.
gaga

despre localurile din Tulcea

Mesajde Oribilul Mosh » Joi Iul 10, 2003 2:23 pm

Am fost surprins sa vad ca in acest municipiu exista o grama' de locuri unde poti bea , manca si petrece in mod placut timpul.

Cel mai mult si cel mai mult mi-a placut la Trident. Un local pe 2 nivele. La parter se afla un fast-food iar la etajul superior restaurant select. Preturile nu sunt foarte ridicate avand in vedere marea elegantza si rafinamentul acestui local. Cu 200 000 mananci bine si bei si vreo 2 beri.
Ce sa zic ? Este genul de restaurant la care ti se aduc 3 randuri de tacamuri , si 4 randuri de farfurii. Eu m-am si incurcat. Nu mai stiam cu care tre' sa mananc.

Bolta Rece . Foarte , foarte rustic. Arata ca o grota ...unde mancau pe vremuri haiducii. Mese si bancutze de lemn. Daca nu doresti sa stai la masa...poti sta pe o buturuga de lemn. Super dragutza ideea. Asta cred ca e localul preferat a lu' darky. :p

Nistru . O cafenea/bar...chiar pe faleza. Poti bea o bere si admira Dunarea. Muzica acestui local : oldies. Mi-a mers la inima sa aud melodiile mele preferate din anii 60.
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde eyewitness » Vin Iul 11, 2003 8:18 am

aseara ,cu piatra de rigoare in cavitatea bucala, am pasit pt prima oara la terasa diesel , aflata pe malul lacului floreasca , aproximativ vis-a-vis de patinuarul floreasca intrarea fiind prin soseaua glucozei (cred ca asa se numeste). fiind dupa ploaia torentiala de ieri dupa amiaza musterii cam putini...masa ne astepta (am facut rezervare in prealabil) cu lumanari ,pahare ,tacamuri ,etc. restul meselor neamenajate doar cu o lumanarica si scrumiera. am fost 5 persoane. s-au comandat platouri calde cu diferite specialitati romanesti(mici,carnaciori,crochete cascaval,ciuperci,cartofi copti,etc), salate de vinete cu ardei copti, coltunasi gen geautzele chinezesti, pastrav grill , somon, mushi de vaca cu un sos specialitatea bucatarului sef, ceva cu smantana si vin (un deliciu) . o masa in general foarte bogata din care a ramas mai mult decat pt un simplu doggy bag. s-a baut cam jumatate de sticla de tequila , 2-3 shoturi de palinca si 3 sticle de vin sec de murfatlar si cate un amaretto de final. desert nu s-a servit dar aveau clatite cu branza si stafide, dulceturi si papanasi. scoru final 2,8 milioane pt ei pe care l-as aprecia in zona medie. mancare excelenta si portii pe masura din pacate serviciul slab.
atmosfera,locatie,ambient =9, mancare =8, serviciu =5. per total o seara reusita...
dupa o zi torida de vara recomand acest loc...fiind cam racoare bine aseara nu stiu daca in serile mai calde escadrilele de tantzari vor fi la fel de inofensive :D
eyewitness

Mesajde MiG29 » Lun Aug 11, 2003 11:46 pm

Taverna Sarbului din Sinaia.Cam departe dar au o mancare excelenta.Shi o slibovica(cred k se citeste slibovitza),la toi rece ,o nebunie.Am mancat un fel de tochitura condimentata servita la vas de lut cu orez(sarbesc,duh:)) shi niste zacusca,extrem de bine.Cam scumpe totushi,da domnu bucatar Milorad Milosevic isi shtie meseria.
The Earth is full.GO HOME!
MiG29

Mesajde baixinho© » Mie Ian 07, 2004 4:34 pm

Primul lant de restaurante cu capital integral romanesc, "La Mamaâ€Â
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde piskeshu » Mie Ian 07, 2004 4:42 pm

Catzi bani ai luat pt. promo-ul asta?
Prezumtia de prostie se aplica tuturor !!!
"This used to be a fun house, but now is full of evil clowns..."
piskeshu
banned

Mesajde MiG29 » Sâm Ian 10, 2004 1:30 am

Am mancat de curand in Ploiesti la Sucado(sau asha ceva) o pizza excelenta..siciliana ii zice,nu arata super da ie excelenta.Mai buna k aia de la Hut de o mie de ori...shi ieftina rau una mica(adica din care te saturi fara probeleme)ie 55.000 shi una mare(din care mancanca 2 da nu se satura) ie 80.000.Localu nu arata prea grozav ie shi destul de mic shi nici serviciile nu ie grozave da are preturi mici shi numa pentru pizza asta shi tot merita sa vii.

Alt local (carciumioara)in Predeal,vizavi de hotelu Carmen(inainte ii zicea fast-food) acuma nu mai shtiu cum ii zice.Iarashi arata najpa shi servirea nu ie cea mai buna da au o ciorba de pui iecscelenta.Pizza in schimb nu v-o recomand sub nici o forma.Shi frigaruile desi arata dubios ie relativ bune shi cum in Predeal nu prea sunt multe locuri acceptabile ca raport pret/calitate asta ie o alternativa.

Iarashi daca avetzi drum spre Valea Prahovei trecetzi pe la Crama Seciu(ie undeva pe langa Ploiesti,mai precis Boldesti-Scaieni,undeva pe dealuri da intrebati in Boldesti shi o gasiti).Ca aspect shi amplasare ie beton,ie ceva gen complex cu mini-hotel&co shi preparatele(in special vantaoresti) iecscelente.Preturi cam mai insa shi cum nu prea ie lume(in general acolo se fac mese d-astea de stabi locali,fotbalisti,ietc)nu gasisti intotdeauna tot ce ie pe meniu.Da merita sa facetzi un drum...
MiG29

Mesajde gaga » Lun Ian 12, 2004 4:00 pm

mah cica ar fi o super crashma pe eminescu (nr 114-116) care se cheama Roma si in cronica localului zice asa:

"la prietenu' meu eugen la trattoria se mananca cele mai ieftine si cele mai bune fructe de mare decat oriunde, patronii sunt si chelneri si bucatari si okei, toti au lucrat la crashme italienesti chiar in patria cizma sau in germania. cica midii atat de bune nu a mancat niciunde . fac aprovizionarea cu fructe marile proaspete " (etc. etc. adaptare la text)

a auzit/incercat cineva miracolul asta ???
semnatura fara culori si nestridenta
gaga

Mesajde paiacec » Lun Ian 12, 2004 4:46 pm

Migule daca ai ajuns in Ploiesti shi spui ca ai mancat o pizza buna la Sucado ,inseamna ca ai pierdut cea mai buna pizza ploieshteana, care se face la: Kentucky.E ceva mai scumpa(70000) dar e mult mai buna decat cea de la Sucado,plus ca arata mult mai bine.
Pentru alegerea ta de a merge la Casa Seciu am numai cuvinte de lauda! Dupa ce s-a zis cu Hanul Roshu(pentru necunoscatori:a luat foc) , Casa seciu a ramas cam singurul local de pe Valea Teleajenului(nu Valea Prahovei)care ishi pastreaza traditzia.
In vino veritas!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
paiacec

Mesajde MiG29 » Lun Ian 12, 2004 8:54 pm

Spider,io in Ploiesti ajung destul de des,asa k te rog zi-mi shiu mie unde ieste Kentucky asta sa shtiu sa incerc.Cat despre Casa Seciu,am inteles k acuma a fost renovata de curand(s-au facut investitii masive k sa isi sarbatoreasca anumite personaje influente bagate in afaceri cu petrol shi mai nou cu vin nejte onomasticii ceva)shi cu ocazia asta a marit shi preturile.Io unu n-am platit niciodata acolo da am inteles k ie piperate.
MiG29

Mesajde paiacec » Mar Ian 13, 2004 3:14 pm

Pizzeria Kentucky(Bistro Kentucky)este situata la intersectzia nord,la parterul unui bloc.Peste drum e Mc' Duck.Pe alt coltz al intersectziei e Dero lever.
Intr-adevar,la Casa Seciu nu merge oricine.Trebuie sa ai buzunarele pline cu lovele.
In vino veritas!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
paiacec

Mesajde gaga » Joi Ian 15, 2004 3:35 pm

ruby tuesday

deci am fost si eu la acest local renumit din patarlagele pana in honolulu si va zic asa:

- atmosfera de fast food american, decoruri chicioase in acest renumit "stil" (iash zice SUAdez)

- mancare buna la categoria ei, am consumat aripioare picante cu sos de blue cheese care avea alaturate 6 fasii de tulpina de tzelina :con: si un fel de-al lor care continea: cashcaval pane, piept de pui pane crispy, trei sosuri (maioneza, branza, roshii) si o portie de cartofi prajitzi cu adevarat buni.

- restul mancarurilor de pe meniu, gen american, bbq, senvishuri, friptane, hamburgeri, portii mari.

- salad bar fuarte bine dotat cu adaosuri (nuci, stafide, portocale, chestii) si sosuri.

- pretul unei portii intre o suta si ceva de mii si aproape 300. ce am luat noi + 4 beri = 500k

nota 7, merita luat in calcul
gaga

upgrade

Mesajde gaga » Joi Ian 22, 2004 9:19 am

(doo posturi consecutive, nimeni nu mai inspecteaza crashme in bukale mey?)

Pizza Sorrento, Str. Tudor Stefan nr. 32 - sectorul 1

(strada care iese in dreapta pietei floreasca)

Credeam ca au numai pizza la pachet, dat fiind ca e un geam mare special pentru asta dar am avut surpriza ca sa gasesc in spatele bucatariei si o incapere micuta cu circa 8 - 9 mese.
atmosfera de local italian popular, se vede tot ce se intampla in bucatarie, micutz, foarte intim, muzica in surdina.

am luat pizza si tris di pasta (combinatie intre lasagne, tortellini si penne rigate cu diverse sosuri).
toate preparatele au fost DELICIOASE, rar am mancat asa o pizza buna, este prima oara in viatza mea cand nu las coji in farfurie, asta pt ca ingredientele sunt puse din abundenta pana in margine.
sosul bolognese de la paste exceptional, ca si sosul pizza 100% natural (rosii, busuioc, usturoi, ulei de masline si alte condimente pe care nu le-am identificat)

pretul maxim al unei portii de orice (pizza, paste, preparate din carne) este 110.000, in rest o pizza cu diverse fiind in jur de 75 - 80.000.

are bere ieftina (skoll, ursus)

atmosfera foarte placuta, singurul minus fiind aerisirea cam precara = cam iesi mirosind a pizzaboy de acolo.

per total, nota 8 spre 9, mi-a placut.
gaga

Mesajde Oribilul Mosh » Joi Ian 22, 2004 9:56 am

Am fost si eu la Ruby Tuesday si cand a venit ospataritza cu meniul mi-a venit rau cand am vazut ce pretzuri au. 70 k o bere normala. Iar fripturile de la 250 k in sus. Cel mai scump local pe care l-am vazut eu vreodata si nu imi explic de ce.
E de 5 stele sau cum ?
Slava Domnului ca a platit Wild Rose. *p
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde gaga » Joi Ian 22, 2004 3:10 pm

la papu

crashma mica la parterul unui bloc, vis a vis de metrou aviatorilor si de pizza nova. local bun pt om ca pt mine a fo prea mare portia, un snitel uriash umplut cu sunca si cascaval 60k, un snitzel normal (doua bucatzi), 55k (mai am inca jumate in buzunar), portia de cartofi prajiti mare, o bere 25k.

m-a impresionat placut salata de muraturi - 20k, cuprinsa din conopida, castraveti, varza acra si gogosari in otet, absolut delicioase.

decor intre cantina si crashma, o singura chelnerita si un picol care culmea, chiar faceau fata aglomeratiei, e k pt mancat la pranz de clasa muncitoare, pacat ca e prea departe de mine cand am sefi. cand n-am e k.

nu pot sa ii dau nota ca nu-i nici crashma nici cantina, e cum am zis mai sus adica k.

===
hfsgy: moshu, tocmai ca nu e de 5 stele, e junk food american
gaga

Mesajde eyewitness » Vin Ian 23, 2004 9:28 am

sa scap de gura danei :D

in selectul cartier lacul tei unde alterneaza cretin blocurile de 10 etaje cu vilele tip,simetrice si identice, si unde exista si celebra strada kent sursa inepuizabila pe vremea lu ceasca de tigari destinate medicilor si mecanicilor auto s-a deschis ,acum sa tot fie fro 12 ani ,locanta bugatti 2000 scuipata ezat pe bulevardu de renume national lacul tei unde radarele instalate zilnic de politie alterneaza placut cu cele 15-20 de patiserii ,locuitorii urbei fiind pe cat de vitezomani pe atat de ahtiati dupa merdenele si dobrogene.

bugatti 2000 este prin afisu de la intrare atat pizzarie cat si local de mancaruri traditionale romanesti. cum intri ai varianta fie a braseriei cu mese din lemn natur si banci din acelasi material ori salonu de asa zis restaurant cu fete de mese si mezanplasu adecvat. personal prefer partea de braserie decoru fiind mai rustic si mai popular care pe mine ma atrage mai mult decat fetele de masa.

acu fro 5 ani ,patronul a adaugat un etaj pe o laterala a locantei unde este salonul vanatoresc decorat corespunzator unde mai mult se organizeaza agape si alte paranghelii.

meniul este fuarte bogat chiar daca inscriptia de la intrare se limiteaza duar la pizza si mancare romaneasca. in decursul anilor am servit o mica parte din meniul locantei mai mult datorita conservatorismului meu decat al neincrederii in calitatile gastronomice ale bucatarului. de remarcat in acesti ani, platoul de organe, tocanita cu mamaliguta, ciorba de burta dar in special fasolea cu ciolan afumat ,ciolanu servit fiind dezosat iar o portie oferita satisface pe deplin apetitu atat a lu neatza cat si a lu baicsu luati impreuna. pizza se face la cuptoru cu gaze , prepararea atat a aluatului cat si a ingredientelor facandu-se in fata clientului. personal prefer o paine de pizza preparata la cuptor , crocanta si presarata cu cimbru si alte condimente care merge al dracului de bine cu berea tuborg la halba(22mii). in meniu exista o mare varietate de fructe de mare dar si preparate vanatoresti de la prepelite si fazani pan la mistreti si caprioare.

chiar daca atmosfera este placuta, ospatarii prietenosi si preturile la nivelul mediu carciuma ramane o carciuma de cartier fara pretentii pentru cei ...pretentiosi (sic!)

personal o recomand atat gurmanzilor cat si betivilor :D
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
eyewitness

PIRANHA

Mesajde marian jan » Vin Ian 23, 2004 10:15 am

;M

bre,fusei aseara in piranha.un pub frumos,cu muzichie veche,linistitoare,mancare buna,servire de cacat(cateodata).pt neinitiati,e in campusul politehnicii,motiv pt care am picat ceva examene la viata mea.preturile sunt studentesti:15k cinzeciu de dakk,24k ursusu,20k timisoreana.....meniu nu e prea diversificat daca vrei sa iti linistesti domnul stomac.insa au mamaliguta,cascaval pane,ficatei,cabanos(mi-e foame).mancarea e servita pe un platou de lemn.muzica e punctul forte al localului.e printre putinele locuri in care asculti deep purple,sinatra,pink floyd,guns....servirea e minusul.pe pereti sunt acvarii cu pesti piranha,rafturi cu carti f vechi,iar intr-un colt e o iguana(care,intre noi fie vorba,m-a speriat mult cand am vazut ca misca-odata,la betie-eu crezand ca e din plastic).sa va spun concret:cascaval pane + cartofi prajiti + salata de rosii - cam 100k.eu fiind mereu dispus sa imi ajut prietenii cand nu au cu cine sa bea o bere,daca vreti sa mergeti in piranha sa spuneti fratilor......

ps:mi-a lasat gura apa snitelu ala cu sunca si cascaval :@)
bravo baixule!
marian jan

Re: PIRANHA

Mesajde eyewitness » Vin Ian 23, 2004 10:24 am

Initial trimis de marian jan
snitelu ala cu sunca si cascaval :@)

bre, ala nu-i cordon bleo ?
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
eyewitness

Re: PIRANHA

Mesajde gaga » Vin Ian 23, 2004 10:27 am

Initial trimis de marian jan
eu fiind mereu dispus sa imi ajut prietenii cand nu au cu cine sa bea o bere,daca vreti sa mergeti in piranha sa spuneti fratilor......

da' sorele poate sa spuna?

ochila, e vorba de ala de la papu si in meniu e "shnitzel umplut cu sunca si cascaval" in gordon bleu se mai baga diverse (de la ciuperci la muraturi), nu stiu o reteta consacrata.
plus ca nu era rulat ci era umplut printr-o incizie ceea ce facea ca bucata de carne sa capete un fel de buzunar. capisci?
gaga

Mesajde stefan » Vin Ian 23, 2004 11:36 am

Initial trimis de dana
[B]la papu

crashma mica la parterul unui bloc, vis a vis de metrou aviatorilor [/B]

Singura statie de metrou din zona e Aurel Vlaicu, care e aproximativ vis-a-vis de "La Papu" pe Soseaua Pipera. Na, am precizat :D.
subpolar homesick fane

"This here post might offend you some
If it doesn't it's because you're dumb"
stefan
Junior Member

Mesajde gaga » Vin Ian 23, 2004 11:41 am

da, da, e cum zice fane, am vrut sa modific si am uitat ca mi-a mai atras atentia cineva care stie unde-i pizza nova ca statia nu e aviatorilor ci aurel vlaicu.

multumesc nenea stefan
gaga

AnteriorUrmătorul

Înapoi la De pe gastronomie